2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım haftamız aynı seninle biz dün gittik doktora sadece keseyi gördük bebeği göremedik 15 gün sonra görmemiz gerek dedi acaba bi sıkıntı mı var diye düşünmeden edemiyorum sen ne durumdasın

Canım haftamız aynı seninle biz dün gittik doktora sadece keseyi gördük bebeği göremedik 15 gün sonra görmemiz gerek dedi acaba bi sıkıntı mı var diye düşünmeden edemiyorum sen ne durumdasın
bana da aynısını dedi canım anca duyulıyormuş panik yapma :)

canım kendini üzme bence en sağlıklı kalp atışlı 7 ve 8 de duyuluyormus zaten

Bende öyleyim geniz akıntısı burun tıkanıklığı boğaz şişli ği zaten bişi de yiyemiyorum adam akıllı ne olacak halim bilmiyorum

:) dogru canım elımden geldıgınce saglıklı beslenmeye calısıyorum bakalım[/QUOTE]
sen stres yaparsın diye dedim canım Allah korusun ama dış gebelik ne kadar erken farkedilirse o kadar hayat kurtarıcı. ben kan pazartesi verdim perşembe ye kadar ne seneryolar yazdım dış gebelik mol gebelik bir sürü şey eşim artık al randevu gidelim dedi :) gittik keseyi gördüm ama daha bebek yoktu doktor 2 hafta sonra gel dedi şimdide ya boş gebelikse falan diye düşünmüyo değilim ama Allahtan Müslümanız yoksa ben timarhanedeydim kesin hala daha senaryo yazıp yazıp Allahın dediği olur diyip kendime geliyorum[/QUOTE]
Allah korusun canim ama dis gebelik drdiklerinde bile sonradan sorunsuz ciktigini gorunce insan korkuyo bakalim artik napicaz :)senin kac haftalikti karindan mi bakildi

Kızlar çok teşekkürler güzel yprumlarınız için. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız. Bebeğimizi sağsalim kucağımıza alırız. Ayrıca türkiye de ki dr aradım o da kanamanın neden olduğu u anlamadı ultrason resimlerini yolladı ben kanama göremedim ded:) o da garip:)) ki dr çok tecrübeli neyse kanamamın olmafığını söyledim ozmn sıkıntı değil bizim için önemli olan kalp atışı dedi. En son belki cihaz eskidir o yüzden duyulmamıştır haftaya git dedi ama ben 11nde gidicem. Ben inanıyorum ki artık stress cidden bebeği etkilşyor... Gerildikçe olumsuz haberler alıyorum. Geçen hafta mutlu gitmiştim kanama alanım küçüktü. Neyse hayırlısı olsun bakalım.

Benim şöyle akıntım olduğunda akınıtımın rengi böyle hafif kahve rengi pembemsi çok değil ama koyu sarı gibi görünüyor ağrım sızım yok
evet benim de öyle bazen sadece nokta şeklinde kahve ya da kırmızı leke oluyor. sabah az su içtiğim için yanma olmuş. şimdi 2 lt ye kadar içtim su, geçti yanması. umarım haftaya kadar düşük riskim geçer

:) dogru canım elımden geldıgınce saglıklı beslenmeye calısıyorum bakalım
sen stres yaparsın diye dedim canım Allah korusun ama dış gebelik ne kadar erken farkedilirse o kadar hayat kurtarıcı. ben kan pazartesi verdim perşembe ye kadar ne seneryolar yazdım dış gebelik mol gebelik bir sürü şey eşim artık al randevu gidelim dedi :) gittik keseyi gördüm ama daha bebek yoktu doktor 2 hafta sonra gel dedi şimdide ya boş gebelikse falan diye düşünmüyo değilim ama Allahtan Müslümanız yoksa ben timarhanedeydim kesin hala daha senaryo yazıp yazıp Allahın dediği olur diyip kendime geliyorum[/QUOTE]
Allah korusun canim ama dis gebelik drdiklerinde bile sonradan sorunsuz ciktigini gorunce insan korkuyo bakalim artik napicaz :)senin kac haftalikti karindan mi bakildi[/QUOTE]
o zamanda tek doktora inanmayıp başka doktora gitcen canım bi doktora sonuna kadar güvenmekte iyi değil ben 1 hafta sancı çektim gece kalkıp ağlıyordum ama doktor bana Kum döküyorsun dedi Kum sancısı diye geccek bebeğim diye diye konustum bebegimle avuttum kendimi 1 hafta sonunda su kesem geldi her şey için çok geçti benim çektiğim Kum sancısı falan değil doğum sancisiymis. şimdi doktoruma güveniyorum ama sonuna kadar değil bi olumsuzluk olursa onla yetinmeyip başka doktora da gitcem. ben 5+6 da keseyi gördüm bugün 7 oldum tam 7+5 te gitcem ama keseyi gördüğünde doktora satla uyumlu mu diye sormadım benim hesaplarimca böyle haftası :) karından bakıldı canım

zor seyler yasamıssın Allah tekrarını yasatmasın canım.. Tabıkı bır olumsuzluk oldugunda Allah korusun ınsan bır kısıye ınanamaz. Senın keseyı gordugunde daha buyukmus canım benım tahmınen daha kucuktur haftaya gıdersem o kadar olur ıste :) adetın duzensız olmasıda kotu bu anlamda

bu arada ben de 6 hafta içindeyim ve bu hafta gelme duyamayabiliriz dedi haftaya cumartesi gitcem. demekki duyulmaması normal şu anda

CANIM ÜZÜLME 10. HAFTA DA DUYANLAR BİLE VAR

Hayırlısı cnm kötü düşünme bidaha gel dediğinde görürsün inşallah
ilk çoklu alıntıyı beceremedim yine yazdım aynısını ızlar çok teşekkürler güzel yprumlarınız için. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız. Bebeğimizi sağsalim kucağımıza alırız. Ayrıca türkiye de ki dr aradım o da kanamanın neden olduğu u anlamadı ultrason resimlerini yolladı ben kanama göremedim ded:) o da garip:)) ki dr çok tecrübeli neyse kanamamın olmafığını söyledim ozmn sıkıntı değil bizim için önemli olan kalp atışı dedi. En son belki cihaz eskidir o yüzden duyulmamıştır haftaya git dedi ama ben 11nde gidicem. Ben inanıyorum ki artık stress cidden bebeği etkilşyor... Gerildikçe olumsuzhaberler alıyorum. Geçen hafta mutlu gitmiştim kanamaalanım küçüktü. Neyse hayırlısı olsun bakalım.

Kızlar benım randevum yenıden 29 subata cekıldı, toplantı ıptal oldu
oglen 2 de doktorda olacagım .
Sımdıde zaman cabuk oldugu ıcın benı aldı bı stres @papatyadiyari Şekerim kese büyüyüp bebek gelişiyorsa sorun yoktur ama değil mi? Bunu soylemıslerdır
Ayrıca senle benım basıma gelenlerı var ya neyse , Allahın gücüne gitmesin.
İnşallah sonumuz hayır olur
buarada bazı arkadaslar alıntıları yanlıs yaptıgından dolayı ben konusmaları kım kıme soyledı anlamadım fakat bırının dıs gebelık suphesı varmıs ? Kım acaba ıkı tesellı verecektım banada kesın dıs dedıler dıye ama kım oldugunu anlamadım

Amin canım Allah kimseye yasatmasin. sen bilirsin ne zaman gitmek istersen o zaman gidip gör keseyi :) ben çarşamba günü gitcem bi terslik yoktur inşallah sonra 11. Haftada anca çağırır ikili tarama testi için her şey yolundaysa ayda bir yeterli goruyo doktorlar

bana da 1 ay sonra verdi randevuyu doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…