Canım haftamız aynı seninle biz dün gittik doktora sadece keseyi gördük bebeği göremedik 15 gün sonra görmemiz gerek dedi acaba bi sıkıntı mı var diye düşünmeden edemiyorum sen ne durumdasınHerkese merhaba salı günü 5 haftalık olduğumu öğrendim. İlk hamileliğim ve şu anda 6. haftadayım. Göğüslerim ağrıyor her an regli olcak gibiyim. Kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum. İnaşşalh duyarız haftaya cumartesi! 7+1 de kalp atışları duyulabiliyor mu?
bana da aynısını dedi canım anca duyulıyormuş panik yapma :)Canım haftamız aynı seninle biz dün gittik doktora sadece keseyi gördük bebeği göremedik 15 gün sonra görmemiz gerek dedi acaba bi sıkıntı mı var diye düşünmeden edemiyorum sen ne durumdasın
Canım haftamız aynı seninle biz dün gittik doktora sadece keseyi gördük bebeği göremedik 15 gün sonra görmemiz gerek dedi acaba bi sıkıntı mı var diye düşünmeden edemiyorum sen ne durumdasın
Kalp atışı ve bebek aynı anda mı gözüküyor biz daha bebeği göremedikcanım kendini üzme bence en sağlıklı kalp atışlı 7 ve 8 de duyuluyormus zaten
teşekkür ederim canım biraz da olsa içimi rahatlattınbana da aynısını dedi canım anca duyulıyormuş panik yapma :)
Bende öyleyim geniz akıntısı burun tıkanıklığı boğaz şişli ği zaten bişi de yiyemiyorum adam akıllı ne olacak halim bilmiyorumİnşallah yaa teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallaaahhh!!!!
Bir de dakka bir gol bir! boğazım şişti! hemen de düştü bağışıklığım demekki :)) Üzüleceğim şeye seviniyorum kafa gitti :))
Kalp atışı ve bebek aynı anda mı gözüküyor biz daha bebeği göremedik
İkinci hamileliğim ama unutmuşum herşey farklı geliyordaha geçen bi arkadaşıım 8.hafta da anladı hamile oldugunu 2 gün sonra doktora gitti ve ikisini aynı anda gördü
:) dogru canım elımden geldıgınce saglıklı beslenmeye calısıyorum bakalım[/QUOTE]Canım bekleme sebebı arkadaslarım ne kadar erken gıttılerse o kadar pısman oldular dıye yanı goremedık falan dıyorlar sonra gorulse bıle bır dolu stres yasıyor ınsan su andan daha cok olur dıye.. Allah kımseye bu acıyı yasatmasın ınsallah
aynen:)rica edrimcnm güzel bilgileri paylaşmak lazım birbirimizle hepimiz aynı yoldan geçiyoruz ne de olsa
Kalp atışı ve bebek aynı anda mı gözüküyor biz daha bebeği göremedik
Rabbim sağ salim kucağımıza almaya nasip etsin benim de böyleydi dünBenim ilk ve şimdiye kadar ki tek muaynemde kese göründü içinde de bebek var mıydı bilmiyorum ki ben heycandan sormadım ama ultrosom bu anlaşılıyor mu bilmiyorum ama
. Eki Görüntüle 1783416
yanma mı var lekelenme mi canım? kasık ağrımdan anlıyorum leke olacağını of ya
evet benim de öyle bazen sadece nokta şeklinde kahve ya da kırmızı leke oluyor. sabah az su içtiğim için yanma olmuş. şimdi 2 lt ye kadar içtim su, geçti yanması. umarım haftaya kadar düşük riskim geçerBenim şöyle akıntım olduğunda akınıtımın rengi böyle hafif kahve rengi pembemsi çok değil ama koyu sarı gibi görünüyor ağrım sızım yok
sen stres yaparsın diye dedim canım Allah korusun ama dış gebelik ne kadar erken farkedilirse o kadar hayat kurtarıcı. ben kan pazartesi verdim perşembe ye kadar ne seneryolar yazdım dış gebelik mol gebelik bir sürü şey eşim artık al randevu gidelim dedi :) gittik keseyi gördüm ama daha bebek yoktu doktor 2 hafta sonra gel dedi şimdide ya boş gebelikse falan diye düşünmüyo değilim ama Allahtan Müslümanız yoksa ben timarhanedeydim kesin hala daha senaryo yazıp yazıp Allahın dediği olur diyip kendime geliyorum[/QUOTE]:) dogru canım elımden geldıgınce saglıklı beslenmeye calısıyorum bakalım
zor seyler yasamıssın Allah tekrarını yasatmasın canım.. Tabıkı bır olumsuzluk oldugunda Allah korusun ınsan bır kısıye ınanamaz. Senın keseyı gordugunde daha buyukmus canım benım tahmınen daha kucuktur haftaya gıdersem o kadar olur ıste :) adetın duzensız olmasıda kotu bu anlamdao zamanda tek doktora inanmayıp başka doktora gitcen canım bi doktora sonuna kadar güvenmekte iyi değil ben 1 hafta sancı çektim gece kalkıp ağlıyordum ama doktor bana Kum döküyorsun dedi Kum sancısı diye geccek bebeğim diye diye konustum bebegimle avuttum kendimi 1 hafta sonunda su kesem geldi her şey için çok geçti benim çektiğim Kum sancısı falan değil doğum sancisiymis. şimdi doktoruma güveniyorum ama sonuna kadar değil bi olumsuzluk olursa onla yetinmeyip başka doktora da gitcem. ben 5+6 da keseyi gördüm bugün 7 oldum tam 7+5 te gitcem ama keseyi gördüğünde doktora satla uyumlu mu diye sormadım benim hesaplarimca böyle haftası :) karından bakıldı canım
canım üzülme sonuçta kesen var elbet kalbi de duyacaksın. benim de düşük tehlikem var 1 haftadır leke gelmiyordu bugün geldi moralim bozuldu ama sonra bebeğimi düşününce moralimi bozmamak en iyisi olacak. sen de yatabiliyorsan yat dinlen. kolunu filan kaldırma. ama kasma kendini stres yapma sakın
Ultrasonda görünen tarih ile SAT'a göre hesaplanan tarih farklılık gösterebiliyor. Ben de 7+1 diye gitmiştim 6+1 çıktım ultrasonda canım. Farklılık olabiliyormuş, geç döllenme vs. filan demişti benim doktor. Sen oldukça dikkatli ol arkadaşım, doktorun dediği gibi asla kendini yorma, merdiven bile çıkma.. Allah'ım sağlık sıhhatle bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah.
bu arada ben de 6 hafta içindeyim ve bu hafta gelme duyamayabiliriz dedi haftaya cumartesi gitcem. demekki duyulmaması normal şu anda
CANIM ÜZÜLME 10. HAFTA DA DUYANLAR BİLE VAR
canım seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı.bugün 6+5 haftalığız çok şükür.bende salı günü gidicem o zaman 7+2 olucaz allah nasip ederse kalp atışını duymasamda görsem büyüdüğünü bilsem bana yeticek sanki şuan çok karışık duygular içindeyim hep dua ediyorum rabbim bebeğime can kan versin sağlıklı hayırlı şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin diye.bakalım salı günü akşam gittiğimde rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah.
ilk çoklu alıntıyı beceremedim yine yazdım aynısını ızlar çok teşekkürler güzel yprumlarınız için. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız. Bebeğimizi sağsalim kucağımıza alırız. Ayrıca türkiye de ki dr aradım o da kanamanın neden olduğu u anlamadı ultrason resimlerini yolladı ben kanama göremedim ded:) o da garip:)) ki dr çok tecrübeli neyse kanamamın olmafığını söyledim ozmn sıkıntı değil bizim için önemli olan kalp atışı dedi. En son belki cihaz eskidir o yüzden duyulmamıştır haftaya git dedi ama ben 11nde gidicem. Ben inanıyorum ki artık stress cidden bebeği etkilşyor... Gerildikçe olumsuzhaberler alıyorum. Geçen hafta mutlu gitmiştim kanamaalanım küçüktü. Neyse hayırlısı olsun bakalım.Hayırlısı cnm kötü düşünme bidaha gel dediğinde görürsün inşallah
Amin canım Allah kimseye yasatmasin. sen bilirsin ne zaman gitmek istersen o zaman gidip gör keseyi :) ben çarşamba günü gitcem bi terslik yoktur inşallah sonra 11. Haftada anca çağırır ikili tarama testi için her şey yolundaysa ayda bir yeterli goruyo doktorlarzor seyler yasamıssın Allah tekrarını yasatmasın canım.. Tabıkı bır olumsuzluk oldugunda Allah korusun ınsan bır kısıye ınanamaz. Senın keseyı gordugunde daha buyukmus canım benım tahmınen daha kucuktur haftaya gıdersem o kadar olur ıste :) adetın duzensız olmasıda kotu bu anlamda
Amin canım Allah kimseye yasatmasin. sen bilirsin ne zaman gitmek istersen o zaman gidip gör keseyi :) ben çarşamba günü gitcem bi terslik yoktur inşallah sonra 11. Haftada anca çağırır ikili tarama testi için her şey yolundaysa ayda bir yeterli goruyo doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?