- 24 Aralık 2010
- 1.429
- 1.165
- 333
çok üzüldüm canım yaaa.....gebeliğe bağlıysa bitecek olması bi nebze teselli......bunu yaşayan pekçok kişi var... geçmiş olsun...sıkma canını...ne diyeyim bilmiyorum kiKızlar galiba ben insüline başlıcam çok moralim bozuk hamileliğin tadını çıkartamıyorum bu yüzden
evet canım aynı. beni haftaya cumartesi çağırdı günler saatler geçmiyor. çalışıyor olmama rağmen zaman geçmiyorcanım seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı.bugün 6+5 haftalığız çok şükür.bende salı günü gidicem o zaman 7+2 olucaz allah nasip ederse kalp atışını duymasamda görsem büyüdüğünü bilsem bana yeticek sanki şuan çok karışık duygular içindeyim hep dua ediyorum rabbim bebeğime can kan versin sağlıklı hayırlı şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin diye.bakalım salı günü akşam gittiğimde rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah.
Burda 9 hafta yaziyorda bugun 8+6 günlük dedi ultrason günü ile uyumlu ama sende aslinda görebilirsin bu arada folbiol u bıraktırdi buna başla dedi hamilelik folbiol önermiyorum bu daha iyi dedi folidoce diye okudum receteyi daha mantıklıBEN YEMEK YİYEMİYORUM BİLE KOKUNCA ARTIK
dun aksamda yıne beklesek mı dedık cunku olumsuz bısey duymaktan korkuyorum :/
Allah sabır versın
Allah sabır versın..
Evet sanırım dedıgın gıbı bıtmeyecek dogurana kadar rahat nefes yok :) paylasımların ıcın tesekkurler calısanlar ıcın olan kısım harıc hepsını okudum
dun aksamda yıne beklesek mı dedık cunku olumsuz bısey duymaktan korkuyorum :/
Allah sabır versın
Allah sabır versın..
Evet sanırım dedıgın gıbı bıtmeyecek dogurana kadar rahat nefes yok :) paylasımların ıcın tesekkurler calısanlar ıcın olan kısım harıc hepsını okudum
Hayırlısı cnm kötü düşünme bidaha gel dediğinde görürsün inşallahBütün terslikler beni mi bulur anlamadım. 7+1 im ama ultrasona göre 6+3 üm ayrıca kalp atışını göremedik bebek ve kocaman bir yolkum var. Ve kese kadar tam tepesinde koca bir kan bölgesi... Merdiven bile çıkma dedi... Vajinal baktığı halde duyamadık kalp atışını ben anlamadım bu işi yaw...
Burda 9 hafta yaziyorda bugun 8+6 günlük dedi ultrason günü ile uyumlu ama sende aslinda görebilirsin bu arada folbiol u bıraktırdi buna başla dedi hamilelik folbiol önermiyorum bu daha iyi dedi folidoce diye okudum receteyi daha mantıklı
Inşallah cnm hadi bakalım koyarsin resim görürüzMaşallah çok tatlı çıkmış yaayarın da ben gidicem inş benimki de sağlıklıdır büyümüştür böyle net gözükür inş.. Allahım hepimize nasip etsin
Bende 12 .haftada başka ilaçlara basliycaz şuan bu lanti ve tiksinmeyi arttirip uzun surmesine sebepten 11.haftayabenimde 8+5 oldu bugün canım ultrasonla uyumlu bakalım ben sadece inofolic ve coraspirin kullanıyorum 12.hafta da bırakacağız dedi
Kızlar bı hata olmalı @Kazen bızım lıste basındakı lıstekı nıck name'lere tıklayınca eylul annelerınden baskaları cıkıyor profıller mesela ben eleysu'ya tıklayınca sule dıye bırı acılıyor .
Herkese merhaba salı günü 5 haftalık olduğumu öğrendim. İlk hamileliğim ve şu anda 6. haftadayım. Göğüslerim ağrıyor her an regli olcak gibiyim. Kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum. İnaşşalh duyarız haftaya cumartesi! 7+1 de kalp atışları duyulabiliyor mu?
Günaydın arkadaşlar
Dün doktora gittim malesef kalbi durmuş bebeğimin... Kürtaj olmam gerektiğini bebeğin zehirleyebileceğini söyledi... Dün sabah yattım hastaneye kürtaj yapıldı ve malesef ayırdılar bebeğimi benden çok kötüyüm şuan hiç böyle olmamıştım... Listeden beni çıkarabilirsiniz.. Sizler sağlıkla alın inş bebeklerinizi kucağınıza..
Allah sabırlar versin.. Çok üzüldüm, hayırlısı böyleymiş.Arkadaşlar 2 haftadır olan kanamaların artık sına erdi.çarşamba günü bebeklerden birinin kalbinin durduğunu öğrendik, doktor bu şekilde devam edebilir hamilelik yeter ki kanama olup diğerini de dusurmesin dedi.dün sabaha karşı 4 te başlayan sancılarım 7 de kanama başlamasıyla son buldu.hemen hastaneye geldik.çok fazla kan kaybediyordum.büyük tansiyonum beşe düştü. Kan degerlerim yarıya.hemen operasyona aldılar.2 ünite kan verildi.artık bebislerim benimle değiller.neye uzulecegimi şaşırdım.4 ay süren tüp bebek sürecine mi,harcadığımız paralara mı,umutlarımin bitmesine mi bilemiyorum.hepinize sağlıklı ve güzel hamilelikleri diliyorum.herşey gönlünüze göre olur inşallah.
canım Allah bağışlasın inşallah :) ben 6 + 2 de duydum :)) sende duyarsın inşallah 10. haftada duyanlar bile var
Canım içini ferah tut inşallah ters bişey olmaz hem ters bişey olsa bile ne kadar çabuk ogrenirsen o kadar iyi değil mi çünkü gün geçtikçe insan daha çok bağlanıyor. ben 20. Haftamda kaybettim 20 haftalık bebeği kaybetmkle 7-8 haftalık bebeği kaybetmek aynı şey değil bence ya da 20 haftalık bebekle 30 haftalık bebeği kaybetmekte aynı şey değil evet ikiside can ama ne kadar zaman geçerse ne kadar hissedersen o kadar bağlanıyorsun RABBİm kimseye en basta bile olsaevlat acısı yasatmasin
Teşekkür ederizMerhaba,
user diye bir tag eklenmiş sebebini bilmiyorum doğru haline çevirdim.
ben 2 akşamdır tost yiyorum. patates haşlaması da yenebilir. bulantım bugün yok ama olursa patates yicem :)kızlar midesi bulananlar akşamları ne yiyorsunuz? bi saattir kara kara düşünüyorum akşam ne yesem diye. sabah kahaltı yaptım elma yedim leblebi yedim az önce biraz. öğle yiyemedim bir şey. fikir verin bu garibe ne yese ki :) makarna sossuz diye düşündüm ama onun da bi faydası yok zararı daha fazla galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?