- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Anladım canım bakalım benım durum ne olacak
git bencede canım için rahat eder.ben kanda çıkınca acaba dış gebelik olabilir mi falan diye düşündüm zaten doktor keseyi görünce 2 hafta sonra gel der en fazla insan kese görünce bole rahatliyo
Merhaba hoşgeldiniz hayırlı olsun bebisiniz:) manisa izmir görünce atliyorum boyle:) doktora karar verdiniz mi nereye kime gideceksiniz paylaşabilir misiniz rica etsem ? ben izmirde yim ama koca izmir dar geldi manisa da ki doktorlara geçtim o yüzden soruyorum :)ayy masallah ne kadar kalabalıkmısız
Manisa.
yas32
muhendis
18-10-2016
2inci olacak kısmetse
ekleyebilirsinz benide♡♡♡
Ama ama ama yapamıyorum
Amin. Cnm hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah bebislerimiziinşallah hepimiz kontrollerden iyi haberlerle döneriz.
aylincim vajinal ultrason mu yoksa karından ultrasonla mı gördüler?
canım üzülme sonuçta kesen var elbet kalbi de duyacaksın. benim de düşük tehlikem var 1 haftadır leke gelmiyordu bugün geldi moralim bozuldu ama sonra bebeğimi düşününce moralimi bozmamak en iyisi olacak. sen de yatabiliyorsan yat dinlen. kolunu filan kaldırma. ama kasma kendini stres yapma sakınBütün terslikler beni mi bulur anlamadım. 7+1 im ama ultrasona göre 6+3 üm ayrıca kalp atışını göremedik bebek ve kocaman bir yolkum var. Ve kese kadar tam tepesinde koca bir kan bölgesi... Merdiven bile çıkma dedi... Vajinal baktığı halde duyamadık kalp atışını ben anlamadım bu işi yaw...
Ultrasonda görünen tarih ile SAT'a göre hesaplanan tarih farklılık gösterebiliyor. Ben de 7+1 diye gitmiştim 6+1 çıktım ultrasonda canım. Farklılık olabiliyormuş, geç döllenme vs. filan demişti benim doktor. Sen oldukça dikkatli ol arkadaşım, doktorun dediği gibi asla kendini yorma, merdiven bile çıkma.. Allah'ım sağlık sıhhatle bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah.Bütün terslikler beni mi bulur anlamadım. 7+1 im ama ultrasona göre 6+3 üm ayrıca kalp atışını göremedik bebek ve kocaman bir yolkum var. Ve kese kadar tam tepesinde koca bir kan bölgesi... Merdiven bile çıkma dedi... Vajinal baktığı halde duyamadık kalp atışını ben anlamadım bu işi yaw...
bu arada ben de 6 hafta içindeyim ve bu hafta gelme duyamayabiliriz dedi haftaya cumartesi gitcem. demekki duyulmaması normal şu andaBütün terslikler beni mi bulur anlamadım. 7+1 im ama ultrasona göre 6+3 üm ayrıca kalp atışını göremedik bebek ve kocaman bir yolkum var. Ve kese kadar tam tepesinde koca bir kan bölgesi... Merdiven bile çıkma dedi... Vajinal baktığı halde duyamadık kalp atışını ben anlamadım bu işi yaw...
Bütün terslikler beni mi bulur anlamadım. 7+1 im ama ultrasona göre 6+3 üm ayrıca kalp atışını göremedik bebek ve kocaman bir yolkum var. Ve kese kadar tam tepesinde koca bir kan bölgesi... Merdiven bile çıkma dedi... Vajinal baktığı halde duyamadık kalp atışını ben anlamadım bu işi yaw...
canım seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı.bugün 6+5 haftalığız çok şükür.bende salı günü gidicem o zaman 7+2 olucaz allah nasip ederse kalp atışını duymasamda görsem büyüdüğünü bilsem bana yeticek sanki şuan çok karışık duygular içindeyim hep dua ediyorum rabbim bebeğime can kan versin sağlıklı hayırlı şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin diye.bakalım salı günü akşam gittiğimde rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah.bu arada ben de 6 hafta içindeyim ve bu hafta gelme duyamayabiliriz dedi haftaya cumartesi gitcem. demekki duyulmaması normal şu anda
Aminnnn canım darısı sizlere tüm anne adaylarına hadi bakalım sıra sizlerde sizlerinde resimleri görelim inşallahAllahhhhhimm!!!!!!! Ne kadar
Buyuksun!!!!!!
Allah sanabagislasin
Canım ben 7+2 gördüm sabret zaten bulanti kokulara hassasiyette ozaman az az başlıyorcanım seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı.bugün 6+5 haftalığız çok şükür.bende salı günü gidicem o zaman 7+2 olucaz allah nasip ederse kalp atışını duymasamda görsem büyüdüğünü bilsem bana yeticek sanki şuan çok karışık duygular içindeyim hep dua ediyorum rabbim bebeğime can kan versin sağlıklı hayırlı şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin diye.bakalım salı günü akşam gittiğimde rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah.
Maşallah çok tatlı çıkmış yaa
Canım ben 7+2 gördüm sabret zaten bulanti kokulara hassasiyette ozaman az az başlıyor
Evet cmmCa
canimkarnindan mi bu goruntu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?