2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

dun aksamda yıne beklesek mı dedık cunku olumsuz bısey duymaktan korkuyorum :/

Allah sabır versın

Allah sabır versın..

Evet sanırım dedıgın gıbı bıtmeyecek dogurana kadar rahat nefes yok :) paylasımların ıcın tesekkurler calısanlar ıcın olan kısım harıc hepsını okudum [/QUOTE]

aynen:)rica edrimcnm güzel bilgileri paylaşmak lazım birbirimizle hepimiz aynı yoldan geçiyoruz ne de olsa

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy masallah ne kadar kalabalıkmısız
Manisa.
yas32
muhendis
18-10-2016
2inci olacak kısmetse

ekleyebilirsinz benide♡♡♡
Merhaba hoşgeldiniz hayırlı olsun bebisiniz:) manisa izmir görünce atliyorum boyle:) doktora karar verdiniz mi nereye kime gideceksiniz paylaşabilir misiniz rica etsem ? ben izmirde yim ama koca izmir dar geldi manisa da ki doktorlara geçtim o yüzden soruyorum :)

Bütün terslikler beni mi bulur anlamadım. 7+1 im ama ultrasona göre 6+3 üm ayrıca kalp atışını göremedik bebek ve kocaman bir yolkum var. Ve kese kadar tam tepesinde koca bir kan bölgesi... Merdiven bile çıkma dedi... Vajinal baktığı halde duyamadık kalp atışını ben anlamadım bu işi yaw...

canım üzülme sonuçta kesen var elbet kalbi de duyacaksın. benim de düşük tehlikem var 1 haftadır leke gelmiyordu bugün geldi moralim bozuldu ama sonra bebeğimi düşününce moralimi bozmamak en iyisi olacak. sen de yatabiliyorsan yat dinlen. kolunu filan kaldırma. ama kasma kendini stres yapma sakın

Ultrasonda görünen tarih ile SAT'a göre hesaplanan tarih farklılık gösterebiliyor. Ben de 7+1 diye gitmiştim 6+1 çıktım ultrasonda canım. Farklılık olabiliyormuş, geç döllenme vs. filan demişti benim doktor. Sen oldukça dikkatli ol arkadaşım, doktorun dediği gibi asla kendini yorma, merdiven bile çıkma.. Allah'ım sağlık sıhhatle bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah.

bu arada ben de 6 hafta içindeyim ve bu hafta gelme duyamayabiliriz dedi haftaya cumartesi gitcem. demekki duyulmaması normal şu anda

CANIM ÜZÜLME 10. HAFTA DA DUYANLAR BİLE VAR

bu arada ben de 6 hafta içindeyim ve bu hafta gelme duyamayabiliriz dedi haftaya cumartesi gitcem. demekki duyulmaması normal şu anda
canım seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı.bugün 6+5 haftalığız çok şükür.bende salı günü gidicem o zaman 7+2 olucaz allah nasip ederse kalp atışını duymasamda görsem büyüdüğünü bilsem bana yeticek sanki şuan çok karışık duygular içindeyim hep dua ediyorum rabbim bebeğime can kan versin sağlıklı hayırlı şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin diye.bakalım salı günü akşam gittiğimde rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah.

Canım ben 7+2 gördüm sabret zaten bulanti kokulara hassasiyette ozaman az az başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…