Ayni durumdayiz... haftaya pazartesi mi gidicen? Bi de nereye gidiyorsun ist. Mi?Ben hastaneden geliyorum bebeğin kalp atışı yok hafta da olmazsa alıcaz Dedi
Canım stres yapmadan bekleyebilir misin 1 hafta daha bilmiyorum ama Rabbime Sığın o verecek sabrını çok dua et bende edicem namazlarımdan sonra.. inşallah bebeğin haftaya ben burdayım anne diyecekBen hastaneden geliyorum bebeğin kalp atışı yok hafta da olmazsa alıcaz Dedi
Seni çok andık canım sessizce gitmen çok dokundu hepimize ben hamilelik takvimini görünce haber verdim herkes çok sevindi hayirli dualarını gönderdi. Allah hepinize nasip etsin sağ salim bebeklerinizi alın kucağiniza inşallah.Evet tabii ki hatırladım canım.Teşekkürler ilginiz için.Ben çok zor zamanlar geçirdim,büyük bir hayal kırıklığıydı.Uzun bir süredir de tabii yoktum kk'da.Girmeyi de düşünmüyordum aslında ama tekrar hamile olduğumu öğrenince dayanamadım girdim.Sağlıkla büyütün bebeklerinizi inşallah.Benim kuzumda da doğsaydı keşke ama nasip değilmiş demek ki.İnşallah bu defa yüzüm güler sizin gibi.Beni merak eden arkadaşlara selamlar sevgilerbizim için,sağlıklı bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamız için dua ederlerse çok mutlu olurum.
bazı yerlerde 1-2 yazıyor ..ben hergün 50 dk. 1 saat kadar yürüyüş yapıyorum.. hamilelikten önce hergün spor yapıyordum..ilk üç ay için düşük riski olmadığı için hafif yürüyüş yapıyorum 3 ay dolunca platese başlayacağım 4 gün yürüyüş 3 gün plates gibi...haftaiçi iş zamanı daha düzenli yiyorum haftasonu abartıyorum biraz ama tabi yemem gereken şeyleri yemeye çalışıyorum..hafif mide bulantısı olduğu için peynir gibi tuzlu şeylere düşkünlüğüm arttı. neyse bebekler sağlıklı olsun da kilolar veriliyor..ama yine de kontrollü olmakta fayda var...ilk üç ay 3-4 kilo diye duydum ama sanki fazla bu da. açken 61 gün içinde hep 62*63 kg oluyorum.. hamilelikten önce 62ydim. almadım kilo ama bu hafta iştahım çok açık bundan sonra belli olcak kilo alıp almamak sanırım :))
bence bekle arkadasim 8 hafta 4 gunlukken duydu peki yolk izi var miSalı günü gel bakalım yüzde 90 atmaz ama bekleyelim görelim olmadı alırız Dedi
bence bekle arkadasim 8 hafta 4 gunlukken duydu peki yolk izi var mi
bos gebelik diyl o zaman ben bos gebelik keciridm austosda o zaman kese vardi ama kalp aitis olmadi SAT a gore 2 aylikken ultasonda 6 hafta gozukdu sonra da leke geldi dusuk oldu senin durumun fakrli inan canim guzel olucagna inan seni anliyorm ben austosda yasadm simdi yine tedriginim inan her doktora gitdiymde sabah kadar uyuyamiromKese normal , benek görünüyor ama kalp yok
mervecim sakin kalmaya çalış, bakarsın geç döllenme olmuştur. ya da kalbi geç gelişmiştir. kimbilir. başka doktora gittin mi?Ben hastaneden geliyorum bebeğin kalp atışı yok hafta da olmazsa alıcaz Dedi
Yok canım ya bildiğimden değil,zaten şu aşamada kimse bilemez.Anne adayları sorunca,cevapsız kalmasın soruları diye içime doğanı söylüyorum :)Merhaba canımSanırım cinsiyet tahmini yapıyorsunuz benim 3. Miniğim 2 kuzım var rica etsem benim bebişime de bakarmısınız
6 aydan sonra çok kilo alınıyormuş. ilk 3 ay almayın diyorlar zaten yedikleirnin bebeğe faydası yok. 3-4 kiloyla doğum yapan kadınlar var, o gün burda da yazmıştım. kontrollü olmak lazım.merhaba arkadaşlar başlangıçtan itibaren 1,2 kilo almışım ilk dönemde ne kadar almak gerek..
Hatırlamam mı yüzleriniz hala aklımdaSedebu cnm mrb nasılsın? Hatırladınmı bilmiyorum geçen yıl kasım annelerinden hayırlı olsun bebişin allah tamamına erdirir inşallah
canım dr bana ilk 3 ay, onu yicem bunu yicem diye kendine dert etme. bebeğe hiç bir faydan yok dedi. benim de iştahım yok midem almıyor ceviz badem filan hiç yiyemiyorum. folik asit içip, süt içmeye az da olsa sebze filan yemeğe çalışıyorumyaaa arkadaşlar ben hiç bişey yiyemiyorum bulantım yok ama herşeyden nefret geliyor ceviz fındık badem süt yoğurt balık kırmızı beyaz et ne kadar faydalı şeyler varsa yiyemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum bebeğimin gelişimi nasıl olur kötü etkilenir mi 10. hatfadayım
ayni bende o durumdayim televizyonda bile gordyumde fena oluyorm amma zorla da olsa yiyorm balik tavuk et yapicak bir sey yok zaten meyve ve yogurt disinda her seyden nefret ediyormyaaa arkadaşlar ben hiç bişey yiyemiyorum bulantım yok ama herşeyden nefret geliyor ceviz fındık badem süt yoğurt balık kırmızı beyaz et ne kadar faydalı şeyler varsa yiyemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum bebeğimin gelişimi nasıl olur kötü etkilenir mi 10. hatfadayım
Canım geç döllenmedir belki rabbimden umut kesilmez. Dualarım sizinle.Ben hastaneden geliyorum bebeğin kalp atışı yok hafta da olmazsa alıcaz Dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?