- 9 Haziran 2014
- 653
- 720
- 73
Amin canım kan pıhtılaşmasi varmış bende o yüzden dedi Dr şimdi clexan kullanıyorum oglumdada kullandım çok şükür sağlıklı buda sağlıklı olur inşallah bu arada bende Aksaray merkezdeyim annem Konyalı bi çok akrabam Konyada polis lojmanlarinda da kız kardeşim var sık sık gelir giderim konya ya çok güzel bir şehir
Bende wc ve yemek için kalkiorum..dra gitmek en buyuk hobim başka cikmilrum cunku:))) ha birde gecen aksam sadece yemek yemeye ciktik o kadar.konuda çok oturdum diyip getirdi hemen eve[QUOTEWC ve leyl-i efruz, post: 45918152, member: 635906"]yatıyorum canım benim annem geldi 1 hafta kalıp gitti babamda yalnız hasta olmuş annem olmadan hayatta iyileşemez. Eşim hallediyo çok şükür işleryemek yerken oturuyorum tuvalete gidip geliyorum onun dışında yatış uzmanı oldum her şekilde yatabiliyorum :)
böyle canım
Canım test sonuçlarımız çok yakın bana gayet iyi dedi doktorum
Aminn canım darısı sizlere olsun inşallahhh
Aminn canım.. Darısı sizlere inşallah.. Hep böyle güzel haberler paylaşırız inşallahHayırlı olsun canım. ..hep böyle iyi haberlerle devam etsin insallah. Darısı bizlerin başına insallah
enfeksiyondan da korkuyorum çok inşallah yoktur ihmal etme canım su gibi akıntıyı ben hastanede yatarken söylüyordum çok onemsemiyolardı ondan rahatım ama muayeneye gittiğimde söylücemben crinone jelden zannediyodum ama jeli bırakalı 3 gün oldu hala su gibi akıntı oluyo bendede, hormon seviyesi arttığı için sanırım cumartesi gidince sorucam doktoruma
hergün arada ağrıyı hissediyorum canım ben ama özellikle çok oturunca yada çok ayakta kalınca oluyo genelde. bazen tüm gün hiç farketmiyorum ama akşamına geri geliyo :) son bi kaç gündürde daha rahim ağzında bi acı gibi hissettim, sordum doktoruma normal şeyler kanama yoksa korkma dedi. ağrının yeri ve şekli değişebiliyomuş öyle demişti yeterki kanama, lekelenme olmasınKızlar kasıklarınız sürekli mi agırıyor aradamı ağırıyor
aynen bende çok korkuyorum enfeksiyondan. söylemitim telefonda normal demişti. benim doktorum sakin bi kadın çok panikletmiyo. söylediği tek şey kanama yoksa korkma. eğer bi sıkıntı olursa zaten kanamayla çıkarmış ortaya o zamanda hemen gel dedi. şükür yaşamadım acil bi durum. bi tek uyku halim çok oldu ondada serum takviyesi verdi whatsuptan liste gönderdi gittim başka klinikte taktırdım serumlarıenfeksiyondan da korkuyorum çok inşallah yoktur ihmal etme canım su gibi akıntıyı ben hastanede yatarken söylüyordum çok onemsemiyolardı ondan rahatım ama muayeneye gittiğimde söylücem
benim cumartesi enfeksiyon da çıktı biraz bol su iç dedi inşallah kalmamıştır. Kasıklarım hatta vajinada bile ağrı hissediyorum korkuyorum ama normal diye diye yatıstırıyorum kendimi. Bu gittiğimde her şeyi sorcam inşallahaynen bende çok korkuyorum enfeksiyondan. söylemitim telefonda normal demişti. benim doktorum sakin bi kadın çok panikletmiyo. söylediği tek şey kanama yoksa korkma. eğer bi sıkıntı olursa zaten kanamayla çıkarmış ortaya o zamanda hemen gel dedi. şükür yaşamadım acil bi durum. bi tek uyku halim çok oldu ondada serum takviyesi verdi whatsuptan liste gönderdi gittim başka klinikte taktırdım serumları
Burda degisen oldu ondan merak icindeyim halaErkek diyip kız çıkan var mı acaba. Bana da erkek dedi şimdi şüpheye düştüm ben de :)))
Burda degisen oldu ondan merak icindeyim hala
Melek isim var mi aklinizda?bana 12 ve 13 haftada erkek dedi bakalım haftaya ne diyecek ama biz yine de erkek için belirleyelim dedik
Melek isim var mi aklinizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?