2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Rabbim bin şükür çok şükür sana bebişimi gördüm hersey yolunda dedi doktor ense kalınlığı burun kemiği hersey güzel dedi darısı bir haftasonra çıkacak kan sonucuna inşallah. Rabbim cümleye hayırlı sağlıklı haberler aldırsın.

Rahatladım canm ya tesekkür ederim. Agrı olmayınca acaba bebege bişemi oldu diye korkuyorum agrı oluncada normalmı acaba diyorum. Öyle dengesz bir ruh halindeyim :)

Kizlar perşembe gunu 2li testim var cok tedirgın im ruyalarimda bebeğim down sendromlu cikiyor. Ilk gebeligimdede ihtimal var demislerdi ama kızım cok saglilli maşallah. Birde amniyotik bant olabilir dedi dr ins oda temiz cikar

Bizim de erkek olursa isim hazir ve kesin.ali necati koycaz.ama kiz olursa isim yok noolcak bilmiyorum bu kiz ismi sureci beni cok yoruyo
Bizim hem kız olarak hem erkek olarak isim belli ama henüz ogrenemedik cinsiyeti :) perşembe günü gidicez inşallah :) erkek olursa Mustafa Hamza, kız olursa Amine Meryem olucak inşallah :)

Rahatladım canm ya tesekkür ederim. Agrı olmayınca acaba bebege bişemi oldu diye korkuyorum agrı oluncada normalmı acaba diyorum. Öyle dengesz bir ruh halindeyim :)
hepimiz aynıyız canım benim ben rahat olmaya düşünmemeye çalışıyorum. stres en büyük zarar. bide doktordan yana rahatm şükür çok kimseye kulak asmıyorum o yüzdende. ama doktordan emin olmasam sıkıntı olurdu gerçekten.

Kizlar ne kadarlik oldunuuzzz

11+2 olduk bizde

Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza 13 haftalik hamileymiş Allah im kismet ederse 11 ekim gibi kucağıma alacağım bebegini

hoşgeldin canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kizlar perşembe gunu 2li testim var cok tedirgın im ruyalarimda bebeğim down sendromlu cikiyor. Ilk gebeligimdede ihtimal var demislerdi ama kızım cok saglilli maşallah. Birde amniyotik bant olabilir dedi dr ins oda temiz cikar

ayy benimde perşembe günü bende çok tedirginim inşallah hayırlı sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…