- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Selam hanımlarNasılsınız
Bizim de erkek olursa isim hazir ve kesin.ali necati koycaz.ama kiz olursa isim yok noolcak bilmiyorum bu kiz ismi sureci beni cok yoruyoiki isim düşünüyoruz biz her halükarda da şuan erkek olarak belirledik gibi yiğit ali düşündüğümüz isim ama kesin değil
Bizim de erkek olursa isim hazir ve kesin.ali necati koycaz.ama kiz olursa isim yok noolcak bilmiyorum bu kiz ismi sureci beni cok yoruyo
afıyet olsunMesai başında cubuk kraker kemirmekle meşgulum :)))
Bnm ismim yagmurkız içinde bizim belliydi yağmur kesindi :))
Bnm ismim yagmur
hergün arada ağrıyı hissediyorum canım ben ama özellikle çok oturunca yada çok ayakta kalınca oluyo genelde. bazen tüm gün hiç farketmiyorum ama akşamına geri geliyo :) son bi kaç gündürde daha rahim ağzında bi acı gibi hissettim, sordum doktoruma normal şeyler kanama yoksa korkma dedi. ağrının yeri ve şekli değişebiliyomuş öyle demişti yeterki kanama, lekelenme olmasın
Teşekkür ederim...afıyet olsunne ıs yapıyorsun
13+4 benKizlar ne kadarlik oldunuuzzz
Zeynep cok var.bnim kizimin adi ekin bu da kizsa ne koyarim bilmem.ben buğlem ismini seviyorum melek var mesela zeynep ismine bayılıyorum
13+4 ben
Zeynep cok var.bnim kizimin adi ekin bu da kizsa ne koyarim bilmem.
Canım, 15 haftalık oldum bugün. Yani 3 ay 3 haftalığım. Bir hafta sonra 4 aylık olcaz bakalım. Ya benim ilk bebeğim olcak ama göbeğim çok çıkıyo neden bilmiyorum. Son haftalarda oldu bu :))Kizlar ne kadarlik oldunuuzzz
ayy bizimde kız olursa azra yağmur kesiin :)) erkek olursa net olmasada yavuz kadir geçiyo eşimin aklından ben henüz düşünmedimkız içinde bizim belliydi yağmur kesindi :))
Bizim hem kız olarak hem erkek olarak isim belli ama henüz ogrenemedik cinsiyeti :) perşembe günü gidicez inşallah :) erkek olursa Mustafa Hamza, kız olursa Amine Meryem olucak inşallah :)Bizim de erkek olursa isim hazir ve kesin.ali necati koycaz.ama kiz olursa isim yok noolcak bilmiyorum bu kiz ismi sureci beni cok yoruyo
hepimiz aynıyız canım benim ben rahat olmaya düşünmemeye çalışıyorum. stres en büyük zarar. bide doktordan yana rahatm şükür çok kimseye kulak asmıyorum o yüzdende. ama doktordan emin olmasam sıkıntı olurdu gerçekten.Rahatladım canm ya tesekkür ederim. Agrı olmayınca acaba bebege bişemi oldu diye korkuyorum agrı oluncada normalmı acaba diyorum. Öyle dengesz bir ruh halindeyim :)
Kizlar ne kadarlik oldunuuzzz
Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza 13 haftalik hamileymiş Allah im kismet ederse 11 ekim gibi kucağıma alacağım bebegini
Kizlar perşembe gunu 2li testim var cok tedirgın im ruyalarimda bebeğim down sendromlu cikiyor. Ilk gebeligimdede ihtimal var demislerdi ama kızım cok saglilli maşallah. Birde amniyotik bant olabilir dedi dr ins oda temiz cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?