2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım, 15 haftalık oldum bugün. Yani 3 ay 3 haftalığım. Bir hafta sonra 4 aylık olcaz bakalım. Ya benim ilk bebeğim olcak ama göbeğim çok çıkıyo neden bilmiyorum. Son haftalarda oldu bu :))

bende 15 haftalıgım canım ve son hafta karnım çok çıktı anlamadım ve beyaz akıntım var

bende 15 haftalıgım canım ve son hafta karnım çok çıktı anlamadım ve beyaz akıntım var
Benim de akıntım var Cnm. Anlam veremiyorum ben de. Beyaz bazen de şeffaf. İdrarda yanma vs de yok şükür. Enfeksiyondan korkuyo insan ama Normal süreç sanırım çoğunlukta var.

Benim de akıntım var Cnm. Anlam veremiyorum ben de. Beyaz bazen de şeffaf. İdrarda yanma vs de yok şükür. Enfeksiyondan korkuyo insan ama Normal süreç sanırım çoğunlukta var.

bende de canım sadece akıntı var canım ve bugün daha çok bazen azalıyor bazen artıyor anlamadım ama yanma kaşıntı falan yok bende de

Teşekkür ederim...
Istanbul'da bir lisede tarih ogretmeniyim
ne guzel
Aaaa muhtemel doğum tarihime yakın birini gördüm sonunda bizim kadar küçük yok sanırım başka neyse geç olsun güç olmasın dimi hoşgeldin bu arada
evet ya herkes buyuk aynen zaten o tarıhlerde pek tutmuyor sanırım hosbuldum canım hangı sehırdensın

inşallah değildir hastanede sürekli kanamayi soruyorlardı ben krem gibi akıntım var dedim son 2 gün.. onemsemediler alttanda muayene etti önemli olsa bişey verir ya da derlerdi en azından
Canm bana doktorum pembe ve kirmizi bizi cok korkutuyo kahve bile bitmis bi kanamayi gosterdigi icin o kadar degil diger akintilar normal dedi

Canm bana doktorum pembe ve kirmizi bizi cok korkutuyo kahve bile bitmis bi kanamayi gosterdigi icin o kadar degil diger akintilar normal dedi
benim korkum enfeksiyon canım ogrenmeyen kalmadı sanırım dikiş atılacagını :) o dikiş atılırken enfeksiyon olmaması lazım ilk bebeğim de de haftam büyük olmasına rağmen dikişi deneyeceklerdi ama enfeksiyon çok fazla çıktığı için sonlandırıldı o yüzden enfeksiyon belirtisi olabilir mi akıntı diyorum inşallah değildir

Canım, 15 haftalık oldum bugün. Yani 3 ay 3 haftalığım. Bir hafta sonra 4 aylık olcaz bakalım. Ya benim ilk bebeğim olcak ama göbeğim çok çıkıyo neden bilmiyorum. Son haftalarda oldu bu :))
Canimmm tadını çıkar ilk hamilelik mükemmel oluyor hep kendini dinliyorsun ve tadını cikar ikinci çocukta uyuyamiyorsun dinlenemiyorsun ilki kadar rahat sevilmiyor

Daha önceki enfeksiyonlarındaki akıntıyla karşılaştırdığında ne görüyorsun canım? aynı mı? Fark var mı? Enfeksiyon akıntısında o bölgede çok kaşıntı oluyor mesela,şu an var mı? Tabii en önemlisi şüphen varsa hemen idrar testi yaptırsan

Canm bende az bise enfeksiyon vardi hemen idrarda yanma basliyo akinti sariya donuyo

3ehra arkadaşıma vardı amniyotik bant, onlar çok geç öğrendi bi de. bebek 6 aylık falandı. ilk başlarda 2-3 güne bir ultrasona girdiler sonra haftada. bebek zamanında ve sağlıklı doğdu. ama sen de yoktur umarım, güzel haberlerini bekliyoruz.

isim bizde de yok özellikle kız ismi hiç yok. değişik bi şey olsun ama saçma da olmasın istiyorum :) içinde su naz olan isimleri sevmiyorum ben bi de.

Kizlar perşembe gunu 2li testim var cok tedirgın im ruyalarimda bebeğim down sendromlu cikiyor. Ilk gebeligimdede ihtimal var demislerdi ama kızım cok saglilli maşallah. Birde amniyotik bant olabilir dedi dr ins oda temiz cikar
merhaba peki ilk gebeliğinizde amniyosentez yaptırdınız mı 2 li testten sonra...benim halamın 2. çocuğu down sendromlu ben çok korkuyorum 2 li test de ultrasonda herşey normaldi ama ben kan sonuçları çıkınca yinede şu amerikaya gönderilen %99 kusürluk doğruluk olanı olan kan testinden yaptırıcam. amniyonik bant nedir?

merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli.. benim 12 hafta bitti , 12 hafta 4 günlük olduk sanırım,
inanır mısınız 12 hafta biter bitmez bulantım kusmam da kesildi...

son doktor kontrolünde cnsiyetle ilgili bir şey söylemedi dr ama ben ultrason fotolarına videoya bakıp bakıp erkek olduğunu düşünüyorum.. zaten hissediyordum erkek gibi.. :)

sizde durumlar neler , bir de düşündüğünüz isimleri okuyorum .

isim seçimi çok çok zormuş... :)

Kizlar ikili testte 4,07 mm cikti

Mahfoldum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…