Canım, 15 haftalık oldum bugün. Yani 3 ay 3 haftalığım. Bir hafta sonra 4 aylık olcaz bakalım. Ya benim ilk bebeğim olcak ama göbeğim çok çıkıyo neden bilmiyorum. Son haftalarda oldu bu :))
Aaaa muhtemel doğum tarihime yakın birini gördüm sonundaSelam hanımlarNasılsınız
Benim de akıntım var Cnm. Anlam veremiyorum ben de. Beyaz bazen de şeffaf. İdrarda yanma vs de yok şükür. Enfeksiyondan korkuyo insan ama Normal süreç sanırım çoğunlukta var.bende 15 haftalıgım canım ve son hafta karnım çok çıktı anlamadım ve beyaz akıntım var
Benim de akıntım var Cnm. Anlam veremiyorum ben de. Beyaz bazen de şeffaf. İdrarda yanma vs de yok şükür. Enfeksiyondan korkuyo insan ama Normal süreç sanırım çoğunlukta var.
ne guzelTeşekkür ederim...
Istanbul'da bir lisede tarih ogretmeniyim
evet ya herkes buyukAaaa muhtemel doğum tarihime yakın birini gördüm sonundabizim kadar küçük yok sanırım başka neyse geç olsun güç olmasın dimi hoşgeldin bu arada
Insallah cok mutlu ayriliriz dr yanindan nerde yaptirican canim testini
Canm bana doktorum pembe ve kirmizi bizi cok korkutuyo kahve bile bitmis bi kanamayi gosterdigi icin o kadar degil diger akintilar normal dediinşallah değildir hastanede sürekli kanamayi soruyorlardı ben krem gibi akıntım var dedim son 2 gün.. onemsemediler alttanda muayene etti önemli olsa bişey verir ya da derlerdi en azından
benim korkum enfeksiyon canım ogrenmeyen kalmadı sanırım dikiş atılacagını :) o dikiş atılırken enfeksiyon olmaması lazım ilk bebeğim de de haftam büyük olmasına rağmen dikişi deneyeceklerdi ama enfeksiyon çok fazla çıktığı için sonlandırıldı o yüzden enfeksiyon belirtisi olabilir mi akıntı diyorum inşallah değildirCanm bana doktorum pembe ve kirmizi bizi cok korkutuyo kahve bile bitmis bi kanamayi gosterdigi icin o kadar degil diger akintilar normal dedi
Canimmm tadını çıkar ilk hamilelik mükemmel oluyor hep kendini dinliyorsun ve tadını cikar ikinci çocukta uyuyamiyorsun dinlenemiyorsun ilki kadar rahat sevilmiyorCanım, 15 haftalık oldum bugün. Yani 3 ay 3 haftalığım. Bir hafta sonra 4 aylık olcaz bakalım. Ya benim ilk bebeğim olcak ama göbeğim çok çıkıyo neden bilmiyorum. Son haftalarda oldu bu :))
İzmir.Sen?ne guzel
evet ya herkes buyukaynen zaten o tarıhlerde pek tutmuyor sanırım hosbuldum canım hangı sehırdensın
bende ıstanbulİzmir.Sen?
Daha önceki enfeksiyonlarındaki akıntıyla karşılaştırdığında ne görüyorsun canım? aynı mı? Fark var mı? Enfeksiyon akıntısında o bölgede çok kaşıntı oluyor mesela,şu an var mı? Tabii en önemlisi şüphen varsa hemen idrar testi yaptırsanbenim korkum enfeksiyon canım ogrenmeyen kalmadı sanırım dikiş atılacagını :) o dikiş atılırken enfeksiyon olmaması lazım ilk bebeğim de de haftam büyük olmasına rağmen dikişi deneyeceklerdi ama enfeksiyon çok fazla çıktığı için sonlandırıldı o yüzden enfeksiyon belirtisi olabilir mi akıntı diyorum inşallah değildir
Canm bende az bise enfeksiyon vardi hemen idrarda yanma basliyo akinti sariya donuyobenim korkum enfeksiyon canım ogrenmeyen kalmadı sanırım dikiş atılacagını :) o dikiş atılırken enfeksiyon olmaması lazım ilk bebeğim de de haftam büyük olmasına rağmen dikişi deneyeceklerdi ama enfeksiyon çok fazla çıktığı için sonlandırıldı o yüzden enfeksiyon belirtisi olabilir mi akıntı diyorum inşallah değildir
merhaba peki ilk gebeliğinizde amniyosentez yaptırdınız mı 2 li testten sonra...benim halamın 2. çocuğu down sendromlu ben çok korkuyorum 2 li test de ultrasonda herşey normaldi ama ben kan sonuçları çıkınca yinede şu amerikaya gönderilen %99 kusürluk doğruluk olanı olan kan testinden yaptırıcam. amniyonik bant nedir?Kizlar perşembe gunu 2li testim var cok tedirgın im ruyalarimda bebeğim down sendromlu cikiyor. Ilk gebeligimdede ihtimal var demislerdi ama kızım cok saglilli maşallah. Birde amniyotik bant olabilir dedi dr ins oda temiz cikar
benim de 28 ekim görünüyor :) gerek testler gerek gelişim olsun buradan okuyarak tecrübe kazanıyoruz biz de :))Aaaa muhtemel doğum tarihime yakın birini gördüm sonundabizim kadar küçük yok sanırım başka neyse geç olsun güç olmasın dimi hoşgeldin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?