2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canimmm tadını çıkar ilk hamilelik mükemmel oluyor hep kendini dinliyorsun ve tadını cikar ikinci çocukta uyuyamiyorsun dinlenemiyorsun ilki kadar rahat sevilmiyor
Haklısın cnm, inş o günleri de görürüz ya iki tane olsunlar yeter :))) benim kafa dış çekimde yoksa göbeği sorun etmem. Bu hafta kv.geldi yoksa diğer hafta gidicektik ne güzel. Daha kuaför ve fotoğrafçıyla görüşcem bu da bir hafta daha sarktı demek. 16sında kontrol var 23 nisanda da görevliyim. Mayısa sarkcak göbek büyücek iyice :))) tüm bunlar Nasıl büyüyo gözümde anlatamam.

Evet haklısın.Neyse Aklımıza kötü şeyler getirmeyelim,inşallah güzel olacak hepimizin sonucu.İnşallah
Insallah canim :) bulanti var mi senin ?

Cnmmsen bilirsin ama yaptirma bence o zaman ben yaptirmiycam esimle konustuk her turlu istiyoruz bu cocugu ve icimi karartmak istemiyoruz rabbime siginip test yaptirmiycam zaten doktorum yuzde 50 olasilik dedi
Bizde konustugumuzda hep ayni sonuca variyoruz canim :/ insallah yavrularimiz saglikla dogar sen ne zaman gideceksin kontrole

Evet zor secim ama bu surecte risk var denip kendini yipratmakta var :/ Allah korusun genelde yanlis cikmis testler. Allah hic birimize evlat acisi yasatmasin insallah

değildir değildir sen rahat ol bol su içmeye devam. dikişine ne kadar kaldı canım? acaba idrar tahlili yaptırsanmı önceden eğer bişi varsa ona göre ilaç verir belki doktorun. hamilelikle verilen enfeksiyon ilaçları var yanlış hatırlamıyosam purinol diye bişi vardı suda eritilen

kaşıntı yok canım çok şükür benim enfeksiyon da en çok belirti sürekli idrara çıkma ve tam yapamama şu an o yok o yüzden ona güveniyorum idrar testi yaptırmaya da çıkmak istemiyorum devlette cok beklemek zorunda kalcam ozelede tovbeliyim burdakine. cumartesi doktora gitcem o güne kadar durayım diyorum

inşallah öyledir canım çok sağol rahatladım biraz

Kizlar ikili testte 4,07 mm cikti

Mahfoldum ben.
Moralini bozma benimde ikili testte papp beta hcg düşük çıktı yarın prof murat yayla randevum var başkent ünv perinotoloji bölümüne ve başka bir prof mail attım kanda dna bakılmasını önerdiler olmadı onuda yaptıracağım yarın Murat bey be derse ona göre hareket edeceğim bu bulguların doğruluk oranıda yüzde güz değil işi bilen birine başvurmak önemli moralini yüksek tut

Ben ilk hamileligimde enfeksiyondan dolayı azosilin diye bi ilaç kullanmıştım dikişin tarihi belli değil canım doktor degistirdim ya sürekli ölccem serviks boyunu dedi inşallah bu doktorda dikiş içn geç kalmaz hem Prof hem perinotolog daha çok güveniyorum ama dıkıssız 16. Haftaya kadar takip etcem dedi en son 35mm di kısalma olmasını bekliyo doktor ama gel bide bana sor ilk hamileligimde su kesem afedersin büyük tuvaletimi yaparken gelmişti şimdi gelecek tuvaletim diye korkuyorum geldiğinde kendimi sıka sıka yapabiliyorum psikoloğa mi gitsem diye düşünmüyo değilim cumartesi gününe alabilirsem randevu alcam alamazsam çarşambaya alcam baktırcam herseyime

tatlım merhaba.. doktorundan memnunsun ve güveniyorsun değil mi? ankara da aydan biri var duymuşssundur koru hastanesinde, seninki gibi özel durumlara bakıyor sadece, benim de kuzenim aydan hoca ile bebeğine kavuştu, ankarada bu arada, çok bilmiyorum senin durumunu ama sadece bu bilgimi paylaşmak istedim :)

Cuma gidiyorum cnm ben allah izin verirse sadece ense olcumu fln yapilir o kadar diyorum esimde bana birakti

Elif nazlar gercekten cok nazli oluyor bilgin olsunda bizimde erkek olursa oguzkagan kiz olursa asya melek insallah sadece melek konusunda cok kararli degiliz
Asya çok güzel bir isim :)) inş. gönlünüzden geçen hakkınıza hayrlı olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…