- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
- 123
benimki yarına unutmuştum ben ya şimdi hatırladım :) inşallah iyi gelecek hepimizin amin :)
Haklısın cnm, inş o günleri de görürüz ya iki tane olsunlar yeter :))) benim kafa dış çekimde yoksa göbeği sorun etmem. Bu hafta kv.geldi yoksa diğer hafta gidicektik ne güzel. Daha kuaför ve fotoğrafçıyla görüşcem bu da bir hafta daha sarktı demek. 16sında kontrol var 23 nisanda da görevliyim. Mayısa sarkcak göbek büyücek iyice :))) tüm bunlar Nasıl büyüyo gözümde anlatamam.Canimmm tadını çıkar ilk hamilelik mükemmel oluyor hep kendini dinliyorsun ve tadını cikar ikinci çocukta uyuyamiyorsun dinlenemiyorsun ilki kadar rahat sevilmiyor
Insallah canim :) bulanti var mi senin ?Evet haklısın.Neyse Aklımıza kötü şeyler getirmeyelim,inşallah güzel olacak hepimizin sonucu.İnşallah
Bizde konustugumuzda hep ayni sonuca variyoruz canim :/ insallah yavrularimiz saglikla dogar sen ne zaman gideceksin kontroleCnmmsen bilirsin ama yaptirma bence o zaman ben yaptirmiycam esimle konustuk her turlu istiyoruz bu cocugu ve icimi karartmak istemiyoruz rabbime siginip test yaptirmiycam zaten doktorum yuzde 50 olasilik dedi
Evet zor secim ama bu surecte risk var denip kendini yipratmakta var :/ Allah korusun genelde yanlis cikmis testler. Allah hic birimize evlat acisi yasatmasin insallahher türlü çocuğu doğurmak isteyenler test yaptırmıyor. belki siz de öyle yaparsınız. diğer yandan, Allah korusun testlerde bir şey çıkarsa anne babanın kendilerini hazırlamaları da gerektiğini düşünenler var. nihayetinde seçim sizin :)
Canım kendini şartlama.. Kan testi vs çıksın bir. Doktorun ne diyor?? Kendini yıpratma hemen.Kizlar ikili testte 4,07 mm cikti
Mahfoldum ben.
aaaa erkenden çıkmış senin, bana perşembe çıkacak dediler. gözün aydın canımcım çok sevindim darısı hepimize olsun amin :)Kızlarrrrrrrrrr çok şükür sonucum temizmişş.. Darısı tüm sonuç bekleyenlere olsun inşallahhhh...
cheesecake30 haber bekliyorum senden..
Canım canını sıkma hemen bebeğini de üzme. Rabbim çok büyük dr un ne diyor onu dinle cnm. Dualarımız seninle ve bebiş inleKizlar ikili testte 4,07 mm cikti
Mahfoldum ben.
değildir değildir sen rahat ol bol su içmeye devam. dikişine ne kadar kaldı canım? acaba idrar tahlili yaptırsanmı önceden eğer bişi varsa ona göre ilaç verir belki doktorun. hamilelikle verilen enfeksiyon ilaçları var yanlış hatırlamıyosam purinol diye bişi vardı suda eritilenbenim korkum enfeksiyon canım ogrenmeyen kalmadı sanırım dikiş atılacagını :) o dikiş atılırken enfeksiyon olmaması lazım ilk bebeğim de de haftam büyük olmasına rağmen dikişi deneyeceklerdi ama enfeksiyon çok fazla çıktığı için sonlandırıldı o yüzden enfeksiyon belirtisi olabilir mi akıntı diyorum inşallah değildir
Kizlar ikili testte 4,07 mm cikti
Mahfoldum ben.
Kizlar ikili testte 4,07 mm cikti
Mahfoldum ben.
kaşıntı yok canım çok şükür benim enfeksiyon da en çok belirti sürekli idrara çıkma ve tam yapamama şu an o yok o yüzden ona güveniyorum idrar testi yaptırmaya da çıkmak istemiyorum devlette cok beklemek zorunda kalcam ozelede tovbeliyim burdakine. cumartesi doktora gitcem o güne kadar durayım diyorumDaha önceki enfeksiyonlarındaki akıntıyla karşılaştırdığında ne görüyorsun canım? aynı mı? Fark var mı? Enfeksiyon akıntısında o bölgede çok kaşıntı oluyor mesela,şu an var mı? Tabii en önemlisi şüphen varsa hemen idrar testi yaptırsan
canım bende yanma kaşıntı hiçbir şey yok şükür ona güveniyorum inşallah enfeksiyon da yokturCanm bende az bise enfeksiyon vardi hemen idrarda yanma basliyo akinti sariya donuyo
inşallah öyledir canım çok sağol rahatladım birazCanım benimde anacığım yanımda, normalde şehirdışındalar, inş. bi 10 gün daha kalacak, allah ondan bin kere razı olsun bebek gibi bakıyor bana, elimi hiçbir işe sürdürmüyor...ne varsa annelerimizde var varya...inş. bizlerde böyle iyi anneler olabiliriz.
Canım benimde geliyor, bazen baya yaş hissediyorum. Ama bildiğim kadarıyla vücut enfeksiyondan korunmak için böyle bir akıntının olması gerekiyormuş.
Moralini bozma benimde ikili testte papp beta hcg düşük çıktı yarın prof murat yayla randevum var başkent ünv perinotoloji bölümüne ve başka bir prof mail attım kanda dna bakılmasını önerdiler olmadı onuda yaptıracağım yarın Murat bey be derse ona göre hareket edeceğim bu bulguların doğruluk oranıda yüzde güz değil işi bilen birine başvurmak önemli moralini yüksek tutKizlar ikili testte 4,07 mm cikti
Mahfoldum ben.
Ben ilk hamileligimde enfeksiyondan dolayı azosilin diye bi ilaç kullanmıştım dikişin tarihi belli değil canım doktor degistirdim ya sürekli ölccem serviks boyunu dedi inşallah bu doktorda dikiş içn geç kalmaz hem Prof hem perinotolog daha çok güveniyorum ama dıkıssız 16. Haftaya kadar takip etcem dedi en son 35mm di kısalma olmasını bekliyo doktor ama gel bide bana sor ilk hamileligimde su kesem afedersin büyük tuvaletimi yaparken gelmişti şimdi gelecek tuvaletim diye korkuyorum geldiğinde kendimi sıka sıka yapabiliyorum psikoloğa mi gitsem diye düşünmüyo değilim cumartesi gününe alabilirsem randevu alcam alamazsam çarşambaya alcam baktırcam herseyimedeğildir değildir sen rahat ol bol su içmeye devam. dikişine ne kadar kaldı canım? acaba idrar tahlili yaptırsanmı önceden eğer bişi varsa ona göre ilaç verir belki doktorun. hamilelikle verilen enfeksiyon ilaçları var yanlış hatırlamıyosam purinol diye bişi vardı suda eritilen
tatlım merhaba.. doktorundan memnunsun ve güveniyorsun değil mi? ankara da aydan biri var duymuşssundur koru hastanesinde, seninki gibi özel durumlara bakıyor sadece, benim de kuzenim aydan hoca ile bebeğine kavuştu, ankarada bu arada, çok bilmiyorum senin durumunu ama sadece bu bilgimi paylaşmak istedim :)Ben ilk hamileligimde enfeksiyondan dolayı azosilin diye bi ilaç kullanmıştım dikişin tarihi belli değil canım doktor degistirdim ya sürekli ölccem serviks boyunu dedi inşallah bu doktorda dikiş içn geç kalmaz hem Prof hem perinotolog daha çok güveniyorum ama dıkıssız 16. Haftaya kadar takip etcem dedi en son 35mm di kısalma olmasını bekliyo doktor ama gel bide bana sor ilk hamileligimde su kesem afedersin büyük tuvaletimi yaparken gelmişti şimdi gelecek tuvaletim diye korkuyorum geldiğinde kendimi sıka sıka yapabiliyorum psikoloğa mi gitsem diye düşünmüyo değilim cumartesi gününe alabilirsem randevu alcam alamazsam çarşambaya alcam baktırcam herseyime
Cuma gidiyorum cnm ben allah izin verirse sadece ense olcumu fln yapilir o kadar diyorum esimde bana biraktiInsallah canim :) bulanti var mi senin ?
Bizde konustugumuzda hep ayni sonuca variyoruz canim :/ insallah yavrularimiz saglikla dogar sen ne zaman gideceksin kontrole
Evet zor secim ama bu surecte risk var denip kendini yipratmakta var :/ Allah korusun genelde yanlis cikmis testler. Allah hic birimize evlat acisi yasatmasin insallah
Asya çok güzel bir isim :)) inş. gönlünüzden geçen hakkınıza hayrlı olur :)Elif nazlar gercekten cok nazli oluyor bilgin olsunda bizimde erkek olursa oguzkagan kiz olursa asya melek insallah sadece melek konusunda cok kararli degiliz
Yoktur yoktur icini rahat tut allahin izniyle hepimiz alacaz kucagimiza bebeklerimizi sagliklacanım bende yanma kaşıntı hiçbir şey yok şükür ona güveniyorum inşallah enfeksiyon da yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?