Kizlar ikili testte 4,07 mm cikti
Mahfoldum ben.
bizim erkek olursa %99.999 Yiğit Ali erkek olurlarsa adaş olacaklar ama kız da kararsızız Elif Naz , Doğa seçenekler arasında :)iki isim düşünüyoruz biz her halükarda da şuan erkek olarak belirledik gibi yiğit ali düşündüğümüz isim ama kesin değil
benim de 28 ekim görünüyor :) gerek testler gerek gelişim olsun buradan okuyarak tecrübe kazanıyoruz biz de :))
Canım benimde anacığım yanımda, normalde şehirdışındalar, inş. bi 10 gün daha kalacak, allah ondan bin kere razı olsun bebek gibi bakıyor bana, elimi hiçbir işe sürdürmüyor...ne varsa annelerimizde var varya...inş. bizlerde böyle iyi anneler olabiliriz.hamilelikten hepsi canım bende 1 haftadır annemleydim hastanede yattım diye geldi sonra da evimi temizle di çamaşırları yıkadı ütüledi bize yemek yaptı dün anneme giderken gitme bisey yapma ama yanımda kal dedim o da üzüldü gelcem yine dedi şu anda bile gözlerim doldu valla hormonlar tavan inşallah geçici bir durum 9 ay annemizi kendimize mahkum edemeyiz yazın gelmesini bekliyorum kardeşlerim gelsin en azından diye
Canım benimde geliyor, bazen baya yaş hissediyorum. Ama bildiğim kadarıyla vücut enfeksiyondan korunmak için böyle bir akıntının olması gerekiyormuş.Kızlar akıntınız var mı? benim krem gibi kokusuz bi akıntım var ama progestana başladığımdan beri bir tık daha artti ilacın etkisi var mıdır ? Bazen pedime bilegeliyo akıntı ama özellikle Afedersiniz tuvaletimi yaptiktan sonra peçete ye baya geliyo akıntım normal midir?
bizim erkek olursa %99.999 Yiğit Ali erkek olurlarsa adaş olacaklar ama kız da kararsızız Elif Naz , Doğa seçenekler arasında :)
Meslektaşım meraba bende öğretim üyesiyim :) 18 saat lisans 3 saat yüksek lisan dersim var bu dönem, artı proje, lab çalışmaları bende fırsat buldukça buraları okuyabiliyorum. Allah sanada kolaylıklar versin inş.Aynen canim ben de ayni sekilde dusunuyorum. O sebeple ben de universite hastanesinde devam ediyorum. Gonlum rahat, doktorum ilgili ve bilgili. Ogretim uyesi oldugum icin vaktim yok ama ogle arasinda bile zaman ayarlayip gidebiliyorum. Doktorumdan cok memnunum. Oldukca yogun biri ama kadin dogumcularin hepsi ayni, ozel-devlet farketmeden.
dur canım dur, daha doktor görüşü, ek testleri var bunun. mahvolmadın, sakin...Kizlar ikili testte 4,07 mm cikti
Mahfoldum ben.
Canım inş. güzel sonuçlar alırsın.Kizlar bugun 1 de doktor rAndevum var . Ikili test vs de var.
Nornalde calisiyorum uyurum biraz diye dusunmustum ama o kadar gerginimki mumkun olmadi.
Dualarinizi eksik etmeyin kizlar.
kasım annelerine de bakıyorum arada, o tarafta da olabilirizMutluBulut_ & lysippe Minik kuşlarım benimm evettt yalnız olmamak güzel Bu güzel anneler neredeyse detaylı ultrason sürecine girdiklerinde biz 2'li test sonuçlarımızı mı paylaşıcaz
Ene hiç aklıma gelmedi bu bakkasım annelerine de bakıyorum arada, o tarafta da olabiliriz
Hemen mahvolma canım benim,iyi haberlerini bekliyoruzKizlar ikili testte 4,07 mm cikti
Mahfoldum ben.
Elif nazlar gercekten cok nazli oluyor bilgin olsunda bizimde erkek olursa oguzkagan kiz olursa asya melek insallah sadece melek konusunda cok kararli degilizbizim erkek olursa %99.999 Yiğit Ali erkek olurlarsa adaş olacaklar ama kız da kararsızız Elif Naz , Doğa seçenekler arasında :)
yaa ama ben o ıkılı teste cok kararsızım. doktorum sadece 12. haftada gel dedı testle ılgılı bırssey demedı ama kesın ıster ama esımle bende kararsız haldeyız. bu testlerın bır kesınlıgı yokmus. Allah korusun kesın dense bıle bız yavrumuzdan vazgecmıcez. bılmıyorum yaptırırsakta oylesıne yaptırmıs olmak ıcın olacakMutluBulut_ & lysippe Minik kuşlarım benimm evettt yalnız olmamak güzel Bu güzel anneler neredeyse detaylı ultrason sürecine girdiklerinde biz 2'li test sonuçlarımızı mı paylaşıcaz
yaa ama ben o ıkılı teste cok kararsızım. doktorum sadece 12. haftada gel dedı testle ılgılı bırssey demedı ama kesın ıster ama esımle bende kararsız haldeyız. bu testlerın bır kesınlıgı yokmus. Allah korusun kesın dense bıle bız yavrumuzdan vazgecmıcez. bılmıyorum yaptırırsakta oylesıne yaptırmıs olmak ıcın olacak
Cnmmsen bilirsin ama yaptirma bence o zaman ben yaptirmiycam esimle konustuk her turlu istiyoruz bu cocugu ve icimi karartmak istemiyoruz rabbime siginip test yaptirmiycam zaten doktorum yuzde 50 olasilik dediyaa ama ben o ıkılı teste cok kararsızım. doktorum sadece 12. haftada gel dedı testle ılgılı bırssey demedı ama kesın ıster ama esımle bende kararsız haldeyız. bu testlerın bır kesınlıgı yokmus. Allah korusun kesın dense bıle bız yavrumuzdan vazgecmıcez. bılmıyorum yaptırırsakta oylesıne yaptırmıs olmak ıcın olacak
her türlü çocuğu doğurmak isteyenler test yaptırmıyor. belki siz de öyle yaparsınız. diğer yandan, Allah korusun testlerde bir şey çıkarsa anne babanın kendilerini hazırlamaları da gerektiğini düşünenler var. nihayetinde seçim sizin :)yaa ama ben o ıkılı teste cok kararsızım. doktorum sadece 12. haftada gel dedı testle ılgılı bırssey demedı ama kesın ıster ama esımle bende kararsız haldeyız. bu testlerın bır kesınlıgı yokmus. Allah korusun kesın dense bıle bız yavrumuzdan vazgecmıcez. bılmıyorum yaptırırsakta oylesıne yaptırmıs olmak ıcın olacak
aaaa erkenden çıkmış senin, bana perşembe çıkacak dediler. gözün aydın canımcım çok sevindim darısı hepimize olsun amin :) aradım ben de hemen ama yarın çıkacakmış :)Kızlarrrrrrrrrr çok şükür sonucum temizmişş.. Darısı tüm sonuç bekleyenlere olsun inşallahhhh...
cheesecake30 haber bekliyorum senden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?