2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
iki isim düşünüyoruz biz her halükarda da şuan erkek olarak belirledik gibi yiğit ali düşündüğümüz isim ama kesin değil
bizim erkek olursa %99.999 Yiğit Ali erkek olurlarsa adaş olacaklar ama kız da kararsızız Elif Naz , Doğa seçenekler arasında :)

Canım benimde anacığım yanımda, normalde şehirdışındalar, inş. bi 10 gün daha kalacak, allah ondan bin kere razı olsun bebek gibi bakıyor bana, elimi hiçbir işe sürdürmüyor...ne varsa annelerimizde var varya...inş. bizlerde böyle iyi anneler olabiliriz.
Canım benimde geliyor, bazen baya yaş hissediyorum. Ama bildiğim kadarıyla vücut enfeksiyondan korunmak için böyle bir akıntının olması gerekiyormuş.

Meslektaşım meraba bende öğretim üyesiyim :) 18 saat lisans 3 saat yüksek lisan dersim var bu dönem, artı proje, lab çalışmaları bende fırsat buldukça buraları okuyabiliyorum. Allah sanada kolaylıklar versin inş.

bizim erkek olursa %99.999 Yiğit Ali erkek olurlarsa adaş olacaklar ama kız da kararsızız Elif Naz , Doğa seçenekler arasında :)
Elif nazlar gercekten cok nazli oluyor bilgin olsunda bizimde erkek olursa oguzkagan kiz olursa asya melek insallah sadece melek konusunda cok kararli degiliz

MutluBulut_ & lysippe Minik kuşlarım benimm evettt yalnız olmamak güzelBu güzel anneler neredeyse detaylı ultrason sürecine girdiklerinde biz 2'li test sonuçlarımızı mı paylaşıcaz
yaa ama ben o ıkılı teste cok kararsızım. doktorum sadece 12. haftada gel dedı testle ılgılı bırssey demedı ama kesın ıster ama esımle bende kararsız haldeyız. bu testlerın bır kesınlıgı yokmus. Allah korusun kesın dense bıle bız yavrumuzdan vazgecmıcez. bılmıyorum yaptırırsakta oylesıne yaptırmıs olmak ıcın olacak

Evet haklısın.Neyse Aklımıza kötü şeyler getirmeyelim,inşallah güzel olacak hepimizin sonucu.İnşallah

Cnmmsen bilirsin ama yaptirma bence o zaman ben yaptirmiycam esimle konustuk her turlu istiyoruz bu cocugu ve icimi karartmak istemiyoruz rabbime siginip test yaptirmiycam zaten doktorum yuzde 50 olasilik dedi

her türlü çocuğu doğurmak isteyenler test yaptırmıyor. belki siz de öyle yaparsınız. diğer yandan, Allah korusun testlerde bir şey çıkarsa anne babanın kendilerini hazırlamaları da gerektiğini düşünenler var. nihayetinde seçim sizin :)

BendeE="lysippe, post: 45924762, member: 450425"]kasım annelerine de bakıyorum arada, o tarafta da olabiliriz [/QUOTE]
Bizde eylul annelrine mi baksak ki

Kızlarrrrrrrrrr çok şükür sonucum temizmişş.. Darısı tüm sonuç bekleyenlere olsun inşallahhhh...

cheesecake30 haber bekliyorum senden..
aaaa erkenden çıkmış senin, bana perşembe çıkacak dediler. gözün aydın canımcım çok sevindim darısı hepimize olsun amin :) aradım ben de hemen ama yarın çıkacakmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…