Asya yi zaten ben cok istiyorum canm esimde benm surekli soylememe dayanamadi kabul ettiAsya çok güzel bir isim :)) inş. gönlünüzden geçen hakkınıza hayrlı olur :)
Bende senden bir hafta sonra gidiyorum :)Cuma gidiyorum cnm ben allah izin verirse sadece ense olcumu fln yapilir o kadar diyorum esimde bana birakti
Bende kuzucum ben dee,,, inşallah tüm sonuçlarımız böyle olur
Bana da perşembe dediler bgn çıkmış o yüzden hemen sana haber verdim belki çıkmıştır seninki de diye canımmmaaaa erkenden çıkmış senin, bana perşembe çıkacak dediler. gözün aydın canımcım çok sevindim darısı hepimize olsun amin :)
Canım lütfen önce kendini toparla, güzel haberlerini alcaz inşallahKizlar ikili testte 4,07 mm cikti
Mahfoldum ben.
Bizde eylul annelrineBendeE="lysippe, post: 45924762, member: 450425"]kasım annelerine de bakıyorum arada, o tarafta da olabiliriz
Haber verrrr bizebenimki yarına unutmuştum ben ya şimdi hatırladım :) inşallah iyi gelecek hepimizin amin :)
Murat yayla süper! Ben orada yaptırdım. Evet o nerde ona göre hareket et benceMoralini bozma benimde ikili testte papp beta hcg düşük çıktı yarın prof murat yayla randevum var başkent ünv perinotoloji bölümüne ve başka bir prof mail attım kanda dna bakılmasını önerdiler olmadı onuda yaptıracağım yarın Murat bey be derse ona göre hareket edeceğim bu bulguların doğruluk oranıda yüzde güz değil işi bilen birine başvurmak önemli moralini yüksek tut
Ole canm bende ikili gerginligi de yokya direk bebegi gorcem die heyecanlaniyorumBende senden bir hafta sonra gidiyorum :)
Bende heycanla bekliyorum insallah iyidir miniklerimiz :)Ole canm bende ikili gerginligi de yokya direk bebegi gorcem die heyecanlaniyorum
Bulanti yoksa sanslisin canim benim cok var bulantim.sabahlari kusuyorum bazen gun icindr de oluyo suan kalkip yemek yapacak gucum yok.MutluBulut_ benim çok bulantım olmadı canım,olan da geçti neredeyse.Nadir oluyor olduğunda da çok şiddetli olmuyor.Göğüs sızılarımdan kontrol etmeye çalışıyorum ben de,bi de tansiyon düşmesinden.Ama bunlar da bazen belirleyici olmayabiliyormuş.Allah'a emanet bebeklerimiz tatlım...
Meslektaşım meraba bende öğretim üyesiyim :) 18 saat lisans 3 saat yüksek lisan dersim var bu dönem, artı proje, lab çalışmaları bende fırsat buldukça buraları okuyabiliyorum. Allah sanada kolaylıklar versin inş.
Hayırrr ekim annesisin sen yollamam orlara kuzumuuuBizde eylul annelrinemi baksak ki
Benüm de eylüle gitmem lazım aslında ama sizleri bırakamammmmmmHayırrr ekim annesisin sen yollamam orlara kuzumuuu
Benüm de eylüle gitmem lazım aslında ama sizleri bırakamammmmmm
Benüm de eylüle gitmem lazım aslında ama sizleri bırakamammmmmmHayırrr ekim annesisin sen yollamam orlara kuzumuuu
Benimde gitmem lazim ama ciks gitmemMUHTEMELEN BENİM DE EYLÜLE GİTMEM LAZIM :)) AMA GİDEMEDİM :))
Evettt böyle çook iyiyiz. Bir yere gitmek yok heeBenimde gitmem lazim ama ciks gitmemacikcay birakmior zatenn... Ayricaa bende gidemem oralaraa :)) biz bole iyiyiz dimi kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?