2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Murat yayla süper! Ben orada yaptırdım. Evet o nerde ona göre hareket et bence

TaTE="acikcay, post: 45926648, member: 734507"]Bizde eylul annelrine mi baksak ki[/QUOTE]
Hayırrr ekim annesisin sen yollamam orlara kuzumuuu [/QUOTE]
Tamam bikere yazmustim ama hahahaha gitmicimm tabiki dee

MutluBulut_ benim çok bulantım olmadı canım,olan da geçti neredeyse.Nadir oluyor olduğunda da çok şiddetli olmuyor.Göğüs sızılarımdan kontrol etmeye çalışıyorum ben de,bi de tansiyon düşmesinden.Ama bunlar da bazen belirleyici olmayabiliyormuş.Allah'a emanet bebeklerimiz tatlım...

Ole canm bende ikili gerginligi de yokya direk bebegi gorcem die heyecanlaniyorum
Bende heycanla bekliyorum insallah iyidir miniklerimiz :)

Bulanti yoksa sanslisin canim benim cok var bulantim.sabahlari kusuyorum bazen gun icindr de oluyo suan kalkip yemek yapacak gucum yok.

Merhaba , sizi cok iyi anliyorum. Ben de hamilelikten habersiz 27 saat dersim oldu. Yuksek lisans, lab, uygulamalar,haftasonu dersi hepsi var. Ama akademik calismalari biraz azalttim, eve cok fazla is tasimamaya gayret ediyorum. Sadece dersleri dondurebiliyorum. Onumuzdeki donem yeni dersim artik bebegim olacak insallah. Isimiz zor ama ustesinden geliriz insallah. Kolay gelsin size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…