2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar nereye herkes burda dogurucak kacmak yok o zaman ekim ilk 10 gunu komple eylule kayar olmaz burdayiz hep birlikte

Arkadaslar tansiyon dusuklugu yasayan var mi aranizda? Normalde tansiyonum dusuktur zaten-10-11/7-8. Dun aksam olctum 7/4. Hemen tuzlu ayran ictim ama yukselmedi. Sabah 8-5, az once yine 7/4, biraz daha zorlasa kucuk 3'e dusecek. Belirli bir sikintim da yok aslinda.

Evet benimde 9/5 , progestan aldığımda 8/4 lerdeydi.. Genelde tuzlu ayran tuzlu salatalıkla yükseltmeye çalışıyorum

Yani benim küçük 4 ken ayakta duramıyordum. Tuzlu ayranın yükseltmemesi de ilginç

Bugun 2 kere ictim ayrani ama hala ayni. Kucuk 4.1, ayran icmesem kac olacakti acaba. Okulda merdivenleri cikarken biraz donuyor basim, onun disinda bas donmem de yok. Saglik ocagi kaydimda ebe olctugunde 10/6 ciktiginda dusuk degil mi dedim, hamilelikte yuksek olmasindan iyidir dedi, onemsemedik. Ama doktora bir danissam iyi olacak galiba.

Kizlarr ben alisveris yapmamak icin zor tutuyorum kendimi. Bir yandan dur diyorum bir yandan hep bakasim geliyor. Ne zaman baslamayi dusunuyorsunuz?bir dahaki kontrolum 16.haftada artik oradan sonra yavastan almali miyim? Buyukleri 24 ten sonra almaya baslicam ama kiyafettir biberondur falan almali mi bilemedim. Bir yanida korkuyor insanin

Ya okulda sıkıntı Allah korusun merdiven inip çıkıyoruz. Dikkat et, revir varsa okulunda düzenli olarak ölçtür tansiyonunu bence. Evet hamilelikte yüksek tansiyon tehlikeliymiş, bana da revirde demişlerdi. Okulda tuz yediğimi bilirim kısa sürede 10/6 olmuştu.

Ben yaşıyorum,hem de çok sık.Hamilelikle başladı.Normalde de 10/6 .

cnm cok almamak lazim ama yavaş yavaş basla en azindan cikarip cikarip bakicak birseyler olsun ben ceyiz gibi yikayip utuleyip bohcalamistim cikarip cikarip bakiyordum cok keyifli oluyor

Can'ım bunun bir formülü yok,içinden geldiği gibi hareket et.Ben,ilk 6 ay hiç bir şey almayacağım dedim 5.ayımda bebeğimi kaybettim geçen yıl.2aylıkken almaya başlayanlar bebeklerini kucaklarına da aldılar yani birşeyleri buna bağlamak da doğru değil bence.Sen içinden geldiği gibi hareket et,zaten kritik dönemi atlatmışsın inşallah...

Yanlız degılsın canım bende aynıyım 10+2 yız daha ama suan bıle ınternetten bakıyorum dayanabılırsem 16/18 haftalara kadar dayanmak ıstıyorum ondan sonrada yavas ılerlemk nıyetım ama bakalım haftasonu annem bızdeydı bır parca almak ıstedı ama ortak renklı seylerden hıc bulamadık krem renge bıle kız ıcın dantel koymuslar cınsıyet kesınlesmelı o yuzden doktor bırsey soyledı mı sana ? o korku hep var canım Allah saglıkla dogurup buyutmemızı nasıp etsın ınsallah. 7 aylık oldugumuzda buyuk parcalara gecmek ıstıyorum ben ınsallah zaten agırlastıkca zor olur

Geçer ama artık seninkiler de,sabret biraz daha
ınsallah canım mınıgım ıyı olsunda anneme cekersem zor 9 ay yatmıs

canım Allah bır daha bu acıyı yasatmasın ınsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…