Evettt böyle çook iyiyiz. Bir yere gitmek yok hee
Yok canim okadar sohbetimjz oldu burda... Hep beraber atlaticaz guzel sekilde ins hamileligimiziKizlar nereye herkes burda dogurucak kacmak yok o zaman ekim ilk 10 gunu komple eylule kayar olmaz burdayiz hep birlikte
Amin inşallahh.. Hepimize de birer maşallahBurdayiz
Yok canim okadar sohbetimjz oldu burda... Hep beraber atlaticaz guzel sekilde ins hamileligimizi
Evet benimde 9/5 , progestan aldığımda 8/4 lerdeydi.. Genelde tuzlu ayran tuzlu salatalıkla yükseltmeye çalışıyorumArkadaslar tansiyon dusuklugu yasayan var mi aranizda? Normalde tansiyonum dusuktur zaten-10-11/7-8. Dun aksam olctum 7/4. Hemen tuzlu ayran ictim ama yukselmedi. Sabah 8-5, az once yine 7/4, biraz daha zorlasa kucuk 3'e dusecek. Belirli bir sikintim da yok aslinda.
Evet benimde 9/5 , progestan aldığımda 8/4 lerdeydi.. Genelde tuzlu ayran tuzlu salatalıkla yükseltmeye çalışıyorum
Yani benim küçük 4 ken ayakta duramıyordum. Tuzlu ayranın yükseltmemesi de ilginçBen folik asit disinda hic ilac kullanmiyorum. Bas donmesi de yasamiyorum ve cok sasirdim nasil ayakta duruyorum diye.
aynen cnm senin yatmalarina bile alıştık iyiyiz burdaBurdayiz
Yok canim okadar sohbetimjz oldu burda... Hep beraber atlaticaz guzel sekilde ins hamileligimizi
Ahhah aynen canimm ben ayni devam yat yat yatt... Okulda yalan oldu bakalim nolur tek iyi olalimda ... Butda iyi kotu hereeyimizi paylasioruz sonuctaaynen cnm senin yatmalarinanolu alıştık iyiyiz burda
Yani benim küçük 4 ken ayakta duramıyordum. Tuzlu ayranın yükseltmemesi de ilginç
Geçer ama artık seninkiler de,sabret biraz dahaBende heycanla bekliyorum insallah iyidir miniklerimiz :)
Bulanti yoksa sanslisin canim benim cok var bulantim.sabahlari kusuyorum bazen gun icindr de oluyo suan kalkip yemek yapacak gucum yok.
Ya okulda sıkıntı Allah korusun merdiven inip çıkıyoruz. Dikkat et, revir varsa okulunda düzenli olarak ölçtür tansiyonunu bence. Evet hamilelikte yüksek tansiyon tehlikeliymiş, bana da revirde demişlerdi. Okulda tuz yediğimi bilirim kısa sürede 10/6 olmuştu.Bugun 2 kere ictim ayrani ama hala ayni. Kucuk 4.1, ayran icmesem kac olacakti acaba. Okulda merdivenleri cikarken biraz donuyor basim, onun disinda bas donmem de yok. Saglik ocagi kaydimda ebe olctugunde 10/6 ciktiginda dusuk degil mi dedim, hamilelikte yuksek olmasindan iyidir dedi, onemsemedik. Ama doktora bir danissam iyi olacak galiba.
Ben yaşıyorum,hem de çok sık.Hamilelikle başladı.Normalde de 10/6 .Arkadaslar tansiyon dusuklugu yasayan var mi aranizda? Normalde tansiyonum dusuktur zaten-10-11/7-8. Dun aksam olctum 7/4. Hemen tuzlu ayran ictim ama yukselmedi. Sabah 8-5, az once yine 7/4, biraz daha zorlasa kucuk 3'e dusecek. Belirli bir sikintim da yok aslinda.
cnm cok almamak lazim ama yavaş yavaş basla en azindan cikarip cikarip bakicak birseyler olsun ben ceyiz gibi yikayip utuleyip bohcalamistim cikarip cikarip bakiyordum cok keyifli oluyorKizlarr ben alisveris yapmamak icin zor tutuyorum kendimi. Bir yandan dur diyorum bir yandan hep bakasim geliyor. Ne zaman baslamayi dusunuyorsunuz?bir dahaki kontrolum 16.haftada artik oradan sonra yavastan almali miyim? Buyukleri 24 ten sonra almaya baslicam ama kiyafettir biberondur falan almali mi bilemedim. Bir yanida korkuyor insanin
Can'ım bunun bir formülü yok,içinden geldiği gibi hareket et.Ben,ilk 6 ay hiç bir şey almayacağım dedim 5.ayımda bebeğimi kaybettim geçen yıl.2aylıkken almaya başlayanlar bebeklerini kucaklarına da aldılarKizlarr ben alisveris yapmamak icin zor tutuyorum kendimi. Bir yandan dur diyorum bir yandan hep bakasim geliyor. Ne zaman baslamayi dusunuyorsunuz?bir dahaki kontrolum 16.haftada artik oradan sonra yavastan almali miyim? Buyukleri 24 ten sonra almaya baslicam ama kiyafettir biberondur falan almali mi bilemedim. Bir yanida korkuyor insanin
Yanlız degılsın canım bende aynıyım 10+2 yız daha ama suan bıle ınternetten bakıyorumKizlarr ben alisveris yapmamak icin zor tutuyorum kendimi. Bir yandan dur diyorum bir yandan hep bakasim geliyor. Ne zaman baslamayi dusunuyorsunuz?bir dahaki kontrolum 16.haftada artik oradan sonra yavastan almali miyim? Buyukleri 24 ten sonra almaya baslicam ama kiyafettir biberondur falan almali mi bilemedim. Bir yanida korkuyor insanin
ınsallah canım mınıgım ıyı olsundaGeçer ama artık seninkiler de,sabret biraz daha
canım Allah bır daha bu acıyı yasatmasın ınsallah.Can'ım bunun bir formülü yok,içinden geldiği gibi hareket et.Ben,ilk 6 ay hiç bir şey almayacağım dedim 5.ayımda bebeğimi kaybettim geçen yıl.2aylıkken almaya başlayanlar bebeklerini kucaklarına da aldılaryani birşeyleri buna bağlamak da doğru değil bence.Sen içinden geldiği gibi hareket et,zaten kritik dönemi atlatmışsın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?