- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
- 123
Merhabalar canım benim rahmimde de septum var dr um histeroskopi olmam gerektiğini söyledi. Rahminde perde olduğunu hamile iken mi öğrendin canım önceden biliyormuydun?Ayy ne yazmışım ultrasyon kağıdına uterus septum+çoğul gebelik yazıyo ultrasyon da karnından mi bakılacak yoksa vajinadan mi sizce borde uterus septum ne kötü birsey mi
canım havadanda olmuş olabilir. içebilirsin parol dayanamıyosan ya minoset ya parol demişti dr bana ama plus olanları tercih et istersen demişti. ilaç almak istemiyosan nane çiğne yada nane yağıyla şakaklarına masaj yapabilirsin, hem bulantınıda baskılarkızlar benim bugün çok midem bulanıyorbi de başım çatlıyor. parol içebilirsin diyorlar ama siz içtiniz mi doktor içebilirsin dedi mi?
Bende nane limon bal zencefil yapiyordum. Ama birde senin dediğini deniycem canim cok tesekurederımcanım çok geçmiş olsun bende senin gibi bahar nezlesi oldum burun akıntısı boğaz ağrısı gözler şapur şupu hapşuruk öksürük hepsi bi aradaydı pekmezli süt içtim bol bol sende öyle dene istersen pekmezli yada ballı süt iç bolbol içini yumuşatsın çok şükür atlattım sadece boğazımda kırıntısı kaldı sesim değişik buna çok şükür yoksa kafamı kaldıramıyordum.
zaten aılesiyle hiç görüşmuyorum. yuz yuzsuz bıde bugune kadar hıc evıme gelmemiş, evlenırken hıc yardımda bulunmamıs ınsanlar hamileyken benım evıme gelıp bende kalmak ıstıyorlar. şaka gibi. ustune bıde maddı durumumuzun kotu olduugnu bıle bıle bizden para talep ediyolar. melek gibi olan eşim konu ailesi olunca gözü dönüyo. ailemin yanına gitmek istiyorum bu süreçte. yoksa bunlar yuzunden bebegıme bırsey olacak
naneli sakız çiğnemeye başladım. belki iyi gelir :Scanım havadanda olmuş olabilir. içebilirsin parol dayanamıyosan ya minoset ya parol demişti dr bana ama plus olanları tercih et istersen demişti. ilaç almak istemiyosan nane çiğne yada nane yağıyla şakaklarına masaj yapabilirsin, hem bulantınıda baskılar
bi arkadaşım yaptırdı ve çıktı, ben de yaptırırm sanırım.selam kızlar
şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
kızlar 13. haftasında cinsiyeti belli olan oldu mu? geçen hafta belli değildi ama acaba şimdi belli olur mu gitsem
oooo sen 16. haftadasın daha net değil benimki hiç olmazbana tahminde bulundu ama bakalım tuttu mu cuma kesinleşecek
oooo sen 16. haftadasın daha net değil benimki hiç olmaz
ben yaptırmayı düşünmüyorum canan karatayin gebelerde şeker yüklemesi yle ilgili videosu var internette onu izle istersenselam kızlar
şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
banada erkek gibi dedi. ama net olamıyorum dedi. en iyisi 16. haftayı beklemek galibakızlar 13. haftasında cinsiyeti belli olan oldu mu? geçen hafta belli değildi ama acaba şimdi belli olur mu gitsem
canım ben 12 hafta ultrason fotolarında pipiye benzer bişi gördüm dr a bundan bahsettim 13+2 de kontrole gittiğimde.Drdan geldim canlar cok sukur bir risk cikmadi sevindim yani 2. Kizimiz kesin yolda drumuz bacak arasi bos nu saatten sonra dolmaz dedi ama 16. Yi yinede bekleyelim dedi. Zaten 12 de de kiz demisti.
işe yarayabiliyo canım benim, şifa olsun inşallahnaneli sakız çiğnemeye başladım. belki iyi gelir :S
vallahi yaradı aklına fikrine sağlık canım benimişe yarayabiliyo canım benim, şifa olsun inşallah
cnm belli olan çok duydum yakın çevremden.. ama bazı drlar söylemiyor benim doktorum gibi :) bekletiyo da bekletiyo... sen bilirsin kuzum gidersen bize de haber etkızlar 13. haftasında cinsiyeti belli olan oldu mu? geçen hafta belli değildi ama acaba şimdi belli olur mu gitsem
ben her sabah ve akşam en az 10dk yürüyorum, kramp tarzı ağrıysa magnezyum eksikliğinden olabiliyo muz yiyebilirsin yada soda içebilirsinBayanlar 2 gundur belim agriyor, yururken sag bacagima da biraz vuruyor agri. Dun biraz ev isi yaptim, birde artik yavas yavas ortalama 50 dk yuruyuse basladim bunlarin etkisimi bilemedim. Epeydir yatista oldugumuz icin ham agrisi mi yoksa onemli birseyin habercisi mi anlayamadim. Yuruyuse baslayan var mi? Ne zamana kadar yatmaya devam edecegiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?