2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar benim bugün çok midem bulanıyor bi de başım çatlıyor. parol içebilirsin diyorlar ama siz içtiniz mi doktor içebilirsin dedi mi?

Ayy ne yazmışım ultrasyon kağıdına uterus septum+çoğul gebelik yazıyo ultrasyon da karnından mi bakılacak yoksa vajinadan mi sizce borde uterus septum ne kötü birsey mi
Merhabalar canım benim rahmimde de septum var dr um histeroskopi olmam gerektiğini söyledi. Rahminde perde olduğunu hamile iken mi öğrendin canım önceden biliyormuydun?

kızlar benim bugün çok midem bulanıyor bi de başım çatlıyor. parol içebilirsin diyorlar ama siz içtiniz mi doktor içebilirsin dedi mi?
canım havadanda olmuş olabilir. içebilirsin parol dayanamıyosan ya minoset ya parol demişti dr bana ama plus olanları tercih et istersen demişti. ilaç almak istemiyosan nane çiğne yada nane yağıyla şakaklarına masaj yapabilirsin, hem bulantınıda baskılar

Bende nane limon bal zencefil yapiyordum. Ama birde senin dediğini deniycem canim cok tesekurederım

canım erkekler konu aileleri olunca kendilerii kanıtlama derdine düşüyorlar. bizim toplumuzda erkekler hiç büyümeyen çocuklar aslında. arızalı olduklarını düşünüyorum :) ailenin yanına gitmek seni rahatlacaksa biraz ortamdan uzaklaş. bebişini okşa sinirlendiğinde.

naneli sakız çiğnemeye başladım. belki iyi gelir :S

selam kızlar
şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bayanlar 2 gundur belim agriyor, yururken sag bacagima da biraz vuruyor agri. Dun biraz ev isi yaptim, birde artik yavas yavas ortalama 50 dk yuruyuse basladim bunlarin etkisimi bilemedim. Epeydir yatista oldugumuz icin ham agrisi mi yoksa onemli birseyin habercisi mi anlayamadim. Yuruyuse baslayan var mi? Ne zamana kadar yatmaya devam edecegiz?

Drdan geldim canlar cok sukur bir risk cikmadi sevindim yani 2. Kizimiz kesin yolda drumuz bacak arasi bos nu saatten sonra dolmaz dedi ama 16. Yi yinede bekleyelim dedi. Zaten 12 de de kiz demisti.
canım ben 12 hafta ultrason fotolarında pipiye benzer bişi gördüm dr a bundan bahsettim 13+2 de kontrole gittiğimde.
ama o gün, 13+2 de baktı dr hani bacak arasında sizin görebileceğiniz bişey yok, daha oluşmaz ki zaten dedi.
ama büyük ihtimalle kız falan demedi,geçen hafta da erkek falan dememişti.
genital bölgeler tam oluşmuyor bu haftalarda bekleyelim dedi..
ama her gittiiiğimde benim kafam karışıyor

kızlar 13. haftasında cinsiyeti belli olan oldu mu? geçen hafta belli değildi ama acaba şimdi belli olur mu gitsem
cnm belli olan çok duydum yakın çevremden.. ama bazı drlar söylemiyor benim doktorum gibi :) bekletiyo da bekletiyo... sen bilirsin kuzum gidersen bize de haber et

ben her sabah ve akşam en az 10dk yürüyorum, kramp tarzı ağrıysa magnezyum eksikliğinden olabiliyo muz yiyebilirsin yada soda içebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…