- 24 Ocak 2016
- 673
- 956
- 23
- 38
Sana katılıyorum bende düşünmüyorum ilk çocukta yaptirmistim insan ilkte bilemiyor ama ikincisinde bilincleniyor tek canan Karatay değil yurt dışında da desteklemiyorlar önce aç bırakıp şekerini dusuruyorlar sonra yükleme yapıp tavan yapıyorlar bebek o sırada kalbi bile durabiliyormu kandan ölçsünler yaben yaptırmayı düşünmüyorum canan karatayin gebelerde şeker yüklemesi yle ilgili videosu var internette onu izle istersen
ben yaptırmayı düşünmüyorum canan karatayin gebelerde şeker yüklemesi yle ilgili videosu var internette onu izle istersen
evet başka ülkelerde yapilmiyormus bile bizde de hemde geç yapılıyormus dediğin gibi bebek zaten minicik Allah korusun hersey olabilir. ben aşılar konusunda da biraz araştırma yaptım bence ona da bir bak çok skntili şeyler varSana katılıyorum bende düşünmüyorum ilk çocukta yaptirmistim insan ilkte bilemiyor ama ikincisinde bilincleniyor tek canan Karatay değil yurt dışında da desteklemiyorlar önce aç bırakıp şekerini dusuruyorlar sonra yükleme yapıp tavan yapıyorlar bebek o sırada kalbi bile durabiliyormu kandan ölçsünler ya
bi arkadaşım yaptırdı ve çıktı, ben de yaptırırm sanırım.
benimde annemde var teyzem de var ama yükleme tek çözüm değil ki kanda da bakilabiliyormus ama bizimkiler kolay a kaçıyor galibabende aslında düşünmüyorum
inşallah gerekte kalmaz babamda şeker var o yüzden kafam karıştı
aayyy söylesin yeterkiii hemen söylerim. 23 ünde gitcemcnm belli olan çok duydum yakın çevremden.. ama bazı drlar söylemiyor benim doktorum gibi :) bekletiyo da bekletiyo... sen bilirsin kuzum gidersen bize de haber et
bence tahmin eder hiç değilse :))aayyy söylesin yeterkiii hemen söylerim. 23 ünde gitcem
Evet asilarda öyle ama ama ondan kurtuluş yok onu yaptirmazsan polis zoruyla yine yapıyorlar malesefevet başka ülkelerde yapilmiyormus bile bizde de hemde geç yapılıyormus dediğin gibi bebek zaten minicik Allah korusun hersey olabilir. ben aşılar konusunda da biraz araştırma yaptım bence ona da bir bak çok skntili şeyler var
kızlar 13. haftasında cinsiyeti belli olan oldu mu? geçen hafta belli değildi ama acaba şimdi belli olur mu gitsem
benimde annemde var teyzem de var ama yükleme tek çözüm değil ki kanda da bakilabiliyormus ama bizimkiler kolay a kaçıyor galiba
ben her sabah ve akşam en az 10dk yürüyorum, kramp tarzı ağrıysa magnezyum eksikliğinden olabiliyo muz yiyebilirsin yada soda içebilirsin
nane limonu çok severim ama nane zarar verir mi acaba dye bilemedim içmedim.süt gönül rahatlığıyla iç hertürlü faydalı.Bende nane limon bal zencefil yapiyordum. Ama birde senin dediğini deniycem canim cok tesekurederım
canım ben daha 5 gün önce gittim doktora ve ben demeden 21 nisanda kendisi çağırdı gel cinsiyeti öğrenelim dedi. 21 nisanda allahın izniyle 14+2 olucaz demekki o zaman kesin belli oluyor ki doktorum çağırdı :) sende istersen 14+ olduğunda gitkızlar 13. haftasında cinsiyeti belli olan oldu mu? geçen hafta belli değildi ama acaba şimdi belli olur mu gitsem
belkide çok yattıysan kas ağrısıda olabilir o zaman canım :)Kramp seklinde degil. Yururken epey sizliyor. Ama muzu yiyeyim yine de.
canım geçen hafta doktorum hergün yarım saat 45 dk tempolu yüryüş yap mutlaka artık dedi. ben başladım ama çok hızlı değil normal yürüyorum yarım saati biraz gçiyor. dün biraz sancım oldu bıraktım çok zorlamadan yapılmalı zamanla alışınca zaten vücut sıkıntıolmaz.. o ağrı rahimle alakalı normal canım arada benmde oluyor. benm tüp bebek olduğu halde doktorum yatmaya çok karşı.Bayanlar 2 gundur belim agriyor, yururken sag bacagima da biraz vuruyor agri. Dun biraz ev isi yaptim, birde artik yavas yavas ortalama 50 dk yuruyuse basladim bunlarin etkisimi bilemedim. Epeydir yatista oldugumuz icin ham agrisi mi yoksa onemli birseyin habercisi mi anlayamadim. Yuruyuse baslayan var mi? Ne zamana kadar yatmaya devam edecegiz?
canım valla ben geçen hafta gittim ama bir daha göresim var kontrole daha 2 hafta var. geçmiyor bazen zamankızlar ben bebeğimi merak ediyorum. acaba başka bi doktora gitsen baksam mı yaaaranızda böyle özledikçe giden vardı sanki dimi?
ah özlenmez olur muuuuu anasının sıpası okızlar ben bebeğimi merak ediyorum. acaba başka bi doktora gitsen baksam mı yaaaranızda böyle özledikçe giden vardı sanki dimi?
işteee tam olarak ben de bundan korkuyorumah özlenmez olur muuuuu anasının sıpası oözlüyorum hep böyle görmek istiyorum hatta keşke doktor kardeşim kuzenim birşeyim olmuş olsaydıda hep giderdim ona ama başka başka doktorlara gidipte doktor gereksiz gereksiz konuşup bide canımı sıkıcak bir şey söyler diye gitmek istemiyorum.o yüzden kendi doktoruma ısrarla devam ediyorum ondan başka kimseyi dinlemek istemiyorum çünkü doktoruma çok güveniyorum yılların met edilen doktorudur kendisi.o yüzden doktorumun beni çağırdığı tarihleri şafak atar gibi sayıyorum 10 gün kaldı cinsiyet öğrenmeye gitmek için
bi keresinde 6+5 günlüktümo gün bütün belirtilerim kaybolmuştu ve çok korkmuştum eşimi uyandırdım Zübeyde hanım hastanesinin acilindn giriş yaptım bide yalan attım kasık ağrım var diye ama halbuki niyetim bebeğim iyimi kalp atışları başladı mı onu öğrenmek istemiştim.sıra bana geldi girdim odaya doktor çok ilgiszdi ilkten kalp atışı gözükmüyor dedi beynime kaynar sular döküldü emin misiniz dedim ultrasonda biraz daha yaklaştırdı ve kalbi atmaya başlamış dedi.tabi ben o an ilkten iyi net bakmayıp kalp atışı görünmüyor demesi beni çok sinirlendirdi.bi daha da gitmem patavatsızlar en son söyleyecekelri sözü en baştan söylüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?