- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
- 123
ben de geçen hafta gittim ama burnumda tütüyor resmen :)))canım geçen hafta doktorum hergün yarım saat 45 dk tempolu yüryüş yap mutlaka artık dedi. ben başladım ama çok hızlı değil normal yürüyorum yarım saati biraz gçiyor. dün biraz sancım oldu bıraktım çok zorlamadan yapılmalı zamanla alışınca zaten vücut sıkıntıolmaz.. o ağrı rahimle alakalı normal canım arada benmde oluyor. benm tüp bebek olduğu halde doktorum yatmaya çok karşı.
canım valla ben geçen hafta gittim ama bir daha göresim var kontrole daha 2 hafta var. geçmiyor bazen zamanama malesef yaşadığım yerde rrandveu bulmak o kadar zor ki
şu 6 ay bi an önce geçsin doğuralımişteee tam olarak ben de bundan korkuyorumya kötü bişey derse diye ama şuan çookk merakkk ediyoruuum. sakindim bugüne kadar ama bugün bi özledim bi özledim varya delircem nerdeyse
ben de 12 de gittim 1 ay sonra gel dedi de ben 3 hafta sonra gitcem 23 nisana denk geliyor işte. ama çatlicam yanicanım ben 12 + 4 gittim doktor 2 hafta sonra daha net belli olur o zaman gel dedi
ay hiç deme yaaa. eşime bi bahane bulup doktora gitmemiz gerek dicem taktım kafaya gitcem illaaşu 6 ay bi an önce geçsin doğuralımyoksa bebek haricinde 9 doğuruyoruz hergün
canım ben daha 5 gün önce gittim doktora ve ben demeden 21 nisanda kendisi çağırdı gel cinsiyeti öğrenelim dedi. 21 nisanda allahın izniyle 14+2 olucaz demekki o zaman kesin belli oluyor ki doktorum çağırdı :) sende istersen 14+ olduğunda git
ay dmeek 1 hafta sonra filan belli olabilir. ben de sıkayım dişimi 12 sonra 14 lerde olcam. ben zaten hiç hesaplayamıyorum ya hep karışıyor. doktorda hep adetin son gününü soruyor. ultrasonda belli olmuyor mu acaba kaç haftalık olduğuEvet canım ben 12+2 de gittim ısrarlarıma rağmen cinsiyeti söylemedi 2 hafta sonra gel dedi 14+0da gittim erkek dedi. Değişir mi artık dedim hayır değişmaz dedi. 2 kızım vardı erkek olunca sevindik yani...
ultrasonda boydan ölçüyorlar ona göre söylüyorlar cnm..ay dmeek 1 hafta sonra filan belli olabilir. ben de sıkayım dişimi 12 sonra 14 lerde olcam. ben zaten hiç hesaplayamıyorum ya hep karışıyor. doktorda hep adetin son gününü soruyor. ultrasonda belli olmuyor mu acaba kaç haftalık olduğu
ultrasonda boydan ölçüyorlar ona göre söylüyorlar cnm..
var var yalnız değilsin yalnız değilim :) 12+3 teyim 5-6 gündür gece uykum kalmadı zırt pırt uyanıyorum derin uyku yok malesef inşallah geçer çünkü iş hayatı için zaten 7.30 da yollara düşüyorumGene uykusuz her gece.. Yok yahu tamamen bozuldu düzenim. Normal insanların ayakta olduğunda sürekli uyuyorum, uyuduğunda uyanıyorum. Benim gibi olan var mı kızlarrr
Hangi doktora gidiyorsunEvet canım ben 12+2 de gittim ısrarlarıma rağmen cinsiyeti söylemedi 2 hafta sonra gel dedi 14+0da gittim erkek dedi. Değişir mi artık dedim hayır değişmaz dedi. 2 kızım vardı erkek olunca sevindik yani...
ayyy ne mutlu allah bağışlasın kızlarınıda karnındaki bebitonuda :)) rabbim sağsalim dünyaya getirmek nasip etsin inşallah bende 10 gün sonra gittiğimde öğrenirim tabi hareket ederse :) sen cinsiyet öğrenmeye gidereken neler yedin?Evet canım ben 12+2 de gittim ısrarlarıma rağmen cinsiyeti söylemedi 2 hafta sonra gel dedi 14+0da gittim erkek dedi. Değişir mi artık dedim hayır değişmaz dedi. 2 kızım vardı erkek olunca sevindik yani...
Kız bir rahat bırak şu çocuğu :)ben de geçen hafta gittim ama burnumda tütüyor resmen :)))
cnm çok tatlı 2 kız... maşalah sağlıkla kucağına al inşallah... isim ne düşünüyorsun :)Benimde kesin konustu valla 13+4 te bacak arasi bos dedi 2.kizimiz olacak ben bile gordum boslugu 16 da %100 deriz dedi zaten hissediyordum baska bi dra gitmeyin baska dra gittim erkek dedi mesela ama kendi drum kesin kiz oldugunu gosterdi bile
cnm ben normalde özele gidiyorum ama 1 kere gittim devlete yaptırmam gereken tahliller olduğu için, kadın doğum dr dedi ki; bebeği görmek isterim tahlil yazmadan önce,bende özledim yahu aslında ayın 23 ü gibii uclü tarama için gidicem ama bi devlet hastanesine mi gitsem diyorum bi görsem mi diyorum.. hiç gitmedim devlet hastanesine ordada mı görsem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?