Tamam nasıl katılcam?acikcay face teki grup katıldığımızda da görünmüyor şuraya katıldı diye. eşimin face inden kontrol ettim :) en azından benimki görünmüyor :) istersen gel :)
Canım benim de devam ediyor ne yazık ki. Önceden günde en az 4-5 kere kusuyodum ama son bir haftadır bu sayı 1-2 ye düştü. Bulantı desen hep var, her an midem bulanıyor. Geçsin artık, doya doya su içmek istiyorum. Bulantımı artırıyor diye günde en fazla bir iki bardak içebiliyorum o da hap almak için. Su içmeyi özleyeceğimi düşünmemiştimGüzel anneler nasılsınız sürekli takip edip yazamayanlardan biriyim bende bugün bukantı yüzünden iyi değilim ya bu bulantı hiç geçmeyecek mi zofran içmeme rağmen hala kusuyorum doktor ilk gebelik hormonlar vs kısaca çekeceksin dedi sizin geçti mi durumlar nasıl sizde
Canım benim de devam ediyor ne yazık ki. Önceden günde en az 4-5 kere kusuyodum ama son bir haftadır bu sayı 1-2 ye düştü. Bulantı desen hep var, her an midem bulanıyor. Geçsin artık, doya doya su içmek istiyorum. Bulantımı artırıyor diye günde en fazla bir iki bardak içebiliyorum o da hap almak için. Su içmeyi özleyeceğimi düşünmemiştimGüzel anneler nasılsınız sürekli takip edip yazamayanlardan biriyim bende bugün bukantı yüzünden iyi değilim ya bu bulantı hiç geçmeyecek mi zofran içmeme rağmen hala kusuyorum doktor ilk gebelik hormonlar vs kısaca çekeceksin dedi sizin geçti mi durumlar nasıl sizde
Benim de aynı, gece bölük pörçük uykularım. Sabah erkenden uyanıyorum, ya kabusla ya da saçma sapan rüyalarla. Gündüz de bir uyuklama hali var. Her yerde uykum geliyo, öğretmenim derste bile gözümü zor açıyorum, öğretmen ler odasında içim geçiyo bazenvar var yalnız değilsin yalnız değilim :) 12+3 teyim 5-6 gündür gece uykum kalmadı zırt pırt uyanıyorum derin uyku yok malesef inşallah geçer çünkü iş hayatı için zaten 7.30 da yollara düşüyorum
anladım canım ama benim üdt komsum devlete gidiormus cihaz kötü degilmiş ole zaten büyük bi hastane bilmiyoum bakalım öle düşünmeyebasladım bu ara .. hem en azından belki cinsiyet tahmin de alırım o doktordancnm ben normalde özele gidiyorum ama 1 kere gittim devlete yaptırmam gereken tahliller olduğu için, kadın doğum dr dedi ki; bebeği görmek isterim tahlil yazmadan önce,
cihaz çok eskiydi ve sadece o gördü ben bişey göremedim 2. ekran yoktu ve kalp sesini falan da dinletmedi öyle bi ortam olmadığı için.
tabi benim gittiğim küçük bir yerdi büyük hastaneler farklı olabilir.
Tamam nasıl katılcam?
Ay bendede yogun canim ya surakli kusma istegi ve bulanti var. Kusmadim bu hafta hic. Ama bulantim surekli var ..Güzel anneler nasılsınız sürekli takip edip yazamayanlardan biriyim bende bugün bukantı yüzünden iyi değilim ya bu bulantı hiç geçmeyecek mi zofran içmeme rağmen hala kusuyorum doktor ilk gebelik hormonlar vs kısaca çekeceksin dedi sizin geçti mi durumlar nasıl sizde
Bende kusucam diye su icmiyorum canim yaaa
Canım benim de devam ediyor ne yazık ki. Önceden günde en az 4-5 kere kusuyodum ama son bir haftadır bu sayı 1-2 ye düştü. Bulantı desen hep var, her an midem bulanıyor. Geçsin artık, doya doya su içmek istiyorum. Bulantımı artırıyor diye günde en fazla bir iki bardak içebiliyorum o da hap almak için. Su içmeyi özleyeceğimi düşünmemiştim
Ayni ben ya bir an ben yazdim sandim evdeyken hep uzanma halindeyim oturunca cok rahatsiz oluyorum dedigin gibi hep.yorgunumBenim de aynı, gece bölük pörçük uykularım. Sabah erkenden uyanıyorum, ya kabusla ya da saçma sapan rüyalarla. Gündüz de bir uyuklama hali var. Her yerde uykum geliyo, öğretmenim derste bile gözümü zor açıyorum, öğretmen ler odasında içim geçiyo bazen
Merhaba cnm bende bursa da iyi bir doktor ve erken cinsiyet tahmini yapacak doktor arıyorum varmi tavsiyen[/QUOTE][QUOTE="bursa3394, post: 46007406, member: 70erken ]canım ben daha 5 gün önce gittim doktora ve ben demeden 21 nisanda kendisi çağırdı gel cinsiyeti öğrenelim dedi. 21 nisanda allahın izniyle 14+2 olucaz demekki o zaman kesin belli oluyor ki doktorum çağırdı :) sende istersen 14+ olduğunda git
leyl-i efruz ve ya lysippe e face te kayıtlı olduğun mail adresini yaz, onlar ekliyorlar :)
Hayır canım artık öyle değil hemşire bir arkadaşımla konuştum ben dilekçe yazıp imzalarsan yaptırmak zorunda değilsin artık. mutlaka sorEvet asilarda öyle ama ama ondan kurtuluş yok onu yaptirmazsan polis zoruyla yine yapıyorlar malesef
yaptırmak istiyorsan söyle tabi bazen sen sormadan doktorlar çok konuşmuyor konuşturmak lazım doktoruhmm aslında açlık tokluk şekeri takip ederekte doktora söyleniyormuş
öyle birşey mi denesem diyorum
Birinci Nil di Ikinci Nehir istiyorum bakali. Esim de annesininkini de yanina koyalim diye gozumun icine bakiyor o anima bagli bakalim sag salim o gunleri gorursem esim cok enteresan con sevindi ben hep icinde erkek kalir mi diyordum yok ne guzel 3 sevgilim olacak dedi ben biraz uzuldum diye beni bile teselli etti ..cnm çok tatlı 2 kız... maşalah sağlıkla kucağına al inşallah... isim ne düşünüyorsun :)
geliyonuz mu kızlar :) kapımız herkese açık 27 kişi olduk grupta hepinizi bekleriz :) bana ya da
kesinlikle tek kelimeyle ziya çetin diyorum.ben hamile olmadan öncede tedaviye ziya çetin e gidiyordum.hamile olduğumu öğrendiğimden beri ona devam ediyorum. ve doktorumu çok iyi dinliyorum dediklerini harfi harfine uyguluyorum çok şükür bu zamana kadar hamileliğim rahat geçti diyebilirim.geçen hafta 12+1 de gittim bebeğim maşallah baya bi seçilmişti artık ve bana kendisi 2 hafta sonra gel cinsiyetini öğrenelim dedi demekki bir bildiği var :) yoksa beni 1 ay sonra da çağırabilirdi.muayene ücretleri çok uygun.çekirgede özel konur hastanesinin hemen karşısında muayenesi. hafta sonu çok yoğun oluyor gitmeden önce mutlaka randevu al doktor çok iyi yani ben hiç bir sorunla karşılaşmadım.[/QUOTE]"bursa3394, post: 46009476, member: 704652"]Merhaba cnm bende bursa da iyi bir doktor ve erken cinsiyet tahmini yapacak doktor arıyorum varmi tavsiyen
bende özledim yahu aslında ayın 23 ü gibii uclü tarama için gidicem ama bi devlet hastanesine mi gitsem diyorum bi görsem mi diyorum.. hiç gitmedim devlet hastanesine ordada mı görsem ki
Aaa öyle mi? O zmn gitme kuzikoAh canim devlet hastanesindekiler konussa catlayak sanki,insanin kalbine indiriyorlar.ayrica 2 kez gittik ekrana bana cevirmedi bile,ciktidan bahsetmiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?