2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım benim de devam ediyor ne yazık ki. Önceden günde en az 4-5 kere kusuyodum ama son bir haftadır bu sayı 1-2 ye düştü. Bulantı desen hep var, her an midem bulanıyor. Geçsin artık, doya doya su içmek istiyorum. Bulantımı artırıyor diye günde en fazla bir iki bardak içebiliyorum o da hap almak için. Su içmeyi özleyeceğimi düşünmemiştim

Canım benim de devam ediyor ne yazık ki. Önceden günde en az 4-5 kere kusuyodum ama son bir haftadır bu sayı 1-2 ye düştü. Bulantı desen hep var, her an midem bulanıyor. Geçsin artık, doya doya su içmek istiyorum. Bulantımı artırıyor diye günde en fazla bir iki bardak içebiliyorum o da hap almak için. Su içmeyi özleyeceğimi düşünmemiştim

Benim de aynı, gece bölük pörçük uykularım. Sabah erkenden uyanıyorum, ya kabusla ya da saçma sapan rüyalarla. Gündüz de bir uyuklama hali var. Her yerde uykum geliyo, öğretmenim derste bile gözümü zor açıyorum, öğretmen ler odasında içim geçiyo bazen

anladım canım ama benim üdt komsum devlete gidiormus cihaz kötü degilmiş ole zaten büyük bi hastane bilmiyoum bakalım öle düşünmeyebasladım bu ara .. hem en azından belki cinsiyet tahmin de alırım o doktordan

merhaba herkese hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi bende sizi takip ediyorum ama yazamamıştım bende inanılmaz merak ediyorum ayın 18 randevum var cinsiyeti öğreneceğiz ve tarama testi yapılacak sizin yapıldımı taramalarınız ben sanırım korkuyorum bu hislerden kurtulmaya çalışıyorum ama elimde değil aranızda benim gibi olan varmı normalmiyim ben

[QUOTE="bursa3394, post: 46007406, member: 70erken ]canım ben daha 5 gün önce gittim doktora ve ben demeden 21 nisanda kendisi çağırdı gel cinsiyeti öğrenelim dedi. 21 nisanda allahın izniyle 14+2 olucaz demekki o zaman kesin belli oluyor ki doktorum çağırdı :) sende istersen 14+ olduğunda git[/QUOTE]
Merhaba cnm bende bursa da iyi bir doktor ve erken cinsiyet tahmini yapacak doktor arıyorum varmi tavsiyen

Ay bendede yogun canim ya surakli kusma istegi ve bulanti var. Kusmadim bu hafta hic. Ama bulantim surekli var ..
Bende kusucam diye su icmiyorum canim yaaa
Ayni ben ya bir an ben yazdim sandim evdeyken hep uzanma halindeyim oturunca cok rahatsiz oluyorum dedigin gibi hep.yorgunum

Arkadaslar bursa dan doktor hastahane tavsiyesi olan varmi tabi bide erken cinsiyet tahmini yapacak bi doktor:)

Merhaba cnm bende bursa da iyi bir doktor ve erken cinsiyet tahmini yapacak doktor arıyorum varmi tavsiyen[/QUOTE]
kesinlikle tek kelimeyle ziya çetin diyorum.ben hamile olmadan öncede tedaviye ziya çetin e gidiyordum.hamile olduğumu öğrendiğimden beri ona devam ediyorum. ve doktorumu çok iyi dinliyorum dediklerini harfi harfine uyguluyorum çok şükür bu zamana kadar hamileliğim rahat geçti diyebilirim.geçen hafta 12+1 de gittim bebeğim maşallah baya bi seçilmişti artık ve bana kendisi 2 hafta sonra gel cinsiyetini öğrenelim dedi demekki bir bildiği var :) yoksa beni 1 ay sonra da çağırabilirdi.muayene ücretleri çok uygun.çekirgede özel konur hastanesinin hemen karşısında muayenesi. hafta sonu çok yoğun oluyor gitmeden önce mutlaka randevu al doktor çok iyi yani ben hiç bir sorunla karşılaşmadım.

"bursa3394, post: 46009476, member: 704652"]Merhaba cnm bende bursa da iyi bir doktor ve erken cinsiyet tahmini yapacak doktor arıyorum varmi tavsiyen[/QUOTE]
kesinlikle tek kelimeyle ziya çetin diyorum.ben hamile olmadan öncede tedaviye ziya çetin e gidiyordum.hamile olduğumu öğrendiğimden beri ona devam ediyorum. ve doktorumu çok iyi dinliyorum dediklerini harfi harfine uyguluyorum çok şükür bu zamana kadar hamileliğim rahat geçti diyebilirim.geçen hafta 12+1 de gittim bebeğim maşallah baya bi seçilmişti artık ve bana kendisi 2 hafta sonra gel cinsiyetini öğrenelim dedi demekki bir bildiği var :) yoksa beni 1 ay sonra da çağırabilirdi.muayene ücretleri çok uygun.çekirgede özel konur hastanesinin hemen karşısında muayenesi. hafta sonu çok yoğun oluyor gitmeden önce mutlaka randevu al doktor çok iyi yani ben hiç bir sorunla karşılaşmadım.[/QUOTE]
Anladim cnm cok tesekkur ederim ama eşim bayan doktor olsun istiyor

cnm çok tatlı 2 kız... maşalah sağlıkla kucağına al inşallah... isim ne düşünüyorsun :)
Birinci Nil di Ikinci Nehir istiyorum bakali. Esim de annesininkini de yanina koyalim diye gozumun icine bakiyor o anima bagli bakalim sag salim o gunleri gorursem esim cok enteresan con sevindi ben hep icinde erkek kalir mi diyordum yok ne guzel 3 sevgilim olacak dedi ben biraz uzuldum diye beni bile teselli etti ..

"bursa3394, post: 46009476, member: 704652"]Merhaba cnm bende bursa da iyi bir doktor ve erken cinsiyet tahmini yapacak doktor arıyorum varmi tavsiyen
kesinlikle tek kelimeyle ziya çetin diyorum.ben hamile olmadan öncede tedaviye ziya çetin e gidiyordum.hamile olduğumu öğrendiğimden beri ona devam ediyorum. ve doktorumu çok iyi dinliyorum dediklerini harfi harfine uyguluyorum çok şükür bu zamana kadar hamileliğim rahat geçti diyebilirim.geçen hafta 12+1 de gittim bebeğim maşallah baya bi seçilmişti artık ve bana kendisi 2 hafta sonra gel cinsiyetini öğrenelim dedi demekki bir bildiği var :) yoksa beni 1 ay sonra da çağırabilirdi.muayene ücretleri çok uygun.çekirgede özel konur hastanesinin hemen karşısında muayenesi. hafta sonu çok yoğun oluyor gitmeden önce mutlaka randevu al doktor çok iyi yani ben hiç bir sorunla karşılaşmadım.[/QUOTE]
Anladim cnm cok tesekkur ederim ama eşim bayan doktor olsun istiyor[/QUOTE]
benim doktorumun hemen karşısında bayan doktorda var meral candan sözer onada gidebilirsin ona giden bir çok tanıdığım memnundu.

bende özledim yahu aslında ayın 23 ü gibii uclü tarama için gidicem ama bi devlet hastanesine mi gitsem diyorum bi görsem mi diyorum.. hiç gitmedim devlet hastanesine ordada mı görsem ki

Ah canim devlet hastanesindekiler konussa catlayak sanki,insanin kalbine indiriyorlar.ayrica 2 kez gittik ekrana bana cevirmedi bile,ciktidan bahsetmiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…