2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Hic bakmadim sayfaya okadarrrr kötüyüm ki kizlar soktayim dun ayirbtilida bebegin ense kalinligi fazla cikti... Amniyosentez önerdiler.. Çok düşündük esimle gece hiccc uyumadan. ugun tekrar gittik ve amniyosentez oldu bana... Bir geceyi bile geciremeKen 4 ayi geciremezdimm ... Prof acil sonuç istedi 10 günde cikicak inş temiz gelir yalvaririm dua edin bebeğim icinnn

kızlar bebişlerin tekmeleri dışardan ne zaman belli olur? yani babalar ne zaman hissedecek
Canim bugun hic olmadigi kadar sert hissettim. İsten geldim biraz uzanip dinlenim dedim ama ne mumnkun karnimda bidir bidir hic durmuyordu. Acikti oğlum dedim kalktim :) sonra babsinin elini karnima koydum ilk gobegim hizasindaydi sonra aşagiya kaydi ve babamiz hissetti yrmek yedikten sonra çocugum sakinlesti meger acikmis yavrum

Canim bol bol dua edelim inşallah sonuclarin iyi gelicek. Tek çare dua etmek sen kendini uzerek bebegi de stres yapma. Inaniyorum ki temiz cikacak canim

Canım benim inşallah iyi olur, dualarımız seninle

Canım benim bebegiminde ense kalınglı yüksek.
Kaç cıktı senin ?
Ense kalınlıgı demek illa problem demek degil.

Kalınlık kaç mm?

canım çok dua edelim inslh tertemiz çıkacak sonuçların şimdiden stres yapmamaya çalış bebegin için. şu mübarek günler hürmet ine guzle gelsin inslh sonuçların

Can'ım bende dua ediyorum inşallah sonuç temiz çıkar sen bu 10 günde içini ferah tutmaya çalış

güzel haberin hayırlı olsun canım senin için çok svindimmm

Maşallah, gözünüz aydın, Rabbim cümlemize güzel haberler nasip etsin

Masallah size canim
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Rabbim hepimize güzel haberler duymayı nasip etsin.
Canım Allahın izniyle hiçbir şey çıkmayacak sıkma canını... Dualarımızdasın. Sonuc gelir gelmez yaz bize de. ense kalınlığı neden olurmuş bu arada?

Dualarimiz seninle canım sen rahat olmaya çalış
Normal doktorun ultrasonunda cikmamisydi ense kalinligi

Canim Allah yardimciniz olsun. Insallah sonuclar iyi cikar. Dualarimiz seninle.

Arkadaşlar merhaba. Bugün ayrıntılı ultrasyona girdim. Doktor amniyon sıvımın fazla olduğunu söyledi. Bu durumla karşılaşan var mı aranızda. Kötü bişey mi çok merak ediyorum
Canım olabiliyormuş.benim bi arkadaşm yaşadı ama gebelik şekeri çıktı onda 24.haftada. ondan sonra suyun da fazla olduğunu söylemiş doktoru ama geçici demiş ve geçmiş zaten... yani geçidir büyük ihtimalle.. doktorun ne dedi cnm. Geçmiş olsn cnm ama sıkma canını

R Rotgeist canım ilk erkek diyen doktor devlet hastanesinde mi?
öyleyse onların cihazları çok net olmuyormus.ayrıntılı cihazda aynı şekilde oda devlette yaptridiysan yanılma payı var.

Canımmm dualarımız seninle.. ama o kadar çok kişi okudum ki forumda ense kalınlığı çok çıkan ama test sonucu güzel gelen sağlıklı bebeği olan.. canını sıkma cnm.. gerçi biz öyle desek de zor bir süreç yaşayacaksn 10 gün zor olcak ama hep olumlu düşün kuzum.. inançlısın sen güzel örnekleri düşün bebişini Üzme.. allah sağlık versin inşallah güzel gelicek sonuçlar...

Tüm kelimelerine katılıyorum kardeşim.
Bahsettiğin sayfa ismi nedir?

Canım benim bol bol dua et , bir çok kişi bu durumla karşılaşıyor çevremde bildiğim 3 kişi hatta biri eşimin yeğeni çocugun ensesi normalde kalın amniyosentez için doğru karar almışsın 4 ay tedirginlikle geçmez inşallah test sonucun temiz çıkacak dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…