2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
besyo_86 canım şimdi okudum , aklına kötü Şeyler getirme , çok Saçma bi Ölçüm bu neye göre kime göre kalın belli değil ?
Ablam yeğenimde 6 ay boyunca ağladı , ensesi kalın kalbinde parlama var burnu normal değil vs, çapadaki Dr ların hocasının muayehanesine götürdük, acilen aldırın hem size hem çocuğa eziyet , doğsa bile Yaşamaz , yaşarsa gelin suratıma tükürün Demişti , Yeğenim yavrum Doğdu ki 4.5 kilo maşallah Nur topu gibi ne ense ne burun ne kalp ( üfürüm 1 yıl içinde kapanıyor zaten ) sonra baktık ki eniştemin de ensesi kalın genetikmiş yani , bi de o kadar Tombul olacak çocuğun ensesi haliyle biraz daha kalın olur... Dua edelim inşallah hayırlı haberler alırsın ...
Bu arada şuanda duaya çoooook fazla ihtiyacı olan bi arkadaşımız da @leyl-i efruz şuan hastanede ve suni Sancı veriliyor , şifa için hepimiz bişeyler Okuyalım

canım.. gebelere verlen multivitaminler aynı.. imom ya da decavit-previt .. bunlar da zaten reçetesz de satılıo sgk karşılamıyo.. çerikleri benzer ama mesela previt imomdan daha fazla çeşitli besn içeriyor gbi..

canım leyl-i efruz'a ne oldu anlamadım ben_?

bişey söylemeden çıkmak istemedim dua istiyorum Rabbim bana sabır versin 2. oğlumuda kaybediyorum suyum geldi bebeğim ayağını doğum kanalına sokmuş sancım var gelecek diyorlar hastanede bekliyoruz. lütfen dua edin Allah'a emanet olun

canım durum bu dua edelim suyu bitmiş şu an

dün geceden beri şoktayım çok üzgünüm herşey boğazıma düğümleniyor sanki .Rabbim büyük elbet bunda da bizim göremediğimiz bir hayır vardır , yapabileceğimiz tek şey dua etmek .. Zülalin Mesajı ;

bişey söylemeden çıkmak istemedim dua istiyorum Rabbim bana sabır versin 2. oğlumuda kaybediyorum suyum geldi bebeğim ayağını doğum kanalına sokmuş sancım var gelecek diyorlar hastanede bekliyoruz. lütfen dua edin Allah'a emanet olun

cnm face grubundan mı yazmış.. ya çok üzüldüm şu an hiç anlamadım bi anda.. allahım sabır ver yardım et yarabbm

evet canım oraya yazmış sonra zaten gruptan ayrıldı Allah inşallah yardım etsin

benim hiç haberim yoktu. çok şaşırdım ben de çok üzgünüm. o kadar doktor kontrolündeydi evde yattı aylarca..

aklıma bişeyler geliyor ama yazmaya elim dlim varmıyo olmuş işte biz ne yapabiliriz ki artık.. geriye dönüş yok...

çok zor... yine kendni kaybetmemiş dua istemiş bizden bence son derece dirayetli...

dua edelim Allah sabır versn, yardım etsin, şifa versin ve daha sonra sağlıklı gebelik ve bebeğ nasip etsin inşallah..

besyo_86
Bu arada şuanda duaya çoooook fazla ihtiyacı olan bi arkadaşımız da @leyl-i efruz şuan hastanede ve suni Sancı veriliyor , şifa için hepimiz bişeyler Okuyalım

canım çok üzüldüm ya.. Allah yardımcısı olsun. Çabucak toparlanmasını ve yeniden sağlıklı bir evlat kucağını almasını nasip etsin. ne desek boş. kelimeler kifayetsiz...

besyo_86 cnm hic uzulme bir sıkıntı cikmicak allahin izniyle sadece dua et elimizden baska birsey gelmiyo çünkü @leyl-i efruz a cok cok uzuldum zaten korka korka bekliyordu basim tuttu üzüntüden zaten cok sıkıntılı basladi hamileligi rabbim yardımcısı olsun

@olipps canm o kadar sevindim ki anlatamam rabbim kucagina saglikla aldirsin insallah bi daha korkutmasin dogunca benm yerime totosina minik vur bizi korkuttu die bi daha cisini de tutmasin minik yavru ortam rahat saka bi yana bi daha kimse yasamasin insallah bole korkular

Artik foruma korku ile girer olduk, kim ne dicek diye, dualarım zor zamanlar geçiren arkadaşlar ile ve artık foruma girmemeye karar verdim i, çünkü çok etkileniyorum ve haliyle bebeğim de etkileniyor, Allah A emanet olun arkadaşlar, Rabbim hepimize iyilikler versin

Âmin inşallah ..Gerçekten ben de hayran kaldım maşallah dirayetli Yazmış da içi nasıl yanıyordur kimbilir

besyo_86 cnm geçmiş olsun inşallah hiç bir sıkıntı çıkmayacak. Rabbim büyük. Allah yardımcımız olsun inşallah.

@leyl-i efruz Rabbim yardımcısı olsun ins çok üzülüyorum topikte kara bulutlar üstümüzde.
Allahım mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin bebeklerimizi korusun sağ salim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşaAllah.

aaa noldu leyl-i efruz'a? daha dün yazıştık iyi gibiydii

aaa noldu leyl-i efruz'a? daha dün yazıştık iyi gibiydii

canım durum bu dua edelim suyu bitmiş şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…