- 25 Ocak 2016
- 229
- 385
- 18
- 38
canım.. gebelere verlen multivitaminler aynı.. imom ya da decavit-previt .. bunlar da zaten reçetesz de satılıo sgk karşılamıyo.. çerikleri benzer ama mesela previt imomdan daha fazla çeşitli besn içeriyor gbi..canım benim doktorum bana vitamin vermedi, ben de sormayı unuttum.
ama beslenmem çok iyi değil, eczacıma danışıp bir vuiltivitamine başlasam mı diye düşünüyorum, sen de eczacıydın değil mi? önerir misin?
canım.. gebelere verlen multivitaminler aynı.. imom ya da decavit-previt .. bunlar da zaten reçetesz de satılıo sgk karşılamıyo.. çerikleri benzer ama mesela previt imomdan daha fazla çeşitli besn içeriyor gbi..
canım leyl-i efruz'a ne oldu anlamadım ben_?besyo_86 canım şimdi okudum , aklına kötü Şeyler getirme , çok Saçma bi Ölçüm bu neye göre kime göre kalın belli değil ?
Ablam yeğenimde 6 ay boyunca ağladı , ensesi kalın kalbinde parlama var burnu normal değil vs, çapadaki Dr ların hocasının muayehanesine götürdük, acilen aldırın hem size hem çocuğa eziyet , doğsa bile Yaşamaz , yaşarsa gelin suratıma tükürün Demişti , Yeğenim yavrum Doğdu ki 4.5 kilo maşallah Nur topu gibi ne ense ne burun ne kalp ( üfürüm 1 yıl içinde kapanıyor zaten ) sonra baktık ki eniştemin de ensesi kalın genetikmiş yani , bi de o kadar Tombul olacak çocuğun ensesi haliyle biraz daha kalın olur... Dua edelim inşallah hayırlı haberler alırsın ...
Bu arada şuanda duaya çoooook fazla ihtiyacı olan bi arkadaşımız da @leyl-i efruz şuan hastanede ve suni Sancı veriliyor , şifa için hepimiz bişeyler Okuyalım
hmm olablr cnm karıştırmışımdır:)decaviti i ben sgk dan alıyorum ama
canım leyl-i efruz'a ne oldu anlamadım ben_?
canım leyl-i efruz'a ne oldu anlamadım ben_?
cnm face grubundan mı yazmış.. ya çok üzüldüm şu an hiç anlamadım bi anda.. allahım sabır ver yardım et yarabbmbişey söylemeden çıkmak istemedim dua istiyorum Rabbim bana sabır versin 2. oğlumuda kaybediyorum suyum geldi bebeğim ayağını doğum kanalına sokmuş sancım var gelecek diyorlar hastanede bekliyoruz. lütfen dua edin Allah'a emanet olun
canım durum bu dua edelim suyu bitmiş şu an
cnm face grubundan mı yazmış.. ya çok üzüldüm şu an hiç anlamadım bi anda.. allahım sabır ver yardım et yarabbm
dün geceden beri şoktayım çok üzgünüm herşey boğazıma düğümleniyor sanki .Rabbim büyük elbet bunda da bizim göremediğimiz bir hayır vardır , yapabileceğimiz tek şey dua etmek .. Zülalin Mesajı ;
bişey söylemeden çıkmak istemedim dua istiyorum Rabbim bana sabır versin 2. oğlumuda kaybediyorum suyum geldi bebeğim ayağını doğum kanalına sokmuş sancım var gelecek diyorlar hastanede bekliyoruz. lütfen dua edin Allah'a emanet olun
evet canım oraya yazmış sonra zaten gruptan ayrıldı Allah inşallah yardım etsin
besyo_86
Bu arada şuanda duaya çoooook fazla ihtiyacı olan bi arkadaşımız da @leyl-i efruz şuan hastanede ve suni Sancı veriliyor , şifa için hepimiz bişeyler Okuyalım
Evet ya çok tatlıydı pıtır pıtır karnım oynarkenNe güzel yaa, darısı başımıza
benim hiç haberim yoktu. çok şaşırdım ben de çok üzgünüm. o kadar doktor kontrolündeydi evde yattı aylarca..
aklıma bişeyler geliyor ama yazmaya elim dlim varmıyo olmuş işte biz ne yapabiliriz ki artık.. geriye dönüş yok...
çok zor... yine kendni kaybetmemiş dua istemiş bizden bence son derece dirayetli...
dua edelim Allah sabır versn, yardım etsin, şifa versin ve daha sonra sağlıklı gebelik ve bebeğ nasip etsin inşallah..
aaa noldu leyl-i efruz'a? daha dün yazıştık iyi gibiydiibesyo_86 canım şimdi okudum , aklına kötü Şeyler getirme , çok Saçma bi Ölçüm bu neye göre kime göre kalın belli değil ?
Ablam yeğenimde 6 ay boyunca ağladı , ensesi kalın kalbinde parlama var burnu normal değil vs, çapadaki Dr ların hocasının muayehanesine götürdük, acilen aldırın hem size hem çocuğa eziyet , doğsa bile Yaşamaz , yaşarsa gelin suratıma tükürün Demişti , Yeğenim yavrum Doğdu ki 4.5 kilo maşallah Nur topu gibi ne ense ne burun ne kalp ( üfürüm 1 yıl içinde kapanıyor zaten ) sonra baktık ki eniştemin de ensesi kalın genetikmiş yani , bi de o kadar Tombul olacak çocuğun ensesi haliyle biraz daha kalın olur... Dua edelim inşallah hayırlı haberler alırsın ...
aaa noldu leyl-i efruz'a? daha dün yazıştık iyi gibiydii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?