ayrıntılı ultrasonda çıkan cinsiyet kesin midir? Meraktayım.. Bu vakte kadar kesin konuşan bir doktordan erkek olarak öğrendik ancak ayrıntılı da kız çıktı. acaba bir yanılma olabilir mi? Çevrenizden böyle duyduğunuz birileri var mı? ayrıntılıya güveniyorum ve kız diyorum ama belirtilerimin hepsi erkekti ve 35 yıllık doktor erkek olduğunu söylemişti. Kafam karıştı.. :/
Hic bakmadim sayfaya okadarrrr kötüyüm ki kizlar soktayim dun ayirbtilida bebegin ense kalinligi fazla cikti... Amniyosentez önerdiler.. Çok düşündük esimle gece hiccc uyumadan. ugun tekrar gittik ve amniyosentez oldu bana... Bir geceyi bile geciremeKen 4 ayi geciremezdimm ... Prof acil sonuç istedi 10 günde cikicak inş temiz gelir yalvaririm dua edin bebeğim icinnn
Ne güzel yaa, darısı başımızaKızlarrrr bugün çok ilginç birşey oldu . Bebişim hareket ediyordu pıt pıt , karnımı açtım izledim , yaklaşık 5 dk boyunca harekete devam etti , ilginç tarafı dışardan bile belli oluyorduçok heyecanlıydı ..........
canim cok gecmis olsun, kalbini ferah tut, insallah birsey cikmayacak. Rabbim butun yavrulari korusunHic bakmadim sayfaya okadarrrr kötüyüm ki kizlar soktayim dun ayirbtilida bebegin ense kalinligi fazla cikti... Amniyosentez önerdiler.. Çok düşündük esimle gece hiccc uyumadan. ugun tekrar gittik ve amniyosentez oldu bana... Bir geceyi bile geciremeKen 4 ayi geciremezdimm ... Prof acil sonuç istedi 10 günde cikicak inş temiz gelir yalvaririm dua edin bebeğim icinnn
canim ayn i seyleri yasiyoruz bende oldum tam 9 gun oldu sonuc bekliyoruz benim bebegimin kistlerinden suphelendiler yazmiyord buraya kimsenin moralini bozmak istemem sonucta genellikle herkesin daha ilk gebeligi ama korkma 12.haftada bise demedilerse bunda da olmaz canim benim uzulme ben 9 gundur beklemedeyim sonucu kistleri ml ml takip ediyorum her hafta kontroldeyim yani hepimizin basinda hamilelik kapali bir kutu kimse neyle karsilasacagini bilmiyor 16.haftaya kadar biseyim yoktu 2li 4li temiz cikti 16.hafta kist saptandi napalim sabredecegiz hep dua edelim bebeislere hep iyi olsunlarHic bakmadim sayfaya okadarrrr kötüyüm ki kizlar soktayim dun ayirbtilida bebegin ense kalinligi fazla cikti... Amniyosentez önerdiler.. Çok düşündük esimle gece hiccc uyumadan. ugun tekrar gittik ve amniyosentez oldu bana... Bir geceyi bile geciremeKen 4 ayi geciremezdimm ... Prof acil sonuç istedi 10 günde cikicak inş temiz gelir yalvaririm dua edin bebeğim icinnn
Genetik olarak ailenin ensesi kalimsa normaldir ancak bazi durumlarda down sendromu riski olabiliyor ki bunun icin tek ense degil baska kriterlerde gerekiyor basik burum ic organlarda problem gibiÇok teşekkür ederim arkadaşlar. Rabbim hepimize güzel haberler duymayı nasip etsin.
Canım Allahın izniyle hiçbir şey çıkmayacak sıkma canını... Dualarımızdasın. Sonuc gelir gelmez yaz bize de. ense kalınlığı neden olurmuş bu arada?
Canim bazen problem yaratabiliyormus amniyo sivisi fazla olanin gobegide cok buyuk olurmusseninki nasil cani.Arkadaşlar merhaba. Bugün ayrıntılı ultrasyona girdim. Doktor amniyon sıvımın fazla olduğunu söyledi. Bu durumla karşılaşan var mı aranızda. Kötü bişey mi çok merak ediyorum
Canım bak güzel haberler getirmiş sin. İlaçları kullanarak inss, tansiyonun da düşecek. iyi düşün iyi olsun inş.merhabalar arkadaslar, dün yazamadım hastane baya yordu beni. öncelikle serviks boyu iyi cıktı bu sevindirici bır haber cok sukur kısalmamış. hatta artmıs az da olsa bebısım yukarı cıkmıs. doktor da sasırdı. ınsallah asagıda olanlar sızınde cıkcak inanın ve yormayın kendınızı yatın bolca. 2. olarak bebegımın kalbındekı parlaklık devam ediyor malesef. insallah o da gececek ınanıyorum ben. 3. olarak da tansiyon problemim devam ettiği için tansiyon hapı ve coraspine basladık. bunları ıcmede kararsızım ama ya bırsey olursa dıye de korkuyorum. bı kac doktora daha sormak ıstiyorum bu konuyu. bızım kontrol böyle gectı. tetanoz asısı da kaldı. tansıyon olduğu için doktor simdilik yaptırma dedi. daha da artırabilirmiş. bilginiz olsun sizinde. merak eden arkadaslara cok teşeekkur ederim. bir eşim bir de siz :)
Ben hep olcuyorum yada bir eczanede haftada bir olcturuyorum. İhmal etmemek lazım çok çok önemlidayanamadım bı doktora daha sordum durumu. hemen ilaçlara basla dedi ben de hemen kullanmaya basladım. evet tansiyon cok önemliymiş. bende korktum ya bebege bırsey olursa dıye. dıger doktor hatta düşmezse dozunu bile arttırabılırz dedi. bence herkes bı tansiyon aleti almalı ve ölçmeli. gebelikte tansiyon büyük problem.
Ben 13. Haftadan beri kullanıyorum. kana oldukça fazla ihtiyacımız olan dönemdeyiz. Bu bir takviye sonuçta ilaç değil, buarada balık yiyemedigim için dr un verdiği balık yağını bile kullanmaya başladım benAaaa bunu söylediğiniz çok iyi oldu , peki doktorum son Zaman'larda sık hasta olunca direk kan ilacı ve vitamin verdi . Hiçbir tahlile falan bakmadan verdiği içşn kan ilacını almadım , kardeşim de zaten son aylarda kullanmıştım ben deyince daha rahat ettim . Şindşden kan ilacı kullanan var mı acaba ?...
Maşallah kızına canımkızlarr selam...
özeldeki doktoruma gittim. yaramaz kızımı gördüm. çok şükür iyi. detaylı için dışarıya yönlendirdi, pazartesiye randevu aldık. 200 TL imiş. devlettekine pek güvenememiştim zaten. 2 dk baktı sadece. bu uzun inceliyor ve dosya halinde renkli fotoları ve cd ile size çekimleri teslim ediyor dedi. kızçem ultrasonla bakarken sürekli tekme attı. rahatsız oldu herhalde. :) 21+1 günlük. 423 gr olmuş. haftasıyla uyumlu bazı bölgeleri birkaç gün önde. çok şükür suyu falan da iyi. ben 74.6 olmuşum. toplam 2.3 kilo almışım. gayet iyi diyor doktor. inşallah böyle devam eder. tetanozu da vurulmak zorunda değilsin dedi, çok sevindim. vurulmayacağım. kolu kalkmıyor insanın..
herkes iyidir umuyorum... öpüyorum herkesi ve sevgiyle kucaklıyorum..
Canım benim allah yardımcınız olsun, sen iyi düşün, iyi olsun inş. temiz çıkacak inş. sonuçHic bakmadim sayfaya okadarrrr kötüyüm ki kizlar soktayim dun ayirbtilida bebegin ense kalinligi fazla cikti... Amniyosentez önerdiler.. Çok düşündük esimle gece hiccc uyumadan. ugun tekrar gittik ve amniyosentez oldu bana... Bir geceyi bile geciremeKen 4 ayi geciremezdimm ... Prof acil sonuç istedi 10 günde cikicak inş temiz gelir yalvaririm dua edin bebeğim icinnn
Canım benim dualarimizdasin. inş gitmiştir tüm kistlerKizlar yarin dra gidecegim lutfen dua edin banada hamilelerin duasi kabul olurmus kistimiz kuculmus olsun sonuclarimiz guzel gelsin...
a aaa canım çok geçmiş olsuun, çok üzüldüüm ama inşallah iyi gelicek sonuçlar. dinlen lütfen olurmu strese sokmamaya çalış kendini, dularım seninle...Hic bakmadim sayfaya okadarrrr kötüyüm ki kizlar soktayim dun ayirbtilida bebegin ense kalinligi fazla cikti... Amniyosentez önerdiler.. Çok düşündük esimle gece hiccc uyumadan. ugun tekrar gittik ve amniyosentez oldu bana... Bir geceyi bile geciremeKen 4 ayi geciremezdimm ... Prof acil sonuç istedi 10 günde cikicak inş temiz gelir yalvaririm dua edin bebeğim icinnn
Kizlar yarin dra gidecegim lutfen dua edin banada hamilelerin duasi kabul olurmus kistimiz kuculmus olsun sonuclarimiz guzel gelsin...
Hic bakmadim sayfaya okadarrrr kötüyüm ki kizlar soktayim dun ayirbtilida bebegin ense kalinligi fazla cikti... Amniyosentez önerdiler.. Çok düşündük esimle gece hiccc uyumadan. ugun tekrar gittik ve amniyosentez oldu bana... Bir geceyi bile geciremeKen 4 ayi geciremezdimm ... Prof acil sonuç istedi 10 günde cikicak inş temiz gelir yalvaririm dua edin bebeğim icinnn
Cnm bana vitamin elevit , kan ilacı diye de santafer vermiş . Kullanayım ben o zmn ya , ilaç kullanmak Bnm en sevmediğim şeylerden biri de ne gerek var diye düşünüyordum onun için , iyi oldu kızlar paylaşımınız
amwayin daily vitamini normal yetişkinler içindir. Hamileler için olan vitaminler farklıdır. Kesinlikle hamileler için kullanılır yazmadığı sürece vitaminleri kafanıza göre kullanmayın. Amwayin içinde bir sürü bitkisel karışım var allah korusun. Siz doktorunuzun verdiğini kullanın hamile insana supradyn bile vermeyiz biz çünkü vitamin içerikleri, miktarları farklıdır.
dayanamadım bı doktora daha sordum durumu. hemen ilaçlara basla dedi ben de hemen kullanmaya basladım. evet tansiyon cok önemliymiş. bende korktum ya bebege bırsey olursa dıye. dıger doktor hatta düşmezse dozunu bile arttırabılırz dedi. bence herkes bı tansiyon aleti almalı ve ölçmeli. gebelikte tansiyon büyük problem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?