2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Sürekli gittigin doktor devlet mi özel mi canım.devletin ultrason cihazları baya bi kötü ( afyon burdur vb.) Tam görememiş olabilir.ama emin olmak istiyorsan farklı bi doktora daha git bence.abimler doğuma kadar kız biliyorlardı doktor hep kız dedi.ama dogumda erkek oldugunu ögrendiler

Inşallah güzel cıkar canım..sen bol bol dua et.bizim de dualarımız seninle..

Ne güzel yaa, darısı başımıza

canim cok gecmis olsun, kalbini ferah tut, insallah birsey cikmayacak. Rabbim butun yavrulari korusun

canim ayn i seyleri yasiyoruz bende oldum tam 9 gun oldu sonuc bekliyoruz benim bebegimin kistlerinden suphelendiler yazmiyord buraya kimsenin moralini bozmak istemem sonucta genellikle herkesin daha ilk gebeligi ama korkma 12.haftada bise demedilerse bunda da olmaz canim benim uzulme ben 9 gundur beklemedeyim sonucu kistleri ml ml takip ediyorum her hafta kontroldeyim yani hepimizin basinda hamilelik kapali bir kutu kimse neyle karsilasacagini bilmiyor 16.haftaya kadar biseyim yoktu 2li 4li temiz cikti 16.hafta kist saptandi napalim sabredecegiz hep dua edelim bebeislere hep iyi olsunlar

Genetik olarak ailenin ensesi kalimsa normaldir ancak bazi durumlarda down sendromu riski olabiliyor ki bunun icin tek ense degil baska kriterlerde gerekiyor basik burum ic organlarda problem gibi

Arkadaşlar merhaba. Bugün ayrıntılı ultrasyona girdim. Doktor amniyon sıvımın fazla olduğunu söyledi. Bu durumla karşılaşan var mı aranızda. Kötü bişey mi çok merak ediyorum
Canim bazen problem yaratabiliyormus amniyo sivisi fazla olanin gobegide cok buyuk olurmusseninki nasil cani.

Canım bak güzel haberler getirmiş sin. İlaçları kullanarak inss, tansiyonun da düşecek. iyi düşün iyi olsun inş.
Ben hep olcuyorum yada bir eczanede haftada bir olcturuyorum. İhmal etmemek lazım çok çok önemli
Ben 13. Haftadan beri kullanıyorum. kana oldukça fazla ihtiyacımız olan dönemdeyiz. Bu bir takviye sonuçta ilaç değil, buarada balık yiyemedigim için dr un verdiği balık yağını bile kullanmaya başladım ben
Maşallah kızına canım
Canım benim allah yardımcınız olsun, sen iyi düşün, iyi olsun inş. temiz çıkacak inş. sonuç
Kizlar yarin dra gidecegim lutfen dua edin banada hamilelerin duasi kabul olurmus kistimiz kuculmus olsun sonuclarimiz guzel gelsin...
Canım benim dualarimizdasin. inş gitmiştir tüm kistler

a aaa canım çok geçmiş olsuun, çok üzüldüüm ama inşallah iyi gelicek sonuçlar. dinlen lütfen olurmu strese sokmamaya çalış kendini, dularım seninle...

canlım elbette doktorun daha iyi bilir ama, bu haftalarda ölçülen ense kalınlığı bilgisi zaten genetiğe bağlı değilmidir, ense kalınlığı 11-14 haftaları arasında ölçülür, ikili test sırasında. orada normal çıktıysa da bir daha önemsenmez benim bildiğim.

neyse canım çok geçmiş olsun, canını sıkma bu süreçte, ne hikayeler var duysan şaşarsın, bir arkadaşımın arkadaşının tüm tarama testlerinde anomali çıkmış, amniyosentezde bile, aldırmak istememişler, doğuma ağlaya ağlaya girmiş kızcağız, ama sonuç sağlıklı bir bebek.
sen kendine iyi bak, hamileliğini güzelce geçirmeye çalış.
zaten elimizden anca bu geliyor. testlerde hiç bir şey çıkmayıp bebeğimizde sorun çıkma ihtimali de var hepimizin.

canım hem bebek için, hem de doğumda çok kan kaybedileceği için kan hapına erken başlanıyor, teste gerek yok.
multivitamin benim doktorum da vermedi.
ben kendim düzenli omega-3 kullanıyorum, doğum öncesinde de kullanırdım.

canım benim doktorum bana vitamin vermedi, ben de sormayı unuttum.
ama beslenmem çok iyi değil, eczacıma danışıp bir vuiltivitamine başlasam mı diye düşünüyorum, sen de eczacıydın değil mi? önerir misin?

bildiğim kadarıyla gebelerin tansiyonu şu elektrikli aletlerle ölçülemiyor.
manuel aleti de sadece gebeler için tansiyon eğitimi almış kişiler kullanabiliyormuş, biz kendimiz evde ölçemeyiz yani.
küçük tansiyonu normal olmuyormuş gebelerin öyle diyordu bir sitede.

canım yüksek tansiyon problemi var benim bir akrabamın, tüm hamileliği boyunca doktoru tarafından kontrol altındaydı, yediği içtiği, hangi saatlerde yiyeceğine bile karışıyordu doktoru. o ilaç kullanmadı sanırım ama tam değerleri neydi bilemicem. özellikle son haftalarda normalden daha sık kontrole gitti sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…