2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Leyl-i efruz a okadar uzuldum o kadar uzuldumki sabah sabah aglamaktan icim acidi Rabbim sabir versin, yavrum benim Allahim dayanma gucu versin ona. Ben artik girmeme karari aldim kizlar cünkü zaten ilk iki gebeligimde bebeklerimi kaybetmistim, bu hamileligim korku ve evhamla geciyor. Bu haberler beni mahvediyor, cok uzulup cok korkuyorum. Allahim bebeklerimizi korusun, İnsaallah kazasiz belasiz dogurursak ozaman girer bi en son aramizda kalanlara bakarim. Kendinize ve bebeklerinize cok iyi bakin, dua edin hepimiz icin. Sizi seviyorum

R Rotgeist canım ilk erkek diyen doktor devlet hastanesinde mi?
öyleyse onların cihazları çok net olmuyormus.ayrıntılı cihazda aynı şekilde oda devlette yaptridiysan yanılma payı var.
Canım erkek diyen doktor özel doktordu. Hani ultrason cihazı normal bir cihaz, son teknoloji bir şey değil ama dr un 35 yıllık tecrübesine ve kendi ailemden giden kişilerde kesin cinsiyet söylediği için çok güveniyordum. Ayrıca doktor da kendine çok güvenerek söyledi. Daha önce normal kontrollerimde kız olabilir, yok yok erkek fln gibi net olmayan şeyler söylediler. O nedenle bu doktorun kendine güveni beni çok etkiledi, net bir şekilde söyledi ve ben de güvendim. Ama ayrıntılı ultrason çekimi hacettepede yani devlette yapıldı. ayrıntılı ultrason 6 dakika sürdü ama her noktaya bakıldı gibi. yani ben memnun kaldım aslında.20 dk, yarım saat bakılması ile aynı şey bence.. Ama cinsiyeti bana göstermedi, şurasında şu var diye. Cinsiyetini sordum ve kız dedi.

canım benim üzme kendini emi... inşallah hiç bir problem olmayacak göreceksin...

@leyl-i efruz Kuzum güzel yüzlü arkadaşım..Face i göremiyorsun burayada bakıp üzülüp bunalma hepimiz seni çok seviyoruz..hepimiz sana çok dua ediyoruz..Rabbim sana bir daha bu acıları yaşatmasın kendini bırakma kendi sağlığın için dirayetli ol..Bu çok ağır bir sınav hepimiz farkındayız Rabbim sana çifter çifter nasip etsin.,Hepimiz seni düşünüyoruz..Bize hayırlı haberlerini ulaştır kuzum yalnız değilsin

N Niloya07 canım rabbim güzel haberlerle gelmenizi nasib etsin inşallah... bol bol dua edin emi biz de sizi dualarımızda eksik etmeyelim... bu mübarek günlerin yüzü suyu hatrına inşallah iyi haberlerle gelirsiniz..

Ay Allah'ım, arkadaslar hepinize gecmiş olsun, Allah sabır versin inşallah. Sizin için zaman geçmek bilmiyordur. Rabbim tez zamanda güzel haberlerle kalbinize ferahlık versin inşallah.

Canım @leyl-i efruz 'a suni sancı mı veriyorlar? Hayırdır ne oldu ki?

Allah'ım sen sabrını şifasını ver inşallah.

rabbim sabrını ve beraberinde afiyetini versin inşallah... rabbim leyli efruzun güzel yüreğine baksın inşallah...

Canım inşallah düzelir.allah yardımcin olsun.dualarımız seninle ve bebeğinle..

Noldu @leyl-i efruz a !!!

Allah korusun noldu.
Cok üzülürüm cok takip ettigim sevdigim biriydi.
Lütfen cocuguna birsey olmasın

bence doktoruna danış önce düzgün beslenemiyorum diye. Zaten decavit yada elevit verecektir çok fazla seçenek yok.
Doktora sormayı unutuyorsanız en güzel seçenek gitmeden soracaklarınızı bir kağıda yazın o anın heyecanı ile unutuluyor birçok şey.

daha çok var gitmeme

Kızlar cok üzgünüm başıp çatlıyor şuan agrıdan .

@leyl-i efruz noldu şimdi. Kesin kaybetti mi bebeğini.

Haber alan olursa yazabilir mi

Canim Allah razi olsun hepinizden dualariniz sayesinde kistimizin biri gecmis ama digeri buyuk biraz bekliyoruz rabbimin izniyle o da gececek insallah

ayyy ben de dün ilk defa bu kadar sert hissettim ona güvenerek de babası elini koydu ama hiç kımıldamadı bile :)

kızlar bu arada denk geldiğim bir olayı anlatayım geçenlerde bir tanıdığımız doğum yaptı bebek enfeksiyonlu doğdu. Daha sonra nedeni araştırıldı anne hamileliğin son dönemlerinde grip enfeksiyonu geçirmiş biraz ağır geçirmiş sanırım, antibiyotik falan da kullanmamış, ateşi yükselmiş ama dikkate almamış pek sanırım. Sonuç kandaki enfeksiyon amniyon sıvısına geçtiği için bebek enfeksiyonlu doğdu. Lütfen hastalıklarınızı küçümsemeyin aman ben hamileyim doktor antibiyotik verdi, zaten çok ilaç kullanıyorum zararlı kullanmam demeyin ve hastalandığınızda önceliğiniz devamlı ateşinizi kontrol etmek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…