- 4 Şubat 2015
- 570
- 629
- 53
- 42
Canım erkek diyen doktor özel doktordu. Hani ultrason cihazı normal bir cihaz, son teknoloji bir şey değil ama dr un 35 yıllık tecrübesine ve kendi ailemden giden kişilerde kesin cinsiyet söylediği için çok güveniyordum. Ayrıca doktor da kendine çok güvenerek söyledi. Daha önce normal kontrollerimde kız olabilir, yok yok erkek fln gibi net olmayan şeyler söylediler. O nedenle bu doktorun kendine güveni beni çok etkiledi, net bir şekilde söyledi ve ben de güvendim. Ama ayrıntılı ultrason çekimi hacettepede yani devlette yapıldı. ayrıntılı ultrason 6 dakika sürdü ama her noktaya bakıldı gibi. yani ben memnun kaldım aslında.20 dk, yarım saat bakılması ile aynı şey bence.. Ama cinsiyeti bana göstermedi, şurasında şu var diye. Cinsiyetini sordum ve kız dedi.
canım benim üzme kendini emi... inşallah hiç bir problem olmayacak göreceksin...Hic bakmadim sayfaya okadarrrr kötüyüm ki kizlar soktayim dun ayirbtilida bebegin ense kalinligi fazla cikti... Amniyosentez önerdiler.. Çok düşündük esimle gece hiccc uyumadan. ugun tekrar gittik ve amniyosentez oldu bana... Bir geceyi bile geciremeKen 4 ayi geciremezdimm ... Prof acil sonuç istedi 10 günde cikicak inş temiz gelir yalvaririm dua edin bebeğim icinnn
N Niloya07 canım rabbim güzel haberlerle gelmenizi nasib etsin inşallah... bol bol dua edin emi biz de sizi dualarımızda eksik etmeyelim... bu mübarek günlerin yüzü suyu hatrına inşallah iyi haberlerle gelirsiniz..canim ayn i seyleri yasiyoruz bende oldum tam 9 gun oldu sonuc bekliyoruz benim bebegimin kistlerinden suphelendiler yazmiyord buraya kimsenin moralini bozmak istemem sonucta genellikle herkesin daha ilk gebeligi ama korkma 12.haftada bise demedilerse bunda da olmaz canim benim uzulme ben 9 gundur beklemedeyim sonucu kistleri ml ml takip ediyorum her hafta kontroldeyim yani hepimizin basinda hamilelik kapali bir kutu kimse neyle karsilasacagini bilmiyor 16.haftaya kadar biseyim yoktu 2li 4li temiz cikti 16.hafta kist saptandi napalim sabredecegiz hep dua edelim bebeislere hep iyi olsunlar
Ay Allah'ım, arkadaslar hepinize gecmiş olsun, Allah sabır versin inşallah. Sizin için zaman geçmek bilmiyordur. Rabbim tez zamanda güzel haberlerle kalbinize ferahlık versin inşallah.besyo_86 canım şimdi okudum , aklına kötü Şeyler getirme , çok Saçma bi Ölçüm bu neye göre kime göre kalın belli değil ?
Ablam yeğenimde 6 ay boyunca ağladı , ensesi kalın kalbinde parlama var burnu normal değil vs, çapadaki Dr ların hocasının muayehanesine götürdük, acilen aldırın hem size hem çocuğa eziyet , doğsa bile Yaşamaz , yaşarsa gelin suratıma tükürün Demişti , Yeğenim yavrum Doğdu ki 4.5 kilo maşallah Nur topu gibi ne ense ne burun ne kalp ( üfürüm 1 yıl içinde kapanıyor zaten ) sonra baktık ki eniştemin de ensesi kalın genetikmiş yani , bi de o kadar Tombul olacak çocuğun ensesi haliyle biraz daha kalın olur... Dua edelim inşallah hayırlı haberler alırsın ...
Bu arada şuanda duaya çoooook fazla ihtiyacı olan bi arkadaşımız da @leyl-i efruz şuan hastanede ve suni Sancı veriliyor , şifa için hepimiz bişeyler Okuyalım
Allah'ım sen sabrını şifasını ver inşallah.bişey söylemeden çıkmak istemedim dua istiyorum Rabbim bana sabır versin 2. oğlumuda kaybediyorum suyum geldi bebeğim ayağını doğum kanalına sokmuş sancım var gelecek diyorlar hastanede bekliyoruz. lütfen dua edin Allah'a emanet olun
canım durum bu dua edelim suyu bitmiş şu an
bişey söylemeden çıkmak istemedim dua istiyorum Rabbim bana sabır versin 2. oğlumuda kaybediyorum suyum geldi bebeğim ayağını doğum kanalına sokmuş sancım var gelecek diyorlar hastanede bekliyoruz. lütfen dua edin Allah'a emanet olun
canım durum bu dua edelim suyu bitmiş şu an
besyo_86 canım şimdi okudum , aklına kötü Şeyler getirme , çok Saçma bi Ölçüm bu neye göre kime göre kalın belli değil ?
Ablam yeğenimde 6 ay boyunca ağladı , ensesi kalın kalbinde parlama var burnu normal değil vs, çapadaki Dr ların hocasının muayehanesine götürdük, acilen aldırın hem size hem çocuğa eziyet , doğsa bile Yaşamaz , yaşarsa gelin suratıma tükürün Demişti , Yeğenim yavrum Doğdu ki 4.5 kilo maşallah Nur topu gibi ne ense ne burun ne kalp ( üfürüm 1 yıl içinde kapanıyor zaten ) sonra baktık ki eniştemin de ensesi kalın genetikmiş yani , bi de o kadar Tombul olacak çocuğun ensesi haliyle biraz daha kalın olur... Dua edelim inşallah hayırlı haberler alırsın ...
Bu arada şuanda duaya çoooook fazla ihtiyacı olan bi arkadaşımız da @leyl-i efruz şuan hastanede ve suni Sancı veriliyor , şifa için hepimiz bişeyler Okuyalım
bence doktoruna danış önce düzgün beslenemiyorum diye. Zaten decavit yada elevit verecektir çok fazla seçenek yok.canım benim doktorum bana vitamin vermedi, ben de sormayı unuttum.
ama beslenmem çok iyi değil, eczacıma danışıp bir vuiltivitamine başlasam mı diye düşünüyorum, sen de eczacıydın değil mi? önerir misin?
bence doktoruna danış önce düzgün beslenemiyorum diye. Zaten decavit yada elevit verecektir çok fazla seçenek yok.
Doktora sormayı unutuyorsanız en güzel seçenek gitmeden soracaklarınızı bir kağıda yazın o anın heyecanı ile unutuluyor birçok şey.
Canim Allah razi olsun hepinizden dualariniz sayesinde kistimizin biri gecmis ama digeri buyuk biraz bekliyoruz rabbimin izniyle o da gececek insallah
telefonla ulaşamaz mısındaha çok var gitmeme
ayyy ben de dün ilk defa bu kadar sert hissettim ona güvenerek de babası elini koydu ama hiç kımıldamadı bile :)Canim bugun hic olmadigi kadar sert hissettim. İsten geldim biraz uzanip dinlenim dedim ama ne mumnkun karnimda bidir bidir hic durmuyordu. Acikti oğlum dedim kalktim :) sonra babsinin elini karnima koydum ilk gobegim hizasindaydi sonra aşagiya kaydi ve babamiz hissettiyrmek yedikten sonra çocugum sakinlesti meger acikmis yavrum
telefonla ulaşamaz mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?