2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
O kadar uzgunum ki leyli efruza ama rabbimin vardir bildigi yasanacaksa yasaniyor hicbirsey engel olamiyor. Bende drdan geldim kistimizin biri gitmis cok mutlu oldum ama foruma girince mutlu haberi paylasmaya bile cekindim Allahim sinamasin hicbirimizi evlatla rabbim saabir versin leyli efruzumuza

@leyl-i efruz arkadaşım çok geçmiş olsun ne denir bilemiyorum rabbim sana sabirlarin en kuvvetlisini versin.lutfen kendini harap etme sen iyi olmalısın ki çabuk toparlanabilesin. Rabbim bu mübarek ayların hurmetine acil şifa versin. Kendine cok dikkat et kuzum
Arkadaslar böyle üzücü haberler çok üzüyor.rabbim kimseye böyle bi acı vermesin arkadaşımıza acil şifalar versin.

Sürekli gittiğim doktor Hacettepe hastanesinde, devlet yani. olabilir aslında tekrar bir başka doktordan duymak iyi olabilir.

canım.. gebelere verlen multivitaminler aynı.. imom ya da decavit-previt .. bunlar da zaten reçetesz de satılıo sgk karşılamıyo.. çerikleri benzer ama mesela previt imomdan daha fazla çeşitli besn içeriyor gbi..
Decavit i ücretsiz olarak sağlık ocağından da alabilirsiniz arkadaşlar. Sağlık bakanlığı şart koşmuş bu tür bir ilacın kullanımını, dolayısıyla sağlık ocağındaki doktorunuzdan ücretsiz, aylık 1 kutu alma hakkınız bulunmaktadır.

Noldu @leyl-i efruz a !!!

Allah korusun noldu.
Cok üzülürüm cok takip ettigim sevdigim biriydi.
Lütfen cocuguna birsey olmasın

A Ankaaa dün akşam @leyl-i efruz suyu geldi ve bebek için hiç amniyo sıvısı kalmamiş, dun gece hastanedeymis ve mecburen suni sancı ile doğumu yaptırılıyor. inanılmaz uzgunuzbdun haberi aldığımızda bu yana...

Anim adına sevindim, allahım Size bağışlasın sağlıkla doğsun insallah. Aynen ben de çok üzgünüm dünden bu yana iyi hissetmiyorum

Bu arada abinler sadece tek doktora mı gittiler? yani devletteki doktorları mı kız dedi canım?

Canım benim ya kıyamam ona ben.
Cok cok üzüldüm artık kötü haber almaktan yoruldum.

Arkadaşlar merhaba. Bugün ayrıntılı ultrasyona girdim. Doktor amniyon sıvımın fazla olduğunu söyledi. Bu durumla karşılaşan var mı aranızda. Kötü bişey mi çok merak ediyorum
benim bı arkadasımda olmuştu. takıpteydi doktor hep. sonrada 38. haftada doğum yaptı. bı sıkıntısı olmamıstı. doktor da önemlı birsey deil demişti.

iyi cıkacak insallah içini ferah tut

okudum sonra yazılanları canım benim maalesef...

@leyl-i efruz çok üzüldüm. kendime gelemedim. herseyimiz aynıydı gunumuz sıkıntılar. kendı başıma gelmiş kadar oldu. allahım sabrını versin. cok zor yasadıkları. tansiyonum daha da yükseldi. aklım almıyo nasıl oldu diye. şoktayım. üzgünüm.

Bu arada abinler sadece tek doktora mı gittiler? yani devletteki doktorları mı kız dedi canım?

Tek doktora gittiler devlet has.ama her sorduklarında kız dedi doktor.yani ben de sasırdım 9 ay hiç mi anlamadı diye.normal doğum olup anında bebegi görmeseler karısdımı bebek acaba die düşünebilirlerdi

Sayfada neler oluyor böyle ya inan girerken korkuyla giriyorum birimiz acısını paylaşınca kendi başıma gelmiş gibi üzülüyorum çoğu zaman yazacak birşey bulamıyorum ama inan hiç tanımasakda görmesekde birbirimiz acılarımız sevinçlerimiz hep ortak hamilelik kara bi kutu rabbim evlatlarımıza bize bağışlasın inşallah dualarımda hepiniz varsınız şafi ismiyle şifa versin rabbim herkeze

Dün vitamine başladım , bgn de Demir ilacımı aldım ona başlayacağım inşsllAh , paylaşımlarınız feci şekilde beni ikna etti kızlarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…