aile hekimine danış o zaman yakınsa. ama kullanmak istersen decavit olabilir sgkda ödüyorya hiç belli olmuyor, hep böyle lazım olup aradığımda doğumda şurada burada oldu
Sürekli gittiğim doktor Hacettepe hastanesinde, devlet yani. olabilir aslında tekrar bir başka doktordan duymak iyi olabilir.Sürekli gittigin doktor devlet mi özel mi canım.devletin ultrason cihazları baya bi kötü ( afyon burdur vb.) Tam görememiş olabilir.ama emin olmak istiyorsan farklı bi doktora daha git bence.abimler doğuma kadar kız biliyorlardı doktor hep kız dedi.ama dogumda erkek oldugunu ögrendiler
Decavit i ücretsiz olarak sağlık ocağından da alabilirsiniz arkadaşlar. Sağlık bakanlığı şart koşmuş bu tür bir ilacın kullanımını, dolayısıyla sağlık ocağındaki doktorunuzdan ücretsiz, aylık 1 kutu alma hakkınız bulunmaktadır.canım.. gebelere verlen multivitaminler aynı.. imom ya da decavit-previt .. bunlar da zaten reçetesz de satılıo sgk karşılamıyo.. çerikleri benzer ama mesela previt imomdan daha fazla çeşitli besn içeriyor gbi..
Noldu @leyl-i efruz a !!!
Allah korusun noldu.
Cok üzülürüm cok takip ettigim sevdigim biriydi.
Lütfen cocuguna birsey olmasın
O kadar uzgunum ki leyli efruza ama rabbimin vardir bildigi yasanacaksa yasaniyor hicbirsey engel olamiyor. Bende drdan geldim kistimizin biri gitmis cok mutlu oldum ama foruma girince mutlu haberi paylasmaya bile cekindim Allahim sinamasin hicbirimizi evlatla rabbim saabir versin leyli efruzumuza
Bu arada abinler sadece tek doktora mı gittiler? yani devletteki doktorları mı kız dedi canım?Sürekli gittigin doktor devlet mi özel mi canım.devletin ultrason cihazları baya bi kötü ( afyon burdur vb.) Tam görememiş olabilir.ama emin olmak istiyorsan farklı bi doktora daha git bence.abimler doğuma kadar kız biliyorlardı doktor hep kız dedi.ama dogumda erkek oldugunu ögrendiler
A Ankaaa dün akşam @leyl-i efruz suyu geldi ve bebek için hiç amniyo sıvısı kalmamiş, dun gece hastanedeymis ve mecburen suni sancı ile doğumu yaptırılıyor.inanılmaz uzgunuzbdun haberi aldığımızda bu yana...
benim bı arkadasımda olmuştu. takıpteydi doktor hep. sonrada 38. haftada doğum yaptı. bı sıkıntısı olmamıstı. doktor da önemlı birsey deil demişti.Arkadaşlar merhaba. Bugün ayrıntılı ultrasyona girdim. Doktor amniyon sıvımın fazla olduğunu söyledi. Bu durumla karşılaşan var mı aranızda. Kötü bişey mi çok merak ediyorum
iyi cıkacak insallah içini ferah tutHic bakmadim sayfaya okadarrrr kötüyüm ki kizlar soktayim dun ayirbtilida bebegin ense kalinligi fazla cikti... Amniyosentez önerdiler.. Çok düşündük esimle gece hiccc uyumadan. ugun tekrar gittik ve amniyosentez oldu bana... Bir geceyi bile geciremeKen 4 ayi geciremezdimm ... Prof acil sonuç istedi 10 günde cikicak inş temiz gelir yalvaririm dua edin bebeğim icinnn
okudum sonra yazılanları canım benim maalesef...bişey söylemeden çıkmak istemedim dua istiyorum Rabbim bana sabır versin 2. oğlumuda kaybediyorum suyum geldi bebeğim ayağını doğum kanalına sokmuş sancım var gelecek diyorlar hastanede bekliyoruz. lütfen dua edin Allah'a emanet olun
canım durum bu dua edelim suyu bitmiş şu an
Bu arada abinler sadece tek doktora mı gittiler? yani devletteki doktorları mı kız dedi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?