- 16 Nisan 2016
- 60
- 87
- 8
- 39
M Minikturta canım yanman yoksa çok evhamlanma bende geçen hafta aynı şikayetle doktora gittim idrar tahlilim temiz çıktı doktorda normal ağrılar bunlar olur dedi.Tuvalete çıkamıyosan ya da gaz yapıcı şeyler yiyosan o ağrı yapıyo olabilir
Aynen bugun hic bakasim bile gelmio ne buraya ne feyse allahim sen bebegini bagisla ona ne olursunBugun kimsenin tadi yok @leyl-i efruz. Hepimizi cok uzdu rabbim sabır versin cok cok uzuldum butun keyfim kacti söylecek tek soz bulamiyorum haber alan var mi arkadaslar haber alan hemen yazsın
Çok çok üzüldüm kimsenin 9 ay garantisi yokmuş bunu anladım Allah sabır versin.biliyorum herkes Üzgün sırası değil belki ama pazartesi günü aşı için sağlık ocağına gittim kalbini de dinlettiler bi sorun yoktu en az 4 5 gündür hiç hissetmiyorum önceden yemek yedigimde bi segrime oluyordu böyle olan var mı acaba normal mi
Kizlar benim ikinci gebeligim ama ilk kizim cok hareketliydi bu kizimda hic durmuyor diyorum kimse inanmiyorsu gecen haftalarda dr 235 grdemisti bi tekmeliyordu anlatamam esim dalga gecti hatta daha cok kucuk sana oyle geliyorsur diye sinra bakti gobegime adamda sasirdi sizi kilerd3 kipirdak mi benim iki kizda ayni maşallah harekete tam gaz devam
evet cnm benimki de öyle.. sabah uyandığımda o da başlıyor ve dışarıdan belli oluyor.Kizlar benim ikinci gebeligim ama ilk kizim cok hareketliydi bu kizimda hic durmuyor diyorum kimse inanmiyorsu gecen haftalarda dr 235 grdemisti bi tekmeliyordu anlatamam esim dalga gecti hatta daha cok kucuk sana oyle geliyorsur diye sinra bakti gobegime adamda sasirdi sizi kilerd3 kipirdak mi benim iki kizda ayni maşallah harekete tam gaz devam
Kizlar benim ikinci gebeligim ama ilk kizim cok hareketliydi bu kizimda hic durmuyor diyorum kimse inanmiyorsu gecen haftalarda dr 235 grdemisti bi tekmeliyordu anlatamam esim dalga gecti hatta daha cok kucuk sana oyle geliyorsur diye sinra bakti gobegime adamda sasirdi sizi kilerd3 kipirdak mi benim iki kizda ayni maşallah harekete tam gaz devam
cnm insallah yasar ama diger bebeginide ayni zamanlarda kaybetti diye hatırlıyorum yani cok kucuk cunku rabbim yardımcısı olsun cok buyuk bir acıkızlar.. leyl-i efruz ile haberleşen var mı?... ne durumda bi öğrenseydik ...
onun haftası 22 falandı sanırım.. bebeğin yaşama şansı olur mu destekle filan? ün.hastanesinde olduğu için belki küveze koymuşlardır ? onun sınırı kaç haftaydı 24 müydü emin de olamıyorum... bi bilginiz var mı
cnm insallah yasar ama diger bebeginide ayni zamanlarda kaybetti diye hatırlıyorum yani cok kucuk cunku rabbim yardımcısı olsun cok buyuk bir acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?