- 25 Ağustos 2015
- 1.203
- 1.056
- 53
benim ilki tembeldi 20 bitince hissetmiştim.
bunu da daha hissetmedim.
biraz çocuk biraz da anne ile alakalı sanırım.
bir de bir arkadaş yazdı plasentanın yerleştiği yer de önemliymiş.
canım inşallah sonucun temiz çıkacak korkma benim bi tanıdığımında hamilelikte böyle bi sorunu oldu ense kalınlığı var demiş doktor ama kocasına bakıyor kocası ensesi kalın bi insan ve bide kocası 4,5 kilo dünyaya gelmiş belki senden veya kocandan genetikliği vardır ve bu kötü bir şey demek olmuyor yinede sağlıklı dünyaya gelir rabbimden dualarını eksik etme.Hic bakmadim sayfaya okadarrrr kötüyüm ki kizlar soktayim dun ayirbtilida bebegin ense kalinligi fazla cikti... Amniyosentez önerdiler.. Çok düşündük esimle gece hiccc uyumadan. ugun tekrar gittik ve amniyosentez oldu bana... Bir geceyi bile geciremeKen 4 ayi geciremezdimm ... Prof acil sonuç istedi 10 günde cikicak inş temiz gelir yalvaririm dua edin bebeğim icinnn
Cnm günümüz aynı seninle en son kontrole ne zaman gittin bebeğinin kilosu boyu kaçtı? Birde kasık ağrısı var mı sende de.@leyl-i efruz dan haber var mı arkadaşlar ben de 3-4 gündür grip oldum giremedim keşke girmeseymişim çok üzüldüm şimdi
Masallah cnm benim bebeklerim ikiz yarım kilo olmuşlar annede şeker varsa kilo alırmış bebek diye duydum şeker yüklenmesini bekliyorum dr 5 dk baktığı için çok soru soramıyorum aceleyle unutuyorum zaten. Bugün agri var ben de vajinada hatta. Rabbim yardımcımız olsun ins bebeklerimizi korusun.zeynepzumra dün gittim canım detaylı ultrason için 400 gr ağırlığı yakında yarım kilo kıyma kadar olacak:)
Kasık ağrısı tam bir ay önce olmuştu sanki böyle adet oluyorum da sıvı geliyor gibiydi baya şiddetli bi ağrıydı ama o ay üşüttüm sanrım ben balkon fln yıkamıştım, bi d bi yerde okudum normal adet tarihine denk gelen zamanlarda oluyormuş gerçekten o tarih aralığında ağrımıştı.
oyy maşallah yawrucaklara:) bizim ailede de şeker var hatta ablam da 4.5 kg doğum yaptı dr. da bi ay sonra gel şekerine bakalım dedi inş hiçbirimizde çıkmaz canım.Masallah cnm benim bebeklerim ikiz yarım kilo olmuşlar annede şeker varsa kilo alırmış bebek diye duydum şeker yüklenmesini bekliyorum dr 5 dk baktığı için çok soru soramıyorum aceleyle unutuyorum zaten. Bugün agri var ben de vajinada hatta. Rabbim yardımcımız olsun ins bebeklerimizi korusun.
İnşallah cnm tatlı çok yiyorum seviyorum da malesef ama bebeklerim için her şeye katlanirim diyorum Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah:)oyy maşallah yawrucaklara:) bizim ailede de şeker var hatta ablam da 4.5 kg doğum yaptı dr. da bi ay sonra gel şekerine bakalım dedi inş hiçbirimizde çıkmaz canım.
amin canım. Ben de tam tersi canm hiç tatlı istemiyor acılı ekşili baharatlı ne varsa yiyebilirim:) sonra da vücudum ödem yapıyor.İnşallah cnm tatlı çok yiyorum seviyorum da malesef ama bebeklerim için her şeye katlanirim diyorum Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah:)
Benim için çok zor olsa da @leyl-i efruz arkadaşımızı merak edenler için yazıyorum.İnşallah en kısa zamanda çok daha güzel daha umut dolu haberler getirmek de nasip olur.İNŞALLAH.
Suyu geldiği için Kendisi bir üniversite hastanesinde.Fakat hala bebeğin kalp atışı var hamd olsun ve arkadaşımız da bebeğin hareketlerini hissedebiliyor.Mucizelere ve duanın gücüne inanan tüm arkadaşlarımızdan kendisi için ve tabii şifa bekleyen herkes için dua bekliyoruz.Cuma yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin ve başta arkadaşımıza sonra zor durumda olan tüm anne adaylarına ve tabii bizlere evlatlarımızı sağlıkla hayırlısıyla vaktinde kucaklamayı nasip etsin.
Sabahtan beri dua edip böyle bir haber bekliyordum... çok duygulandim rabbim Leyli efruzumuza da bebeğine de güç kuvvet versin... Rabbim sen büyüksün Senin hıkmetlerin de pek büyük rabbim ne olur arkadaşımız bebeğine sagsalim kavussun inşallah... kızlar dua edelim hepimiz Leyli efruz ve bebegi için...Benim için çok zor olsa da @leyl-i efruz arkadaşımızı merak edenler için yazıyorum.İnşallah en kısa zamanda çok daha güzel daha umut dolu haberler getirmek de nasip olur.İNŞALLAH.
Suyu geldiği için Kendisi bir üniversite hastanesinde.Fakat hala bebeğin kalp atışı var hamd olsun ve arkadaşımız da bebeğin hareketlerini hissedebiliyor.Mucizelere ve duanın gücüne inanan tüm arkadaşlarımızdan kendisi için ve tabii şifa bekleyen herkes için dua bekliyoruz.Cuma yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin ve başta arkadaşımıza sonra zor durumda olan tüm anne adaylarına ve tabii bizlere evlatlarımızı sağlıkla hayırlısıyla vaktinde kucaklamayı nasip etsin.
Ne güzel almışsınız bebeğinizi kucağınıza sağlıkla.Maşallah sizeSelam kızlar ben nisan 22de anne oldm m m leyli efruzla aynı sorun bende de vardı rahim boyu kısalması dün öyle rast gele topiginizde başına gelenleri öğrendim dinden beri yatiyorum kalkmiuorim aklımdan çıkmıyor Rabbim yavrusunu ona bağışlasin şafi ismiyle sifa versin. Bende çok zor günler geçirdim4 kere kanama geçirdim Rabbim yavrumuza bize bağışladı inşallah oda vaktinde sağlıcakla yavrucahina kavusur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?