2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
ogrendigimden belli yeni kendime gelebildim psikolojim bozuldu resmen kayıp yaşamanın ne demek olduğunu çoğumuz biliyoruz Allah im kimseye bir daha yasatmasin arkadaşımız da inslh tez zamanda uzun ömürlü sağlıklı evlat sahibi olsun...

benim ilki tembeldi 20 bitince hissetmiştim.
bunu da daha hissetmedim.

biraz çocuk biraz da anne ile alakalı sanırım.
bir de bir arkadaş yazdı plasentanın yerleştiği yer de önemliymiş.

2. hamilelikde daha çabuk hissediliyor diyolar 18. haftadayım şuan nadiren hissediyorum akşam yattığımda dinlendiğimde azda olsa kendini hissettiriyo oğlum ..

besyo_86 canım şimdi okudum canım sıkıldı. inşallahh temiz çıkacak sonucun. hepimiz dua ederiz tabi şu 10 gün hemen geçsin inşallaahh. sen de içini ferah tut. belki ensesi kalın bir bebek olacak aile de var mı öyle biri belki baba öyledir. allah korusun bişey olmayacak inşallah. sen 2 li yaptırmıştın dimi?

kızlar çok moralim bozuk, forma bikaç gündür girmiyordum çok üzücü şeyler olmuş. her ay birimize bir şey oluyor. korkuyor insan artık herşeyden... keşke elimizden fazlası gelse...

canım inşallah sonucun temiz çıkacak korkma benim bi tanıdığımında hamilelikte böyle bi sorunu oldu ense kalınlığı var demiş doktor ama kocasına bakıyor kocası ensesi kalın bi insan ve bide kocası 4,5 kilo dünyaya gelmiş belki senden veya kocandan genetikliği vardır ve bu kötü bir şey demek olmuyor yinede sağlıklı dünyaya gelir rabbimden dualarını eksik etme.
bugün cuma, hayırlı cumalar herkese.. burdaki tüm arkadaşlara ve tüm hamilelere çok dua ettim rabbim dualarımızın kabulünü uygun görür inşallah.

ya kapattım sayfayı yeniden açtım çok üzüldüm içim yandı resmen, hamile kalınca doğurucaz sanıyorduk meğer neler neler oluyormuş... leyli efruz hep dedi rahim ağzım açık mı bekliyourm diye diye bak açılmış... alllahım napıcaz biz, kucağımıza alalım hepimiz inşallah bir an önce...

Arkadaşlar hamilelik kapalı bir kutu. Bu dönemde bize bol bol dua etmek, sabır etmek, şükür etmek ve dikkat etmek düşer. Rabbimin hayrı da hikmeti de büyük. Dilerim Allahtan cümlemizin bebeğine bol bol şifa verir sağlıklıca dünyaya getirip büyütmeyi nasip eder inşallah... Rabbim kimseyi evlatla sınamasın inşallah. @leyl-i efruz sanada Rabbim bol sabır ve dayanma gücü versin.

@leyl-i efruz dan haber var mı arkadaşlar ben de 3-4 gündür grip oldum giremedim keşke girmeseymişim çok üzüldüm şimdi
Cnm günümüz aynı seninle en son kontrole ne zaman gittin bebeğinin kilosu boyu kaçtı? Birde kasık ağrısı var mı sende de.
Bir kaç zamandır kara bulutlar üzerimizde Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.

zeynepzumra dün gittim canım detaylı ultrason için 400 gr ağırlığı yakında yarım kilo kıyma kadar olacak:)
Kasık ağrısı tam bir ay önce olmuştu sanki böyle adet oluyorum da sıvı geliyor gibiydi baya şiddetli bi ağrıydı ama o ay üşüttüm sanrım ben balkon fln yıkamıştım, bi d bi yerde okudum normal adet tarihine denk gelen zamanlarda oluyormuş gerçekten o tarih aralığında ağrımıştı.

Masallah cnm benim bebeklerim ikiz yarım kilo olmuşlar annede şeker varsa kilo alırmış bebek diye duydum şeker yüklenmesini bekliyorum dr 5 dk baktığı için çok soru soramıyorum aceleyle unutuyorum zaten. Bugün agri var ben de vajinada hatta. Rabbim yardımcımız olsun ins bebeklerimizi korusun.

oyy maşallah yawrucaklara:) bizim ailede de şeker var hatta ablam da 4.5 kg doğum yaptı dr. da bi ay sonra gel şekerine bakalım dedi inş hiçbirimizde çıkmaz canım.

oyy maşallah yawrucaklara:) bizim ailede de şeker var hatta ablam da 4.5 kg doğum yaptı dr. da bi ay sonra gel şekerine bakalım dedi inş hiçbirimizde çıkmaz canım.
İnşallah cnm tatlı çok yiyorum seviyorum da malesef ama bebeklerim için her şeye katlanirim diyorum Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah:)

İnşallah cnm tatlı çok yiyorum seviyorum da malesef ama bebeklerim için her şeye katlanirim diyorum Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah:)
amin canım. Ben de tam tersi canm hiç tatlı istemiyor acılı ekşili baharatlı ne varsa yiyebilirim:) sonra da vücudum ödem yapıyor.

Benim için çok zor olsa da @leyl-i efruz arkadaşımızı merak edenler için yazıyorum.İnşallah en kısa zamanda çok daha güzel daha umut dolu haberler getirmek de nasip olur.İNŞALLAH.

Suyu geldiği için Kendisi bir üniversite hastanesinde.Fakat hala bebeğin kalp atışı var hamd olsun ve arkadaşımız da bebeğin hareketlerini hissedebiliyor.Mucizelere ve duanın gücüne inanan tüm arkadaşlarımızdan kendisi için ve tabii şifa bekleyen herkes için dua bekliyoruz.Cuma yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin ve başta arkadaşımıza sonra zor durumda olan tüm anne adaylarına ve tabii bizlere evlatlarımızı sağlıkla hayırlısıyla vaktinde kucaklamayı nasip etsin.

Allah yardımcısı olsın.
Allaha şükürler olsun bebek iyi demek!!!
Allahım çok büyük inşallah @leyl-i efruz bebeğine sağlıcakla kavuşacak..

Selam kızlar ben nisan 22de anne oldm m m leyli efruzla aynı sorun bende de vardı rahim boyu kısalması dün öyle rast gele topiginizde başına gelenleri öğrendim dinden beri yatiyorum kalkmiuorim aklımdan çıkmıyor Rabbim yavrusunu ona bağışlasin şafi ismiyle sifa versin. Bende çok zor günler geçirdim4 kere kanama geçirdim Rabbim yavrumuza bize bağışladı inşallah oda vaktinde sağlıcakla yavrucahina kavusur

Sabahtan beri dua edip böyle bir haber bekliyordum... çok duygulandim rabbim Leyli efruzumuza da bebeğine de güç kuvvet versin... Rabbim sen büyüksün Senin hıkmetlerin de pek büyük rabbim ne olur arkadaşımız bebeğine sagsalim kavussun inşallah... kızlar dua edelim hepimiz Leyli efruz ve bebegi için...

Ne güzel almışsınız bebeğinizi kucağınıza sağlıkla.Maşallah sizeDarısı bizlere inşallah.

Peki size önlem amaçlı kaçıncı haftanızda ne yapılmıştı? Bu arkadaşımız geçen sene de aynı sebepten yine 20.haftasında bebeğini kaybetmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…