Benim hiç bir problemm yoktu plesanta aşağıda ydi 21. Haftada aşırı kanma ile doktora gittim plesanta kendini yukarı çekerken rahim.incelmis ve yuyumuşamış dedi doktor istirahat edeceksin dedi sadece wc kalktim takı 26.haftaya kadar 26.haftafa yine aşırı kanama ile 4gun hastahanede kaldım 27. Haftada yine kanma 3gun hastahanede kaldım en son 33te kanma geçirdim serviksinde boyu 2.25 ti
Konyada yaşıyorum doktorum Necati Ozcimenonönce allah sonra onu sayesinde yavrumuza kucagima aldim
Amin canım Amin,inşallah cümlemizin.Yaşamayan bilemez her gecem uykusu her günüm husurzu geçti tek bir kıyafet bile almadım bebegime ama.allah büyük ümidi kesmemek ve dua etmek lazım allah zor hamilelik geçiren herkesin yardımcısı olsun
Selam kızlar ben nisan 22de anne oldm m m leyli efruzla aynı sorun bende de vardı rahim boyu kısalması dün öyle rast gele topiginizde başına gelenleri öğrendim dinden beri yatiyorum kalkmiuorim aklımdan çıkmıyor Rabbim yavrusunu ona bağışlasin şafi ismiyle sifa versin. Bende çok zor günler geçirdim4 kere kanama geçirdim Rabbim yavrumuza bize bağışladı inşallah oda vaktinde sağlıcakla yavrucahina kavusur
Arkadaşımız da bir perinatoloğun takibindeydi ve gebeliğinin başından beri fedakarca ne yapması gerekiyorsa hiç şaşmadan yaptı.O da yatıyordu,yani elinden gelenin en iyisini yaptı.Bir ihmali de yok.Ama bilemiyoruz tabii her şerde göremediğimiz muhakkak bir hayır var.
Maşallah size ya,ne güzel.İnşallah o minik yavrucağızı da Rabbim arkadaşımıza bağışlar ya inşallah.O kadar hissediyorum ki onun bu sayfalardaki yokluğunu...
Nolur dua edelim.
Ben de can taşıyorum diyorum ağlamayım diyorum ama burda çok alışmışız birbirimize inşallah eksiksiz hepbirlikte tamamlarız bu yolculuğu Mutlu sonla,inşallahhhhhh
Canım ne zamana kadar okunacak?Arkadaslar Zulal ( leyli efruz ) icin Tefriciye topluyoruz.Facebookdaki kisiler almasin burada eksik kalirsa oradan tamamlayacagiz.Okumak isteyenler onun niyetine kac tane okuyabilirse yazabilirmi acaba ?
Allah razı olsun.
Benim için çok zor olsa da @leyl-i efruz arkadaşımızı merak edenler için yazıyorum.İnşallah en kısa zamanda çok daha güzel daha umut dolu haberler getirmek de nasip olur.İNŞALLAH.
Suyu geldiği için Kendisi bir üniversite hastanesinde.Fakat hala bebeğin kalp atışı var hamd olsun ve arkadaşımız da bebeğin hareketlerini hissedebiliyor.Mucizelere ve duanın gücüne inanan tüm arkadaşlarımızdan kendisi için ve tabii şifa bekleyen herkes için dua bekliyoruz.Cuma yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin ve başta arkadaşımıza sonra zor durumda olan tüm anne adaylarına ve tabii bizlere evlatlarımızı sağlıkla hayırlısıyla vaktinde kucaklamayı nasip etsin.
Canım biz facedeki grupta dağıttık,Allah kabul etsin inşallah.Ama sizler de Yasin-i Şerif,Meryem suresi,Ayetel kursi okursanız çok iyi olur. @leyl-i efruz nikli arkadaşımızın adı Zülal.Duamızı gönderirken gerekecek.Canım ne zamana kadar okunacak?
Dua ediyorum cnm ondan güzel haberler getirin bize ins. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.Canım biz facedeki grupta dağıttık,Allah kabul etsin inşallah.Ama sizler de Yasin-i Şerif,Meryem suresi,Ayetel kursi okursanız çok iyi olur. @leyl-i efruz nikli arkadaşımızın adı Zülal.Duamızı gönderirken gerekecek.
Rabbim kabul etsin inşallah.
Hastanaden hastaneye degisiyor universite hastaneleri uygun sanirim ben ankara universitesine 88tl ye yaptiracagim ozeller 500 ve uzeriAyrıntılı ultrason fiyatları ne kadar
Doğrusunu istersen bizde bir sıkıntı çıksa aldırmıycaktık ama doğumda süpriz yaşamak istemedik. Bir hastalık varsa ve imkan varsa tedavi olması yada nasıl yaşanacağı ile ilgili bilgi edinmek istedik. Hazırlıklı olmak için tabi belki daha sonra da çıkabilir varsa da görülmeyebilir ama imkan varken yapmadık demeyiz. Bir de bilinmez daha çok stres yapar sanki şahsi fikrimkızlar günaydın @leyl-i efruz arkadaşımıza ve bebeğine Rabbim şifalar versin inşallah
ben detaylı ultrasondan vazgeçtim
doktorda kendi dedi zaten sonuç senin için önemli değil aldırmıcaksın nasılsa dedi
Rabbimden gelen herşeye razıyız şükür o yüzden istemiyorum
cnm kusura bakma kacirmis olabilirim sorun mu vardi bebegindekızlar günaydın @leyl-i efruz arkadaşımıza ve bebeğine Rabbim şifalar versin inşallah
ben detaylı ultrasondan vazgeçtim
doktorda kendi dedi zaten sonuç senin için önemli değil aldırmıcaksın nasılsa dedi
Rabbimden gelen herşeye razıyız şükür o yüzden istemiyorum
250 ye yaptiricam bende cok geldi banada doktorumun hastanesi degisti 80di bir onceki burda renkli diye 250 devletede hic gitmedim gitsem yaparlarmi bilmiyorumHastanaden hastaneye degisiyor universite hastaneleri uygun sanirim ben ankara universitesine 88tl ye yaptiracagim ozeller 500 ve uzeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?