Iyi aksamlar hanimlar. Birkac gundur girmedim foruma yine kara bulutlar kaplamis. leyli efruz a cok uzuldum. Allah yardimcisi olsun.
Carsamba kontrolde bir sorun yoktu, bugun kan ve idarar tahlili verdim. Simdi sonuclari gordum idrarimda cok sayida bakteri gorulmus. Lokositte yuksek. pazartesiyi bekleyemeden doktoruma sonucu yolladim ama henuz cevap gelmedi. Bu sorunu olanlar var mi? Nasil tedavi oldunuz, antibiyotik mi aldiniz? Su icmek disinda ne yapabilirim.
Yapıyorlar250 ye yaptiricam bende cok geldi banada doktorumun hastanesi degisti 80di bir onceki burda renkli diye 250 devletede hic gitmedim gitsem yaparlarmi bilmiyorum
cnm kusura bakma kacirmis olabilirim sorun mu vardi bebeginde
Doğrusunu istersen bizde bir sıkıntı çıksa aldırmıycaktık ama doğumda süpriz yaşamak istemedik. Bir hastalık varsa ve imkan varsa tedavi olması yada nasıl yaşanacağı ile ilgili bilgi edinmek istedik. Hazırlıklı olmak için tabi belki daha sonra da çıkabilir varsa da görülmeyebilir ama imkan varken yapmadık demeyiz. Bir de bilinmez daha çok stres yapar sanki şahsi fikrim
haklisin cnm eltimin oglundada bobrek büyümesi vardi hamileyken ultrasona iki gunde 1000 lira para verdi simdi birbucuk yasinda masallah tosun gibi hicbir sorunu yok allaha sukuryok canım çok şükür bir sıkıntım yok herkes bana maşallah risksiz bir gebesin diyor
doktor bana sadece son gittiğimde böbreklerinde biraz büyüme var dedi
ama bebeklerde doğumdan sonra geçebilen birşeymiş bu
ben birde baştan beri 2,3,4 lü testleri yaptırmıcam dedim
her türlü kabulüm dedim o testleri de inandırıcı bulmuyorum
şeker yüklemesini de gereksiz buluyorum eni sonu diyet veriyo o da tatlıdan uzak dur
boşuna glikoz niye alıyım birden
öyle yani doktorda bana testleri yaptırmadın en azından ayrıntılıya gir dedi
senin için sonuç önemli değil aldırmayı düşünmüyorsun zaten dedi
ee aldırmayı düşünmüyorsam niye giricem öyle bende vazgeçtim
şeker aletim var yükleme haftası açlık tokluk onada bakıp not alıcam öyle onu da yaptırmıcam
Rabbime emanet bebeğim önceden hiç birşey yokmuş sağlam doğmuşuz şükür
ki yurtdışında ultrasona 3 kere falan sokuyorlar türkiyede o kadar abartıyoruz ki biraz da ticaret olmuş bu iş
öyle canım
haklisin cnm eltimin oglundada bobrek büyümesi vardi hamileyken ultrasona iki gunde 1000 lira para verdi simdi birbucuk yasinda masallah tosun gibi hicbir sorunu yok allaha sukuryok canım çok şükür bir sıkıntım yok herkes bana maşallah risksiz bir gebesin diyor
doktor bana sadece son gittiğimde böbreklerinde biraz büyüme var dedi
ama bebeklerde doğumdan sonra geçebilen birşeymiş bu
ben birde baştan beri 2,3,4 lü testleri yaptırmıcam dedim
her türlü kabulüm dedim o testleri de inandırıcı bulmuyorum
şeker yüklemesini de gereksiz buluyorum eni sonu diyet veriyo o da tatlıdan uzak dur
boşuna glikoz niye alıyım birden
öyle yani doktorda bana testleri yaptırmadın en azından ayrıntılıya gir dedi
senin için sonuç önemli değil aldırmayı düşünmüyorsun zaten dedi
ee aldırmayı düşünmüyorsam niye giricem öyle bende vazgeçtim
şeker aletim var yükleme haftası açlık tokluk onada bakıp not alıcam öyle onu da yaptırmıcam
Rabbime emanet bebeğim önceden hiç birşey yokmuş sağlam doğmuşuz şükür
ki yurtdışında ultrasona 3 kere falan sokuyorlar türkiyede o kadar abartıyoruz ki biraz da ticaret olmuş bu iş
öyle canım
Oda olabilir ama en azından bir fikrin oluyor zaten geleceği tam ve eksiksiz bir allah bilir ama imkan varken yaptırmamak bana göre mümkün değil. Ayrıntılıda mı dediler kesin down sendromu var diye? Bir çok şeye bakıyolarda kıstas olarak daama şöyle bir şeyde var bi arkadaşıma çocuk down sendromlu dendi ama doğduktan sonra gördü ki öyle birşey yok
yani eni sonu Rabbime kalmış herşey doktorlarda herşeyi kesin söylemiyo
bir sıkıntı olduğunu öğrendikten sonra daha çok üzüleceksin belki doğuma kadar bi de o kısım var sonuçta
Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıklı sıhhatli büyütsün ve dünyaya getirsin inşallah
Oda olabilir ama en azından bir fikrin oluyor zaten geleceği tam ve eksiksiz bir allah bilir ama imkan varken yaptırmamak bana göre mümkün değil. Ayrıntılıda mı dediler kesin down sendromu var diye? Bir çok şeye bakıyolarda kıstas olarak da
haklisin cnm eltimin oglundada bobrek büyümesi vardi hamileyken ultrasona iki gunde 1000 lira para verdi simdi birbucuk yasinda masallah tosun gibi hicbir sorunu yok allaha sukur
Ayrıntılıda yanılmıyorlar genelde belki 2li test falandır malum onlar olasılık üstüne ayrınyılıda sıkıntı görürlerse amniyosentez yaptırıyorlar o kesin zaten ama işte onun çok düşük de olsa düşük ihtimali varmıştam hatırlamıyorum canım geçmiş zaman ama demişlerdi yani onu biliyorum
Ayrıntılıda yanılmıyorlar genelde belki 2li test falandır malum onlar olasılık üstüne ayrınyılıda sıkıntı görürlerse amniyosentez yaptırıyorlar o kesin zaten ama işte onun çok düşük de olsa düşük ihtimali varmış
%1 ihtimal düşük olasılıktırcanım düşük değil canım gayet net düşük ihtimali var çok zararlı karnına iğne sokuyorlar
Ya ben özele gidiyordum haftaya ayrıntılı ultrason var aradım sordum 10 tl imiş çok sevindimHastanaden hastaneye degisiyor universite hastaneleri uygun sanirim ben ankara universitesine 88tl ye yaptiracagim ozeller 500 ve uzeri
Ne 10tl mi?onda bir yanlislik olmasin nerde yaşıyorsun?Ya ben özele gidiyordum haftaya ayrıntılı ultrason var aradım sordum 10 tl imiş çok sevindim
bencede yanlis olmasin 10 lira ne ya 250 vericem haftaya ben özelde benim fiyattami bir gariplik var yoksaNe 10tl mi?onda bir yanlislik olmasin nerde yaşıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?