2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Arkadaslar doktorum 1 tane monurol icmemi ve idrar kulturu vermemi yazmis. Aranizda monurol icen var mi ?

cnm kusura bakma kacirmis olabilirim sorun mu vardi bebeginde

yok canım çok şükür bir sıkıntım yok herkes bana maşallah risksiz bir gebesin diyor
doktor bana sadece son gittiğimde böbreklerinde biraz büyüme var dedi
ama bebeklerde doğumdan sonra geçebilen birşeymiş bu
ben birde baştan beri 2,3,4 lü testleri yaptırmıcam dedim
her türlü kabulüm dedim o testleri de inandırıcı bulmuyorum
şeker yüklemesini de gereksiz buluyorum eni sonu diyet veriyo o da tatlıdan uzak dur
boşuna glikoz niye alıyım birden
öyle yani doktorda bana testleri yaptırmadın en azından ayrıntılıya gir dedi
senin için sonuç önemli değil aldırmayı düşünmüyorsun zaten dedi
ee aldırmayı düşünmüyorsam niye giricem öyle bende vazgeçtim
şeker aletim var yükleme haftası açlık tokluk onada bakıp not alıcam öyle onu da yaptırmıcam
Rabbime emanet bebeğim önceden hiç birşey yokmuş sağlam doğmuşuz şükür
ki yurtdışında ultrasona 3 kere falan sokuyorlar türkiyede o kadar abartıyoruz ki biraz da ticaret olmuş bu iş
öyle canım

ama şöyle bir şeyde var bi arkadaşıma çocuk down sendromlu dendi ama doğduktan sonra gördü ki öyle birşey yok
yani eni sonu Rabbime kalmış herşey doktorlarda herşeyi kesin söylemiyo
bir sıkıntı olduğunu öğrendikten sonra daha çok üzüleceksin belki doğuma kadar bi de o kısım var sonuçta
Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıklı sıhhatli büyütsün ve dünyaya getirsin inşallah

haklisin cnm eltimin oglundada bobrek büyümesi vardi hamileyken ultrasona iki gunde 1000 lira para verdi simdi birbucuk yasinda masallah tosun gibi hicbir sorunu yok allaha sukur

haklisin cnm eltimin oglundada bobrek büyümesi vardi hamileyken ultrasona iki gunde 1000 lira para verdi simdi birbucuk yasinda masallah tosun gibi hicbir sorunu yok allaha sukur

Oda olabilir ama en azından bir fikrin oluyor zaten geleceği tam ve eksiksiz bir allah bilir ama imkan varken yaptırmamak bana göre mümkün değil. Ayrıntılıda mı dediler kesin down sendromu var diye? Bir çok şeye bakıyolarda kıstas olarak da

tam hatırlamıyorum canım geçmiş zaman ama demişlerdi yani onu biliyorum

hay maşallah çok şükür
inşallah benim bebeğimde düzelecek Rabbim şifa verecek
benim komşumada aynı şeyi dediler ama doğumdan sonra kendiliğinden düzelmişti

tam hatırlamıyorum canım geçmiş zaman ama demişlerdi yani onu biliyorum
Ayrıntılıda yanılmıyorlar genelde belki 2li test falandır malum onlar olasılık üstüne ayrınyılıda sıkıntı görürlerse amniyosentez yaptırıyorlar o kesin zaten ama işte onun çok düşük de olsa düşük ihtimali varmış

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir @leyl-i efruz 'u duyduğumdan beri dünkü umut dolu haberden ve bugün gördüğüm rüyadan sonra daha iyiyim rüyamda hepimiz leyl-i efruzun evine gidip evini temizliyoruz sonra mutfağa gidip yemekler hazırlıyor ve bir çuvala yakın portakalı sıkıp leyl-i efruz için hazırlıyorduk. İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder ve hepimizin bebeklerini sağlıklı bir şekilde bizlere bağışlar.

canım düşük değil canım gayet net düşük ihtimali var çok zararlı karnına iğne sokuyorlar

Canlar hicbirzaman ayrintili olsa dahi dosn sendromunu veya kromozom hastaliklarini %100 teshis edemez tek teshis amniyosentezdir onunda dusuk riski 200 de 1 dir uzman biri yaptigi surece problem olmaz ama cok iyi birinin yapmasi lazim bizim burada 2 kisi oldu sanirim biri ben biri besyo bir de amac aldirmak mi insan o stresle 9 ayi gecirmemek icin bile yaptirir. Ayrica ayrintilidaki amac dogum sonrasi bebege acil mudahale gereekirse ona gore davraniyorlar gerek yogun bakımı gerek ameliyatı gibi zaten biz elimizden geleni yapariz takdir Rabbimindir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…