2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Arkadaslar doktorum 1 tane monurol icmemi ve idrar kulturu vermemi yazmis. Aranizda monurol icen var mi ?
Ben kullandım canım.idrar yollari enfeksiyonu icin vermişti saglik ocagi hekimi.kadin dogumcumu aradigimda o da aynı ilacı söyledi.hamileler kullanabilirmis,sorun yok yani

Canim ilk kizim karnimda cok hareketliydi dogdugunda kirkinin icinde elini kolunu hep sallardi bir gorseniz var ya herkes sasirirdi o kadar hareketliydiki gaz problemi hic yasamadim kendi cikarirdi hareket ederek hala ayni uykuyu sevmez ve cok hareketli ablamin oglu vardi korkardi karnimda bise mi oldu diye hic kipirdamazdi hala ayni tembeldir yani persembenin gelisi carsambadan belli aslinda esimde diyor bizim bu kizda cok cektiri bize diye..insallah iyilesir de cektirsin bize raziyiz

Ben kullandım canım.idrar yollari enfeksiyonu icin vermişti saglik ocagi hekimi.kadin dogumcumu aradigimda o da aynı ilacı söyledi.hamileler kullanabilirmis,sorun yok yani

Ben de bugun epey okudum forumlardan. Kullananlar olmus. Yavrum Allaha emanet ictim bakalim az once. Insallah sifa olur.

İyi geceler imtihan dünyasındayız herşey bizim için bi sınav.. @leyl-i efruz a çok üzüldüm allah yar ve yardımcısı olsun sabır versin rabbim.. bebeğin kalp atışları varmış dua edelim.. Küçücük bi kan pıhtısıydı bebeklerimiz rabbim hayat verdi can verdi inşallah bebeğinede sanada güç verecektir

Ben de bugun epey okudum forumlardan. Kullananlar olmus. Yavrum Allaha emanet ictim bakalim az once. Insallah sifa olur.
Iki doktordan onay almasam ben de tedirgin olurdum ama kadin dogum doktoruma guveniyorum.dışındaki jelatin yuzunden balık yağı hapina bile karşı olan biri örneğin.

Ya kızlar dışardan anlaşılıyor mu bebeğin hareketleri biz görüyoruz bayağı eşimle ama bize mümkün değil daha küçük diyorlar. Videoya bile çektik karnımın pıt pıtlarını gaz dediler yaaa. Arkadaş tamam ilk kez hamile kalmış olabilirim ama gaz durumunda karnımda hiç öyle inip çıkmalar olmuyordu yani

Zayifsan neden olmasin zaten karni acip o kadar odaklaniyorki insan hem gazin karni pit pit yaptiginida hic duymadim bende iki gundur hissediyorum bebegim ve oyle seyirme kelebek cirpinisi degil bildigin vuruyor o kadar geç hissetmeme degdi yani

Ya ben özele gidiyordum haftaya ayrıntılı ultrason var aradım sordum 10 tl imiş çok sevindim

İmkanı yok 10 tl olması hem de özelde .... En düşük Muayene ücreti bile o kadar değil , bence bi tekrar sorun siz ...

Bide hastanelerde 2 çeşit ayrıntılı var , biri radyolog yapıyormuş ve siyah-beyaz görüntü , diğeri perinatolog yapıyor ve renkli görüntü . Aralarında ortalama 100 tl fark vardı Bnm sorduklarımda . Senin aldığın fşyat siyah -beyaz olan mı diyecem ama yine imkanı yok

Evet cnm görünüyor artık Ben 3-4 gündür hareketleri dışardan da görüyorum , özellikle peşpeşe hareket ettiğinde göbeğime odaklandığımda göbeğim iniyor çıkıyor Çok tatlı görünüyor ..... Kaç kilosun bu arada selopi , kilonun da etkisi var galiba etken farketmenin ....

Canim sen baskalarini boşşverrr. Ben de mesela biraz once mutfaktaylen ayakta hissettim hareket etttigini simdi oturluyum ve gobegimi acip baktim yine hareket etti gobeegimde hafif şisme oldu. Bir de her yerde dolasiyo benim oglum ama ozellikle gobegimin sol taraflarina daha cok tekme atiyor. Ben goruyorum ve hissediyorum gerisi boş ))

Zayifsan neden olmasin zaten karni acip o kadar odaklaniyorki insan hem gazin karni pit pit yaptiginida hic duymadim bende iki gundur hissediyorum bebegim ve oyle seyirme kelebek cirpinisi degil bildigin vuruyor o kadar geç hissetmeme degdi yani

Ya aslında zayıf değilim ama hiç göbeğim yoktu (boyum 172 şuan 66 kiloyum) tabi bebekten ötürü çıktı yani taş gibi içi dolu bir göbüş bende 20.haftada başladım ondam önce hissetmiyordum ilk baita minik minik pıt pıtlardı inip şişiyodu şimdi kayması bile hissediliyor bizce tabi kimseye karnımı elletmeyince ispatlıyamıyorum. Görümcemle kayınvalidemler felan yok yanlış anlıyorsunuz diyor

Ayyy doğrudur diyosun :):) bakalım doğunca da hareketli mi olucak.. Amin canım iyileşicek senin bebişkon Allahın izniyle.. Allah hepimize sağlık sıhhat versin

Cnm doğrudur ya 22.hafta olmuşsun ben inanıyorum :):)

Kızlar Sedebu leyl-i efruzdan haber varmı ? Aklım onda bir şey öğrenirsen paylaşır mısın kuzucum.. İnşallah güzel haberler alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…