2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ayy sen onlara ne bakıyorsun herkesşn yapısı farklı boyuna görede zayıfsın canım hamilelik öncesi göbişin yoksa hissetmen et normal hem 22. hafta olmuşsun 5. ay bitmiş nerdeyse 6 dan gün alacaz kuzucu bebiştir o bebiş insan bilmez mi gazla bebeği bizimkilerde artık büyüdüler annesi nerden baksan yarım kg belki de daha fazladır. hem bebek iri oldu muda daha erken hissedilir belki tosuncuk olacak senin meleğin

Şey aslında az tosuncuk bizim ki 500ü geçmişti en son söylemiyoruz onlara ama sonra normal doğum yapamazsın felanca şöyle oldu diye anlatıyorlar kötü niyet değilde bildiklerini paylaşmak istiyorlar işte ben pek gerçekçilik modunda değilim

Muayene ücreti +10 tl bende aynen şaşırdım inanmadım hastaneden sonra benimle aynı hastaneye giden arkadaşa sordum o yaptırdı oda 10 tl dedi bende şaşırdım

Ben henüz kayma hissetmedim ama baya baya minik pıtlar anlaşılıyor . Sen bi hareket ettiğinde onlara da göster de onlar ds inansın o zmn ...

Muayene ücreti +10 tl bende aynen şaşırdım inanmadım hastaneden sonra benimle aynı hastaneye giden arkadaşa sordum o yaptırdı oda 10 tl dedi bende şaşırdım

İyiymiş o hastane o Zaman arkaddşım , hiç bırakma hastaneni

Canım aynı şekilde bende hareket etmeye başladığındı karnıma bakıyorum nasıl inip çıkıyor hatta bazen sol bazende sağ tarafıma baskı yaptığında bile o bölge şişiyor baya. Tekmeleri güçlü olunca elimi koyduğumda elim bile titriyor maşşalah kuzuma

Kızlar akşam bi konudan dolayı eşime çok kızdım ardından nefes darlığı başladı , zor nefes alıyorum 2-3 saattir , doktora gittik , doktor psikolojik etkilendiğiniz bi olay oldu ise ondan olmuştur dedi gönderdi.... Ama Nasıl düzelecek ki bu durum , kısa ve sık nefes alıyorum sanki branşlarım dolu gibi ve çok rahatsız edici , uyuyamadım da zaten ... Eşimde sonra çok pişman oldu özür üstüne özür ama iş iştem geçti ... Böyle nefes darlığı yaşayanınız oldu mu hiç ?...

carpinti falan normal kan dolasimi fazla oldugu icin ama seninkisi biraz fazlaya kacmis. icini ferah tut hicbirseye uzulme sadece bebegini dusun . ins gecer

günaydın kızlar. kaçırmış olabilirim, amniyosentez sonucu bekleyen arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum, hadi güzel haberler verin lütfen. Zülal'e yeteri kadar üzüldük, sevinelim artık, kara bulutlar dağılsın. cumartesi doktora gidicem ama içimde bi şüphe var, tekme atıyoda iyi olduğunu hissettiriyo kızım sağolsun ama insan korkmadan edemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…