Ayy sen onlara ne bakıyorsun herkesşn yapısı farklı boyuna görede zayıfsın canım hamilelik öncesi göbişin yoksa hissetmen et normal hem 22. hafta olmuşsun 5. ay bitmiş nerdeyse 6 dan gün alacaz kuzucu bebiştir o bebiş insan bilmez mi gazla bebeği bizimkilerde artık büyüdüler annesi nerden baksan yarım kg belki de daha fazladır. hem bebek iri oldu muda daha erken hissedilir belki tosuncuk olacak senin meleğinYa aslında zayıf değilim ama hiç göbeğim yoktu (boyum 172 şuan 66 kiloyum) tabi bebekten ötürü çıktı yani taş gibi içi dolu bir göbüş bende 20.haftada başladım ondam önce hissetmiyordum ilk baita minik minik pıt pıtlardı inip şişiyodu şimdi kayması bile hissediliyor bizce tabi kimseye karnımı elletmeyince ispatlıyamıyorum. Görümcemle kayınvalidemler felan yok yanlış anlıyorsunuz diyor
Şey aslında az tosuncuk bizim kiAyy sen onlara ne bakıyorsun herkesşn yapısı farklı boyuna görede zayıfsın canım hamilelik öncesi göbişin yoksa hissetmen et normal hem 22. hafta olmuşsun 5. ay bitmiş nerdeyse 6 dan gün alacaz kuzucu bebiştir o bebiş insan bilmez mi gazla bebeği bizimkilerde artık büyüdüler annesi nerden baksan yarım kg belki de daha fazladır. hem bebek iri oldu muda daha erken hissedilir belki tosuncuk olacak senin meleğin
Muayene ücreti +10 tl bende aynen şaşırdım inanmadım hastaneden sonra benimle aynı hastaneye giden arkadaşa sordum o yaptırdı oda 10 tl dedi bende şaşırdımİmkanı yok 10 tl olması hem de özelde .... En düşük Muayene ücreti bile o kadar değil , bence bi tekrar sorun siz ...
Bide hastanelerde 2 çeşit ayrıntılı var , biri radyolog yapıyormuş ve siyah-beyaz görüntü , diğeri perinatolog yapıyor ve renkli görüntü . Aralarında ortalama 100 tl fark vardı Bnm sorduklarımda . Senin aldığın fşyat siyah -beyaz olan mı diyecem ama yine imkanı yok
Evet cnm görünüyor artıkBen 3-4 gündür hareketleri dışardan da görüyorum , özellikle peşpeşe hareket ettiğinde göbeğime odaklandığımda göbeğim iniyor çıkıyor Çok tatlı görünüyor ..... Kaç kilosun bu arada selopi , kilonun da etkisi var galiba etken farketmenin ....
Özel Selçuklu hastanesi rengin Karatayli sen akademiye gidiyordun degilmiBen de konyadayim canim hangi hastaneye gidiosun doktorun adi ne
Ya aslında zayıf değilim ama hiç göbeğim yoktu (boyum 172 şuan 66 kiloyum) tabi bebekten ötürü çıktı yani taş gibi içi dolu bir göbüş bende 20.haftada başladım ondam önce hissetmiyordum ilk baita minik minik pıt pıtlardı inip şişiyodu şimdi kayması bile hissediliyor bizce tabi kimseye karnımı elletmeyince ispatlıyamıyorum. Görümcemle kayınvalidemler felan yok yanlış anlıyorsunuz diyor
Muayene ücreti +10 tl bende aynen şaşırdım inanmadım hastaneden sonra benimle aynı hastaneye giden arkadaşa sordum o yaptırdı oda 10 tl dedi bende şaşırdım
leyli efruz bebeğini kaybetmiş
Ewet akademiye gidiyorum 11 haziranda ayrintili ultrasonum var bakalim ne kadar ogreniyim :)Özel Selçuklu hastanesi rengin Karatayli sen akademiye gidiyordun degilmi
Canım aynı şekilde bende hareket etmeye başladığındı karnıma bakıyorum nasıl inip çıkıyor hatta bazen sol bazende sağ tarafıma baskı yaptığında bile o bölge şişiyor baya. Tekmeleri güçlü olunca elimi koyduğumda elim bile titriyor maşşalah kuzumaYa kızlar dışardan anlaşılıyor mu bebeğin hareketleri biz görüyoruz bayağı eşimle ama bize mümkün değil daha küçük diyorlar. Videoya bile çektik karnımın pıt pıtlarını gaz dediler yaaa. Arkadaş tamam ilk kez hamile kalmış olabilirim ama gaz durumunda karnımda hiç öyle inip çıkmalar olmuyordu yani
Allah sabır versin rabbim kimseye yaşatmasın böyle acıyıleyli efruz bebeğini kaybetmiş
Kızlar akşam bi konudan dolayı eşime çok kızdım ardından nefes darlığı başladı , zor nefes alıyorum 2-3 saattir , doktora gittik , doktor psikolojik etkilendiğiniz bi olay oldu ise ondan olmuştur dedi gönderdi.... Ama Nasıl düzelecek ki bu durum , kısa ve sık nefes alıyorum sanki branşlarım dolu gibi ve çok rahatsız edici , uyuyamadım da zaten ... Eşimde sonra çok pişman oldu özür üstüne özür ama iş iştem geçti ... Böyle nefes darlığı yaşayanınız oldu mu hiç ?...
kardesimizin basi sagolsunAllah sabır versin @leyl-i efruz başka ne denilir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?