2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Rabbim yardimcisi olsun sabır versin inşallah... leyl-i efruzun rabbim gönlüne göre versin inşallah aramızdaki en pozitif annelerden biriydi... Rabbim sağlıklı bi gebelik ve hayirlisiyla kucağına alacağı ve acısını hiç görmeyeceği evlatlar da verir... güzel haberlerini de burda paylaşacak inşallah... biz de gorucez inşallah...rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hurmetine acısını hafifletsin inşallah... gündüze çıkmayan gece yoktur evvelAllah... dualarımız onunla inşallah... sagsalim kendisi de toparlasin inşallah...

LeyLi efruz basın sağolsun bizde geçen hafta kardeşimin bebeğini kaybettik daha iki gunluktu rabbim her şeyin hayirlisini bilir veren de o alan da

Günaydın canlarım.
@leyl-i efruz dan haber almak için sürekli girip bakıyordum, belki bir umut iyi olurlar diye.. Rabbim sabırlar versin. hiç kötü gün göstermesin bundan sonra, hiçbirimize. ona ve evladını kaydeben bütün annelere en yakın zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. çok zor ama Rabbimin hikmetinden sual olunmuyor. her şerde bir hayır var imiş. öyle düşünelim, öyle avunalım..

sağlıcakla kalın, hayırlı güzel haberlerle gelin, gelelim hep bundan sonra inşallah... iyi haftalar...

@leyl-i efruz canım rabbim sabır versin. Minik meleğin sefaatciniz olacak.. Rabbim tekrarından korusun inşallah sağlıklı hamilelikle yavrunu kucagina almayi nasip etsin insallah Rabbim tez vakitte.

Dün çok üzüldüm stresliydim akşam üstü sol kasığimda bıçak gurup çıkar gibi agri oldu çok korkuyorum bu haftalarda doğaldır rahim büyüyordur ins Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah.

Teşekkür ederim hepinize O'ndan geldik O'na gidiyoruz. ben 2 melek annesi oldum Rabbim sabrını verecek. Siz bu dünyada kavuşun inşallah.

Canım ne söylesek ne söylense elbette acın büyük acını dindirmek zaman alıcak rabbim sevdiğini kullarını imtihan edermiş senin imtihanında böyle olmuş rabbim sabır versin dayanma gücü versin dularım seninle

Teşekkür ederim hepinize O'ndan geldik O'na gidiyoruz. ben 2 melek annesi oldum Rabbim sabrını verecek. Siz bu dünyada kavuşun inşallah.
Canım Rabbim nüyük sabır versin inşallah. Meleklerin cennette sana duacı olsunlar inşallah

Canim benim olabildiğince duacinim. .. senin güzel yüreğini biz burda birbirimizin yüzünü görmeden bile hissettik... rabbim o güzel gönlüne göre versin hem bu dünyada hem ötekinde inşallah. ..

Canım çok dua ettik ama Rabbim ol diyor oluyor dediğin gibi O veriyor O alıyor. Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah.
Kimsenin ne olacağı belli değil. Rabbim sabır versin inşAllah. Ben senin kalbinin güzelliğine inanıyorum ve Rabbim tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip edecek. 2 tane sefaatciniz var cennette annem babam gelmeden girmem diyecek. Ben ilk bebeğimi kaybettiğim zaman beni avutan tek şey buydu. Ne denir bilmiyorum başka.. duamdasin canım.

ay benimde öyle dünden beri sağ kasığımda bi ağrı oluyo sanki bıçak batması gibi bazen daha uzun sürebiliyo 2-3dk falan, cumartesi gidicem zaten doktora ama olmadı bi arıycam gel derse gidebilirimde

koca yürekli insan, meleklerin annesi Rabbim'in elbet bir sebebi vardır sana bunları yaşattığına göre, senin gibi güçlü bir insan görmedim ben, maşallah. inşallah daha güzel haberlerinide alacağız yürekten inanıyorum, sürekli dualarımızdasın

ay benimde öyle dünden beri sağ kasığımda bi ağrı oluyo sanki bıçak batması gibi bazen daha uzun sürebiliyo 2-3dk falan, cumartesi gidicem zaten doktora ama olmadı bi arıycam gel derse gidebilirimde
Valla biri bıçağı sokup sokup çıkardı sanki dün. Bugün bir şey yok ama her şeyden korkar oldum cnm bugün ayrıntılı var benim 2 hafta sonra doktor kontrolü. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah.

internetten okudumda normal diyo canım, rahim büyümeye bebekte baskını arttırmaya deva mettiği içinmiş. bugün ayrıntılıya gittiğinde sor istersen daha dikkatli bakar belki. amiin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…