Öyle deme arkadaşım nerden bileceksin ki sen de yeni gelmişsin rabbim sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasib etsin...kardesimizin basi sagolsuninsanlarin uzuntusu varken bende sevincimi paylastim. bi kotu oldum
Evet bırakır mıyım hiç gözüm gibi bakiyorumBen henüz kayma hissetmedim ama baya baya minik pıtlar anlaşılıyor . Sen bi hareket ettiğinde onlara da göster de onlar ds inansın o zmn ...
İyiymiş o hastane o Zaman arkaddşım , hiç bırakma hastaneni
Ben de konyadayım kızlar :)Özel Selçuklu hastanesi rengin Karatayli sen akademiye gidiyordun degilmi
LeyLi efruz basın sağolsun bizde geçen hafta kardeşimin bebeğini kaybettik daha iki gunluktu rabbim her şeyin hayirlisini bilir veren de o alan da
Teşekkür ederim hepinize O'ndan geldik O'na gidiyoruz. ben 2 melek annesi oldum Rabbim sabrını verecek. Siz bu dünyada kavuşun inşallah.
Allah'ım sabrını versin, küçük yavrucağı da annesine duacı kılsın inşallah. Rabbim tez zamanda kucağıds saglıklı bir bebek verdin inşallah. Acıdı en kolay öyle hafifler.leyli efruz bebeğini kaybetmiş
Canım Rabbim nüyük sabır versin inşallah. Meleklerin cennette sana duacı olsunlar inşallahTeşekkür ederim hepinize O'ndan geldik O'na gidiyoruz. ben 2 melek annesi oldum Rabbim sabrını verecek. Siz bu dünyada kavuşun inşallah.
Canim benim olabildiğince duacinim. .. senin güzel yüreğini biz burda birbirimizin yüzünü görmeden bile hissettik... rabbim o güzel gönlüne göre versin hem bu dünyada hem ötekinde inşallah. ..Teşekkür ederim hepinize O'ndan geldik O'na gidiyoruz. ben 2 melek annesi oldum Rabbim sabrını verecek. Siz bu dünyada kavuşun inşallah.
Canım çok dua ettik ama Rabbim ol diyor oluyor dediğin gibi O veriyor O alıyor. Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah.Teşekkür ederim hepinize O'ndan geldik O'na gidiyoruz. ben 2 melek annesi oldum Rabbim sabrını verecek. Siz bu dünyada kavuşun inşallah.
Teşekkür ederim hepinize O'ndan geldik O'na gidiyoruz. ben 2 melek annesi oldum Rabbim sabrını verecek. Siz bu dünyada kavuşun inşallah.
@leyl-i efruz canım rabbim sabır versin. Minik meleğin sefaatciniz olacak.. Rabbim tekrarından korusun inşallah sağlıklı hamilelikle yavrunu kucagina almayi nasip etsin insallah Rabbim tez vakitte.
Dün çok üzüldüm stresliydim akşam üstü sol kasığimda bıçak gurup çıkar gibi agri oldu çok korkuyorumbu haftalarda doğaldır rahim büyüyordur ins Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah.
Valla biri bıçağı sokup sokup çıkardı sanki dün. Bugün bir şey yok ama her şeyden korkar oldum cnm bugün ayrıntılı var benim 2 hafta sonra doktor kontrolü. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah.ay benimde öyle dünden beri sağ kasığımda bi ağrı oluyo sanki bıçak batması gibi bazen daha uzun sürebiliyo 2-3dk falan, cumartesi gidicem zaten doktora ama olmadı bi arıycam gel derse gidebilirimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?