2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ben corasprin kullanıyorum, Dr a sordum. Onun söylediği balık yağını düzenli içmeye çalışıyorum. problem olsa vermezdi heralde içimizi ferah tutmakta fayda var.

Ben corasprin kullanıyorum, Dr a sordum. Onun söylediği balık yağını düzenli içmeye çalışıyorum. problem olsa vermezdi heralde içimizi ferah tutmakta fayda var.

zaten aşırı kullanılırsa diyor. yine de paylaşayım dedim.

Canan Karatay 4 adete kadar için diyordu düşün.
Ben günde bir tane alıyorum.
balık yersem almıyorum.

benimde 4 haziranda kızlar detaylı ultrason. 2lide falan normal çıkmıştı ama okuduklarımdan etkilendim sanırım, içimde bir korku var
içini ferah tut, benim de var ama aklıma geldikçe kovuyorum aklımdakileri...
ne düşünürsek düşünelim olacağı varsa olacak zaten. ama iyi geçecek inşallah hepimizin

Ilk kizimda olmustu 14 haftaya kadar efkekti 16.hafta bi gittik kizimiz diye sevebilirsiniz dedi tabii sasirdim simdiki hamileligumde ise 12.hafta drun biri kiz biri erkek dedi sonuc kiz canim bende erkek gibi kiz doguruyom diye dalga geciyom hep

nereye gidiyorsun canım, hangi hastane?
Özel muayenesine gidiyorum canım ama doktorun anlaşmalı olduğu hastaneler var oralara gönderir onun muayenesine en yakın anlaşmalı Hastanesi doruk tip merkezi belki oraya yönlendirir büyük ihtimalle

Kızlar doktordan döndük bi hafta geride olmamız dışında bi problemimiz yok elhamdulillah :) ayrıntılı ultrason pazartesi günü olucak inşallah :) bu arada 20 lira sadece ödedik ayrıntılı için ben şok :) sizin fiyatlarla karsilastirinca uçurum var resmen...

Benim hastanede de 10 tl imiş bende şok olmuştum nasıl oluyor bir yerde 300 olurken diger yerde 10 tl ilginç

Benim hastanede de 10 tl imiş bende şok olmuştum nasıl oluyor bir yerde 300 olurken diger yerde 10 tl ilginç
İnan bilmiyorum ki canım :) anadolu da olduğum için öyle herhalde ben öyle düşündüm :) büyük şehirlerdeki hastahaneler de biraz abartmis olabilirler fiyatları :)

Gerçi sende konyadaymissin ama orası da pek küçük değil herhalde :) bilmiyorum ki :))

Özel muayenesine gidiyorum canım ama doktorun anlaşmalı olduğu hastaneler var oralara gönderir onun muayenesine en yakın anlaşmalı Hastanesi doruk tip merkezi belki oraya yönlendirir büyük ihtimalle
Anladım canım. oğlumda çekirge dorukta yaptırmıştık. şimdiki biraz değişik oldu. medical e gidiyorum. dışarıda özel muayenesi olan başka bir doktora yönlendirdi. muayenehane de bakıldı yani. cihaz kalitesiyle ve doktorla alakalı galiba.
Hayırlı olsun canım... çok şükür çok sevindim.

Sağol canim benim :)

Canım gözün aydın her gidişinde mutlu dön inşallah. Hangi hastanede yaptırıyosunuz siz bu kadar ucuza T tugbavebebik

20 lira neya sinirim bozuluyo boyle durunca pazartesi kaziklanicam gibi hissediyorum 250 nerde 20 nerde :S

Hele benim gitmeyi dusundugum 500 tl ayrintili icin hooo heyyy...
Ama devlete gitmeyi daha uygun buldum. Ben zaten sorun mu var diye 16da girmistim,icim rahatlasin die devlete gitmeyi dusunuyorum

R Rotgeist ay ben de balık yağı içmeye karar vermiştim hamileliğimin ilk 2 ayındaki kadar düzenli balık yemiyorum maalesef bu zamana kadar ayda 1 filan yedim, sık sık midem hiç almıyo neyse balık yağı olayına hiç giremiycem şimdi zaten ceviz fındık yumurta bol tüketiyorum ... bu ara yemek tiksinmelerim pik yaptı ne zmn şöyle adamakıllı güzel yemek yesem kusuyorum yaaa valla ne yiyeceğimi şaşırdım artık meyve yoğurt filan rahatlatıyor.. bulantı kusmaları hala devam eden var mı?

Eskisi kadar yoğun olmasa da ben

Benim bulanti tekrar basladi sanirim,2 gundur her sey midemi bulandiriyo.aklim fikrim meyveden yana.

Kız emel sana meydan okuyorum bakalım hangimiz önce doğuracak aynı gunmuş doğum tarihimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…