- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Ben corasprin kullanıyorum, Dr a sordum. Onun söylediği balık yağını düzenli içmeye çalışıyorum. problem olsa vermezdi heralde içimizi ferah tutmakta fayda var.kızlar balık yağı ile ilgili şu bilgiye rast geldim.
Aramızda kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar var, dikkatli olsunlar diye paylaşayım dedim;
Balık yağı fazla miktarda alındığında kanama eğilimini arttırdığı yönünde bulgular vardır. Bu nedenle kan sulandırıcı ilaç kullanan hastalarda kullanılması sakıncası olabilir.
canım 20 ye kadar hep kasıktan oynadı. şimdi şimdi yukarı çıktı. göbek deliğimin olduğu bölgede. midemin sol tarafından çok vuruyor. kafası sağda idi dünkü ultrasonda. çok hareketli. oğlum bu kadar hareket etmezdi.
Tatlım bende göbek deligimin oralarda bazende solda hissediyorum. bazen çok hareketli oluyor. bazen sesi çıkmıyor kafasına göre takılıyor heralde bizimkisi
normal canım yakında çıkar yukarıya. hareketli mi seninki de..
Ben corasprin kullanıyorum, Dr a sordum. Onun söylediği balık yağını düzenli içmeye çalışıyorum. problem olsa vermezdi heralde içimizi ferah tutmakta fayda var.
içini ferah tut, benim de var ama aklıma geldikçe kovuyorum aklımdakileri...benimde 4 haziranda kızlar detaylı ultrason. 2lide falan normal çıkmıştı ama okuduklarımdan etkilendim sanırım, içimde bir korku var
buna ek yapmak istiyorum, çok haklısın niloya.
ama amniyosentezde de kesin sonuç denilemiyor.
bizzat samimi arkadaşımın arkadaşında amniyosentez sonucu anomali çıkmasına rağmen doğum sonrası sağlıklı bie bebek doğurdu.
amniyosentezde benim bildiğim 200'de 1 düşük olma ihtimali vardır. Diğer tarama testlerinde eğer anomali oranı buna yakın bulunursa doktor amniyosentez ister, çünkü risk aynıdır.
amniyosentezde de alınan sonuç %100 doğrudur denilemiyor zaten.
o yüzden genelde tüm tarama testlerinde anomali görünürse amniyosentez istenir. Örneğin yine bir arkadaşımın 2li testi normal ama 3lü testi anomali gösteriyordu. Doktoru amniyosentez bence riskli olur senin için deyip çok teşvik etmemişti. Gerçi bu karar da doktordan doktora değişiyor. O arkadşım başka doktora gittiğinde amniyosenteze yönlendirmiş o doktor. Arkadaşım yaptırmama kararı almıştı, sonuçta sağlıklı bir bebek dünyaya gm
Ilk kizimda olmustu 14 haftaya kadar efkekti 16.hafta bi gittik kizimiz diye sevebilirsiniz dedi tabii sasirdim simdiki hamileligumde ise 12.hafta drun biri kiz biri erkek dedi sonuc kiz canim bende erkek gibi kiz doguruyom diye dalga geciyom hepMerhaba kızlar bişeysormak istiyorum bana 12,5 te erkek denildi % 80.ama ddün kızdedi bbaşkadoktor bide bir ay dsonrayine cinsiyete bbakarız dedim şaşırdımddoğrusubu durumu yyaşayan oldumu ve son durum ne oldu cinsiyette
Özel muayenesine gidiyorum canım ama doktorun anlaşmalı olduğu hastaneler var oralara gönderir onun muayenesine en yakın anlaşmalı Hastanesi doruk tip merkezi belki oraya yönlendirir büyük ihtimallenereye gidiyorsun canım, hangi hastane?
Benim hastanede de 10 tl imiş bende şok olmuştum nasıl oluyor bir yerde 300 olurken diger yerde 10 tl ilginçKızlar doktordan döndük bi hafta geride olmamız dışında bi problemimiz yok elhamdulillah :) ayrıntılı ultrason pazartesi günü olucak inşallah :) bu arada 20 lira sadece ödedik ayrıntılı için ben şok :) sizin fiyatlarla karsilastirinca uçurum var resmen...
İnan bilmiyorum ki canım :) anadolu da olduğum için öyle herhalde ben öyle düşündüm :) büyük şehirlerdeki hastahaneler de biraz abartmis olabilirler fiyatları :)Benim hastanede de 10 tl imiş bende şok olmuştum nasıl oluyor bir yerde 300 olurken diger yerde 10 tl ilginç
Anladım canım. oğlumda çekirge dorukta yaptırmıştık. şimdiki biraz değişik oldu. medical e gidiyorum. dışarıda özel muayenesi olan başka bir doktora yönlendirdi. muayenehane de bakıldı yani. cihaz kalitesiyle ve doktorla alakalı galiba.Özel muayenesine gidiyorum canım ama doktorun anlaşmalı olduğu hastaneler var oralara gönderir onun muayenesine en yakın anlaşmalı Hastanesi doruk tip merkezi belki oraya yönlendirir büyük ihtimalle
Hayırlı olsun canım... çok şükür çok sevindim.Kızlar doktordan döndük bi hafta geride olmamız dışında bi problemimiz yok elhamdulillah :) ayrıntılı ultrason pazartesi günü olucak inşallah :) bu arada 20 lira sadece ödedik ayrıntılı için ben şok :) sizin fiyatlarla karsilastirinca uçurum var resmen...
Sağol canim benim :)Anladım canım. oğlumda çekirge dorukta yaptırmıştık. şimdiki biraz değişik oldu. medical e gidiyorum. dışarıda özel muayenesi olan başka bir doktora yönlendirdi. muayenehane de bakıldı yani. cihaz kalitesiyle ve doktorla alakalı galiba.
Hayırlı olsun canım... çok şükür çok sevindim.
Canım gözün aydın her gidişinde mutlu dön inşallah. Hangi hastanede yaptırıyosunuz siz bu kadar ucuza T tugbavebebikKızlar doktordan döndük bi hafta geride olmamız dışında bi problemimiz yok elhamdulillah :) ayrıntılı ultrason pazartesi günü olucak inşallah :) bu arada 20 lira sadece ödedik ayrıntılı için ben şok :) sizin fiyatlarla karsilastirinca uçurum var resmen...
20 lira neyaKızlar doktordan döndük bi hafta geride olmamız dışında bi problemimiz yok elhamdulillah :) ayrıntılı ultrason pazartesi günü olucak inşallah :) bu arada 20 lira sadece ödedik ayrıntılı için ben şok :) sizin fiyatlarla karsilastirinca uçurum var resmen...
Bende 200e yaptırcam diye kendimi şanslı hissetmiştim20 lira neyasinirim bozuluyo boyle durunca pazartesi kaziklanicam gibi hissediyorum 250 nerde 20 nerde :S
valla bende 80e yaptiricaktim doktorun hastane degisince dediler sadece 4 boyutlu var 250 tl tamam dedim mecburen ama icime oturdu odemeden bide 4 boyutlu cikmasin yikicam hastaneyiBende 200e yaptırcam diye kendimi şanslı hissetmiştim
Eskisi kadar yoğun olmasa da benR Rotgeist ay ben de balık yağı içmeye karar vermiştim hamileliğimin ilk 2 ayındaki kadar düzenli balık yemiyorum maalesef bu zamana kadar ayda 1 filan yedim, sık sık midem hiç almıyoneyse balık yağı olayına hiç giremiycem şimdi zaten ceviz fındık yumurta bol tüketiyorum ... bu ara yemek tiksinmelerim pik yaptı ne zmn şöyle adamakıllı güzel yemek yesem kusuyorum yaaa valla ne yiyeceğimi şaşırdım artık meyve yoğurt filan rahatlatıyor.. bulantı kusmaları hala devam eden var mı?
R Rotgeist ay ben de balık yağı içmeye karar vermiştim hamileliğimin ilk 2 ayındaki kadar düzenli balık yemiyorum maalesef bu zamana kadar ayda 1 filan yedim, sık sık midem hiç almıyoneyse balık yağı olayına hiç giremiycem şimdi zaten ceviz fındık yumurta bol tüketiyorum ... bu ara yemek tiksinmelerim pik yaptı ne zmn şöyle adamakıllı güzel yemek yesem kusuyorum yaaa valla ne yiyeceğimi şaşırdım artık meyve yoğurt filan rahatlatıyor.. bulantı kusmaları hala devam eden var mı?
Kız emel sana meydan okuyorum bakalım hangimiz önce doğuracak aynı gunmuş doğum tarihimizKızlar doktordan döndük bi hafta geride olmamız dışında bi problemimiz yok elhamdulillah :) ayrıntılı ultrason pazartesi günü olucak inşallah :) bu arada 20 lira sadece ödedik ayrıntılı için ben şok :) sizin fiyatlarla karsilastirinca uçurum var resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?