Teşekkürler bilgi için. Kasıklarıma vurduğu için tedirgin olmuştum. Doktora da 2 haftam var kontrole. Normal olmasına sevindim :)cnm.. benim de kızım kasıklarıma doğru vuruyor.. bazen gerçekten yanlara vuruyor bazen de bikini bölgesine doğru..dr normal zaten bebeğin kendisi göbek deliğinin aşşağısında henüz. ayakları ile de yanlara ve aşağı doğru vurucaktır normal demişti. Ama benim de bazen kafama takılıyo nie aşağıya vuruyo allah korusun falan diye ama sonra dr normal dedi diye kendimi rahatlatıyorum..
Cinsiyet kesinleşmedi sayılır. en azından benim kafamda kesinleşmedi canım ya. 35 yıllık deneyimli bir doktra gittim özelde. Ayrıntılı baktı her şeyine ve cinsiyete erkek dedi. Hacettepede ayrıntılı ultrasona girdim kız dedi. Net bir durum olmayınca kafam karıştı.. bir şeyler almak bile gelmiyor içimden..Kesinlesmedimi canım senin cinsiyet.benim de hala kesinlesmedi..ben hareketlerini bile yeni hissetmeye basladım.sabit bi yer yok henüZ..cuma ayrıntılı ultrason var o zaman netleşecek diye düşünüyorum inşallah..
Benim de 20 den sonra aşağı kasıklara doğru indi :) Acaba kız bebekler mi kasıklara vuruyor?canım 20 ye kadar hep kasıktan oynadı. şimdi şimdi yukarı çıktı. göbek deliğimin olduğu bölgede. midemin sol tarafından çok vuruyor. kafası sağda idi dünkü ultrasonda. çok hareketli. oğlum bu kadar hareket etmezdi.
normal canım yakında çıkar yukarıya. hareketli mi seninki de..
Teşekkürler bilgi için. Kasıklarıma vurduğu için tedirgin olmuştum. Doktora da 2 haftam var kontrole. Normal olmasına sevindim :)
Benim de 20 den sonra aşağı kasıklara doğru indi :) Acaba kız bebekler mi kasıklara vuruyor?
Ben doktoruma sordum geçen hafta.. Balık sevmiyorum pek ve başından beri yiyemedim doğru düzgün, omega 3 gibi bir ilaç kullanmam gerekir mi? dedim doktora. Hayır gerekmez dedi. Onun yerine sen de eti seviyorsan onu ye dedi. Ayrıca omega 3 olan ceviz, fındık vs gibi kuruyemişleri, yumurtayı çok tüketebilrisin. Ben şahsen 2-3 sefer balık yedim. Omega 3 ilaçları çok kilo aldırıyor. Aslında her türlü ilaç kilo aldırıyor bu dönemde. Çünkü vücut su tutuyor ..
ben daha bu hafta VEA DİYE BİR BALIK YAĞI KULLANMAYA BAŞLADIM .. KIZLAR BİRDE DRUM BANA DİT DAMLASI VERMİŞTİ GÜNDE 10 DAMLA MİDEM ÇOK BULANIYO içemiyorum.. ne çin verdi acaba bebek içinmi benim içinmi ? benm gibi olan varmı
aa aramızda 2 hafta var cnm... sağol söylediğin için...canım ben geçen hafta gittim bebeğin yukarı çıktığını o yüzden mide yanmam olduğunu söyledi
aa aramızda 2 hafta var cnm... sağol söylediğin için...
demek ki 23 itibariyle yukarı çıkcaklar...
sağlıkla inşallah
perşembe günü canım o zaman gireceğim
inşallah güzel haberlerle dönersin ben de 10 haziranda gireceğim kısmetse
Cok sagolun destekleriniz icin kizlar ne zor gunler gecirdim burada hep birlikte destek olduk birbirimize kist kelimesini duyunca insan afalliyor bianda etrafimda kayinvalidem aglayip sizlayip durdu annemler moralimi bozdu yani ilk basta buraya yazmak istemedim cunku ilk gebeligi olan arkadaslarimi etkilemekte istrmedim ama yazdim sagolun bir bir destek oldunuz .:)
sana demiştik ama değil mi:)
ilk oğlumda vardı kist 2 tane aynen, doktorun dediği haftada temizlenmişti.
benimde 4 haziranda kızlar detaylı ultrason. 2lide falan normal çıkmıştı ama okuduklarımdan etkilendim sanırım, içimde bir korku var
Merhaba kızlar bişeysormak istiyorum bana 12,5 te erkek denildi % 80.ama ddün kızdedi bbaşkadoktor bide bir ay dsonrayine cinsiyete bbakarız dedim şaşırdımddoğrusubu durumu yyaşayan oldumu ve son durum ne oldu cinsiyette
canım ben geçen hafta gittim bebeğin yukarı çıktığını o yüzden mide yanmam olduğunu söyledi
Merhaba kızlar bişeysormak istiyorum bana 12,5 te erkek denildi % 80.ama ddün kızdedi bbaşkadoktor bide bir ay dsonrayine cinsiyete bbakarız dedim şaşırdımddoğrusubu durumu yyaşayan oldumu ve son durum ne oldu cinsiyette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?