2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Teşekkürler bilgi için. Kasıklarıma vurduğu için tedirgin olmuştum. Doktora da 2 haftam var kontrole. Normal olmasına sevindim :)

Kesinlesmedimi canım senin cinsiyet.benim de hala kesinlesmedi ..ben hareketlerini bile yeni hissetmeye basladım.sabit bi yer yok henüZ..cuma ayrıntılı ultrason var o zaman netleşecek diye düşünüyorum inşallah..
Cinsiyet kesinleşmedi sayılır. en azından benim kafamda kesinleşmedi canım ya. 35 yıllık deneyimli bir doktra gittim özelde. Ayrıntılı baktı her şeyine ve cinsiyete erkek dedi. Hacettepede ayrıntılı ultrasona girdim kız dedi. Net bir durum olmayınca kafam karıştı.. bir şeyler almak bile gelmiyor içimden..

Benim de 20 den sonra aşağı kasıklara doğru indi :) Acaba kız bebekler mi kasıklara vuruyor?

canım bu şehir efsanesi gibi bir şey ya,
ben uzun zamandır düzenli omega-3 kullanıyorum.
kilo aldırmıyor aslında,
sadece iştahı açıyor biraz.

bilmiyorum canım ben,

benim doktorum sağlık bakanlığından zorunlu tutulmasa demir hapı bile vermez, öyle bir adam, hiç takviye vermiyor.

o yüzden ben çoğu şeyi burada duyuyorum

omega-3 de hamilelik öncesinden beri kullandığımdan dolayı devam ediyorum.

Merhaba bizimde cinsiyetimiz belli olmadi iki ayrı doktorda kiza benziyo denildi banada kesin bisey soylenmedi benimde icimden bisy almak gelmiyo 2 bucuk yasinda oglum var buda kiz olursa süper olur ama tabiki hayırlısı sağlıklı olması. ..

:)
sana demiştik ama değil mi:)

ilk oğlumda vardı kist 2 tane aynen, doktorun dediği haftada temizlenmişti.
Cok sagolun destekleriniz icin kizlar ne zor gunler gecirdim burada hep birlikte destek olduk birbirimize kist kelimesini duyunca insan afalliyor bianda etrafimda kayinvalidem aglayip sizlayip durdu annemler moralimi bozdu yani ilk basta buraya yazmak istemedim cunku ilk gebeligi olan arkadaslarimi etkilemekte istrmedim ama yazdim sagolun bir bir destek oldunuz .

benimde 4 haziranda kızlar detaylı ultrason. 2lide falan normal çıkmıştı ama okuduklarımdan etkilendim sanırım, içimde bir korku var

Benim neden bu kadar gec verdiler anlamadim. 14 haziranda devlette, 17 haziranda ozelde yaptiracagim. 2 lide erken yapilmisti 2 kere yapildi. bu sefer de gec kalmayiz insallah.

Merhaba kızlar bişeysormak istiyorum bana 12,5 te erkek denildi % 80.ama ddün kızdedi bbaşkadoktor bide bir ay dsonrayine cinsiyete bbakarız dedim şaşırdımddoğrusubu durumu yyaşayan oldumu ve son durum ne oldu cinsiyette

canım ilk hamileliğimde 12 civarı biliyorum ama söylemem dedi.
16 civarı erkeğe benziyor ama kesin bir sonrakinde söyleyebilirim dedi.
20. haftada kesin cinsiyeti söyledi.
hep aynı doktor baktı, farklı bir şey demedi hiç.

bu hamileliğimde 17. haftada direk erkek dedi, foto da verdi, bacaklar açık, hiç risk yok :)
belki senin bebiş açmamıştır bacakları, doktor da anca tahmin ediyordur.

bana 12 de erkek dedi 16 da kız olduğunu öğrendim normal bunlar çünkü kızların organı olusurken erkek gibi çıkıntı şeklinde oluyormuş göbek bağı ile karısma ihtimali de var tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…