Ayy çok sevindim bazen 1 hafta geride bazen ileride olacak bu dönemlerde çok oluyor :) sağlıklı olsunda annesi sen dışarda büyütürsün olmadıKızlar doktordan döndük bi hafta geride olmamız dışında bi problemimiz yok elhamdulillah :) ayrıntılı ultrason pazartesi günü olucak inşallah :) bu arada 20 lira sadece ödedik ayrıntılı için ben şok :) sizin fiyatlarla karsilastirinca uçurum var resmen...
Aynen cnm bizim doğum tarihlerimız de aynıymis, ben de sana meydan okuyayım bariBenim bulanti tekrar basladi sanirim,2 gundur her sey midemi bulandiriyo.aklim fikrim meyveden yana.
Hele benim gitmeyi dusundugum 500 tl ayrintili icin hooo heyyy...
Ama devlete gitmeyi daha uygun buldum. Ben zaten sorun mu var diye 16da girmistim,icim rahatlasin die devlete gitmeyi dusunuyorum
Aynen cnm bizim doğum tarihlerimız de aynıymis, ben de sana meydan okuyayım bari
Bejim bir arkadasim devlette yaptirdi ona soracagim.bu hafta devlete gitmeyi düşünüyorum ayrintili icin ne zamana yonlendirir söylerim sizeCanım devlette nasıl giriyosun. Ben de mi bi gitsem . Doktor hemen yonlendiriyor mu
Özele gidicem salı günü.
Sağol canim :) canım marasta özel hastahanede yaptiriyorum ben :) yani ultrason cihazlarıda yeni radyolog bakcak :) hatta şaşırdım kıza bi kaç kez sordum :) sanırsam şehir farkı :)Canım gözün aydın her gidişinde mutlu dön inşallah. Hangi hastanede yaptırıyosunuz siz bu kadar ucuza T tugbavebebik
Ay canım meydanıni kabul ediyorumKız emel sana meydan okuyorum bakalım hangimiz önce doğuracak aynı gunmuş doğum tarihimiz
Marasa bekliyorum hepinizi gelin burda baktıralım toplucak20 lira neyasinirim bozuluyo boyle durunca pazartesi kaziklanicam gibi hissediyorum 250 nerde 20 nerde :S
Öyle canım yaa elhamdulillah :) rabbim hepimizin bebişlerine sağlıklar versin sağlıkla kavusalim inşallah :)Ayy çok sevindim bazen 1 hafta geride bazen ileride olacak bu dönemlerde çok oluyor :) sağlıklı olsunda annesi sen dışarda büyütürsün olmadı
Benim doktorum da uzerindeki jelatin nedeniyle omega 3 haplarini onermedi.balik yiyemiyorum dedim,zeytinyagi tereyagi et ve ceviz tuket dedi.benim annem de hic balik yememis ama cok şükür halime bakin dedi :)Ben doktoruma sordum geçen hafta.. Balık sevmiyorum pek ve başından beri yiyemedim doğru düzgün, omega 3 gibi bir ilaç kullanmam gerekir mi? dedim doktora. Hayır gerekmez dedi. Onun yerine sen de eti seviyorsan onu ye dedi. Ayrıca omega 3 olan ceviz, fındık vs gibi kuruyemişleri, yumurtayı çok tüketebilrisin. Ben şahsen 2-3 sefer balık yedim. Omega 3 ilaçları çok kilo aldırıyor. Aslında her türlü ilaç kilo aldırıyor bu dönemde. Çünkü vücut su tutuyor ..
Yok kız o vakte kalmayiz eylül 20 den sonra her an olabilir bir aksilik olmazsaAy canım meydanıni kabul ediyorumbana hep 2 ekim gibi geliyor bilmiyom nedense
ferah tutmaya çalışıyorum içimi zaten okuyorum bol bol, hepte normal gitti şükür kontroller ama insan etkileniyo ister istemeziçini ferah tut, benim de var ama aklıma geldikçe kovuyorum aklımdakileri...
ne düşünürsek düşünelim olacağı varsa olacak zaten. ama iyi geçecek inşallah hepimizin
Oylede benimki babası gibi inatçı olacakmış gibi geliyorYok kız o vakte kalmayiz eylül 20 den sonra her an olabilir bir aksilik olmazsa
Sağol canim :)MarV-el canımmm hayırlı olsun, gözün aydıınnn
purpleflower benimkide kullanılabilecek bir hap riskli değil merak etme, zaten haftada 2 kullan dedi
Hayırlı olsun canım :) ben marashlife Hastahanesine gidiyorum Turgay Aksu ya :)Merhaba sizi takip ediyorum uzun zamandir bende 21 haftalik hamileyim yarin ayrintili ultrasonumuz var emel arvas marasta hangi ozel hastaneye gidiyorsun
Doktorunun adı ne canım? Benimde bi arkadaşım var oda ahmet adında bi doktor gidiyor özel muayenesine ama o doktorda medical le anlaşmalı çalışıyor doğum için bile medical de yapabilir.. Oğlunda memnun muydun doruk hastanesinden?Anladım canım. oğlumda çekirge dorukta yaptırmıştık. şimdiki biraz değişik oldu. medical e gidiyorum. dışarıda özel muayenesi olan başka bir doktora yönlendirdi. muayenehane de bakıldı yani. cihaz kalitesiyle ve doktorla alakalı galiba.
Hayırlı olsun canım... çok şükür çok sevindim.
Gözün aydın tatlım :) maşallah oglusuna saglukli olsun yeterki o yakalar yine haftasını bide ultrason olcumlerinin hatasından da olabilir öyle. Ne mutlu fuzuli masraf yapmamissiniz.300 tlye yapılan da ultrason 10 tlye yapilanda sadece insan somurmek olmuş en zayıf noktamizdan.Kızlar doktordan döndük bi hafta geride olmamız dışında bi problemimiz yok elhamdulillah :) ayrıntılı ultrason pazartesi günü olucak inşallah :) bu arada 20 lira sadece ödedik ayrıntılı için ben şok :) sizin fiyatlarla karsilastirinca uçurum var resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?