Gözün aydın tatlım :) maşallah oglusuna saglukli olsun yeterki o yakalar yine haftasını bide ultrason olcumlerinin hatasından da olabilir öyle. Ne mutlu fuzuli masraf yapmamissiniz.300 tlye yapılan da ultrason 10 tlye yapilanda sadece insan somurmek olmuş en zayıf noktamizdan.
Allah bilir benden ne kadar isterler oy anam oyy. İnşallah sansimiza kampanyali zamana denk geliriz de 10 tl 20 tl verir çıkarızbende 150 tl vereceğim yarın
Allah bilir benden ne kadar isterler oy anam oyy. İnşallah sansimiza kampanyali zamana denk geliriz de 10 tl 20 tl verir çıkarız
Allah gazamizi mübarek eylesin :)))normal de 300 tl ama ben sigorta olduğu için yarısını karşılıyor yarısını ödüyoum :))
Allah gazamizi mübarek eylesin :)))
canım eğer istersen kahvaltı arasında jelatini ekmeğinin köşesine patlatıp da içebilirsin ben bazen öyle yapıyorum.Benim doktorum da uzerindeki jelatin nedeniyle omega 3 haplarini onermedi.balik yiyemiyorum dedim,zeytinyagi tereyagi et ve ceviz tuket dedi.benim annem de hic balik yememis ama cok şükür halime bakin dedi :)
Benim doktorum da her hastasindan fetal eko istiyor.izmirde behcet uz çocuk hastanesinde dun yaptirdik ve ücret alinmadi.cocuk kardiyologlari bakiyor ve üniversite öğretim elemanı çoğu.tum ege bölgesinden geliyorlar o hastaneye.Ankara'da boyle bir devlet hastanesi bulabilirseniz hic ucret odemezsiniz.benimde kontroller haftaya ankaraya gidiyorum. akropolde ayrımtılıya 290 tl. baskentte kalbindeki parlaklık için fetal ekoya 230 tl verecğim. bırde muayene parası 90 tl. 600 tl olacak hepsi. bende ayrıntılıya pazartesi devllette bı sansımı denicem bakalım ne olacak.
Doktorunun adı ne canım? Benimde bi arkadaşım var oda ahmet adında bi doktor gidiyor özel muayenesine ama o doktorda medical le anlaşmalı çalışıyor doğum için bile medical de yapabilir.. Oğlunda memnun muydun doruk hastanesinden?
Günaydın kızlar
Benimde ayrıntılı cumartesi günü 350 lira.
Bugün devlete gittim ama sıra alamadım döndüm. Çok pahalli geliyor bana 350 lira yaptırmasam mi diyorum sonra pişman olurum diye de korkuyorum
Allah korusun mesela bi problem çıktı napiyolar. Anne karnindayken ilaç tedavisi felan mi oluyor
canım bendede fissür var kremimi kullanabiliyorum genel cerrahım ve kadın doğumcum ortak karar verdiler, 3.aydan itibaren kullanabilirsin diye. hemen bi genel cerraha git muayneye sana krem vericektir illaki onuda kadın doğumcuna sorarsın. hamilelikte şikayetler artıyo maalesef. bide eğer kabızlık çok çekiyosan gliserinli fitil kullanabilirsin. bana kadın doğumcum verdi fitili, sende bi sor istersen. çok geçmiş olsunKizlar merhaba.
Bagsur problemim var.. Meme yapmisti.
Bugun biraz kanama oldu o bolgede.
Varsa bu konuda bilginiz paylasabilir misiniz?
Gunaydin kızlar bugun mutsuzum esim cumartesi gunu umreye gidicek hüzün çöktü simdiden bavulunu hazirladim agliyorum 1 ay onsuz napicam bilmiyorum sevgiliyken bile ben sehir dışında üni deyken bu kadar ayri kalmadik cok koydu bana
cnm elma sirkesi al onunla pamuk ile pansuman yap rahatlama olucaktırKizlar merhaba.
Gunaydin kızlar bugun mutsuzum esim cumartesi gunu umreye gidicek hüzün çöktü simdiden bavulunu hazirladim agliyorum 1 ay onsuz napicam bilmiyorum sevgiliyken bile ben sehir dışında üni deyken bu kadar ayri kalmadik cok koydu bana
Kizlar merhaba.
bilmiyorum dogrumu yapıyorum ama gebelikten önce yasamıstım bu sorunu. viks sürüyodum bir kaç gune kalmadan geçiyordu. ama gebelikte hıc basıma gelmedı. mentollu bı krem oldugu ıcın zarar verır mı bilmiyorum. sen yie de bir doktora sor bence ilerlemesin.Kizlar merhaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?