Ne yalan soyleyim tuketmiyorum hiç :/Hanimlar her hafta balik tuketiyor musunuz?ya da omega 3 hap kullaniyor musunuz?benim doktorm omega 3 yazdı ama ben kullanmak istemedim.
Ne kadar tuttu peki ücreti?Canım geçmiş olsun. neden olurmuş, bir de sıkıntı yaratır mıymış? az olduğu durumu duymuştum ama fazla olduğunu ilk defa duyuyorum. önemli bişey değildir umarım. ben de özelde ayrıntılı ultrason yaptırdım. devlette 2 dk sürmüştü. Bugün ki 40 dk sürdü. kalp damarlarına dahi baktı. Çok şükür bir sıkıntı görünmüyor. İnşallah senin de herşey yoluna girer.
Teşekkür ederim arkadaşlar. İnsallah geçicidir . Şekere bağlı olsa diyet yaparım düzelir ins diyorum. Şimdiden uzak durmaya başladım. Şeker hamur işi pirinç patates vs. Başka ne yememeliyim acaba? Haftaya kadar düzelir belki... erken doğumdan korkuyorumkarnım midem hep gergin taş gibi diyordum. Suları fazla olduğu için olabilirmiş. Doktorum hep normal diyordu oysaki.
Her gün 1 muz yiyordum. Üzüm karpuz daha hiç yemedim. Tarçınlı yarım muz yerim sadece 2 günde 1 belki. Şekersiz çay içiyordum sadece kahvaltıda. Hiç tatlı yemicem ins düzelir canım.canım meyve tüketirkende dikkatli ol. muz,karpuz,üzüm gibi meyvelerin şekeri çok fazla. meyveyi şekeri azalsın diye sütle birlikte önerirdi daha önce gittiğimiz diyetisyen. yada seviyosanız tarçını bol tüketin derdi. sütün içinde meyvenin üstünde vs gibi
Canım 250 lira normalde. (Hastanemin yönlendirmesi sebebi ile 250 imiş.) Benim arkadaşımın tanıdığı idi doktor 200 lira ödedim.Ne kadar tuttu peki ücreti?
inşallah canım. tatlıyı kesmekte fayda var, çok canın isteyince yiyiceksin tabii. bide şimdi havalar ısındı dondurma, limonata falanda şekerli olur. benimde bunlara dikkat etmem lazım meselaHer gün 1 muz yiyordum. Üzüm karpuz daha hiç yemedim. Tarçınlı yarım muz yerim sadece 2 günde 1 belki. Şekersiz çay içiyordum sadece kahvaltıda. Hiç tatlı yemicem ins düzelir canım.
Cnm hep tatlı istiyordu ama çok abarttigimi da düşünmüyorum. Meyve yiyordum.erik çilek muz vs . İnşallah dikkat ettiğimde düzelir.inşallah canım. tatlıyı kesmekte fayda var, çok canın isteyince yiyiceksin tabii. bide şimdi havalar ısındı dondurma, limonata falanda şekerli olur. benimde bunlara dikkat etmem lazım mesela
Ya inanılmaz bir şey canım yaa. Bu kadar olur.. Kızı olanlar nasıl bu haftalarında? Erkek bebekle farklı belirtiler yaşıyor mu acaba? Mesela bebeğiniz karnınızın nerelerine vuruyor? Benim bazen kasıklarıma yakın olduğunu hissediyorum..Tek doktora gittiler devlet has.ama her sorduklarında kız dedi doktor.yani ben de sasırdım 9 ay hiç mi anlamadı diye.normal doğum olup anında bebegi görmeseler karısdımı bebek acaba die düşünebilirlerdi
Ben doktoruma sordum geçen hafta.. Balık sevmiyorum pek ve başından beri yiyemedim doğru düzgün, omega 3 gibi bir ilaç kullanmam gerekir mi? dedim doktora. Hayır gerekmez dedi. Onun yerine sen de eti seviyorsan onu ye dedi. Ayrıca omega 3 olan ceviz, fındık vs gibi kuruyemişleri, yumurtayı çok tüketebilrisin. Ben şahsen 2-3 sefer balık yedim. Omega 3 ilaçları çok kilo aldırıyor. Aslında her türlü ilaç kilo aldırıyor bu dönemde. Çünkü vücut su tutuyor ..Hanimlar her hafta balik tuketiyor musunuz?ya da omega 3 hap kullaniyor musunuz?benim doktorm omega 3 yazdı ama ben kullanmak istemedim.
Ben doktoruma sordum geçen hafta.. Balık sevmiyorum pek ve başından beri yiyemedim doğru düzgün, omega 3 gibi bir ilaç kullanmam gerekir mi? dedim doktora. Hayır gerekmez dedi. Onun yerine sen de eti seviyorsan onu ye dedi. Ayrıca omega 3 olan ceviz, fındık vs gibi kuruyemişleri, yumurtayı çok tüketebilrisin. Ben şahsen 2-3 sefer balık yedim. Omega 3 ilaçları çok kilo aldırıyor. Aslında her türlü ilaç kilo aldırıyor bu dönemde. Çünkü vücut su tutuyor ..
canım ama ayrıntılı ultrason sadece tarama testlerinin alternatifi değildir, bebeğin uzuvlarında bir problem varsa tespit edilir veya organlarında.
Bazı hastalıklara anne karnında bile müdahale yapılabiliyor veya hemen doğum sonrasında bebek ameliyata alınabiliyor hazırlıklı olunuyor.
Bence ayrıntılıya bu gözle bakmak gerek.
Ama risksiz bir hamilelikte doktor da eğer ayrıntılı muayene ediyorsa özellikle radyoloğa gitmeye gerek olmayabilir.
Benim de ayrıntılımı kendi doktorum yapmıştı önceki hamileliğimde.
Bunda doktor değiştiriyorum, bakalım yeni doktorum ne önerecek.
cnm.. benim de kızım kasıklarıma doğru vuruyor.. bazen gerçekten yanlara vuruyor bazen de bikini bölgesine doğru..dr normal zaten bebeğin kendisi göbek deliğinin aşşağısında henüz. ayakları ile de yanlara ve aşağı doğru vurucaktır normal demişti. Ama benim de bazen kafama takılıyo nie aşağıya vuruyo allah korusun falan diye ama sonra dr normal dedi diye kendimi rahatlatıyorum..Ya inanılmaz bir şey canım yaa. Bu kadar olur.. Kızı olanlar nasıl bu haftalarında? Erkek bebekle farklı belirtiler yaşıyor mu acaba? Mesela bebeğiniz karnınızın nerelerine vuruyor? Benim bazen kasıklarıma yakın olduğunu hissediyorum..
Ben doktoruma sordum geçen hafta.. Balık sevmiyorum pek ve başından beri yiyemedim doğru düzgün, omega 3 gibi bir ilaç kullanmam gerekir mi? dedim doktora. Hayır gerekmez dedi. Onun yerine sen de eti seviyorsan onu ye dedi. Ayrıca omega 3 olan ceviz, fındık vs gibi kuruyemişleri, yumurtayı çok tüketebilrisin. Ben şahsen 2-3 sefer balık yedim. Omega 3 ilaçları çok kilo aldırıyor. Aslında her türlü ilaç kilo aldırıyor bu dönemde. Çünkü vücut su tutuyor ..
Teşekkür ederim canım benim doktorum nasıl isteyecek acaba benden haftaya cumartesi benimde randevum :SCanım 250 lira normalde. (Hastanemin yönlendirmesi sebebi ile 250 imiş.) Benim arkadaşımın tanıdığı idi doktor 200 lira ödedim.
Ya inanılmaz bir şey canım yaa. Bu kadar olur.. Kızı olanlar nasıl bu haftalarında? Erkek bebekle farklı belirtiler yaşıyor mu acaba? Mesela bebeğiniz karnınızın nerelerine vuruyor? Benim bazen kasıklarıma yakın olduğunu hissediyorum..
cnm.. benim de kızım kasıklarıma doğru vuruyor.. bazen gerçekten yanlara vuruyor bazen de bikini bölgesine doğru..dr normal zaten bebeğin kendisi göbek deliğinin aşşağısında henüz. ayakları ile de yanlara ve aşağı doğru vurucaktır normal demişti. Ama benim de bazen kafama takılıyo nie aşağıya vuruyo allah korusun falan diye ama sonra dr normal dedi diye kendimi rahatlatıyorum..
nereye gidiyorsun canım, hangi hastane?Teşekkür ederim canım benim doktorum nasıl isteyecek acaba benden haftaya cumartesi benimde randevum :S
Ya inanılmaz bir şey canım yaa. Bu kadar olur.. Kızı olanlar nasıl bu haftalarında? Erkek bebekle farklı belirtiler yaşıyor mu acaba? Mesela bebeğiniz karnınızın nerelerine vuruyor? Benim bazen kasıklarıma yakın olduğunu hissediyorum..
evet cnm.. 2 haftadır hissediyorum ama düzeni değişiyo.. benimkinin de kafası sağımda, kalçası bacakları solumda.. sol tarafımdan daha çok vuruyor, ama dr yer değiştircektir sürekli demişti.canım 20 ye kadar hep kasıktan oynadı. şimdi şimdi yukarı çıktı. göbek deliğimin olduğu bölgede. midemin sol tarafından çok vuruyor. kafası sağda idi dünkü ultrasonda. çok hareketli. oğlum bu kadar hareket etmezdi.
normal canım yakında çıkar yukarıya. hareketli mi seninki de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?