2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ne kadar tuttu peki ücreti?

canım meyve tüketirkende dikkatli ol. muz,karpuz,üzüm gibi meyvelerin şekeri çok fazla. meyveyi şekeri azalsın diye sütle birlikte önerirdi daha önce gittiğimiz diyetisyen. yada seviyosanız tarçını bol tüketin derdi. sütün içinde meyvenin üstünde vs gibi

Her gün 1 muz yiyordum. Üzüm karpuz daha hiç yemedim. Tarçınlı yarım muz yerim sadece 2 günde 1 belki. Şekersiz çay içiyordum sadece kahvaltıda. Hiç tatlı yemicem ins düzelir canım.

Her gün 1 muz yiyordum. Üzüm karpuz daha hiç yemedim. Tarçınlı yarım muz yerim sadece 2 günde 1 belki. Şekersiz çay içiyordum sadece kahvaltıda. Hiç tatlı yemicem ins düzelir canım.
inşallah canım. tatlıyı kesmekte fayda var, çok canın isteyince yiyiceksin tabii. bide şimdi havalar ısındı dondurma, limonata falanda şekerli olur. benimde bunlara dikkat etmem lazım mesela

inşallah canım. tatlıyı kesmekte fayda var, çok canın isteyince yiyiceksin tabii. bide şimdi havalar ısındı dondurma, limonata falanda şekerli olur. benimde bunlara dikkat etmem lazım mesela
Cnm hep tatlı istiyordu ama çok abarttigimi da düşünmüyorum. Meyve yiyordum.erik çilek muz vs . İnşallah dikkat ettiğimde düzelir.

kızlar balık yağı ile ilgili şu bilgiye rast geldim.
Aramızda kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar var, dikkatli olsunlar diye paylaşayım dedim;

Balık yağı fazla miktarda alındığında kanama eğilimini arttırdığı yönünde bulgular vardır. Bu nedenle kan sulandırıcı ilaç kullanan hastalarda kullanılması sakıncası olabilir.

Tek doktora gittiler devlet has.ama her sorduklarında kız dedi doktor.yani ben de sasırdım 9 ay hiç mi anlamadı diye.normal doğum olup anında bebegi görmeseler karısdımı bebek acaba die düşünebilirlerdi
Ya inanılmaz bir şey canım yaa. Bu kadar olur.. Kızı olanlar nasıl bu haftalarında? Erkek bebekle farklı belirtiler yaşıyor mu acaba? Mesela bebeğiniz karnınızın nerelerine vuruyor? Benim bazen kasıklarıma yakın olduğunu hissediyorum..

Hanimlar her hafta balik tuketiyor musunuz?ya da omega 3 hap kullaniyor musunuz?benim doktorm omega 3 yazdı ama ben kullanmak istemedim.
Ben doktoruma sordum geçen hafta.. Balık sevmiyorum pek ve başından beri yiyemedim doğru düzgün, omega 3 gibi bir ilaç kullanmam gerekir mi? dedim doktora. Hayır gerekmez dedi. Onun yerine sen de eti seviyorsan onu ye dedi. Ayrıca omega 3 olan ceviz, fındık vs gibi kuruyemişleri, yumurtayı çok tüketebilrisin. Ben şahsen 2-3 sefer balık yedim. Omega 3 ilaçları çok kilo aldırıyor. Aslında her türlü ilaç kilo aldırıyor bu dönemde. Çünkü vücut su tutuyor ..

ben balığı 2 ker falan tüketmişimdir anca hamileliğimin başından beri, etide yiyemiyorum pek fazla midem almıyor. dr omegayı başlattı ama haftada 2den fazla içme dedi. belki az içtiğimden belki yediklerimden bilmiyorum ama pek kilo almadım ben, sadece göbeğim çıktı

anladım canım
yani doktor bana bir sıkıntın yok diyor şükür her seferinde
sadece testleri yaptırmadığım ayrıntılıya gir diyor ve ekliyor sonuç senin için önemsiz zaten diye
en son gittiğimizde parmaklarına kadar gösterdi şükür cidden bir sıkıntım yok şu anlık
inşallah böyle de devam eder hep
bende o yüzden girmek istemiyorum yani ultrasonda mesela her ay gidiyoruz tabi özleyip merak edip ama
bebeğe onunda fazlası zarar

cnm.. benim de kızım kasıklarıma doğru vuruyor.. bazen gerçekten yanlara vuruyor bazen de bikini bölgesine doğru..dr normal zaten bebeğin kendisi göbek deliğinin aşşağısında henüz. ayakları ile de yanlara ve aşağı doğru vurucaktır normal demişti. Ama benim de bazen kafama takılıyo nie aşağıya vuruyo allah korusun falan diye ama sonra dr normal dedi diye kendimi rahatlatıyorum..

ben daha bu hafta VEA DİYE BİR BALIK YAĞI KULLANMAYA BAŞLADIM .. KIZLAR BİRDE DRUM BANA DİT DAMLASI VERMİŞTİ GÜNDE 10 DAMLA MİDEM ÇOK BULANIYO içemiyorum.. ne çin verdi acaba bebek içinmi benim içinmi ? benm gibi olan varmı

Canım 250 lira normalde. (Hastanemin yönlendirmesi sebebi ile 250 imiş.) Benim arkadaşımın tanıdığı idi doktor 200 lira ödedim.
Teşekkür ederim canım benim doktorum nasıl isteyecek acaba benden haftaya cumartesi benimde randevum :S

canım 20 ye kadar hep kasıktan oynadı. şimdi şimdi yukarı çıktı. göbek deliğimin olduğu bölgede. midemin sol tarafından çok vuruyor. kafası sağda idi dünkü ultrasonda. çok hareketli. oğlum bu kadar hareket etmezdi.

normal canım yakında çıkar yukarıya. hareketli mi seninki de..

Kesinlesmedimi canım senin cinsiyet.benim de hala kesinlesmedi ..ben hareketlerini bile yeni hissetmeye basladım.sabit bi yer yok henüZ..cuma ayrıntılı ultrason var o zaman netleşecek diye düşünüyorum inşallah..

evet cnm.. 2 haftadır hissediyorum ama düzeni değişiyo.. benimkinin de kafası sağımda, kalçası bacakları solumda.. sol tarafımdan daha çok vuruyor, ama dr yer değiştircektir sürekli demişti.
baya hareketli maşalahı var.. gece wc için kalkıyorum mesela o zaman ble tepikliyo.. diyorum geceleri uyusun ama uyumuyo demek ki bilemedim:) acemilik işte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…