Çok teşekkür ederim arkadaşım allah razı olsun. Doktorun gercekten gercekmisGünaydın güzel anneler.. Gününüz güzel geçsin...
Canım Ahmet bey önceden medical'de idi. şu anda özel muayenehanesinde çalışıyor. benim doktorumun adı Gerçek. gerçeken Gerçek.ayrıntılı ultrasonumu Ahmet bey yaptı. medicalden gelen hastalara 250 liraya yapıyormuş. normalde dışardan gelen hastalara 800 lira dedi şok oldum. neredeyse doğum parası..
oğlumda 28. haftaya kadar falan doruktaydım. çok kalabalık çok sıra bekliyorduk. randevulu gittiğimiz halde 2 saat bekliyorduk. memnundum ama ondan dolayı bıraktım. ayrıntılı ultrasonu iyiydi. 90 lira falan vermiştik 4 sene önce. bu sene ne kadar bilmiyorum. hayırlı sonuçlarla dönersin inşallah canım..
Canım bende bagsur problemi yok ama bundan 1 ay öncesine yakın makatimdan kanama geldi çok korktum doktorumu aradım hemoroid sorunun varmiydi diye sordu Hayır yoktu dedim zaten büyük abdest yaparken zorlanmiyorum da doktorum ertesi gün genel cerrahiden randevu alıp muayene olmamı söyledi gittim ve damar catlagi olduğu için kanama olduğunu söyledi makatimdan muayene etti darlık var dedi.hamilelikte bunu için operasyon yapilamiyormus ama Doğumdan sonra muhakkak bunun için muayene olup çaresine bakmam gerektiğini söyledi.bol bol sıvı tüketip diyet yapar gibi beslenmemi söyledi yani daha çok sebze sulu yemek posali lifli yiyecekler yeme mi söyledi ki büyük abdest yaparken bi zorlanma yaşamamam için.istersen sende doktorunu ara sor yada direk genel cerrahiden randevu olup durumunu izah et.legenin icine sicak su koyup oturmak rahatlatiyor diye duydum ama simdj hamilelikte ne kadar dogru olur bilemiyorum. cok geçmiş olsunKizlar merhaba.
Bagsur problemim var.. Meme yapmisti.
Bugun biraz kanama oldu o bolgede.
Varsa bu konuda bilginiz paylasabilir misiniz?
Allah kavuştursun canm benim ne mutlu esin oralara gidebilecek rabbim bizlere de nasip etsin insallah hiç canını sıkma bebiton sana arkadaş olucaktir sayılı gün çabuk geçer :)Gunaydin kızlar bugun mutsuzum esim cumartesi gunu umreye gidicek hüzün çöktü simdiden bavulunu hazirladim agliyorum 1 ay onsuz napicam bilmiyorum sevgiliyken bile ben sehir dışında üni deyken bu kadar ayri kalmadik cok koydu bana
Amin cnm rabbim sağ-salim donmeyi nasip etsin insallahAllah kabul etsin ve kavuştursun canım inşallahhh
oglumda var yanimda cnm 2.5 yasinda onunla beklicez artik babasini hep soyluyorum bizlere bol bol dua etdiye insallah rabbim kabul etsin dualariniah yaa kıyamam sana. Allah kavuştursun şimdiden ama ne güzel yerlere gidiyo, bol bol dua etsin hepimiz için sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızı. biz yanındayız bebeğin karnında sabır diyip bekliycen canım benim.
ben gidememki suanda 50 dereceymis nasil dayanicam gözüm korktu cnm bebişim susuz kalir tansiyomun yukselir diye evde oturmak daha mantikli geldiCanım ne mutlu sana.. Allah kavuştursun inşallah. keşke sen de gidebilsen.. Allah böyle ayrılıklar versin canım, hiç üzülme. çok güzel bir yere gidiyor..
evde var yoldaşım cnm oglum var 2.5 yasinda yalniz degilim yaniAllah kavuştursun canm benim ne mutlu esin oralara gidebilecek rabbim bizlere de nasip etsin insallah hiç canını sıkma bebiton sana arkadaş olucaktir sayılı gün çabuk geçer :)
canım bendede fissür var kremimi kullanabiliyorum genel cerrahım ve kadın doğumcum ortak karar verdiler, 3.aydan itibaren kullanabilirsin diye. hemen bi genel cerraha git muayneye sana krem vericektir illaki onuda kadın doğumcuna sorarsın. hamilelikte şikayetler artıyo maalesef. bide eğer kabızlık çok çekiyosan gliserinli fitil kullanabilirsin. bana kadın doğumcum verdi fitili, sende bi sor istersen. çok geçmiş olsun
Gunaydin kızlar bugun mutsuzum esim cumartesi gunu umreye gidicek hüzün çöktü simdiden bavulunu hazirladim agliyorum 1 ay onsuz napicam bilmiyorum sevgiliyken bile ben sehir dışında üni deyken bu kadar ayri kalmadik cok koydu bana
Canım bende bagsur problemi yok ama bundan 1 ay öncesine yakın makatimdan kanama geldi çok korktum doktorumu aradım hemoroid sorunun varmiydi diye sordu Hayır yoktu dedim zaten büyük abdest yaparken zorlanmiyorum da doktorum ertesi gün genel cerrahiden randevu alıp muayene olmamı söyledi gittim ve damar catlagi olduğu için kanama olduğunu söyledi makatimdan muayene etti darlık var dedi.hamilelikte bunu için operasyon yapilamiyormus ama Doğumdan sonra muhakkak bunun için muayene olup çaresine bakmam gerektiğini söyledi.bol bol sıvı tüketip diyet yapar gibi beslenmemi söyledi yani daha çok sebze sulu yemek posali lifli yiyecekler yeme mi söyledi ki büyük abdest yaparken bi zorlanma yaşamamam için.istersen sende doktorunu ara sor yada direk genel cerrahiden randevu olup durumunu izah et.legenin icine sicak su koyup oturmak rahatlatiyor diye duydum ama simdj hamilelikte ne kadar dogru olur bilemiyorum. cok geçmiş olsun
Canim ben muayene olanam cok utaniyorum
Kizlar merhaba.
Bagsur problemim var.. Meme yapmisti.
Bugun biraz kanama oldu o bolgede.
Varsa bu konuda bilginiz paylasabilir misiniz?
aaa ama aşkolsuuunnn. ya hastalık bu canım benim acı çekmen dahamı iyiii. ben genel cerrah yanında çalıştım 2buçuk sene inan hiç korkucak utanılacak bir şey yok. benim doktorum erkekti bütün bayan hastalarının muaynesine benide alırdı yanlış anlaşılma olmasın diye. istanbuldamıydın sen?
Merhaba,
ben normalde hemoroid problemini yıllarca yaşamış bir kişiyim,o pis kokulu kremleri çok kullandım ama faydasını görmedim.en sonunda bir eczacının önerisiyle Hemoclin Jel kullandım, kullanımı diğerlerine göre çok daha kolay kokusu yok ve hemen rahatlatıyor,eczanenin dediğine göre tedavi edici etkiside varmış.İnanılmaz memnun kaldım mucize ilaçlardan biri benim için.Bebek düşündüğüm için hamilelik öncesi doktorum ameliyat önerdiği için ameliyat oldum.Şimdi hamileyim (ekim sonu kasım başı annesi ) şükür bir sıkıntı olmadı ama ilerleyen zamanlarda yine arada çıkabilir diye dolabımda bu ilaçtan bulunduruyorum.Üzerinde hamileler güvenle kullanabilir diyor.Ama doktora sormadan yinede kullanmamak gerekir. Sıkıntınızı görünce hemen yazmak istedim.Yaşayan bilir.
http://www.hemoclin.com.tr/hemoclin-jel-45ml.asp
Hemoclin, her yaş grubu hasta ve hamilelerde güvenle kullanabilir.
normalde işkence hamile olunca daha bir çaresiz oluyor insan.En büyük korkularımdan biri Wc de uzun uzun oturmamaya çalışıyorum ve oturuncada ayağımı yüksek bir yere dayıyorum bebekten dolayı bağırsak o şekilde rahat pozisyona giriyormuş.Birde bol su içmemiz gerekiyor.Yağlı baharatlı uzak durup lifli yemeliyiz.Birde yemek yedikten veya birşey içtikten sonra hemen uzanmamak gerekiyormuş,30dk kadar dik durmak gerekiyormuş.Canim cok cok tesekkur ederim.
Hemeb eczacima sorucam alirim.
Gercekten cok zor
normalde işkence hamile olunca daha bir çaresiz oluyor insan.En büyük korkularımdan biri Wc de uzun uzun oturmamaya çalışıyorum ve oturuncada ayağımı yüksek bir yere dayıyorum bebekten dolayı bağırsak o şekilde rahat pozisyona giriyormuş.Birde bol su içmemiz gerekiyor.Yağlı baharatlı uzak durup lifli yemeliyiz.Birde yemek yedikten veya birşey içtikten sonra hemen uzanmamak gerekiyormuş,30dk kadar dik durmak gerekiyormuş.
Alışverişe başladınız mı? Ben detaylı ultrasondan sonra yavaş yavaş bakmaya başlayacağım inşallah.Enazından Hastane için gerekli olanlara.Şimdiden tecrübeli olanların yazılarına bakıyorum,gereksiz kullanışsız birşey almak istemiyorum.Geçen Havaalanında Gate dergisinde görmüştüm ,bir site linki verilmişti,tecrübeli bir annenin deneyimleri güzel geldi siteyi incelemek isterseniz sizlere de vereyim,Farklı başlıklarda farklı şeyler anlatılmış,Belki burada hep beraber hastane için bir ihtiyaç listesi oluşturabiliriz.
http://www.keyifbebesi.com/bu-bebek-alisveris-listesi-elinizde-olmali/
Evet istanbuldayim.
Nasil olacak hic bilmiyorum
Gidicem inşallah valla doğumdan sonra burnumu göstercem bi tanesi nden nefes alıyorum nesi var bilmiyorum bi tanesi tıkalı.bide bu sorun çıktı resmen doğumdan sonra kendimi tamire götürücemhamilelikte sıcak su zaten zararlı bide oturmak enfeksiyona sebebiyet verebilir o yüzden onu hiç yazmadım bile ben. ama eğer şikayetin varsa mutlaka git dra canım sende doğumdan sonra yoksa ilerliyo. benim senelerdir hemoroid problemin vardı sonra fissür çıkınca ikisini birden ameliyat oldum, fissür tekrarladı ama şükür hemoroid tekrarlamadı
Gidicem inşallah valla doğumdan sonra burnumu göstercem bi tanesi nden nefes alıyorum nesi var bilmiyorum bi tanesi tıkalı.bide bu sorun çıktı resmen doğumdan sonra kendimi tamire götürücem
Gunaydin kızlar bugun mutsuzum esim cumartesi gunu umreye gidicek hüzün çöktü simdiden bavulunu hazirladim agliyorum 1 ay onsuz napicam bilmiyorum sevgiliyken bile ben sehir dışında üni deyken bu kadar ayri kalmadik cok koydu bana
Doktorunun adı ne canım? Benimde bi arkadaşım var oda ahmet adında bi doktor gidiyor özel muayenesine ama o doktorda medical le anlaşmalı çalışıyor doğum için bile medical de yapabilir.. Oğlunda memnun muydun doruk hastanesinden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?