2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar merhaba.

Bagsur problemim var.. Meme yapmisti.
Bugun biraz kanama oldu o bolgede.

Varsa bu konuda bilginiz paylasabilir misiniz?
Selam canım benim de 9. haftadayken daha inanılmaz sıkıntım oluştu kan geliyordu peçeteye, oturamamaya başladım en son ankarada mevlut topbas diye bir cerrah var ona gittim. İşlem ücreti 1500 TL civarında ama bazen kafasına göre daha az da alabiliyor benden az aldı. 3 dakika süren kendine has bir yöntemle iş yapan birisi, methodunu kimse bilmiyor ama ülkenin her yerinden gelmeyeni yok çok kalabalık. Hamile olduğum için öne aldı, bir tane iğne yaptı ve hamilelikte bir zararı olmaz dedi, 3 dakika sonra işlem bitti. Hiç birşey hissetmedim. Kendi doktoruma gittiğimde iyi yaptığım hamileliğin ilerideki safalarında çok zorlanabileceğimi söyledi. Bebişim çok iyi çok şükür. 12. haftadan önce gittiğim için tedirgin olmuştum ama hiçbir sorun çıkmadı. Bu arada Kadın Doğum doktorum bana günde 15 dakika sıcak suya oturabileceğimi hiç bir problem olmayacağını söyledi aklında bulunsun canım geçmiş olsun şimdiden.

Şekerim normal çıktı arkadaşlar. Bebeklerin suyu neden fazla şuan bilinmiyor pazartesi perinatolog görecek tekrar. Dualarınızı bekliyorum.

Şekerim normal çıktı arkadaşlar. Bebeklerin suyu neden fazla şuan bilinmiyor pazartesi perinatolog görecek tekrar. Dualarınızı bekliyorum.

Canim insallah bi sikinti cikmayacak allahin izniyle. Serin tut kendini sen.

Ah ah keşke yapabilsem. İçerden hareketleri hissetmesem daha zor. Ama karnim midem çok gergin bugün ağlattı beni yine.

Canim benim de durumum belirsiz.. Ana serin tutnaya calisiyorum kendimi cunku minikler herseyden etkilenebilir..

Sen sikma canini allahin izniyle hicbirsey olmayacak minnosuna

Canim benim de durumum belirsiz.. Ana serin tutnaya calisiyorum kendimi cunku minikler herseyden etkilenebilir..

Sen sikma canini allahin izniyle hicbirsey olmayacak minnosuna
İnşallah cnm ikiz olunca her şey iki kat streste öyle.
Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.

kizlar selamlar, daha once giremedim kusura bakmayin. ayrintili guzel gecti cok sukur. her sey yolundaymis. cinsiyetimiz kesinlesti, bir yasinda oglum vardi, bir de kizimiz olacak Allah nasip ederse. insallah herbirinizden guzel haber duyarim ben de :)

hayrlı olsun prensesin :)

kizlar guzel ve anlamli kiz isimleri var mi bildiginiz?

Günaydın kızlar umarım herkes güzel haberler alır. güzel şeyler olur, ben yaklaşık 2 3 haftadır aralıklarla pıtpıtlarını hissediyorum ancak dün sanki mesaneme vuruyor gibiydi anlam veremedim. tam üstünde bir baskı vardı emin olamadım. böyle bir pozisyona geçmiş olabilirmi? Aranızda yaşayan varmı? Devamlı lavaboya gitme ihtiyacı hissettim. Birde 2 3 gündür feci istahim açıldı. Bu zamana kadar sadece Karnım büyümüştü ama bundan sonra alicam gibi, tatlı yiyemeyen ben tatlı yiyorum artık

Hayırlı olsun canım..benim de 10 aylık kızım var..ve herkes ne kadar acele etmişsin falan diyo.millete acıklama yapnaktan bıktım.sen de yasıyomusun bu tarz problemler merak ettim

ben de cumartesi gununden beri asırı yemege basladım. cok korkutuyo bu durum beni. cunku 2 kiloyu hemen almısım. sureklı ac haldeyim bıde. daha almamanız gerekn gunlerdeyız bence. özellikle tatlı konusunda frenliyorum kendımı. seker cıkmasın bide dıye yememeye calısıyorum. bıde yınde cok tatlı cekerse meyve artık.

Benim iştahım artmadı ama 1 hafta içinde iki iş seyahati oldu ikisinde de 1er kilo alarak döndüm yeme düzenim bozulduğu için sanırım canım çok sıkıldı bu duruma zaten hayatımda gördüğüm en yüksek kilo ile hamile kaldım hemen diyete başlamam gerekiyor hedefim 8 kilo ile hamileliği sonlandırmaktı bu hedef zora girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…