Ben keseyi gördüm şükür msjın için çoook teşekkürler insan panikliyor işte acale etmemeyi öğrenmem lazımG gamzelikardelenmilena_jesenska Kizlar korkmayin kotu seyler getirmeyin aklinizaönemli olan.beta hcg degerindeki artis yani 2 gunde bir.2 kata yakin artmasi. illa 2 kat artcak diye birşey yok.herkesin artis orani farklı kimyasal gebelikte artislar cok anormal oluyor yada hic artmiyor.guzel.düşünün insallah gzl haberlerinizi alalimmesela.ben baktirdigimda 611di 4 gunde 2327 dii o.zaman benimkininde tam.4 kat artmasi gerekirdi. aşağı yukari sapma olabilir
Arkadaşlar bni de 4 kasım a çağırdı kalp için bu arada grip oldum nasıl geçirebilirim doğal yollaTukedi Ayyy canimm gördün demek cok sevindim masallahh darisi kalp atışlarını duymaya..11nde cagardi benide kalp atislari icin
Arkadaşlar bni de 4 kasım a çağırdı kalp için bu arada grip oldum nasıl geçirebilirim doğal yollaTukedi Ayyy canimm gördün demek cok sevindim masallahh darisi kalp atışlarını duymaya..11nde cagardi benide kalp atislari icin
Allah razı olsunelmasli Ne guzel yazmissin icim titredi Rabbime zor yok istediğine istedigini veriyor...Gozunaydin tekrar
milena_jesenska Canimm gozunaydin cok sevindimAllahim tamimini erdirsin
ne güzel darısı bize ins.Ben keseyi gördüm şükür msjın için çoook teşekkürler insan panikliyor işte acale etmemeyi öğrenmem lazım
zamanla azalır umarım iyi düşünelim iyi olsun.☝Benim öidem çok kötü bulantı var sürekli dünden beri midem ağzımda sürekli. Pek bir şey yiyemiyorum. Peynir zeytin ekmek şalgam suyu bir de. Saçma bir menü ama bir tek bunları yiyebildim. Normalde diyette olmama rağmen. Çok iştahlıyımdır. Ztn 80 küsür kilolardayım. Ona rağmen iki gündür mahvoldum. Sanırım benim gebeliğim hiç iyi geçmeyecek.misschery
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?