2016 EKİMDE GEBE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER BURAYA

G gamzelikardelen milena_jesenska Kizlar korkmayin kotu seyler getirmeyin aklinizaönemli olan.beta hcg degerindeki artis yani 2 gunde bir.2 kata yakin artmasi. illa 2 kat artcak diye birşey yok.herkesin artis orani farklı kimyasal gebelikte artislar cok anormal oluyor yada hic artmiyor.guzel.düşünün insallah gzl haberlerinizi alalimmesela.ben baktirdigimda 611di 4 gunde 2327 dii o.zaman benimkininde tam.4 kat artmasi gerekirdi. aşağı yukari sapma olabilir

İnşaallah UOTE="monomit, post: 48655254, member: 784313"] G gamzelikardelen milena_jesenska Kizlar korkmayin kotu seyler getirmeyin aklinizaönemli olan.beta hcg degerindeki artis yani 2 gunde bir.2 kata yakin artmasi. illa 2 kat artcak diye birşey yok.herkesin artis orani farklı kimyasal gebelikte artislar cok anormal oluyor yada hic artmiyor.guzel.düşünün insallah gzl haberlerinizi alalimmesela.ben baktirdigimda 611di 4 gunde 2327 dii o.zaman benimkininde tam.4 kat artmasi gerekirdi. aşağı yukari sapma olabilir[/QUOTE]
İn

Ben keseyi gördüm şükür msjın için çoook teşekkürler insan panikliyor işte acale etmemeyi öğrenmem lazım

selamlar kızlar,ben de bugün kan tahliliyle kesinleştirdim.Bat den 1 gün önce idrar testiyle öğrendim.çok heyecanlıyım ne yapmam gerek nasıl olacak hiç bilmiyorum.Doktora bugün gittim.Haftaya salı günü randevu verdi.Çok değişik duygularmış.rabbime şükürler olsun

Selam,ben de hamileligini gectigimiz persembe ogrenenlerdenim, sukur Rabbim verdi,
Size sunu sormak istiyorum, persembe B hcg 425, bugun 2427 sizce normalmi?

Ben 29 Ekimde idrar testiyle öğrendim, aynı gün kan testi yaptırdım beta hcg 1081 çıktı. Bugün 3389 çıktı. Sizce iyi mi?

Arkadaşlar bence hcg değerlerine çok takılmayın düzenli artmayıp sağlıklı gebelik geçiren bir sürü insan gördüm ben. Herkese göre değişir bu. Ben de yarın kalp atışları için gidicem. bi kere bile baktırmadım hcg değerime belki yarın ister bakalım

hersey guzel olur ıns saglıkla bebeklerımızı kucagımıza alaırız

merhaba ,
benim de 29 ekimde idrar testim çift çizgi çıktı :)
çok yaralı ve üzüntülü bir tüp bebek negatifinden hemen sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım :)

çok dua ettim. hiç isyan etmedim. ama Rabbim çok büyük büyük sıkıntılarından sonra yüzümü güldürdü. binlerce şükürler olsun.
3 yıllık evliliğim boyunca sürekli gebe kalıp hiç olumlu sonuç alamamaktan yorulmuşken, tüp bebekten bile sonuç alamamışken şimdi 5 haftalıık hamileyim. önümüzdeki hafta bebeğimi ultrasonda görmeye gideceğim.
herkese sağlıklı bir gebelik hayırlı bir evlat dilerim.

☝Benim öidem çok kötü bulantı var sürekli dünden beri midem ağzımda sürekli. Pek bir şey yiyemiyorum. Peynir zeytin ekmek şalgam suyu bir de. Saçma bir menü ama bir tek bunları yiyebildim. Normalde diyette olmama rağmen. Çok iştahlıyımdır. Ztn 80 küsür kilolardayım. Ona rağmen iki gündür mahvoldum. Sanırım benim gebeliğim hiç iyi geçmeyecek. misschery

zamanla azalır umarım iyi düşünelim iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…