- 28 Kasım 2015
- 246
- 203
- 23
ne güzel darısı bize ins.
merhaba ayın 14'ünde gideceğim.İnş Can'ım gittin mi kontrole
normal canım bunlar yerleşme ağrısı. ben de okudum bu konuyu araştırdım. benim de ağrılarım ilk günden beri hiç geçmedi hem batma hem adet sancısı gibi. bazen devamlı bazen ara ara oluyor. kanama olmadıkça kafana takıp üzülme. ya da dayanamayacağın kadar bir sancı olmadıkça. stress olma yani.Dün geceden beri sol kasığımda ağrı gibi batma gibi bir şeyler yaşıyorum bugün de hissediyorum bunlar normal mi aynı şeyleri yaşayanlar var mı korkuyorum cevap yazarsanız çok sevinirim.
çok sağolun çok teşekkür ederim içim rahatladı cevabınız beni çok mutlu etti.normal canım bunlar yerleşme ağrısı. ben de okudum bu konuyu araştırdım. benim de ağrılarım ilk günden beri hiç geçmedi hem batma hem adet sancısı gibi. bazen devamlı bazen ara ara oluyor. kanama olmadıkça kafana takıp üzülme. ya da dayanamayacağın kadar bir sancı olmadıkça. stress olma yani.
Güzel bir gebelik geçirmenizi dilerim.Herkese merhaba anne adayları.bende ekimde hamiş olduğumu öğrendim.3 tane rahim ağzı yetmezligim olduğu için 4 er aylık dusugum var.3 yıl sonra tekrar hamilelik istedim ekim ayında hamile oldugumu ögrendim.son adet tarihi 26 eylül.26 ekimde adet günümde kan degerim 35 di.adet günümden beri asiri kanamam var ama azalıyor.dün degerim 473 olmuştu şükür.çarşamba tekrar kontrole gideceğim.hepimize sağlıkla hayırlısı ile bebeklerimizi kucagimiza almayi allahım nasip etsin
çok tskederim bu gebeligimde inşallah sağlıkla devam ederse 11 ci haftada dikiş atilacak...Amin insallah aynı dilek temenni benden de sizler içinGüzel bir gebelik geçirmenizi dilerim.
Rahim apzı yetmezliği için bu gebeliğinizde yapılacak bir şey var mı önlem gibi tekrar aynı problem olmaması için. Umarım sağlıkla doğar bebeğiniz.
normal canım bunlar yerleşme ağrısı. ben de okudum bu konuyu araştırdım. benim de ağrılarım ilk günden beri hiç geçmedi hem batma hem adet sancısı gibi. bazen devamlı bazen ara ara oluyor. kanama olmadıkça kafana takıp üzülme. ya da dayanamayacağın kadar bir sancı olmadıkça. stress olma yani.
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Allah ol derse oluyor herşeymerhaba ,
benim de 29 ekimde idrar testim çift çizgi çıktı :)
çok yaralı ve üzüntülü bir tüp bebek negatifinden hemen sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım :)
çok dua ettim. hiç isyan etmedim. ama Rabbim çok büyük büyük sıkıntılarından sonra yüzümü güldürdü. binlerce şükürler olsun.
3 yıllık evliliğim boyunca sürekli gebe kalıp hiç olumlu sonuç alamamaktan yorulmuşken, tüp bebekten bile sonuç alamamışken şimdi 5 haftalıık hamileyim. önümüzdeki hafta bebeğimi ultrasonda görmeye gideceğim.
herkese sağlıklı bir gebelik hayırlı bir evlat dilerim.
hadi gözünüz aydın hayırlı olsınben de bugün doktora muayene oldum. gebelik kesesi görüldü içinde beyaz nokta da var herşey yolunda şimdilik. kalp atışı için iki hafta sonra çağırdı. bir sürü kan testi verdi. onları yaptırdım. hcg 3500 olmuş. şuan durum iyi. enson 30 eylül de adet gördüm. şuan sanırım 5+4 olması lazım. keseyi görünce çok mutlu oldum bir de kalbini duysam tam rahatlayacağım.
ben de çalışıyorum ve bundan korkuyorum benim henüz çok az oluyor arada bir geliyor.Kızlar mide bulantınız var mı şu an işe gidemeyecek kadar kötüyüm sabah hiç bir şey yemediğim halde çıkarttım daha önce hiç yoktu son iki gündür başladı bu bulantıgeçmiyor (
hayırlı olsun umarım yakında onuda duyarsin :)ben de bugün doktora muayene oldum. gebelik kesesi görüldü içinde beyaz nokta da var herşey yolunda şimdilik. kalp atışı için iki hafta sonra çağırdı. bir sürü kan testi verdi. onları yaptırdım. hcg 3500 olmuş. şuan durum iyi. enson 30 eylül de adet gördüm. şuan sanırım 5+4 olması lazım. keseyi görünce çok mutlu oldum bir de kalbini duysam tam rahatlayacağım.
inşallah cnm sağol. rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin.hayırlı olsun umarım yakında onuda duyarsin :)
ben de çalışıyorum ve bundan korkuyorum benim henüz çok az oluyor arada bir geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?