2016 EKİMDE GEBE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER BURAYA

Dün geceden beri sol kasığımda ağrı gibi batma gibi bir şeyler yaşıyorum bugün de hissediyorum bunlar normal mi aynı şeyleri yaşayanlar var mı korkuyorum cevap yazarsanız çok sevinirim.

Dün geceden beri sol kasığımda ağrı gibi batma gibi bir şeyler yaşıyorum bugün de hissediyorum bunlar normal mi aynı şeyleri yaşayanlar var mı korkuyorum cevap yazarsanız çok sevinirim.
normal canım bunlar yerleşme ağrısı. ben de okudum bu konuyu araştırdım. benim de ağrılarım ilk günden beri hiç geçmedi hem batma hem adet sancısı gibi. bazen devamlı bazen ara ara oluyor. kanama olmadıkça kafana takıp üzülme. ya da dayanamayacağın kadar bir sancı olmadıkça. stress olma yani.

çok sağolun çok teşekkür ederim içim rahatladı cevabınız beni çok mutlu etti.

Herkese merhaba anne adayları.bende ekimde hamiş olduğumu öğrendim.3 tane rahim ağzı yetmezligim olduğu için 4 er aylık dusugum var.3 yıl sonra tekrar hamilelik istedim ekim ayında hamile oldugumu ögrendim.son adet tarihi 26 eylül.26 ekimde adet günümde kan degerim 35 di.adet günümden beri asiri kanamam var ama azalıyor.dün degerim 473 olmuştu şükür.çarşamba tekrar kontrole gideceğim.hepimize sağlıkla hayırlısı ile bebeklerimizi kucagimiza almayi allahım nasip etsin

Güzel bir gebelik geçirmenizi dilerim.
Rahim apzı yetmezliği için bu gebeliğinizde yapılacak bir şey var mı önlem gibi tekrar aynı problem olmaması için. Umarım sağlıkla doğar bebeğiniz.

Güzel bir gebelik geçirmenizi dilerim.
Rahim apzı yetmezliği için bu gebeliğinizde yapılacak bir şey var mı önlem gibi tekrar aynı problem olmaması için. Umarım sağlıkla doğar bebeğiniz.
çok tskederim bu gebeligimde inşallah sağlıkla devam ederse 11 ci haftada dikiş atilacak...Amin insallah aynı dilek temenni benden de sizler için

Merhaba kızlarrr ben de üç gün önce test yaptım pozitif şuan yorgunluk ve göğüs ağrısı dışında belirti hissetmiyorum 29 eylül sat ımdı döngüm 33 35 oldugundan 1 kasımda bekliyodum adeti olmadı ...benimki sizden daha ufak büyük ihtimal iki haftalık daha gitmedim doktora bi hafta daha beklicem.. Ama sanırım doktorlara göre 5 haftalık sayılıyo bu aşamada.. Bugun eczaneden folik asit aldım hemen başladım :)) bundan sonra birlikteyiz inşallah hayırlısıyla kucagımıza alalım

Aynı gün gözüküyo sizinle tahmini tarihimiz :)) acaba sat ınız kaçtı?

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Allah ol derse oluyor herşey

bebeğimin kalp atışlarını duydum fakat önceki gebeliğimdeki gibi olursa diye çok korkuyorum bu yuzden ankarada güzel bi hastaneye görüneceğim tavsiyesi olan var mı ankarada güzel bi doktor önerisi olan

Kızlar mide bulantınız var mı şu an işe gidemeyecek kadar kötüyüm sabah hiç bir şey yemediğim halde çıkarttım daha önce hiç yoktu son iki gündür başladı bu bulantı geçmiyor (

ben de bugün doktora muayene oldum. gebelik kesesi görüldü içinde beyaz nokta da var herşey yolunda şimdilik. kalp atışı için iki hafta sonra çağırdı. bir sürü kan testi verdi. onları yaptırdım. hcg 3500 olmuş. şuan durum iyi. enson 30 eylül de adet gördüm. şuan sanırım 5+4 olması lazım. keseyi görünce çok mutlu oldum bir de kalbini duysam tam rahatlayacağım.

hadi gözünüz aydın hayırlı olsın

Kızlar mide bulantınız var mı şu an işe gidemeyecek kadar kötüyüm sabah hiç bir şey yemediğim halde çıkarttım daha önce hiç yoktu son iki gündür başladı bu bulantı geçmiyor (
ben de çalışıyorum ve bundan korkuyorum benim henüz çok az oluyor arada bir geliyor.

hayırlı olsun umarım yakında onuda duyarsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…