Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
günaydın kızlar demir ilacını ben ferrum kullanıyorum günde kaç kere kullanıyorsunuz bana günde 2 ye çıkardı doktorum

Canım öyle bir şey yok benim kayinvalidem hamileliklerinde köyde kalıyormus arada İstanbul geliyormuş. Köyde fırınlar var hani büyük onlarda hem ekmek yaparmış mecbur ateşe bakarmış . 4 erkek çocuğu var hiç birine bir şey olmamış.

Saol canım. Artık olmadı hediye olur başka bebişe
En sevdiğimde 6 aydan sonra mama sandalyesi olabilmesi. Sepet beşikler gübi kaldır at değil
Canıım güle güle kullan güzelmiş gerçekten kullanışlı görünüyor, yüksekliği en fazla ne kadar oluyo? Masanın yanına falan koyduğunda çok alçak kalıyomu internetten anlayamadım çok

Canıım güle güle kullan güzelmiş gerçekten kullanışlı görünüyor, yüksekliği en fazla ne kadar oluyo? Masanın yanına falan koyduğunda çok alçak kalıyomu internetten anlayamadım çok
Dondyler 5kademeli canim sallanan besik icin en alt seviyede kullaniliyo. Mama sandalyesi icin yukseltiyosun

Dondyler 5kademeli canim sallanan besik icin en alt seviyede kullaniliyo. Mama sandalyesi icin yukseltiyosun
Evet canım öyleymiş video izledim internetten ama en üst seviyesi de sanki alçakmış gibi geldi, acaba sonradan farklı mama sandalyesine de ihtiyaç duyar mıyım onu bilemedim gerçi sadece sırf yatak vs için salonda bile kullansam daha kibarını görmedim çirkin oluyorlar genelde bunu görmeden tiny love düşünüyodum tabi onun mama sandalyesi yok, ayrı alırım diyodum, ay kafamda deli sorular

Sagolasın canım haklısın bende aslında takılmam böyle bişeylere ama hormonlar diyelim :)

Haklısınızz canımm bende kimden duydum bilmiyorum işte hamilelikte tüm antenler açık oluyo mübarek nerden ne duyarsak aman çileğe ellemiyim çocukta çilek lekesi olur aman siyah zeytin düşürme üzerine izi kalır gece aya bakma ayva yeme kıllı olur ciger yeme iz olur anneliğin dibine vurduk bi taraftan doktorlar ilacı aksatma bi taraftan koca karıların yapma dedikleri hepsinin özünde aslında içimizde yatan "bebegime bişey olmasın " Rabbime emanetiz hepimiz..

Canım bugün eve getireyim fotoğrafını çekeyim masanın yanında. Duyduğum kadarıyla masayla bir yükseklikte değil biraz daha aşağıda kalıyor.

Ben tavsiye etmistim sana gule gule kullan canim.

Ay dimi cidden güzel ve kurtarıcıymışkomşum öve öve bitiremedi.

tembelanne sen dün detaylıya gidecektin sanırım. Nasıldı? Ben de bugün gideceğim de, erken mi diye düşünüp duruyorum. Senin zamanı için birşey dedi mi? Yani şunu tam göremedim vs?

Selam kızlar.
Bahar geldi ne güzel oldu :) Ama daha nisanda hava böyleyse yazın nasıl olacak acaba biz de en son aylarında olacağız hamileliğin. :)

Gerçekten haklısın canim devlete gitmeye korkar hale geldik insanlari cok azarliyorlar

ben kahve tiryakisiyim
hamile olduğumu öğrendiğimden beri biraz azalttım. günde 2 nescafe, bir tane ya türk kahvesi ya da espresso tüketiyorum.
Oo masallah cnm sn baya ii iciyosun o zmn. Bnde turk kahvesi iciorum gunde bi kere . Baska cay kahvr icmiom. Ama bazen neskafe cnm istio

Arkadaslar karin catlagi onlemk icin basladiniz mi bise kullanmaya. Bn cleksan igne kullaniom katkili olur kremler die kullanmk istemiom . Vazelin mi kullansm diyorum. Gecen gun Gebe giyim e gittim orda bayan bi krem onerdi dogalmis tamemn icerigine baktim setil alkol fln yazio o zmn bu dogal olmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…