Kızlar iyi geceler size acil bişey sorucam nerden duydum hatırlamıyorum ama aklımda kalmış hamile kadın yanan ateşe bakmaz iyi degildir falan filan die bizde az önce yürüyüşteydik çöpün yanında ateş yanıyodu ve baktım sonra aklıma geldi evet biliyorum saçma ama hamilelik işte aklımda kaldı belki normalde takılmam böyle bişeye ama ne bileyim ya ne dersiniz duyan varmı bötle bişeyii
Canım öyle bir şey yok benim kayinvalidem hamileliklerinde köyde kalıyormus arada İstanbul geliyormuş. Köyde fırınlar var hani büyük onlarda hem ekmek yaparmış mecbur ateşe bakarmış . 4 erkek çocuğu var hiç birine bir şey olmamış.
Canıım güle güle kullan güzelmiş gerçekten kullanışlı görünüyor, yüksekliği en fazla ne kadar oluyo? Masanın yanına falan koyduğunda çok alçak kalıyomu internetten anlayamadım çok
@olbey kraft dondy ne bulunmaz birşeymiş. Sen demiştin yanlış hatırlamıyorsam bana. Komşumda görme şansım oldu efsane bir cihaz. Şansımıza izmirde bir mağazada bulduk yarın alıp getireceğiz
Canıım güle güle kullan güzelmiş gerçekten kullanışlı görünüyor, yüksekliği en fazla ne kadar oluyo? Masanın yanına falan koyduğunda çok alçak kalıyomu internetten anlayamadım çok
Evet canım öyleymiş video izledim internetten ama en üst seviyesi de sanki alçakmış gibi geldi, acaba sonradan farklı mama sandalyesine de ihtiyaç duyar mıyım onu bilemedim gerçi sadece sırf yatak vs için salonda bile kullansam daha kibarını görmedim çirkin oluyorlar genelde bunu görmeden tiny love düşünüyodum tabi onun mama sandalyesi yok, ayrı alırım diyodum, ay kafamda deli sorular
Canım öyle bir şey yok benim kayinvalidem hamileliklerinde köyde kalıyormus arada İstanbul geliyormuş. Köyde fırınlar var hani büyük onlarda hem ekmek yaparmış mecbur ateşe bakarmış . 4 erkek çocuğu var hiç birine bir şey olmamış.
canım batıl inançlar bazen niye gerçekleşir gibi olur işte hep biz kafamıza takıyoruz diye. insanın kendini şartlandırmasına çok inanırım. bi kadın varmış annemin tanıdığı, bişi olduğunda hep 'ateşlerde yanayımki..' deyip başlarmış söze. genç yaşta yanarak ölmüş kadıncağız. sen hemen gül geç, kendini de kötü hissetme, hamilelik neler düşündürüyor insana neler. çoğu zaman kendi halime gülüyorum yaptıklarıma filan.
Haklısınızz canımm bende kimden duydum bilmiyorum işte hamilelikte tüm antenler açık oluyo mübarek nerden ne duyarsak aman çileğe ellemiyim çocukta çilek lekesi olur aman siyah zeytin düşürme üzerine izi kalır gece aya bakma ayva yeme kıllı olur ciger yeme iz olur anneliğin dibine vurduk bi taraftan doktorlar ilacı aksatma bi taraftan koca karıların yapma dedikleri hepsinin özünde aslında içimizde yatan "bebegime bişey olmasın " Rabbime emanetiz hepimiz..
Yapma yaaa sendedemi devam bende aynıı deli deli rüyalar insan rüyasında spiderman oldugunu görürmü yaa ben ya spiderman yada arka sokaklar rıza baba oluyorum
tembelanne
sen dün detaylıya gidecektin sanırım. Nasıldı? Ben de bugün gideceğim de, erken mi diye düşünüp duruyorum. Senin zamanı için birşey dedi mi? Yani şunu tam göremedim vs?
Yapma yaaa sendedemi devam bende aynıı deli deli rüyalar insan rüyasında spiderman oldugunu görürmü yaa ben ya spiderman yada arka sokaklar rıza baba oluyorum
Ne güzel ya sen birde buradaki devlet hastaneleri gör kızımda doğum için devlete gitmistim şok oldum resmen doktorlar resmen dovuyorlardi sancı çeken kadınları ben sancı çekerken bi bağırdım bi baktım bir doktor bana sakın bağırma kipirdama diye bağırdı ayyy deli oldum ben burdan çıkacam dedim burda doğuram dedim 7 santim açıklıkla dogumhaneden kaçtım resmen özele gittim orda doğurdum eee ben bunu yapabildim ama yapamayanlar susup beklediler içim acıdı genel yapmak istemiyorum ama buradaki devlet hastaneleri berbat gordugum kadarıyla
İnşallah sonuçlarınızı temiz çıkar bende randovu aldım az önce çarşamba günü detaylı ultrasyonda gidecem inşallah
Arkadaslar karin catlagi onlemk icin basladiniz mi bise kullanmaya. Bn cleksan igne kullaniom katkili olur kremler die kullanmk istemiom . Vazelin mi kullansm diyorum. Gecen gun Gebe giyim e gittim orda bayan bi krem onerdi dogalmis tamemn icerigine baktim setil alkol fln yazio o zmn bu dogal olmaz ki