Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Rabbim tez Zaman'da unuttursun acını inşallah bir daha yaşatmasın
Çocukların sağlıklı çok şükğr her durumda hep şükredecek bişeylerimiz var geçmiş olsun diliyorum tekrar tekrar
Tabi aynen öyle şükürler olsun ki bende bişey yok cocuklarimin basindayim Allah razı olsun

Canım Allah razı olsun güzel dileklerin için evet hayırlısı nasip boyleymis Sende Allah a emanet ol yavrunu hayirlisiyla al kucağına inşallah

İnşallah canım Hakkımızda hayırlısı boyleymis Allah razı olsun

Anladım bende balık yiyemiyorum. Erken doğum geçmişinden dolayı magnezyum kasılmaları azalttığından bebeğe zararı olur mu acaba diye tereddutte kaldım 19. Hafta dayım bende. Magnezyum bende toz halinde var. Balık hapı da seninki ile aynı başlayayim o zaman bende tesekkur ederim

günaydın güzel anneler mayısın 22 sinde İzmir alaçatı ya geleceğim hava nasıl olur izmirli bayanlar denize girebilirmiyiz :)

Gunaydin kizlar.benim kasikta ve rahimde agrilarim var.telaslanmak istemiyorum rahim genisledigi icin diye yorumluyorum ama korkuyorumda sizde de bu haftalarda bu agrilar oldu mu?

Gunaydin kizlar.benim kasikta ve rahimde agrilarim var.telaslanmak istemiyorum rahim genisledigi icin diye yorumluyorum ama korkuyorumda sizde de bu haftalarda bu agrilar oldu mu?
canım bende de var hatta dr. gittim böbrekten şüphelendi ama bişey çıkmadı. bu dönemde kasık ve bel ağrısının normal olduğunu endişelenmemem gerektiğini söyledi. ben çok yorulunca şiddetleniyor onun için bol bol dinlen dedi. ayaklarını uzat biraz dinlen

günaydın canım benim ilk gebeliğimde bu haftalarda agrım olmuştu bebek büyüyor yeri genişliyor ondandır

Günaydın sanada ara ara banada oluyor çok şiddetlenmedikçe endişelenme ben öyle yapıyorum İmkanın varsa ağrın olduğunda uzan dinlen ben çok faydasını görüyorum dinlenmenin rabbim sağlıcakla bizlere bağışlasın bebeklerimizi inşallah

Bence endişelenme. Dün akşam benim belim kasığım ağrıdan kopuyordu, nereye uzandıysam geçmedi. En son eşim sıcak havluyla biraz masaj yaptı da yumuşadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…