- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Öyle yapmaya calışıyorum şu testi bu hafta yapayımda bişi çkmaz inşallah tedbir dedi doktorum ama umarım iyidir bebeğimmTabi insanın elinde olmuyor ister istemez kafana takılıp bunalıyorsun ama inşallah iyidir yoktur öyle birşey içini ferah tutmaya çalış canım.
haklısın okudukça bişiler çıkıyor yorumlar başından gecenler vs daha çok karıştım gece bile rahat uyuyamadımELA3411 canim ya umarim onemli bisey yoktur sen icini rahat tut guzel seyler dusun tabiki normal kafana takman uzulmen cok nitmal ama internettende cok arastirma moral bozucu seylerde olabiliyor
2 li test çok iyi çıktı şükür 3lü 4lü gerek yok değerler çok iyi dedi ama bu bağırsak parlaklığı nasıl çktı bianda anlamadımBence de aslinda cok abartmamamiz lazim cok kucuk geliyorlarmis bi de bebegin son aylardaki kilosu da onemli bazen bebekler iri oluyor 4 kg fln o zmn iyice kucuk gelir hemen her sey. Ama jste tutamiyoruz kendimizi napalim :))
Sonuclari alana kadar bekle, stresten uzak dur. Hic bir sey olmayabilir de bosuna sana da yazik bebisine de. Baska uzman gorusu de cok onemli. Down Sendromu fln demissin ikili testte cikardi oyle bir ihtimal olsaydi ense kalinligini olcuyorlar orda?
Ay senin dr beni gorse topa tutar herhalde..
Canm sana tam olarak ne enfeksiyonu dememişler ama bana da sormuşlardı kedi köpek besliyor musun diye onlardan alınan bir enfeksiyon varmış kanda toxoplazma değerini yükseltiyormuş, ben bunun için bir kaç hastane de test yaptırdım en sonda enfeksiyon bölümüne gittim tıp fakültesinin bir sıkıntının olmadığını önceden geçirilmiş olduğunu söylediler bebeğe bir zararı yokmuş seninde böyle birşeydir. Bu enfeksiyon ayrıca çiğ et yumurtadan geçebiliyormuş, sebzeleri de iyi yıkayıp yemek gerekiyormuş. Sen her tedbiri al tabi ama canını sıkma bişey çıkmaz ondan..ne gerekiyorsa yaparım yeterki bebeğim iyi olsunn
Merhaba, ben de 9 aylık hamileliğimin son günlerinde bebeğimi kaybettim, ilk hamileliğimdi. Ölü doğum yaptım suni sancıyla. Şimdi 2 evladım var Allaha çok şükür. Ve 3.ye hamileyim. Eylül başında doğacak Allah nasip ederse. İsyan etmez, sabredersek çok güzel mükafatları var bu imtihanın. Allah sabrını versin. SevgilerMerhaba kızlar cuma günü kontrolüm vardı 16 haftaliktik ben o kadar güzel hayallerle gittim ki dedim belki cinsiyetini bile öğrenirim ama nasip olmadı bebeğim bana minicik kalbinin durduğunu artık atmadigini beni çoktan bıraktığını öğrendim meğer 3 hafta olmuş öleli acil yatisim yapıldı ilaçla tedavi uygulandı sancı çekerek ölü doğum yaptım Bebeğimi Allahın vardır bildiği nasip boyleymis Rabbim diğer 2 yavruma hayırlı ömür nasip etsin aranızdan ayriliyorum inşallah hepiniz hayirlisiyla sagliklica alırsınız bebeginizi kucağıniza hepiniz Allaha emanet olun
Bende şaşaırdım canım ya bir anda endişelendi kanaman oldumu yok grip oldunmu ayy noldu dedim panikle çok korkuttu sonra kromozomdan girdi down sendromundan çıktı test dio bende bişi varsa söyleyin anlamıyorum sizi diye sesimi yükselttim ki ciddi gerildim çorba etti benii herşeyim temiz çıktı çokda iyi gidioduk ihtimal bile üzüo eşim okadar takılmamş akşam konuyu açıyorum oralı bile olmuo oğlumuz iyi takılma diyip duruo ama ben işteO fiyata hamal tutarım ben
Hahaha normal sırt çantasına talim
Ne biçim fiyat öyle çanta için
Ya ben anne adayını bu şekilde korkutan doktorlardan nefret ediyorum!
İhtimal olarak sıkıntı varken dönk diye bu şekilde anlatmaması lazımbak benim canavarın beyninde sağ ve sol lobunda 2 adet kist çıktı ve buda bahsettiğin durumlarla ilişkilendiriliyor. Sadece dediği şuydu, şu aşamada endişe edilecek bir şey yok, eşlik eden herhangi bir durum olmadığı sürece problemde olmaz. Önümüzdeki ay yeniden kontrol edelim ama eyvah bebeğim downlu mu diye aklını kaçırma dedi. Küçük bir ihtimal bu. Yüzlercesini okumuşluğum var bu forumda senin gibi ufak tefek bağırsak parlamaları. Eşlik eden kalp, böbrek, mide ve beyin sorunları, nazal kemik problemleri yoksa (ki olduğunu düşünmüyorum) kendini üzeceğin hayatı zindan edeceğin bir durum değil canım.
Olduu olmaz mı kasıktakilere alışkındım ama karnıma doğru olunca ağrı hemen gittim ben doktoraGunaydin kizlar.benim kasikta ve rahimde agrilarim var.telaslanmak istemiyorum rahim genisledigi icin diye yorumluyorum ama korkuyorumda sizde de bu haftalarda bu agrilar oldu mu?
canım çok tedbirli bi doktor benim doktorum şüphelendiği an peşini bırakmıor. benim gebeliğimde mucize gibi bişeydi.1 yıldır olmuyordu yumurta rezervim 1,18 di polikistik over vardı doktorum normal yolla imkansız derken ki tüp bebeğe başlayacaktıkki doğal yolla hamile olduğumu öğrendk oyuzden kıymetli gebelik dio hatta düşünün 5.aya girdik düşük önleyici iğneye devam ettirio huff sağlıkla alsam bebeğimi kucağımaaCanım benimkinde de görülmüştü 12.hafta civarı çoğunlukla kendiliğinden geçer dendi ve gerçektende 16da gittiğimde kaybolmuştu, tek başına birşey ifade eden şeyler değil denmişti bana, ikili test vs herşeyin destekliyo olması lazım demişti, ayrıca evde köpeğim de var ve onun da gebelikte bir sorun yaratmadığını söyledi
bende öyle yapmayı düşünüyorum böyle bişi yoksa da yok yere gerdi beni kaç gündürr :/İkili testi yaptirdiktan sonra doktot benimde sinirimi bozmuştu. Genetik.kan tahlilo yapalım risk var filan dedi. Cok üzülmüştüm. Sonra tahlil sonuçlarını baska doktorlara gösterdim hic bir sorun yok dediler. Bu genetik kan tahlili denilen.sey 2500 tl mis. Adam para icin bizi üzdü. Hemen degistirdim doktorumu kagam cok rahat. Mutlaka baska doktorlara da git.
inşallah canım dua ediyorum bol bolGeçmiş olsun canım. İnş önemli birşey değildir.
yok canım henüz test yaptırmadım ekteki testleri verdi onları yaptırcm sonucu göstericem bununla çıkar heralde ne olduğu da içim rahat eder ..seninde böyle tstlermiydi ki okadarda dikkat ediyorum mikropmu kaptım neCanm sana tam olarak ne enfeksiyonu dememişler ama bana da sormuşlardı kedi köpek besliyor musun diye onlardan alınan bir enfeksiyon varmış kanda toxoplazma değerini yükseltiyormuş, ben bunun için bir kaç hastane de test yaptırdım en sonda enfeksiyon bölümüne gittim tıp fakültesinin bir sıkıntının olmadığını önceden geçirilmiş olduğunu söylediler bebeğe bir zararı yokmuş seninde böyle birşeydir. Bu enfeksiyon ayrıca çiğ et yumurtadan geçebiliyormuş, sebzeleri de iyi yıkayıp yemek gerekiyormuş. Sen her tedbiri al tabi ama canını sıkma bişey çıkmaz ondan..
Geçmiş olsun canım rahim genişliodur endişe etme bence de normal çünkü bu haftalarda.Gunaydin kizlar.benim kasikta ve rahimde agrilarim var.telaslanmak istemiyorum rahim genisledigi icin diye yorumluyorum ama korkuyorumda sizde de bu haftalarda bu agrilar oldu mu?
ben de yüzmek istiyorum yaaa bu yaz eşimi kesin biryerlere götürmeliyim. denize aş eriyorum desem
Sizede gecmis olsn insallah saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz.Geçmiş olsun canım rahim genişliodur endişe etme bence de normal çünkü bu haftalarda.
yok canım henüz test yaptırmadım ekteki testleri verdi onları yaptırcm sonucu göstericem bununla çıkar heralde ne olduğu da içim rahat eder ..seninde böyle tstlermiydi ki okadarda dikkat ediyorum mikropmu kaptım ne
yok canım henüz test yaptırmadım ekteki testleri verdi onları yaptırcm sonucu göstericem bununla çıkar heralde ne olduğu da içim rahat eder ..seninde böyle tstlermiydi ki okadarda dikkat ediyorum mikropmu kaptım ne
Biz de ramazan oncesindeki haziranin ilk 5 gunu tatile gidicez. Doktoruma sordum super yapmissin dedi git tatilin keyfini cikar, hayatin degisecek cok guzel gececek bol bol yuz ozellikle denizde dedi. Deniz suyu doldurulmuş havuz da olur dedi . Bir de ciplak ayak kumda yuru bol bol dedi. Bacak arkasi kaslari guclendirir diyebende :) Allah tan dr girebilirsin dedi ama çok soğuk olmamasına özen göster kasılma yapabilir dedi :)
Tabiiki sen doktorunu dinle canım benim hemen kötüyü düşünme diye anlattım yoksa okumadığım şey kalmamıştı o panikle çok haklısıncanım çok tedbirli bi doktor benim doktorum şüphelendiği an peşini bırakmıor. benim gebeliğimde mucize gibi bişeydi.1 yıldır olmuyordu yumurta rezervim 1,18 di polikistik over vardı doktorum normal yolla imkansız derken ki tüp bebeğe başlayacaktıkki doğal yolla hamile olduğumu öğrendk oyuzden kıymetli gebelik dio hatta düşünün 5.aya girdik düşük önleyici iğneye devam ettirio huff sağlıkla alsam bebeğimi kucağımaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?