Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Tabi insanın elinde olmuyor ister istemez kafana takılıp bunalıyorsun ama inşallah iyidir yoktur öyle birşey içini ferah tutmaya çalış canım.
Öyle yapmaya calışıyorum şu testi bu hafta yapayımda bişi çkmaz inşallah tedbir dedi doktorum ama umarım iyidir bebeğimm

ELA3411 canim ya umarim onemli bisey yoktur sen icini rahat tut guzel seyler dusun tabiki normal kafana takman uzulmen cok nitmal ama internettende cok arastirma moral bozucu seylerde olabiliyor
haklısın okudukça bişiler çıkıyor yorumlar başından gecenler vs daha çok karıştım gece bile rahat uyuyamadım

2 li test çok iyi çıktı şükür 3lü 4lü gerek yok değerler çok iyi dedi ama bu bağırsak parlaklığı nasıl çktı bianda anlamadım

ne gerekiyorsa yaparım yeterki bebeğim iyi olsunn
Canm sana tam olarak ne enfeksiyonu dememişler ama bana da sormuşlardı kedi köpek besliyor musun diye onlardan alınan bir enfeksiyon varmış kanda toxoplazma değerini yükseltiyormuş, ben bunun için bir kaç hastane de test yaptırdım en sonda enfeksiyon bölümüne gittim tıp fakültesinin bir sıkıntının olmadığını önceden geçirilmiş olduğunu söylediler bebeğe bir zararı yokmuş seninde böyle birşeydir. Bu enfeksiyon ayrıca çiğ et yumurtadan geçebiliyormuş, sebzeleri de iyi yıkayıp yemek gerekiyormuş. Sen her tedbiri al tabi ama canını sıkma bişey çıkmaz ondan..

Merhaba, ben de 9 aylık hamileliğimin son günlerinde bebeğimi kaybettim, ilk hamileliğimdi. Ölü doğum yaptım suni sancıyla. Şimdi 2 evladım var Allaha çok şükür. Ve 3.ye hamileyim. Eylül başında doğacak Allah nasip ederse. İsyan etmez, sabredersek çok güzel mükafatları var bu imtihanın. Allah sabrını versin. Sevgiler

Bende şaşaırdım canım ya bir anda endişelendi kanaman oldumu yok grip oldunmu ayy noldu dedim panikle çok korkuttu sonra kromozomdan girdi down sendromundan çıktı test dio bende bişi varsa söyleyin anlamıyorum sizi diye sesimi yükselttim ki ciddi gerildim çorba etti benii herşeyim temiz çıktı çokda iyi gidioduk ihtimal bile üzüo eşim okadar takılmamş akşam konuyu açıyorum oralı bile olmuo oğlumuz iyi takılma diyip duruo ama ben işte

Arkadaşlar ben ara ara bakıyorum ama pek yazacak fırsatım olmuyor. Bilgilerimi vereyim, listeye eklerseniz ;
Sat: 1 Aralık 2015
Tahmini doğum tarihi: 6 Eylül 2016
5 yaşında bir kız, 16 aylık bir oğlan annesiyim
28 yaşındayım
Osmaniye de yaşıyorum
Hayırlı günler dilerim hepinize. Ara ara yazarım inşallah

Gunaydin kizlar.benim kasikta ve rahimde agrilarim var.telaslanmak istemiyorum rahim genisledigi icin diye yorumluyorum ama korkuyorumda sizde de bu haftalarda bu agrilar oldu mu?
Olduu olmaz mı kasıktakilere alışkındım ama karnıma doğru olunca ağrı hemen gittim ben doktora tam benim söylediğim yerlere doğru genişlediğindenmiş gerçekten, çoğunlukla yorulduğumda ayakta çok kaldığımda epey artıyor, oturmak bile yetmiyor uzanıp dinlenmeden rahatlayamıyorum

canım çok tedbirli bi doktor benim doktorum şüphelendiği an peşini bırakmıor. benim gebeliğimde mucize gibi bişeydi.1 yıldır olmuyordu yumurta rezervim 1,18 di polikistik over vardı doktorum normal yolla imkansız derken ki tüp bebeğe başlayacaktıkki doğal yolla hamile olduğumu öğrendk oyuzden kıymetli gebelik dio hatta düşünün 5.aya girdik düşük önleyici iğneye devam ettirio huff sağlıkla alsam bebeğimi kucağımaa

bende öyle yapmayı düşünüyorum böyle bişi yoksa da yok yere gerdi beni kaç gündürr :/

yok canım henüz test yaptırmadım ekteki testleri verdi onları yaptırcm sonucu göstericem bununla çıkar heralde ne olduğu da içim rahat eder ..seninde böyle tstlermiydi ki okadarda dikkat ediyorum mikropmu kaptım ne

Eklentiler

• 13090434_1065648056835462_176893789_n.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 94

bende toxoplasma enfeksiyonu geçimemişim dr um dikkat et dedi oyle birşey olabilir kedi köpekten çiğ etten geçiyormuş grip gibi atlatıyormussun fakat bu ilk 3 ay sorun olabilir ama sonraki dönemde çıkarsa risk oluşturmaz dedi

dr unda temnkinli olması bence çok güzel bişey kafanız rahat olur

bana bu testlerden ılk hamıle kalındıgında yapılmıstı toxoplasma ıkısıde negatıftı ve bu virusu geçirmediğim ortaya çıkmıştı

bende :) Allah tan dr girebilirsin dedi ama çok soğuk olmamasına özen göster kasılma yapabilir dedi :)
Biz de ramazan oncesindeki haziranin ilk 5 gunu tatile gidicez. Doktoruma sordum super yapmissin dedi git tatilin keyfini cikar, hayatin degisecek cok guzel gececek bol bol yuz ozellikle denizde dedi. Deniz suyu doldurulmuş havuz da olur dedi . Bir de ciplak ayak kumda yuru bol bol dedi. Bacak arkasi kaslari guclendirir diye

Tabiiki sen doktorunu dinle canım benim hemen kötüyü düşünme diye anlattım yoksa okumadığım şey kalmamıştı o panikle çok haklısın
Benim de kanamam olmuştu baya fitil kullandım uzandım dinlendim bir süre, hala daha korkuyorum her wc gittiğimde birşey göreceğim diye...
Etkileniyoruz her çıkan pürüzden çok normal elimizde değil ki annesi, inşallah hepimiz sağlıkla doğdukları günleri görür sonra da yeni konularda çocuklardan dertlenir dururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…