Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Evet senden de toxoplazma istemiş IgG önceden geçirilmiş enfeksiyonu gösteriyor IgM şuanda aktif olan enfeksiyonu gösteriyor eğer IgG yüksekse çok önemsenecek bir durum olmuyor enfeksiyon pasif demektir

ahh tatlım zor süreç hamile kalmaya çalışş kese bekle bebek keseye gircekmi diye bekle kalbi atışı 2li testii ahh ahh her aşaması sabır gerektirio sağlıkla kucağımıza alsak da o dertlerini konussak burda

Slm kızlar kilo durumunuz nasıl ayda kaç kilo alıyorsunuz
ay ay ben de bilmiyorum canım ama en başlarda iştahım şimdikinden açıktı ve o zamandan beri yavaş yavaş kilo aldım ben, toplamda ise 3 buçuk- 4 arası almışım bile. ama koca göbeğim dışında pek bi kilo almışlığım görünmüyor, anlamadım. eskisinden de fazla yemiyorum. göbeğin erken ve fazla şişmesiyle kilo arasında bir bağlantı var mı merak ediyorum o yüzden.

Evet senden de toxoplazma istemiş IgG önceden geçirilmiş enfeksiyonu gösteriyor IgM şuanda aktif olan enfeksiyonu gösteriyor eğer IgG yüksekse çok önemsenecek bir durum olmuyor enfeksiyon pasif demektir
umarım sadece basit bi enfekssiyondur ve fitildir antibiyotiktir atlatırım bebeğin sağlığı iyi olsunda ben bi şeklde dayanırımm

Sanırım sen Bursa'dasın
bende Bursa dayım canım

Günaydın kardeşler.. ben dün detaylı ultrasona girdim. Kendi doktorum ayrıca bu doktorları önermişti onların görmesini istemişti Zeki ve Mehmet Bey. İstanbul Çiftehavuzlar'da iyi doktor arayan varsa detaylı konusunda önerebilirim. doktoru pek sevmedim ama işinin ehli bir amca.. Bir arkadaş bağırsak probleminden bahsetmiş, Atıl hocaya randevu bulabilirse ona da gözükebilir.. sat tarihine göre 31 ağustos usg tarihine göre 28 ağustos yazmış rapora bebek önden gidiyor demek mi bu acaba?

günaydın güzel anneler mayısın 22 sinde İzmir alaçatı ya geleceğim hava nasıl olur izmirli bayanlar denize girebilirmiyiz :)

Hava güzel olur muhtemelen ama deniz konusunda emin değilim. Su henüz ısınmadığı için azıcık donabilirsin.

Günaydın canım. Bence girilir çok güzel bir zaman. Zaten bu yıl İzmir Nisan' da 30 ları gördü, su bile ısınmış olur o zamana kadar.

Yok be canım bugün baya donuyoruz. Çok bozdu hava kendini. Dün baya yağmur yağdı. Üşüyoruuuz

Eşin haklı şuanda girdiğin stres ister istemez etkiliyor. İşte doktoruna söylenmemin nedenide bu zaten.
Emin ol diğer kontrolde kaybolmuş olacak parlaklık

Hmmm güzel ne kadar şanslısin ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…