Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kız iyi az kilo alıyorsunuz herkes maşallah :)
Ben de zaten biraz kilo mevcut hamile kaldigimda balik etliydim cok korktum cok kilo alacagim diye yediklerimden kistim mi hayir ne mumkun eskisinden cok yiyorum tabiki ama oglus beni sömürüyor anlasilan

Ben de zaten biraz kilo mevcut hamile kaldigimda balik etliydim cok korktum cok kilo alacagim diye yediklerimden kistim mi hayir ne mumkun eskisinden cok yiyorum tabiki ama oglus beni sömürüyor anlasilan
Maşallah cnm size :) benimde kızım olmasına rağmen Karnım top gibi gören erkek diyor :)toplamda 6 kilo aldım bende

ben çok kilo aldım diye üzülüyorum ama o rakamları görünce tartıda, hayatımda görmediğim şey 60kg olmuşum, çok geliyor. sen kaç kg aldın canım?
6 kilo aldim cnm ama ben hamileliğin ilk 3 ayında çok abartı yedim şimdi her akşam yürüyüş yapıyorum

Maşallah cnm size :) benimde kızım olmasına rağmen Karnım top gibi gören erkek diyor :)toplamda 6 kilo aldım bende
Herkesin bunyesi farkli iste :) onemli olan doguma kadar 12yi gecmemek bence hatta benim hedefim en fazla 7 kilo almak bakalim ne kadar basarili olacagim :)

Saat 5 'de doktor randevum var?
Çok heyecanlıyım ya her seferinde heyecanlanıyorum. Siz de heyecanlanıyor musunuz yoksa bende bir problem mi var?
ben o kadar heyecanlanıyorum ki bi hiperaktiflik geliyor hatta maraton koşabilirim gibi oluyorum kontrol günlerinde , merak etme canım hepimiz böyleyiz. hadi hayırlı haberlerle gel, keyfini çıkar bakalım bebişinin..

Canım senin ewcilin warmı kedi köpek gibi ? C ceren151115
Biz 4 ayımda Karamı sahiplendik daha aşıları suan tam bile deil 2 hafta oldu başlayalı bide acaba benimde o testen yaptirmam gerekir mi ?
Doktorumada hiç bahsetmedim Karam dan.

Hayırdır ne oldu cnm
Ay çok sinirim bozuluyor benim ya acaba abartıomuyum anlamadım ben. Anneme gıcık oldum ewde tadilat war babam kızımın odasını onarıyor tak rak acelesi wardı sanki ya az daha bi isinsaydi yani hawa. Ew dandini, kocamın kendini görmez laf sokuslari aaayyyy daral geldi.

Sanırım sen Bursa'dasın
bende Bursa dayım canım
Ay cok sukur bursali birisi cikti karsima hangi doktora gidiyorsun canim. Nereleren alisveris yapiyorsun. Ben bursada yeni sayilirim ve bebek urunleri nerde satilir hic dikkat etmemisim. Simdi de zorlaniyorum

Aman boşver cnm herseyi kafaya takmamak lazım

Ooo cnm 7 kilo çok az değil mi 15 kilo normal diye duydum

bana soylediği dr umun köpekten değil ama kediden bulaştığı ama istersen sen yine de sor

benim evcil hayvanım yok canım

Herkesin bunyesi farkli iste :) onemli olan doguma kadar 12yi gecmemek bence hatta benim hedefim en fazla 7 kilo almak bakalim ne kadar basarili olacagim :)

7 kilo normal kilodaki insan için bence az bende ayse onerın kitabını okuyorum orda kilonun aslında süt yapımında faydalı olduğunu söylüyor

Ay cok sukur bursali birisi cikti karsima hangi doktora gidiyorsun canim. Nereleren alisveris yapiyorsun. Ben bursada yeni sayilirim ve bebek urunleri nerde satilir hic dikkat etmemisim. Simdi de zorlaniyorum

Doktorumu bir ay önce değiştirdim. Serbülent Orhaner'e gidiyorum. Aslında Tüp bebekçiymiş ama bir aydır ben çok memnun kaldım kendisinden.

Ben daha hiç alış veriş yapmadım da sağdan soldan hediyeler gelmeye başladı. Sağlıklı ürünler konusunda biraz fazla takıntılıyım. Kapalı çarşı'da bir sürü bebek firması var. Artık yavaş yavaş oralardan almayı düşünüyorum.
Hamile kıyafetlerimi setbaşı ünlü caddedeki Berkin Giyim den alıyorum.

Senin doktorun kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…