Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
I Ipek isik Canım bizim bebeğin cinsiyeti de erkek olarak kesinleşti artık bu saatten sonra değişmez heralde :) tabloya işlemen mümkün mü? teşekkürler :)

Ooo cnm 7 kilo çok az değil mi 15 kilo normal diye duydum

7 kilo normal kilodaki insan için bence az bende ayse onerın kitabını okuyorum orda kilonun aslında süt yapımında faydalı olduğunu söylüyor
Dedigim gibi zaten hamile kalmadan once baliketliydim o yuzden ne kadar az kilo alirsam o kadar iyi ablam 8 kilo aldi hamileligi boyunca hem cok saglikli bir bebisi hem de bebise yetecek kadar sutu var ve benim gibi hafif toplu bayanlarin maksimum 12 kilo almasi lazim

evet bence de 12 kilo güzel bir sınır ancak 7 kilo bana da biraz az geldi doğrusu.. boyun kaç bide kaç kiloyla hamile kaldın acaba belki düşündüğün kadar kilolu değilsindir :)

Boyum 1.70, 61 kg ile hamile kaldım ilk 3 ay pek yiyemedim 58.8 oldum. şuan güncel 62 - 62.5 arasıyım. benim kilo kotamı eşim 72 diye belirledi. daha fazla kilo almamalıymışım

Haklısın valla 9 ay hop oturup hop kalkıyoruz :) ay amiin canım inşallah

Maşallah cnm size :) benimde kızım olmasına rağmen Karnım top gibi gören erkek diyor :)toplamda 6 kilo aldım bende
6 kilo mu çok degilmi canm haftana Gore zayıf bir bayan mısın ben kızımda 6 kiloyla doğuma gittim şımdiyse geçen hafta a tartildm 0 kilo hiç kilo almamışm ama balık etliyim zaten almamaliyim

6 kilo mu çok degilmi canm haftana Gore zayıf bir bayan mısın ben kızımda 6 kiloyla doğuma gittim şımdiyse geçen hafta a tartildm 0 kilo hiç kilo almamışm ama balık etliyim zaten almamaliyim
Normal kilomdayim cnm bazıları 15 kilo alıyor doktorum normal dedi bilmiyorum artık insan bünyesi çok farklı

Seninki dahada zormuş isyan etmiyorum vardır herseyde bir hayır diyorum çok şükür benimde 2 evladım var Allah herseyin hayırlısıni versin inşallah

Seninki dahada zormuş isyan etmiyorum vardır herseyde bir hayır diyorum çok şükür benimde 2 evladım var Allah herseyin hayırlısıni versin inşallah evladını hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin Allahım

Kızlar nasılsınız? Bende kontrole gittim detaylı haftaya yapılacak ama bebek aşağıdaymış bide rahim ağzı uzunluğu kısaymış o yüzden iğne ve progestan verdi erken doğum olmaması için sürekli yatacaksın dedi çok moralim bozuk

geçmiş olsun canım.. rahim ağzı uzunluğunu ilk defa mı ölçtü doktorun? ne kadarmış? üzülme sakın bu şekilde doğuma giden çok kişi duydum..

rahim ağzı uzunluğunu nasıl ölçüyor dr. bu konuda hiç bilgim yok

Selam kizlar nasilsiniz masallah sohbet koyu sanirim hiziniza yetisemiyorum; ) sayfalar oku oku bitmiyor artik pes etim veeeee benim randevum yarin 1 gün öne alindi yarin bende ogrenicem insallah
merakla bekliyoruz canım muayeneden çıkar çıkmaz yaz, saat kaçta? valla senin bebiş çok merak konusu oldu. hadi bakalım. sağlıklı olsun yeter.

merakla bekliyoruz canım muayeneden çıkar çıkmaz yaz, saat kaçta? valla senin bebiş çok merak konusu oldu. hadi bakalım. sağlıklı olsun yeter.
Evet Canim cok merak ediliyor baska gruplardada varim herkes 4 gozle bekliyor:) kiz diyende var erkekde bakalim kim tutturacak ,,,saat 8 de randevum turkiye saatiyle 9 da,,,

Evet Canim cok merak ediliyor baska gruplardada varim herkes 4 gozle bekliyor:) kiz diyende var erkekde bakalim kim tutturacak ,,,saat 8 de randevum turkiye saatiyle 9 da,,,
bir kızın mı vardı yoksa yanlış mı hatırlıyorum ben? en başından beri kız doğdu içime senin için ama her şeyden önemlisi sağlıklı olması. güzel haberlerini bekliyoruz canım.

bir kızın mı vardı yoksa yanlış mı hatırlıyorum ben? en başından beri kız doğdu içime senin için ama her şeyden önemlisi sağlıklı olması. güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Evet Canim kizim var ama önemli olan saglikli olmasi ,,,, aldiginiz seyleri paylasinca cok heyecanlaniyorum biran önce ogrenip bende baslasam alisverise

Merhabalar benimde kontrolümde bebek eşiği aşağıda demişti ağır kaldırma dikkat et kanama olabilir dedi bende hep dikkat ediyorum ama iğne falan vermedi benimde moralim bozulmuştu 2 hafta geçti şükür daha iyiyim moralini bozma düzelir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…