IIpek isik
Canım bizim bebeğin cinsiyeti de erkek olarak kesinleşti artık bu saatten sonra değişmez heralde :) tabloya işlemen mümkün mü? teşekkürler :)
Dedigim gibi zaten hamile kalmadan once baliketliydim o yuzden ne kadar az kilo alirsam o kadar iyi ablam 8 kilo aldi hamileligi boyunca hem cok saglikli bir bebisi hem de bebise yetecek kadar sutu var ve benim gibi hafif toplu bayanlarin maksimum 12 kilo almasi lazim
Dedigim gibi zaten hamile kalmadan once baliketliydim o yuzden ne kadar az kilo alirsam o kadar iyi ablam 8 kilo aldi hamileligi boyunca hem cok saglikli bir bebisi hem de bebise yetecek kadar sutu var ve benim gibi hafif toplu bayanlarin maksimum 12 kilo almasi lazim
evet bence de 12 kilo güzel bir sınır ancak 7 kilo bana da biraz az geldi doğrusu.. boyun kaç bide kaç kiloyla hamile kaldın acaba belki düşündüğün kadar kilolu değilsindir :)
Boyum 1.70, 61 kg ile hamile kaldım ilk 3 ay pek yiyemedim 58.8 oldum. şuan güncel 62 - 62.5 arasıyım. benim kilo kotamı eşim 72 diye belirledi. daha fazla kilo almamalıymışım
ahh tatlım zor süreç hamile kalmaya çalışş kese bekle bebek keseye gircekmi diye bekle kalbi atışı 2li testii ahh ahh her aşaması sabır gerektirio sağlıkla kucağımıza alsak da o dertlerini konussak burda
6 kilo mu çok degilmi canm haftana Gore zayıf bir bayan mısın ben kızımda 6 kiloyla doğuma gittim şımdiyse geçen hafta a tartildm 0 kilo hiç kilo almamışm ama balık etliyim zaten almamaliyim
6 kilo mu çok degilmi canm haftana Gore zayıf bir bayan mısın ben kızımda 6 kiloyla doğuma gittim şımdiyse geçen hafta a tartildm 0 kilo hiç kilo almamışm ama balık etliyim zaten almamaliyim
slm arkadaşlar bende dün ayrıntılı ultrason yaptırdım çok şükür sağlıklı kızımız, eli hep yüzündeydi göstermedi yüzünü :) benim karnım büyüdü ama yarım kilo zayıflamışım bu durumu yaşayan varmı
Merhaba, ben de 9 aylık hamileliğimin son günlerinde bebeğimi kaybettim, ilk hamileliğimdi. Ölü doğum yaptım suni sancıyla. Şimdi 2 evladım var Allaha çok şükür. Ve 3.ye hamileyim. Eylül başında doğacak Allah nasip ederse. İsyan etmez, sabredersek çok güzel mükafatları var bu imtihanın. Allah sabrını versin. Sevgiler
Merhaba, ben de 9 aylık hamileliğimin son günlerinde bebeğimi kaybettim, ilk hamileliğimdi. Ölü doğum yaptım suni sancıyla. Şimdi 2 evladım var Allaha çok şükür. Ve 3.ye hamileyim. Eylül başında doğacak Allah nasip ederse. İsyan etmez, sabredersek çok güzel mükafatları var bu imtihanın. Allah sabrını versin. Sevgiler
Seninki dahada zormuş isyan etmiyorum vardır herseyde bir hayır diyorum çok şükür benimde 2 evladım var Allah herseyin hayırlısıni versin inşallah evladını hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin Allahım
Kızlar nasılsınız? Bende kontrole gittim detaylı haftaya yapılacak ama bebek aşağıdaymış bide rahim ağzı uzunluğu kısaymış o yüzden iğne ve progestan verdi erken doğum olmaması için sürekli yatacaksın dedi çok moralim bozuk
Kızlar nasılsınız? Bende kontrole gittim detaylı haftaya yapılacak ama bebek aşağıdaymış bide rahim ağzı uzunluğu kısaymış o yüzden iğne ve progestan verdi erken doğum olmaması için sürekli yatacaksın dedi çok moralim bozuk
bir kızın mı vardı yoksa yanlış mı hatırlıyorum ben? en başından beri kız doğdu içime senin için ama her şeyden önemlisi sağlıklı olması. güzel haberlerini bekliyoruz canım.
bir kızın mı vardı yoksa yanlış mı hatırlıyorum ben? en başından beri kız doğdu içime senin için ama her şeyden önemlisi sağlıklı olması. güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Evet Canim kizim var ama önemli olan saglikli olmasi ,,,, aldiginiz seyleri paylasinca cok heyecanlaniyorum biran önce ogrenip bende baslasam alisverise
Merhabalar benimde kontrolümde bebek eşiği aşağıda demişti ağır kaldırma dikkat et kanama olabilir dedi bende hep dikkat ediyorum ama iğne falan vermedi benimde moralim bozulmuştu 2 hafta geçti şükür daha iyiyim moralini bozma düzelir inş.