Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Allahım ne güzel bir gün
Hepinizi kucaklıyorum mucizelerini bekleyen arkadaşlarım, Anneler gününüz kutlu olsun

Kızım bana çok güzel hediyeler werdi bugün. Sabah günaydın öpücüğü kutlama sonra el emeği hediyeleri, ailecek bizi cizmis kendi yazdığı küçük bir dörtlük kendi elleriyle hazırladığı çilekli süt
Sizinle de paylaşmak istiorum çok tatlı komik bi şiir komik bi resim. Paha biçilmez bi hediye oldu
Kese içinde kalpli kokulu sabun ve mantarlı şişe yi öğretmenimiz göndermiş
Şiiri okumayanlar için..
Annem gül gibi kokar
Nane esintisi gibi güzel
Nane gibi ferahlatıcı
En güzeli sensin
Meyve gibi tatlı

Eklentiler

• 20160508_114922.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 92
  • 20160508_114853.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 95
  • 20160508_115254.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 101
anneler günümüz kutlu olsun kızlarrrr.. bişey sorucam detaylı için dr 22. hafta en uygun dedi ama ben 20+5 te gidicem sizce erken mi sizler kaçta gittiniz?
Seninde anneler günün kutlu olsun bende 21 haftanın içindeyken girdim detayliya yok 20 25 hafta arası demişti doktor erken değil yani zamanı canım

Cooook sevimliii :)) Ne guzel daha yazilar yazacaklar..

Oglum da resim cizmis ben babasi kendisi. Kardesi yerine de bi cizik atmis daha karnimda diye :))

Esim saolsun kizimizin yerine de dusunmus bisiler. Iyi guzel de icim cizz etti gorunce allah saglik versin hepsine ama ya bi terslik olursa da bugun beni sevincten aglatan hediye yarin cok uzerse diye :/ kucagimiza almadan rahat yok herhalde kacinci olursa olsun farketmiyor.

Eklentiler

• image.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 97
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…