Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
İyi akşamlar kızlar 16.ve 20. Gebelik haftasında hcg değerim onbin çıktı hiç azalma olmadı normal mi acaba

Tüm tahlileri yapıyorm sağlıkocağında dr gittiğimde gösteriyorm normal diyo hiç sormadım hcg normal mi değil mi diye iki defa aynı çıkması kuşkulandırdı beni bebek normal başka bi dr daha da göründük ne olur ne olmaz diye

Bildiğim kadarıyla HCG hormonu bir haftada sabitleniyor daha da fazla yukselmiyor normal bu durum

Bnde ins oyle cnm. Agri fln var mi nasil
Canım burada arkadaşlardan ağrıdan şikayet edenler olunca sağlık ocağında hemşireye sordum, "eskiden çok şikayet oluyordu da bu yeni aşılar öyle değil"dedi, bugün 3. Günüm, ilk 2 güne göre daha hissedilir bir acısı var ama acı bile değil yerini dokununca hissediyorum diyeyim o kadar yani, seninki nasıl?

Bnm de 3.gunum cnm ilk gun bise yoktu . Bugun de dokununca aciyo bi de kaldirirkn biraz zorluo cnm onun disinda cok agir bi durum cok sukur. Bnm gorumcemde mesela 4yil once iki gun agladim dio acidan . Demekki cidden asilar gelistirilmis

Çok guzelsiniz maşallah
Bizde bugün birlikte yemek yedik masa altı mektup aldım çok duygulandım eşim yazmış oğlumun adına kızım okudu duygulandım çok keyifli bi gündü ailecek.
Öyle canım insan düşününce kurduğu hayalleri kaybetmekten korkuyor ister istemez hersey daha dogmamisken bile onun üstüne kuruluyor.. rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.
Bir mutluluğun resmide bizden

Eklentiler

• aviary-image-1460931898003.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 79
Dikkat et kendine
Benim de belim sırtım boynum her zaman ağrıyor. Yastıklarla bütünleştim resmen. İş yerinde bir sürü yastığım var. Daha da ağırlaşınca ne olucak acaba merak ediyorum...

Dikkat et kendine
Benim de belim sırtım boynum her zaman ağrıyor. Yastıklarla bütünleştim resmen. İş yerinde bir sürü yastığım var. Daha da ağırlaşınca ne olucak acaba merak ediyorum...

Bu ilk ve sondu ben birde yeni evliyim hiç çağırmamıştım bir gaza geldim ama yok yani altından kalkmak zor oldu
1 haftadır peydah oldu bu bel ağrısı. Azıcık ayakta kalayım yada yürüyeyim zonklamaya başlıyor magnezyumum olmasa ne yaparım bilmiyorum daha 6. aya yeni giriş yapıyoruz ileride kocaman göbüşlerle ne yapacağız endişeliyim

Ben uyuyamadım ya 10 dan beri yataktayım kalktım yattım kalktım yattım uyku da var mı yok mu bilemedim neticede uyuyamıyorum
Sinirim bozuk esasen ondan
Sinirimi bozanlar Allah'larından bulsunlar inşallah
Gece gece beddua da ettim bak şimdi

Aynen öyle ben de merak ediyorum ne olacak. Bir de o yaz sıcağında. Tatil yapabilsek bari güzelce :) Aslında cesaret edersem ailemin yanına gideceğim izmire yazın. İstanbul sıcağından kurtulurum.
Yarın bizim de arkadaşlar gelecek çocuklu. İnş fazla başım şişmez diyorum ben de çok yaramaz ikiz oğlanları var...
Fotoğraf çok güzelmiş maşallah size mutluluğunuz daim olsun.

Zaten hamilelikte insan her şeyi kafasına takıyor hassaslaşıyor bir de sinirini bozuyorlar... Tlf bırak daha rahatlatıcı şeyler yap canım. Ben hep uykusuzum ya,2'den önce yatamıyorum.

Bebek battaniyesi ördüm tüm gece düşünmeyeyim diye
Yatağa geçtim uyuyamadım bişeye de konsantre olamıyorum
Halı mı dokusam zira örgü beni kesmeyecek
Çok pis takıyorum herşeyi kafama ya valla kendime de Ayrı sinir oluyorum
Kendime küsücem az kaldı

Keşke ben de hamarat olsam.
Hamile kalmadan önce baya heves etmiştim hatta birkaç malzeme aldım ama bi türlü başlamadım.

İnsan kendine çok kızıyor bazen evet. Ama maalesef duyguların önüne geçemiyoruz çoğu zaman keşke bi yolu olsa. :) İnş bu sinir bozucu insanlar azalarak biter çevremizdeki :)

tembelanne bende ördüm o battaniyelerden.. Baktım durum vahim kendi kendime dedim beni üzenler unuttu yattı uyudu kalktıı bile ben hala aynı yerdeyim.. Onlar k... Bile takmıyo biz anca düşün dur.. Boooşverrrr

Ay delimisin İstanbul sıcağıyla izmir sıcağını kıyaslama
Aklını kaçırabilirsin sıcaktan. Şöyle diyeyim; mutfak banyo hariç her odada klima var ve kesmiyooor

Bu dönem daha hassas alıngan oluyor o ayrı ama bari şu hamilelikte yıpratma çalışmalarına bir ara verse insanlar dimi? Bende farklı değilim anca kocamı yiyip bitirip rahatlıyorum yazık adama

Oğluşuma ördüğüm battaniyem

Ya ne güzel olmuş bu tip şeylerde sıfır kabiliyetim. Düğme dikerken bile şenliği izleyip gülersin eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…