Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
cuma günü izmirde perinatoloğa gideceğim inş. randevumu aldım. ayrıntılı ultrason için. prof.sermet sağol. çok önerdiler, gereksiz laf kalabalığı yapmazmış, çok iyi bir hekimmiş, gidin ya da gitmiş bir tanıdığı olan var mı?

günaydın kızlar
hepinizin anneler gününü geçte olsa kutlarım.

perşembeden beri abim misafirim olduğu için bakamadım foruma umarım tüm annişler ve göbüşler iyidir.
cuma geçesi doktorumuz nöbetçi olduğu için kontrola gittim. ayrıntılıda iyi bakamadığı kalbine takrar bakıldı.herşey normal çıktı. 4 boyutlu baktı doktorumuz , oğlum kızımın bir kopyası lakin biz o anki havaya kapılıp ne resim istedik ne de fotoğraf çektik eşimle öyle ağzımız açık izledik
yaptıra billirseniz ,muhakkak tavsiye ederim çok güzel bir şey

Günaydın arkadaşlar,
Canım n'oldu, hayırdır? Bozma moralini, her ne ise problem çarçabuk geçer inşallah.

Günaydın arkadaşlar,
Canım n'oldu, hayırdır? Bozma moralini, her ne ise problem çarçabuk geçer inşallah.

Geçecek gibi değil belki ben büyüyüp baş etmeyi öğrenirim.
Tenager kızlar gibi yatağa yüz üstü uzanıp dövünerek hunharca ağlamak istedim sonra ağladım baktım ağlamamalıyım örgü öreyim bari dedim.

Hayatımda beni kıran harcayan değer vermeyen uğraşmaktan usandığım yaşam enerjimi çalan herkesi bir gemiye bindirip Amerika'ya yollamak isterdim.
Bana değer vermeyen insanların beni üzebilmelerine de sinir oluyorum. Bunu değiştirebilmek ne güzel olurdu.
Bir derdim var isimli topiğe geçicem sayelerinde

Burda birimizin birimize gösterdiği yakınlığı yanı başımızda olup göstermeyen ne çok insan var. Duyguları paylaşmak ne kadar değerli bişey.

merak ettim o battaniyeyi ben

üzme kendini fıstık ,laf olsun diye demiyorum ciddi ciddi üzme kendini! çok zor ama bir parça bencil olmak gerekiyor bu hayatta

Günayyydııın kızlarrrrr... DIPTISDIPTIS teşekkür ederiiim uzun sürdü biraz yapması ama olduu şükür bende pek becerikli sayılmam aslındaaa

Günaydın güzel anneler...

Anneler gününüzü geçte olsa kutlarım, sağ salim kucaklayım yavrularımızı inşallah tek temennim

Haftasonum pek güzel geçmedi, bahsetmiştim geçen hafta vajinada kaşıntı kızarıklık ve şişme şikayetlerim vardı, ne sirke ne de mantar kremleri fayda etmedi, dün aklımı kaçırıcam sandım ve medipole acile gittik, tabi ki en sevmediğim vajinal muayene ile karşı karşıya kaldım, mantar olmuşum iki kullanımlık fitil ve krem verdi. fitilin birini dün akşam kullandım çok rahatsız etti beni canımı yaktı üstüne birde oturdum ağladım bugün kaşıntım bir nebze de olsa daha iyi gibi inşallah hemen geçer ha bir de başınıza gelebilir diye söylemek istiyorum, dün bir ara aniden tuvaletim geldi ve daha wc ye gidemeden bir ıslaklık hissettim, altıma kaçırdım sandım çünkü bırakın çamaşırı pantolonum bile ıslandı, ama altıma kaçırmamışım mantarın eseriymiş, dün akşam doktor karından ultrasonla bebeğin suyuna da baktı herşeyi normaldi çok şükür.

İlerleyen ve tedavi edilmeyen mantar enfeksiyonları plasentaya zarar veriyormuş, Allahım hepimizi bu mantar illetinden korusun

Burda birimizin birimize gösterdiği yakınlığı yanı başımızda olup göstermeyen ne çok insan var. Duyguları paylaşmak ne kadar değerli bişey.
Üzüldüm senin adına. Eşin görmüyor mu bu durumu? En azından taşınma planınız filan yok mu hiç? Belki uzak olunca bu kadar etkilenmezsin. Ama yoksa da öyle plan sabret 3-3,5 ay daha. Bebeğin gelince daha az takarsın.

merak ettim o battaniyeyi ben

üzme kendini fıstık ,laf olsun diye demiyorum ciddi ciddi üzme kendini! çok zor ama bir parça bencil olmak gerekiyor bu hayatta
Parayla satılsa koşa koşa gider alırım
Biri laf söyleyince banane diyebilmek
Sana söylense dahi sallamamak
Gamsız olmak
Geniş rahat gevşek bir insan olmak
Amaaan bana ne
sana ne diyebilmek
Takmıyorum dediğinde gerçekten takmamak
Bunlar çok kıymetli şeyler
Yavrularımızı fazla sorumluluk bilinciyle yetiştirmeyelim hayat bazen gamsız sorumsuz olmayı da gerektiriyor
Teşekkür ederim çok zarifsiniz kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…