Bakalım belki evimi uzaklaştırabilirsem araya mesafe koyma şansım olabilir. Olmazsa da her gün kumpas yapmalara laf sokmalara tavır yapmalaraÜzüldüm senin adına. Eşin görmüyor mu bu durumu? En azından taşınma planınız filan yok mu hiç? Belki uzak olunca bu kadar etkilenmezsin. Ama yoksa da öyle plan sabret 3-3,5 ay daha. Bebeğin gelince daha az takarsın.
Rahim ağzı yetmezliği canım dikiş atıldı bu sefer yata kalka geçireceğiz artık dokuz ayı hepimiz sağlıkla tamamlarız inşAa bilmiyordum başın sağolsun canım benim neden olmuşki bu sefer sağlıkla alırsın kucağına inşallah
Kadın bulmak zor bulduğundan memnun kalmak da zor haklısın.. ama çözümün süper valla herkes bi işin ucundan tutsa olur gider
Geçmiş olsun canım umarım tekrarlamaz yine.Günaydın güzel anneler...
Anneler gününüzü geçte olsa kutlarım, sağ salim kucaklayım yavrularımızı inşallah tek temennim
Haftasonum pek güzel geçmedi, bahsetmiştim geçen hafta vajinada kaşıntı kızarıklık ve şişme şikayetlerim vardı, ne sirke ne de mantar kremleri fayda etmedi, dün aklımı kaçırıcam sandım ve medipole acile gittik, tabi ki en sevmediğim vajinal muayene ile karşı karşıya kaldım, mantar olmuşum iki kullanımlık fitil ve krem verdi. fitilin birini dün akşam kullandım çok rahatsız etti beni canımı yaktı üstüne birde oturdum ağladımbugün kaşıntım bir nebze de olsa daha iyi gibi inşallah hemen geçer ha bir de başınıza gelebilir diye söylemek istiyorum, dün bir ara aniden tuvaletim geldi ve daha wc ye gidemeden bir ıslaklık hissettim, altıma kaçırdım sandım çünkü bırakın çamaşırı pantolonum bile ıslandı, ama altıma kaçırmamışım mantarın eseriymiş, dün akşam doktor karından ultrasonla bebeğin suyuna da baktı herşeyi normaldi çok şükür.
İlerleyen ve tedavi edilmeyen mantar enfeksiyonları plasentaya zarar veriyormuş, Allahım hepimizi bu mantar illetinden korusun
Geçmiş olsun. Çok önemliymiş mantar enfeksiyonu. O yüzden bebeğimden önemli değil ya diye düşün vajinal muayeneden korkma. Son fitili de kullanınca tamamen rahatlarsın inş. Boşuna ağlayıp yıpratma kendini, birçok hamilenin başına geliyor bunlar. Ben de olursam da anlamazsam diye korkuyorum. Çünkü tedavisi en kısa zamanda yapılmalı.Günaydın güzel anneler...
Anneler gününüzü geçte olsa kutlarım, sağ salim kucaklayım yavrularımızı inşallah tek temennim
Haftasonum pek güzel geçmedi, bahsetmiştim geçen hafta vajinada kaşıntı kızarıklık ve şişme şikayetlerim vardı, ne sirke ne de mantar kremleri fayda etmedi, dün aklımı kaçırıcam sandım ve medipole acile gittik, tabi ki en sevmediğim vajinal muayene ile karşı karşıya kaldım, mantar olmuşum iki kullanımlık fitil ve krem verdi. fitilin birini dün akşam kullandım çok rahatsız etti beni canımı yaktı üstüne birde oturdum ağladımbugün kaşıntım bir nebze de olsa daha iyi gibi inşallah hemen geçer ha bir de başınıza gelebilir diye söylemek istiyorum, dün bir ara aniden tuvaletim geldi ve daha wc ye gidemeden bir ıslaklık hissettim, altıma kaçırdım sandım çünkü bırakın çamaşırı pantolonum bile ıslandı, ama altıma kaçırmamışım mantarın eseriymiş, dün akşam doktor karından ultrasonla bebeğin suyuna da baktı herşeyi normaldi çok şükür.
İlerleyen ve tedavi edilmeyen mantar enfeksiyonları plasentaya zarar veriyormuş, Allahım hepimizi bu mantar illetinden korusun
Bu arada ben de aynı şeyi düşündüm bebeğimi ilk öğrendiğimde aldım yünleri heyecanla Sevgi'yle pozitif duygularla şimdimerak ettim o battaniyeyi ben
üzme kendini fıstık ,laf olsun diye demiyorum ciddi ciddi üzme kendini! çok zor ama bir parça bencil olmak gerekiyor bu hayatta
Günaydın güzel anneler...
Geçecek gibi değil belki ben büyüyüp baş etmeyi öğrenirim.
Tenager kızlar gibi yatağa yüz üstü uzanıp dövünerek hunharca ağlamak istedim sonra ağladım baktım ağlamamalıyım örgü öreyim bari dedim.
Hayatımda beni kıran harcayan değer vermeyen uğraşmaktan usandığım yaşam enerjimi çalan herkesi bir gemiye bindirip Amerika'ya yollamak isterdim.
Bana değer vermeyen insanların beni üzebilmelerine de sinir oluyorum. Bunu değiştirebilmek ne güzel olurdu.
Bir derdim var isimli topiğe geçicem sayelerinde
Kızlaaaaar tetanoz aşısı oldum az önce daha önce olanlar hakkaten çok sürüyor mu acısı vee beklenen gün saat dörtte ayrıntılı ultrason randevumuz var merakla bekliyoruz
Hadi yabenim bir hafta ağrıdı resmen morardı bide simdi 2.dozu olucam haftaya
Canım ben de ilk defa kesin bu bebeğin hareketleri dediğim hareketleri geçen pzt, yani 22+5te hissettim. Ama o balon kaymalarını hiç hissetmedim. Plesentanın yeri önemliymiş hissetmede. Benimki bebekle rahim duvarı ardasındaydı, o yüzden geç hissedebilirsin demişti doktorum. Senin de belki öyle bir durum vardır.Günaydın kızlar ,
Bir kaç soru ile karşınızda yım bugün
1. Doktorum bana kolon göbeğin çok hareketleri 23 haftada hissedersin bence dedi. Ve ben bugün 22 haftandaydin hareketleri sole hissediyorum su dolu balon sağ sola kayıyor sanki yani tekme gibi değil bu tekmeleri nezaman hissedicem fikri olan ?
2. Detaylı ya girdim 11 gün oldu doktoruma sonuçları mail attım gayet normal.dedi. bende nasılsa gordum bebislerim bu ay sonuna kadar doktora gitmiyim.vakit geçsin dedim ama bende böle bisi var doktora gitmeyince bisi olduda benim bilmiyorum zaten hareketlerinde pek hissetmeyince 25ine randevu almıştım 15ine çektirdin randevuyu doktor bi gorsun DİE . bu evham napican bilemiyorum.
3. İkiz olduğu için ağırlamaktan ziyada dışarda dolaaamiorum hemen yoruluyor um DİE yavaş yavaş biseler almaya başladım korka korka , kalıtımda birşey olursa DİE (/buaraa 2 kaybim var korkularimin sebebi) niyetim son ana kadar birşey almamakti lakin dışarı 7fen sora çıkmam zor gibi gorunuyor. Odasını duvar kağıdı yaptım dün fakat nedense kurumadigindanmidir nedir pek içime sinmedi zımba gibi durmuyor havaları geçmedi eşim daha kurulmamıştır dio nezaman kurucak daha önce yaptıran varmı ? Bide ithal duvar kağıtları eskilere gore daha farkliymis ..
Şimdilik bukadar
dilanbade o nasıl bir beceriklilik, bayıldım walla. Ben maalesef zincir bile çekemiyorum. Kayınvalidem becerir ama ona bir türlü kaliteli yün alması gerektiğini öğretemedim. Hazırlarla idare edeceğiz artık.
Hadi yabaşım ağrıyor zaten bide o mu ağrıyacak
Benim şimdiden acıyor canım ya hafiften morardı gibi dün akşamdan bari başım ağrıyor bide anlamadım neden hiç çekecek halim yokmuş aslındahareket ettirriken yada biri dokununca ağrıyordu ama kimisinin hiç ağrısı olmuyormuş umarım olmaz birde ilginç şekilde aeadan zaman geçince ağrımaya başlamıştı benim
Geçmiş olsun canım umarım tekrarlamaz yine.
Geçmiş olsun. Çok önemliymiş mantar enfeksiyonu. O yüzden bebeğimden önemli değil ya diye düşün vajinal muayeneden korkma. Son fitili de kullanınca tamamen rahatlarsın inş. Boşuna ağlayıp yıpratma kendini, birçok hamilenin başına geliyor bunlar. Ben de olursam da anlamazsam diye korkuyorum. Çünkü tedavisi en kısa zamanda yapılmalı.
çok geçmiş olsun canım iyi ki gitmissin dr a gitmesen daha da kötü olabilirdi
Kızlaaaaar tetanoz aşısı oldum az önce daha önce olanlar hakkaten çok sürüyor mu acısı vee beklenen gün saat dörtte ayrıntılı ultrason randevumuz var merakla bekliyoruz
Benim şimdiden acıyor canım ya hafiften morardı gibi dün akşamdan bari başım ağrıyor bide anlamadım neden hiç çekecek halim yokmuş aslında
Ölçtürdüm canım sağlık ocağında iyiydi orda aşıdan sonra çıkar mı bilemiyorum amailk gün biraz sersemletiyor insanı
tansiyonunu ölçseydin canım başın ağrıyorsa
Benim de ikinci 9haziranda :) daha dört tane varsağol canım, inşallah
evet doktor da üzerinde durdu mutlaka tedavi edilmeli. çaresiz kalmak çok zor bi anda sinir boşalması yaşadım sanırsam şimdi daha iyiyim. sağol canım
teşekkür ederim canım
geçmiş olsun. bende bu sabah oldum tetanos, şuan iyiyim ağrı sızı herhangi birşey yok, çok kullanmadığın koluna yapalım dedi, ikisini de aynı derecede kullanıyorum farketmez dedim yaptırdım. 9 haziran da 2. doz icin gel dedi, inşallah ağırmaz da bide bu çıkmaz başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?