Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
dilanbade o nasıl bir beceriklilik, bayıldım walla. Ben maalesef zincir bile çekemiyorum. Kayınvalidem becerir ama ona bir türlü kaliteli yün alması gerektiğini öğretemedim. Hazırlarla idare edeceğiz artık.

Bakalım belki evimi uzaklaştırabilirsem araya mesafe koyma şansım olabilir. Olmazsa da her gün kumpas yapmalara laf sokmalara tavır yapmalara
Lafın içine laf saklamalara
Burun bükmelere ve beğenmemelere
Birilerini ezmeyi hayatın baş amacı yapmaya
Burnum düşse eğilip almamalara ben de alışırım

Günaydın kızlar ,

Bir kaç soru ile karşınızda yım bugün

1. Doktorum bana kolon göbeğin çok hareketleri 23 haftada hissedersin bence dedi. Ve ben bugün 22 haftandaydin hareketleri sole hissediyorum su dolu balon sağ sola kayıyor sanki yani tekme gibi değil bu tekmeleri nezaman hissedicem fikri olan ?

2. Detaylı ya girdim 11 gün oldu doktoruma sonuçları mail attım gayet normal.dedi. bende nasılsa gordum bebislerim bu ay sonuna kadar doktora gitmiyim.vakit geçsin dedim ama bende böle bisi var doktora gitmeyince bisi olduda benim bilmiyorum zaten hareketlerinde pek hissetmeyince 25ine randevu almıştım 15ine çektirdin randevuyu doktor bi gorsun DİE . bu evham napican bilemiyorum.

3. İkiz olduğu için ağırlamaktan ziyada dışarda dolaaamiorum hemen yoruluyor um DİE yavaş yavaş biseler almaya başladım korka korka , kalıtımda birşey olursa DİE (/buaraa 2 kaybim var korkularimin sebebi) niyetim son ana kadar birşey almamakti lakin dışarı 7fen sora çıkmam zor gibi gorunuyor. Odasını duvar kağıdı yaptım dün fakat nedense kurumadigindanmidir nedir pek içime sinmedi zımba gibi durmuyor havaları geçmedi eşim daha kurulmamıştır dio nezaman kurucak daha önce yaptıran varmı ? Bide ithal duvar kağıtları eskilere gore daha farkliymis ..

Şimdilik bukadar

Rahim ağzı yetmezliği canım dikiş atıldı bu sefer yata kalka geçireceğiz artık dokuz ayı hepimiz sağlıkla tamamlarız inş

Geçmiş olsun canım umarım tekrarlamaz yine.

Geçmiş olsun. Çok önemliymiş mantar enfeksiyonu. O yüzden bebeğimden önemli değil ya diye düşün vajinal muayeneden korkma. Son fitili de kullanınca tamamen rahatlarsın inş. Boşuna ağlayıp yıpratma kendini, birçok hamilenin başına geliyor bunlar. Ben de olursam da anlamazsam diye korkuyorum. Çünkü tedavisi en kısa zamanda yapılmalı.

merak ettim o battaniyeyi ben

üzme kendini fıstık ,laf olsun diye demiyorum ciddi ciddi üzme kendini! çok zor ama bir parça bencil olmak gerekiyor bu hayatta
Bu arada ben de aynı şeyi düşündüm bebeğimi ilk öğrendiğimde aldım yünleri heyecanla Sevgi'yle pozitif duygularla şimdi
Böyle darlandıkça işin içinden çıkamadıkları sinirle negatif duygularla örüyorum. Her ilmeğinde sinir stres gerginlik var. Baktıkça hatırlayacağım. Ama Zaman geride bırakmama yardım edecek en çok geçen zaman güveniyorum.

çok geçmiş olsun canım iyi ki gitmissin dr a gitmesen daha da kötü olabilirdi

Kızlaaaaar tetanoz aşısı oldum az önce daha önce olanlar hakkaten çok sürüyor mu acısı vee beklenen gün saat dörtte ayrıntılı ultrason randevumuz var merakla bekliyoruz

canım ya su anda senın en kıymetlin karnında ve eminimki üzülsün istemezsin o yüzden hiç üzme tatlı canının senden ve bebeğinden kıymetlisi yok , belki zor ama şu dönemde biraz bencil olmak lazım

Kızlaaaaar tetanoz aşısı oldum az önce daha önce olanlar hakkaten çok sürüyor mu acısı vee beklenen gün saat dörtte ayrıntılı ultrason randevumuz var merakla bekliyoruz

benim bir hafta ağrıdı resmen morardı bide simdi 2.dozu olucam haftaya

Canım ben de ilk defa kesin bu bebeğin hareketleri dediğim hareketleri geçen pzt, yani 22+5te hissettim. Ama o balon kaymalarını hiç hissetmedim. Plesentanın yeri önemliymiş hissetmede. Benimki bebekle rahim duvarı ardasındaydı, o yüzden geç hissedebilirsin demişti doktorum. Senin de belki öyle bir durum vardır.
Ben de senin gibi çok evham yapıyordum. Kalp atışı dinleme cihazı aldım rahatladım. Artık hareketleri de hissediyorum ama yine de arada açıp dinliyorum. Sonuçta sürekli de vurmuyor:) gerçi sen iki tane olunca nasıl bulursun bilmiyorum ama belli bir süre sonra baya tecrübe kazanılıyor.

evet genelde kv ler ve anneler hiiiiç istediğim yün ve renkleri seçmiyorlar baya uzun sürdü yapması ama şükür bittii :) teşekkür ederiimm

hareket ettirriken yada biri dokununca ağrıyordu ama kimisinin hiç ağrısı olmuyormuş umarım olmaz birde ilginç şekilde aeadan zaman geçince ağrımaya başlamıştı benim
Benim şimdiden acıyor canım ya hafiften morardı gibi dün akşamdan bari başım ağrıyor bide anlamadım neden hiç çekecek halim yokmuş aslında

Geçmiş olsun canım umarım tekrarlamaz yine.

sağol canım, inşallah

evet doktor da üzerinde durdu mutlaka tedavi edilmeli. çaresiz kalmak çok zor bi anda sinir boşalması yaşadım sanırsam şimdi daha iyiyim. sağol canım

çok geçmiş olsun canım iyi ki gitmissin dr a gitmesen daha da kötü olabilirdi

teşekkür ederim canım

geçmiş olsun. bende bu sabah oldum tetanos, şuan iyiyim ağrı sızı herhangi birşey yok, çok kullanmadığın koluna yapalım dedi, ikisini de aynı derecede kullanıyorum farketmez dedim yaptırdım. 9 haziran da 2. doz icin gel dedi, inşallah ağırmaz da bide bu çıkmaz başıma

Benim de ikinci 9haziranda :) daha dört tane var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…