Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

aynen dediğin gibi gamsız olmayı öğretmek şart
hele de böyle bir toplumda yaşarken en büyük hediye olur bu çocuklara

birilerine sinirlendikçe kitap okumak daha iyi oluyor istersen bir dene.
o battaniyeyide değiştir
git başka renkler alıp ör :)

Sana telkinde bulunsak da hepimizde az ya da çok var bu huy bence, kadınlar olarak zaten daha hassas, daha duygusal varlıklarız, bir de üzerine hamilelik olunca iyice zor oluyor süreç. Ben de biraz "haddinden fazla" insan önemsediğim ve hakettiğinden fazla değer verdiğim için zaman zaman yaşıyorum bu hisleri ama eskiye nazaran daha iyiyim bu konuda, zamanla , eşimin de desteğiyle aşabildim diyemesem de törpüledim biraz bu yönümü. Sen de lütfen mümkün mertebe seni umursamayanları umursama, en azından bu düşünce hep olsun kafanda, sevgiler

KIZLAR KARNINIZ HER GÜN AYNIMI YOKSA BI GUN DAHA ŞİŞ DAHA SERT YUMUŞAK YADA İNMİŞ Bİ ŞEKİLDE DE OLUYORMU BNM KARNIM DÜNE BAKARAK İNMİŞ GİBİ GÖZLE GÖRÜLÜR Bİ FARK VAR

KIZLAR KARNINIZ HER GÜN AYNIMI YOKSA BI GUN DAHA ŞİŞ DAHA SERT YUMUŞAK YADA İNMİŞ Bİ ŞEKİLDE DE OLUYORMU BNM KARNIM DÜNE BAKARAK İNMİŞ GİBİ GÖZLE GÖRÜLÜR Bİ FARK VAR
Bnde oluyor bu durum yediklerimle lavabo olayıyla falan alakalı sanırım şişkinlik gaz vs hepsi etkendir diye düşünüyorum

Benim de bazen daha şiş ve sert oluyor nefes alamıyorum hatta gerginlikten bazende daha yumuşak ve biraz inik oluyor normal bişey sanırım yediklerimiz çok etkiliyor helede gaz yapan birşeyler yediysem tuvalete çıkamadıysam mahvoluyorum valla :)

Selam arkadaşlar. Bebeğinin cinsiyetini öğrenemeyen bi ben kaldım heralde :) 2hafta önce doktora gittim ayaklarını birleştirmiş yatıyordu göremedik. Sırf görmek için geçen hafta yine gittim, bu sefer de diz üstü oturmuş, ayaklarını alttan çapraz birleştirmiş yine göremedik. Ama kıza benzetti yine

Ferritin oranı çok düşük olan var mı aranızda? Benim 5 çıktı. Zaten kendimi hiç iyi hissetmiyordum. Kansızlıktan başım dönüyormuş

Kızlaaaaar tetanoz aşısı oldum az önce daha önce olanlar hakkaten çok sürüyor mu acısı vee beklenen gün saat dörtte ayrıntılı ultrason randevumuz var merakla bekliyoruz
ben oldum geçen çarşamba günü sağlık ocağında. ilk dozum yapıldı. 4-5 doz yapılacak. acı olmadı ama halen kolumda ağrı ve halsizliğim var

merhaba arkadaşlar bende hafta sonu detaylı ultrasyona girdim. rahim ağzı uzunluğu 25 mm çıktı. doktor haftalık iğne verdi başkada birşey demedi. birde bizim bebişler ikiz. aranızda böyle birşey yaşayan ya da bilgisi olan var mı. kafam karma karışık neden böyle oldu diye sadece idrar yolu enfeksiyonu geliyor aklıma. bu haftadan sonra serklaj yapılır mı ya da o boyuta ulaşmış mı bu uzunluğu arttırmanın yolu var mı hiç bilmiyorum. iki gündür internette okumadığım şey kalmadı resmen, çok endişeliyim.

Geçmiş olsun arkadaşım. Önemli birşey olsa bilgilendirirdi sanırım doktorun. Stres yapma

Geçmiş olsun canım aynı problemden geçen hafta 2 gün hastahanede yattım şiddetli ağrıyla gittim ben normalde rahim ağzı ölçümüm 3.5 cm çıkıyordu bu seferki 2.5 santim çıktı 25 ml dediler plesentan rahim ağzını kapamış deyip yatırdılar beni şuan 10 günde 1 takip olucam kendi doktorum hatta haftalık takip rahim ağzı daha da kısalabilir dedi ve sürekli dinlen dedi yarın akşam yine kontrolüm var bundan sonra doğuma kadar sürekli takip edilicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…