Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Biz biraz daha acı tecbürebelerle öğrendik bunları canım önceki hamileliğimde 18.haftada ağrı sızı kanama hiç bişey yok tuvalette aşağı bişey indi gibi geldi koştum yattım yatağa eşimi aradım direk doktora malesef rahim ağzi açılmış ve çok küçük olduğu için kese aşağı sarkmış hemen müdahale edildi ama faydası olmadı tabi kese patladı bu sefer erkenden yapıldı serklaj ama doktor dikiş var diye önlemi elden bırakma dedi dinlenmek dikişe göre daha etkiliymiş çok yürüme ayakta kalma özellikle kabızlık konusuna dikkat et bize ilişki de kesinlikle yasak şimdilik 3,5cm de gidiyoruz bakalım tedbir alınırsa sıkıntısız atlatılır yalnız yürümek bile yokken kilolar bize kar kalacak ama minikler için katlanacağız artık hepimiz için en hayırlısı olur inş

günaydın fıstıklar :) bana bu aralar yorucu geçiyor. oğlumu çişe alıştırmaya çalışıyorum. Evde de olmadığım için haftasonu iyi gitti ama haftaiçi kaynanamla gaaayet zor geçiyor. Biraz geriliyorum o yüzden...

Günaydın arkadaşlar bugün kontrolüm var inşallah dinlenmem işe yaramıştı rahim ağzı ölçümüm normal bi değerde çıkar 2 gündür kasık ve rahim ağrım var normal deyip içimi rahatlatmaya çalışıyorum birde benim bebekte aşağıya indi sanırım sürekli kasıklarımın orda hissediyorum hareketlerini geçen hafta hep göbeğimde hissederdim Allahım geçsin biran önce şu zamanlar sağlıcakla kucağıma almak nasip olsun inşallah

Günaydın canım çok geçmiş olsun. İnşaallah dinlenmen ise yaramıştır ve rahim ağzı ölçün güzel cikar. Allah ım sağlıkli kolay bir şekilde bu dönemi atlatıp sağlıkla miyadinda kucağımiza almayı nasip etsin hepimize. Benimde 12. Haftadan beri her ay ölçülüyor rahim ağzım çok sukur şuana kadar problem çıkmadı. Erken doğum gecmisim olduğundan dolayı ölçüm yapılıyor bana. Bebek aşağıda oynuyor yazdığin için merak ettim benimde bebeğim biraz aşağıda bazen hareketleri vajinamda bile hissediyorum bazen de karnımın aşağısında daha geçen hafta olcturdum birşey yoktu. Korktum şimdi öyle diyince bebegimin kafası aşağıda benim Dr sorun değil istediği gibi durabilir dedi ama endişeleniyorum işte. Dr dan geldikten sonra hareketlerini aşağıda hissetmen ile ilgili birşey öğrendiğinde yazar misin?

Tabiki yazarım bende çok merak ediyorum bu durumu ister istemez de huzursuz oluyorum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah sağlıcakla kavuşalım bebeklerimize

Canım benimde iki hafta önce 28 mm çıkmıştı doktor haftalık iğne günlük progestan verdi 2 hafta yattım bugün 33mm olmuş yatmak gerekiyor. Birde kasların güçsüz olabilir dedi bana.
merhaba canım bana nasıl umut oldun anlatamam çok sağol. banada haftada bir yapılacak 4 adet iğne verdi yani bir aylık. birde günlük progestan crinone jel fitil şeklinde onu kullanıyorum. sen hangisini kullandın acaba birde sürekli yatmak demişsin ya sen ne şekilde yattın 24 saat sırt üstüde yatılmazki, oturur şekilde belimize yastık alıp ayakları uzatarak olur mu?

canım dualarım seninle inşallah güzel haberlerle geleceksin bende hep kasıklarımda dolgunluk hissi yaşıyorum bebişlerin hareketlerini zaten henüz hissetmiyorum. bizi habersiz bırakma olur mu.

çok geçmiş olsun canım bir hafta içinde ne kadar değişmiş değerlerin öyle. inşallah yarınki kontrolünde güzel bir ölçüm çıkar. haftada bir vajinal ultrasyon da insanı korkutuyor en garantili sonuç öyle elde ediliyor ama hiç bir şey yokken sorun çıkarabilir. insan artık hangi doktora inanacağını bile şaşırıyor. en basiti şu tetenoz aşısını bile doktorun biri yaptır diyor diğeri yaptırma diyor dün yaptırmak için gittim ama yaptırmadan geri geldim. bu arada benimde bebekler tüp bebek stresimiz hiç bitmiyor

Selam kizlar bende dunden beri sag kasik agrisi var. Bugun tetenoz icin asiya gidicem. Bide bu decavit ve santafer verdi dr cok midemi bulandiriyo duzenli icemiyorum ya

canım dualarım seninle inşallah güzel haberlerle geleceksin bende hep kasıklarımda dolgunluk hissi yaşıyorum bebişlerin hareketlerini zaten henüz hissetmiyorum. bizi habersiz bırakma olur mu.
Çok teşekkür ederim canım sağol sağ salim gidip geleyim inşallah saat sayıyorum :) kontrolden çıkınca hemen yazarım buraya iyiki varsınız hepiniz

Benim tüp bebek tedavimi yapan doktorum da takip ediyor beni kendisi izmit araştırmada doçent hiç vajinal ölçmedi hep karından ölçüyor onunla beraber başka doktorda takip ediyordu o da hep karından ölçüm yaptı bi acil de vajinal ölçtü asistan ama ben doktoruma güveniyorum sağolsun her anımda desteğini esirgemiyor

Merhaba kızlar, geçen hafta harmony test yaptırmıştım belki hatırlayanlarınız vardır. Detaylıda bebeğimin kalbinde parlaklık görmüşlerdi. İkili ve dörtlüm normaldi ama üst düzey test olan cff-DNA önermişti perinatalog. Çok şükür bu sabah geldi sonucum ve bakılan trizomi 21, 18, 13 hepsinin karşısında düşük risk yazıyor. Doktorumda sonuçlar normal bir sorun yok dedi. Çok şükür allah'a, çektiğim 8 günü bir ben bir allah bilir, çok zordu. Allah kimseye yaşatmasın. Herkese harika bir gün dilerim

çok sevindim gerçekten gözün aydın işalah bi dahada böyle şeyler yaşamazsın

Şükürler olsun canım, Allah kimseye yaşatmasın, çok geçmiş olsun, gözünüz aydın, çok sevindim adınıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…