Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    306

gozun aydin canim... sukur sen de hafifledin. darisi nerde guzel haber bekleyen varsa onlara olsun.
 
Ayy kuzum göstermemekte kararlı bidahaki kontrole inş canım ya merakımızı erteleyelim
 
Mrb. Benim de bebeğimde kalpte parlaklık çıktı. Ama ben o testi yaptırmaya cesaret edemiyorum. Sonucunuza sevindim hayırlı olsun. Sormak istediğim bu test yine olasılık mı veriyor yoksa kesin sonuç mu veriyor. Ben de çok endişeliyim hemen cevaplarsanız sevinicem.
 
%99,7 oranında kesinlik veriyor. Yani çok çok düşük bir oranda yanılma payı var. Anmiyosentez ancak %100 kesinlik veriyor ama onda da riskler mevcut. Eğer yaptırmak istiyorsanız, ben İstanbul Gelap'ta yaptırdım. Çok memnun kaldım, 6 iş gününde dönüş yaptılar. Bir sorunuz varsa lütfen yazın bana.
 
Sonuçta düşük risk çıktı demişsiniz ya risk ihtimali mi veriyor demek istemiştim. Yani şukadar ihtimalle kromozomlar normaldir veya değildir gibi . Sonuçlarda ne yazıyor. Ben bu kalp parlaklığı sonradan geçiyor ve önemli değil diye duyunca yaptırmadım ama aklımdan da çıkmış değil. Pozitif sonuç ihtimalinden cesaret edemedim. Varsa da doğunca görürüz diye düşündüm beklemek çok zor günler geçmiyor ama hayırlısı. Sonuçta aldırma niyetim de yok kesinlikle. Allah yardımcımız olsun.
 
Sonuçta aynen şu yazıyor, Düşük Risk (Sapma olasılığı 0,0001'in altında) Yani %99,7 kesinlik mevcut. Benimde doktorum aynı şeyleri soyledi. Parlaklik tek basina bir sorun teskil etmez. Normal gebelerde %4 gorunuyormus. Trizomi problemli bebeklerde daha sik gozukuyormus. Boyle soyleyince, ben cok evham yaptim agla agla kendimi cok yiprattim, esim olmuycak icin rahatlasin diye beni zorladi yoksa benimde hic cesaretim yoktu. Simdi iyi ki yaptirmisim diyorum kus gibi oldum. En azindan kalan 4 ayimi rahat geciririm. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
 
Amin inşallah. hepimizi sağlıklıca kavuştursun yavrularımıza. Ben de çok ağladım. Ama müdahale şansımız yok. Teşekkür ediyorum paylaştığınız için.
 
Amin inşallah. hepimizi sağlıklıca kavuştursun yavrularımıza. Ben de çok ağladım. Ama müdahale şansımız yok. Teşekkür ediyorum paylaştığınız için.
İkili ve dortlu yaptirmis miydiniz? Onlar normalse kendinizi lutfen yipratmayin. Inanin onlar normalse sadece kalpte parlaklik yuzunden hic birsey cikmiyor. Sevgiler
 
Gecmis olsun canim. Ben biliyordum sonuclarinin guzel gelecegini. Bundan sonra olabildigince keyfini cikar gebeliginin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…