Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Ücreti ne kadar?

Çok teşekkür ederim. Evet tüp bebeklerin stresi, bekleme süreçleri hiç bitmiyor gerçekten, sonu iyi olsun da her aşamanın :) Vajinal ölçümler de stresli ve özellikle enfeksiyon açısından riskli. Bugünkü kontrolde 37mm gibi bir ölçüm çıktı, hafif kavitasyon görülen bir noktayı baz aldığında da 26mm gibi bir ölçüm. Neticede doktor çok iyi diyor, haftaya tekrar bir kontrol edecek. ölçümlere çok takılmamaya karar verdim, hepimizin aklı karıştı bu ölçümlerden. Bu arada 23+3 deyiz biz şu an ama oğluşun ağırlığı 725 gr olmuş maşallah, sanırım önde gidiyor biraz. Doktor bir yorum yapmadı ama bunu da bir araştırıp diğer doktoruma bir danışacağım bakalım :) Benim standart kontrollere gittiğim doktorum da tetenoz olunması şart değil demişti, ben yaptırmadım o yüzden, iyi ki de yaptırmamışım hemen arkasından bu olayları yaşadık. Dediğin gibi her doktor farklı şeyler söyleyebiliyor, biraz da kendi vücudumuzun ne söylediğini dinlemek lazım sanırım :) umarım senin de bundan sonrası hep sağlıkla geçer :)

İnşallah canm, bende yarın gidiyorum doktora seninle aynıyız bakalım benim minnoş kaç gr olmuş

Kıyamam gerçekten çok zor şeyler yaşamışsınız umarım bu kez sıkıntısız ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olur :) Az önce diğer arkadaşımıza da yazmıştım, bugünkü kontrolde 37mm gibi bir ölçüm çıktı, hafif kavitasyon görülen bir noktayı baz aldığında da 26mm gibi bir ölçüm. Doktor çok iyi diyor Allaha şükürler olsun, haftaya tekrar bir kontrol edecek. ölçümlere çok takılmamaya karar verdim, hepimizin aklı karıştı bu ölçümlerden. Hep dikkat etmeye çalışıyorum, dinleniyorum, uzanıyorum, eğilip kalkmamaya çalışıyorum. Ben gece yatağa girene kadar bırak uzanmayı koltukta oturamayan biriydim, heyet raporuyla beraber ofise de gidemez oldum tabi, ama en zoru yatıp yuvarlanma ve dışarı çıkamama, kendi işini yapamama kısmı benim için, bakalım oyalanacak bir şeyler bulacağız artık ama havaların güzelleşmesi ve benim gezememem de psikolojimi baya bi hırpaladı tabi :) Kilo konusuna hiç girmiyorum bile :) Tüp bebek tedavisine başlamadan önce bir tartılmıştım 62 kiloydum, bugün kontrolden önce tarttılar, 73 olmuşum sonu nereye varacak çok merak ediyorum gerçi ben kendimi o kadar kilo almış gibi de hissetmiyorum bakınca ama offff offff :) :) bu arada benim boyum 1,74 falan senin durumlar nasıl canım peki, kaç kilo aldın?

Kizlar seker yuklemesi hakkinda ne dusunuyosunuz . Yaptiran var mi nasi oluo. Bn ondan korkuom biraz

Arkadaşlar kalsiyum olarak günlük rutinde neler tüketiyorsunuz ben yeterlimi bi türlü emin olamıyorum sabahları tereyag bol peynir yumurta zeytin yiyorum 2 bardak süt içiyorum öğlende ilaçlar elevit kullanıyorum ondada 125 kalsiyum varmış öğlen ve akşam yemeklerinde 2/3 kaşık yoğurt tüketiorum acaba yeterlimidir?

Evet alt sınır 12-14 civarı bildiğim kadarıyla. Kan hapı verdi. Ve pek de önemsemedi açıkcası. Benim doğuma giderken 1 di dedi. Bu ferritin. Vücuttaki demir stoğunu ölçüyor. Bi de hgb var. O da düşük benim. Ama çok değil o 10. O kandaki demir oranı sanırım

Yarin yaptiracagim canim. Benimde pek bilgim yok ama doktorum 50mg dusuk olandan yaptir dedi. Saglik ocaginda yaptiracagim yarin gorcez bakalim ne melem birseymis
Hadi hayirlisi cnm ya. Ins yolinda gider hersey . Saglik ocaginda yaptircn dimi cnm. Neler yapildigni fln yazarsin artk yarin

bende bunlar gibi besleniyorum elevit hariç.ama yoğurda dayanamıyorum 2-3 kaşk az canım bana dyt 1 kase dedi

Gayet yeterli, benim de duzenim hemen hemen ayni sekilde. Ozellikle yogurt en onemli probiyotik kaynagi ve son trimestrda kullanimini artirmak gerektigini soyluyor doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…